2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eveeeet çook şık oluyor şerbet bardakları. ben bebek mevlütüme şimdiden planlar yapmaya başladım bile.:)

cnm senin 4 kardeşin eşinin 2 kardeşi var 4 +2 =6 kız
cnm eğer kendimizi saymazsak o zman ;
benim 3 eşiminde 2 kardeşi oluyor 3+2=5 erkek
eğer sayıyorsakta;
benim 4 eşiminde 3 kardeşi oluyor 4+3=7 erkek oluyor sanırım ...
ALLAHIM gönlüne göre wermiş cnm hayırlı olsun ....bi kız annesi daha geldi ...maşallah...
bi bakalım cnm iyi fikir aslında ...

Ayyy süper inşallah sağlıklılılardır benim sana sürekli sorduğum bir soru var görmedin galiba beğen butonu nereye gitti?

:)))) canım yönetim geçenlerde bakım yapıyodu galiba siteye. kaldırmışlar onu. sürekli yenilik peşindeler.. tutarsa iyi, tutmazsa kötü.. tabi birde bunların sisteme yük olup olmamasını da hesaba katıyorlardır. demekki sistemde fazla yer kapladı,kalabalık yaptı ki kaldırdılar.. iyiydi ama yaa alışmıştık

selam kızlar netım yok cepten baglandım cınsıyet ogrenenler olmus masallah darısı bekleyenlerın basına.

Bızımde bugun kontrolumuz vardı bebısım ıyı sata gore bırkac gun gerıydı sımdı acıgı kapamısız one gecmıs.kılosu boyu cok sukur ıyı kıpır kıpırdı masallah..

Ve cınsıyetımız kızzz :) 15+0 dayız dr bacak arasını gosterdı pıpı yok dr kesın demedı ama kız olabılır dedı 2 hafta sonra kesınlesır dedı ama bacak arası bombos hıc bı cıkıntı yok ıns yanılmayız

kızlar ben hiç bebeğin cinsiyetiyle ilgili yada bebekle ilgili rüya görmedim.
Abuk sabuk başka rüyalar görüyorum(hatta kabuslar), bebek falan görmüyorum bende annelik hormonları daha gelişmedi galiba:84:

Merhaba arkadaşlar
yarım saat süren ağlama krizinden henüz çıktım.daha önce yazmıştım ben antidepresan kullanırken hamile kaldım,plansız bir gebelikti.Hamile olduğumu öğrendiğim gün psikiyatrıma gidip ilaç kullanımı hakkında danıştım ( kaldı ki 5 yıllık antidepresan kullanıcısıyım ).doktorum hamilelikte kullanılabilen bir ilaca geçiş yaptı öncekinden daha da düşük.inanın hiç kolay değil yaşanmadan anlaşılmaz.bu ilaca geçiş yaptığımdan beri deli gibi mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum artık tahammül sınırlarım zorlanıyor.anlayacağınız bu etkiler hamilelikten mi ilacın etkisi mi bilmiyorum.bünye ilacın etkilerine 1 ayda alışıyormuş benim 3 hafta oldu.Hadi artık alışsın bünyem şu ilaca derken az önce internette şöyle birşey okudum.doğuma 15 gün kala ilacın kesilmesi gerekiyormuş,yoksa bebekte refleks zayıflığı olabiliyormuş.öyle ha deyince de bırakılmıyor bu meret.zaman zaman sabrım iyice bitiyor ve çıldırmanın eşiğine geliyorum.okuyan arkadaşlarım duanıza ihtiyacım var..

canım doktorum erken perşembe tekrar gel dedi. zaten 18. haftaya kadar atılabiliyormuş.

canım 18 hafta geç değilmi benim dr 3 yada 4 ayda atarız demişti nettende araştırdım daha önce 2 ci trimestiede erken doğum yapanlara tekrar hamile kalınca 2 ci trimestirn başında 16 haftaya kadar dikiş atılıyomuş:26::26::26::26::26::26:

buna benide ekleyiiinn yada nasıll ?????????

