2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esra cım nasıl hazırlıklar yaptın? neler yapacaksın daha? çınar beyin diş buğdayı nasıl olacak bakalım

canım aklımda okadar çok şey var ki yapmak istediğim ama hepsine yetişebilirmiyim bilmiyorum keşke izinli olsam yada çalışmasamda bir an önce yapabilsem zaten bayramdan sonra ancak bitirebilcem sanırım hepsini tek tek fotoğraflayıp çekicem ve silerle palaşıcam ama şimdi aklımdakileri bir gerçekleştireyim inşallah biraz da süpriz olsun

gönülcüğünm hiç dert etme arda emeklemiyor falan diye benim yeğenim de hiç emeklemeden yürüdü. 1 yaşındaydı yürümeye başladığında. Bizimde dişlerimiz çıkamadı bir türlü işte şimdi çıkıyo diyorum bekliyoruz bekliyoruz gelen giden yok:) 1 yaşına kadar o da normal diye biliyorum ama her huzursuzluğu dişe bağlıyorum:)

teşekkür ederim:)

kesinlikle katılıyorum, sağlıkla tamamlasın dişlerini inşallah:)

faceden bağlanmalarına bir şey demiyorum zaten, sonuçta kişisel bir tercih. ben burası sessiz kalmasın derdindeyim. senin dediğin gibi girip sayfalar birikmiş görünce mutlu oluyor insan. buradaki insanlar bebeğim konusunda beni en iyi anlayanlar çünkü benzer durumları yaşıyoruz.amaannn neyse canım iyiki de yazmışım bak bir sürü kişi cevap yazdı yalnız kaldım deyince güzel oldu:) teşekkür ederim:)

bebeği hala emekleyemeyen var mı? ben artık Arda konusunda endişelenmeye başladım hala emeklemiyor da

kızlar erdem de emekleme taraftarı değil,sürekli kollarından tutturup yürüme peşinde,direk yürürmü acaba bilemedim.yüzüstü dönünce sinir oluyo.bide park yatkta demin dizlerinin üstünde oturuştu,elleriyle dce kıyıyı tutmuş,kalkmaya çalışıyor.alt kademeye almak gerekecek artık.

8 diş çıkmış ha,tebrikler,maşallah.biz 2 tane çıkardık,şimdi ağrılarımız var ama diş miş yok.burun akıntısı ve tıkanıklık vardı bizimkinde,okyanus suyu damlaları döktürmüyor ama bikaç damla anne sütü akıtınca,o gün iyileşiyor.2 hastalığında da öyle yaptım.geçmiş olsun

kesin diş sıkıntısıdır ama. Arda 2 ay diş sancısı çekti. dediğin gibi aslında Arda 5 aylıkken diş çıkardı şimdi 5.si çıkmak üzere. bir de tombulya ondan emekleyemiyor galiba.

Son düzenleme:

benim eltimin oğlu da hiç emeklemeden yürüyen bebeklerden 10 aylıkken yürümeyi öğrendi ama ondan önce onuda sürekli tutup yürütmek gerekiyordu çok zor oldu insanın beli kitleniyor resmen sıpa yürümeyi öğrendikten sonra emeklemeye başladı bu çocukların işine akıl sır ermiyor zaten

