- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #70.741
esra cım nasıl hazırlıklar yaptın? neler yapacaksın daha? çınar beyin diş buğdayı nasıl olacak bakalım
cnm görünce yazmak istedim benim kızım 5 buçuk aylıktı emeklemeye başladığında dr.kontrolünde söyledim emekliyoruz dedim emeklemeyede bilirdi bu bir gelişim belirtisi değil emeklemeden yürüyen çok bebek var dedi.Takılma bence emeklememesi normalmiş ayrıca benim kuzenim 8 aylıktı emeklemeye başladığında bebek den bebeğe değişiyor yani.sağlıkla büyüt canım bebeğini
alp deniz in iki tane dişi çıktı geçen ay..ben de diş buğdayı yapmak istiyorum ama hemen değil..her özel anı ölümsüzleştirmek, kutlamak mümkün değil, o zaman akışa uyamazsınız biraz yapay olur herşey.. ama bazı şeyler vardır unutulmaz işte böyle kutlanır,hem güzel anılar biriktirmiş oluyoruz..hem en çok da insan sevdikleri için birşeyler yapınca mutlu oluyor bence...
yalnız kaldığını düşünmüşsün, yanılıyorsun..bu topikte 1 yıldır war olan biri olarak bu topiğin ıssız kalmasına üzülmedim değil ama yakın zamanda toparlanacağını düşünüyorum.. burası en uzun süre warlığını koruyan topic, buradaki arkadaşlık buluşmalar hiç bi yerde yok.. şubat anneleri mayıs anneleri topiğine bak, kırk yılda bir biri girer de bişi yazar.. buranın değerini bilelim, herkes düzenli olarak doktora gidemeyebilir,çoğumuz tecrübesiz anneleriz.. çoğumuzun bilgi alacağı soracağı öğreneceği bir burası wardır belki.. ben buraya çok sık giremesemde girdiğimde birikmiş sayfalar görmek beni mutlu ediyor, seni görmek fatmayı zeynebi ayseli, ismini bilmediğim arkadaşları, herkesi görmek beni mutlu ediyor..face de bir tercih sonuçta,kim nerden rahat bağlanabilyorsa ordan bağlanır, buna kimse söz söyleyemez..ama burayı da ihmal etmeyin derim arkadaşlar..
emeklemiyor demişsin ya, Gökalp de aynı, sürünürken bile çok eziyeti war çocuğumun:) arada bir deneyeyim diyorum yardım ediyorum ama bu sefer de ağlıyor, direk yürücek heralde bizim çocuklar :)
bebeği hala emekleyemeyen var mı? ben artık Arda konusunda endişelenmeye başladım hala emeklemiyor da
pukonto canım her cocuk farklı emeklıyor ılk oglum 10 aylıkken emekledı ıkıncı pasam 5 aylıktı emeklemeye basladı :))
kzılar nasılsınız bız ıyıyız hersey yolunda sukur oglumun 8 dısı oldu :)) bı yandan da burnu fena akıyor ıhlamur verıyorum bol bol sızın yaptıgınız bısey var mı burun akıntısı ve oksuruge bırde buhar makınesıne ventolın atıyorum buhar verıyorum
gönülcüğünm hiç dert etme arda emeklemiyor falan diye benim yeğenim de hiç emeklemeden yürüdü. 1 yaşındaydı yürümeye başladığında. Bizimde dişlerimiz çıkamadı bir türlü işte şimdi çıkıyo diyorum bekliyoruz bekliyoruz gelen giden yok:) 1 yaşına kadar o da normal diye biliyorum ama her huzursuzluğu dişe bağlıyorum:)
kızlar erdem de emekleme taraftarı değil,sürekli kollarından tutturup yürüme peşinde,direk yürürmü acaba bilemedim.yüzüstü dönünce sinir oluyo.bide park yatkta demin dizlerinin üstünde oturuştu,elleriyle dce kıyıyı tutmuş,kalkmaya çalışıyor.alt kademeye almak gerekecek artık.
