• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişi sorucam ya malum kış yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı eee bizde çalışan olduğumuz için çınarın her sabah dışarı çıkması gerekecek ona şu astronot montlardan alayım diyorum çünkü battaniyeye sarıyorum durmuyor yerinde sizce kullanışlımı?? varmı etrafınızda o montlardan kullanan??:26::26:

Ben kullanmadım ama çok işe yarayacağını düşünüyorum. biz de öyle dışarı çıkmya bir zorunluluk yok ama ben bile almayı düşünüyorum açıkçası.

ekoorganik.com dan alablrsn cnm..

tamam tatlım çok sağol.

Aysel gözün aydın canım, meraklanma hiç bir sorun olmaz:)

Canım ben öğlen geliyorum arabayla bırakıyorum ama eşim alıyo haliyle araba bende mont almam lazım ama astronot konusunda kararsızım.Kanzda indirim vardı bi ara bak istersen internettede kidycity sitesinde satılıyo kanz ürünleri...

teşekkürler özgecim bakıcam hemen bizide sabahları eşim bırakıyor ama akşamları ben aldığım için eşimi bekleyemiyorum o geç geliyor çoğu zaman kendim çıkmak zorunda kalıyorum eve kışın zor olucak hem çocuk hem çanta offf acilen ehliyet almalıyım bende çocuklu bir bayana şart gerçekten...

Canm battaniyeyle olacak iş değil ki,Bu sabah hava baya serindi,gülnihale kolsuz şişme yelek almıştım kapşonlu onu giydirm rahat rahat gittik geldik.Aldığım montta kısa değil,uzun yani totsunu fln tutacak, 1 yaş aldım ama baya büyük oldu benim cüceme:)

haklısın aysel battaniyeyle olcak iş değil bunun yağmuru var yaşı var her geçen gün büyüyor bebişler ozaman hayatta zaptedemem ben çınarı bir an önce hem ehliyet hem mont almam lazım benim :52::52:

teşekkürler özgecim bakıcam hemen bizide sabahları eşim bırakıyor ama akşamları ben aldığım için eşimi bekleyemiyorum o geç geliyor çoğu zaman kendim çıkmak zorunda kalıyorum eve kışın zor olucak hem çocuk hem çanta offf acilen ehliyet almalıyım bende çocuklu bir bayana şart gerçekten...

Rica ederim canım inş.bulursun.Bizde de tersi durum eşim alıcak işte ama mont şart zaten...Araba büyük kolaylık gerçekten sen bir an önce al ehliyetini.

arkadaşlar ben kızıma balkabaklı irmikli çorba yaptım çorba dediysem haşlıyacak kadar pişince içine azıcık çekilmiş ceviz koydum yedi güzelce tavsiye ederim :56::56::56::56::56:

slm kızlar bugün misafirimiz geldi zeynep in arkadaşı ve annesi::)) size resim atalım dedik zeynep ten iki gün büyük mahmut selçuk:)

Eklentiler

• $Fotoðraf-0161 (2).webp
    $Fotoðraf-0161 (2).webp
    23 KB · Görüntüleme: 45
  • $Fotoðraf-0163 (2).webp
    $Fotoðraf-0163 (2).webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 55
Back
X