dün akşam çınarı uyuttuktan sonra biraz haberleri dinliyeyim dedim ve tvyi açtım keşke açmasaydım...bir yandan akşam yemeği hazırlarken bir yandan da haberleri dinliyordum ki spikerin söylediği haber burnumu sızlattı başımı ekrana doğru çevirdiğimde gördüğüm manzara okadar içler acısıydı ki gözlerimden akan yaşlara engel olamadım hemen hemen oğlumla aynı ay doğumlu dünyalar güzeli bir kız bebek babasının tabutunu okşuyor... bir anda kendimi o annenin yerine koydum ne kadar zor bir durum...TIRNAĞININ UCUNA BİLE ZARAR GELCEK DİYE ÖDÜMÜN KOPTUĞU OĞLUMUN BİR GÜN BİR KÖR KURŞUNA YENİK DÜŞEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNMEK BİLE AKLIMI ALIYOR ALLAHIM O ANNEYE O EŞE SABIRLARIN EN BÜYÜĞÜNÜ O DÜNYA TATLISI BEBİŞEDE GELECEKLERİN EN GÜZELİNİ VERSİN İNŞALLAH....nasıl bir ülke olduk biz nasıl bir dünyada yaşar olduk aklım almıyor umarım bebeklerimizin geleceği umduğumuz gibi olur....

işte ben de burdayım gidenlere güle güle kalan sağlar bizimdir :) bundan sonra burayı aktifleştirecek de biziz ben burayı seviyorum
ama gidenlerin döneceğine de inanmıyorum oranın büyüsü de başka çünkü
benim kızım da emeklemiyor yeltenmiyor bile yüzüstü döndü mü yalnızca bağırıyor çığlık çığlığa büyük kızım bu aralar emeklemeye başlamıştı dişimiz de yok ama biliyorum ki her insan kendine özel fazla takılmamak lazım anın tadını çıkaralım derim ben

herkese günaydın milletttttttttttttt kaç gündür giremiyorum ama bakıyorumda sakinleşmiş topik

denizin dişi çıkmış canım gözünaydın darısı bize

esra hayırdır çınara diş buğdayımı yapıcaksın

Bizimde 7.ayımız bitti sağlık ocağına götürmüş dün eşim ben çalışıyorum. Aylık boy ve kiloasuna baksın diye.c.tesi de kendi doktoruna götüreceğiz aylık rutin kontrol ve kan tahlili yapacağız demişti.
Hemşiresi boyuna bakmamış bizimkide sormamış. Kilosu da 9,5 demiş inanamadım geçen ay 8,650di
emekleme yok sadece emekler gibi duruyo beşiğinde kendini sallıyor çok hoşuna gidiyor.
Dişleride henüz çıkmadı.

maşallah kilosu gayet iyiymiş canım bu arada ne veriyosun canım ek gıda olarak yazabilirmisin

Son düzenleme:

suna hoşgeldin canım evet diş buğdayı yapıcam bakalım bayramdan sonra inşallah sen nasılsın

maşallah kilosu gayet iyiymiş canım bu arada ne veriyosun canım ek gıda olarak yazabilirmisin

tşk ederim canım ama bana da çok geldi canım ama sağlık ocağında beziyle ve çok kıyafetini çıkarmadan ölçüyorlar. dr herşeyini çıkarıyor.
biz kahvaltı veriyoruz yumurta sarısı lor peyniri iki bebe bisküvisi kaşığın ucunda tereyağı, ıhlamur ile seyreltiyoruz.
arada mama veriyoruz.
yoğurt içine yarım çay kaşığı ceviz. veya yulaf ezmesi 1çay kaşığı.
meyve püreleri yiyor.
akşamları ben geldiğimde çorba veya sebze yediriyorum.
geçen ay 8,650di boyu 70cm di.

iyiyim canım sen nasılsın temizlik yapıyorum bende artık resim atarsın diş buğdayının kimse kalmamış face açmışlar galiba

napalım bizde çınar beyle uğraşıp duruyoruz işte atarım atarım canım inşallah öyle olmuş yeni bir sayfa açmışlar sanırım hayırlısı olsun ne diyelim biz yine burdan paylaşımlara devam ederiz canım

maşallah canım ben çok yeni geçiyorum ek gıdaya fikir olsun diye soruyorum kıyafet biraz fark ettirir tabi maşallah yinede iyi allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

evet canım bende burdayım face kullanmıyorum zaten kullanmayıda düşünmüyorum çınar beyler nasıllar kemal iyice ek gıdaya başladı teyzesi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…