8 diş çıkmış ha,tebrikler,maşallah.biz 2 tane çıkardık,şimdi ağrılarımız var ama diş miş yok.burun akıntısı ve tıkanıklık vardı bizimkinde,okyanus suyu damlaları döktürmüyor ama bikaç damla anne sütü akıtınca,o gün iyileşiyor.2 hastalığında da öyle yaptım.geçmiş olsun
denizin dişi çıkmış canım gözünaydın darısı bizealp deniz in iki tane dişi çıktı geçen ay..ben de diş buğdayı yapmak istiyorum ama hemen değil..her özel anı ölümsüzleştirmek, kutlamak mümkün değil, o zaman akışa uyamazsınız biraz yapay olur herşey.. ama bazı şeyler vardır unutulmaz işte böyle kutlanır,hem güzel anılar biriktirmiş oluyoruz..hem en çok da insan sevdikleri için birşeyler yapınca mutlu oluyor bence...
canım aklımda okadar çok şey var ki yapmak istediğim ama hepsine yetişebilirmiyim bilmiyorum keşke izinli olsam yada çalışmasamda bir an önce yapabilsem zaten bayramdan sonra ancak bitirebilcem sanırım hepsini tek tek fotoğraflayıp çekicem ve silerle palaşıcam ama şimdi aklımdakileri bir gerçekleştireyim inşallah biraz da süpriz olsun
berna saliha aysel suna ... nerelerdesiniz? benmi göremedim?
endişelenme canım kemalde emeklemiyor her çocuk aynı olmuyor bakarsın emeklemeden yürürbebeği hala emekleyemeyen var mı? ben artık Arda konusunda endişelenmeye başladım hala emeklemiyor da
maşallah kilosu gayet iyiymiş canımBizimde 7.ayımız bitti sağlık ocağına götürmüş dün eşim ben çalışıyorum. Aylık boy ve kiloasuna baksın diye.c.tesi de kendi doktoruna götüreceğiz aylık rutin kontrol ve kan tahlili yapacağız demişti.
Hemşiresi boyuna bakmamış bizimkide sormamış. Kilosu da 9,5 demiş inanamadım geçen ay 8,650di
emekleme yok sadece emekler gibi duruyo beşiğinde kendini sallıyor çok hoşuna gidiyor.
Dişleride henüz çıkmadı.
herkese günaydın milletttttttttttttt kaç gündür giremiyorum ama bakıyorumda sakinleşmiş topik
denizin dişi çıkmış canım gözünaydın darısı bize
esra hayırdır çınara diş buğdayımı yapıcaksın
maşallah kilosu gayet iyiymiş canımbu arada ne veriyosun canım ek gıda olarak yazabilirmisin
iyiyim canım sen nasılsın temizlik yapıyorum bende artık resim atarsın diş buğdayının kimse kalmamış face açmışlar galibasuna hoşgeldin canım evet diş buğdayı yapıcam bakalım bayramdan sonra inşallah sen nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın temizlik yapıyorum bende artık resim atarsın diş buğdayının kimse kalmamış face açmışlar galiba
tşk ederim canım ama bana da çok geldi canım ama sağlık ocağında beziyle ve çok kıyafetini çıkarmadan ölçüyorlar. dr herşeyini çıkarıyor.
biz kahvaltı veriyoruz yumurta sarısı lor peyniri iki bebe bisküvisi kaşığın ucunda tereyağı, ıhlamur ile seyreltiyoruz.
arada mama veriyoruz.
yoğurt içine yarım çay kaşığı ceviz. veya yulaf ezmesi 1çay kaşığı.
meyve püreleri yiyor.
akşamları ben geldiğimde çorba veya sebze yediriyorum.
geçen ay 8,650di boyu 70cm di.
napalım bizde çınar beyle uğraşıp duruyoruz işte atarım atarım canım inşallah öyle olmuş yeni bir sayfa açmışlar sanırım hayırlısı olsun ne diyelim biz yine burdan paylaşımlara devam ederiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?