yalnız kaldığını düşünmüşsün, yanılıyorsun..bu topikte 1 yıldır war olan biri olarak bu topiğin ıssız kalmasına üzülmedim değil ama yakın zamanda toparlanacağını düşünüyorum.. burası en uzun süre warlığını koruyan topic, buradaki arkadaşlık buluşmalar hiç bi yerde yok.. şubat anneleri mayıs anneleri topiğine bak, kırk yılda bir biri girer de bişi yazar.. buranın değerini bilelim, herkes düzenli olarak doktora gidemeyebilir,çoğumuz tecrübesiz anneleriz.. çoğumuzun bilgi alacağı soracağı öğreneceği bir burası wardır belki.. ben buraya çok sık giremesemde girdiğimde birikmiş sayfalar görmek beni mutlu ediyor, seni görmek fatmayı zeynebi ayseli, ismini bilmediğim arkadaşları, herkesi görmek beni mutlu ediyor..face de bir tercih sonuçta,kim nerden rahat bağlanabilyorsa ordan bağlanır, buna kimse söz söyleyemez..ama burayı da ihmal etmeyin derim arkadaşlar..
emeklemiyor demişsin ya, Gökalp de aynı, sürünürken bile çok eziyeti war çocuğumun:) arada bir deneyeyim diyorum yardım ediyorum ama bu sefer de ağlıyor, direk yürücek heralde bizim çocuklar :)