ya maşaAllah herkes rüyalarında bebişlerini görüyor, ben hamile kalmadan önce hep rüyamda renkli gözlü erkek bebiş görürdüm, ama hamile kaldıktan sonra hiç görmedim, Rabbimden hayırlısı,

Bu arada arkadaşlarımızdan birisi kandilde lokma yaptığını ve eşine şehzadem geliyor, onun için dağıtıyorum dediğini ve meğer o zaman hamile olduğunu öğrendiğini yazmıştı,

Bende kandilde hacet namazı kılmıştım. İki tane çok sevdiğim arkadaşım var, biri 8 senelik evli, hiç bir sebebi olmadığı halde, aşılama, tüp bebek denedikleri halde olmuyor, diğeri arkadaşımda kan pıhtılaşmasından dolayı iki düşük ve bir kürtaj yaşadı, onlar için çok dua etmiştim, Rabbim onlara hayırlı evlat ver diye, onlara ettiğim kadar kendim için etmemiştim, meğer o kandilde bende hamileymişim... hani derler ya başkası için ne dilersen Rabbim sana verir diye, hakikaten bizzat yaşamış oldum

aysen_k teşekkür ederim cnm allah senin de gönlüne göre versin inşallahh..çarşamba fomara tarafında mı oturuyorsun evet nagihan hanım çok ünlü ben de duydum bir arkadaşımın doktoruydu bana orası ters olduğu için gitmedim ama oralardaysan nagihan hanımı tavsiye ederim bahar hastanesi kalabalık olur ama doktor gerçekten iyi..

afsann arkadaşım sana da teşekkür ederim senin de minik kızışın olacak allahım ben çok seviyorum kızları ya benimki bugün biraz hüzünlü sanki erkek olacağını hissetmiş de onu artık sevmeyecekmişiz gibi tavırlarda böyle bir şey olabilir mi ya o benim ilk meleğim hayatımın anlamı herşeyim o kadar ayrı bir yerdeki...hayatta onun dışında hherşeyden vazgeçerim..ama bugün birşeye bozuldum kayınvalidem biz doktordayken kızıma bakmak için bizdeydi eve gelip erkek olacağını söylediğimizde boynuma atladı sevinçten bayramda bile uzaktan öpen kadın bu kadar mı ayrımcılık olur kızımdayken hıı kız mı demişti ve ufacık bir altın bile takmadılar sakın durumu yok sanmayın baya varlıklılar ama bunda eminim döktürcekler ben de sokacağım lafı o zaman..

berkerdem benimde daha 1 hafta var ikili teste.sen kaç haftalıksın.ben bugün tam 10.haftadayım.
benimde içime çok kuvvetli bir şekilde erkek doğuyor.
peki bu ikili testte cinsiyet belli oluyor mu?

canım ikili testte cinsiyet belli olmaz ama dr tahminde bulunabilir cinsiyeti anca 16yada17 haftalarda kesinleşiyo benim ilk hamilelimde öle olmuştu

Allah yardımcın olsun inş. bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder Allah.

bebişler sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah bende erkek hissediyorum rüyalarımdada erkek görüyorum hayırlısı.sizi takip ediyorum ama yazıcak halim olmuyo bulantılardan 7 kilo verdim

allah yar ve yardımcın olsun.

arkadaşlar şerbet bardaklarını 2012 ocak ayı anneleri cicişleri bölümünde gördüm birde cok güzel bebek kıyafetleri eklemişler ve aldıkları yerlerin markalarıda var bir inceleyin derim fikir edinmiş olursunuz.....öpüldünüz ben yemeğe gidiyorum

Evet okulum fomaraya çıkarken evde okula yakın eşim özlüce tarafında çalışıyor, benim okulum yakın yürüyerek gidiyorum diye yazık yola katlanıyor. Okulumdan memnun olmasam çoktan tayin istemiştim. Bebiş iki yaşına gelene kadar böyle idare ederiz sonra tayin isteyip ev alıp nilüfere taşınmak istiyoruz kısmetse. Bugün uğradım hastaneye çok kalabalıktı ama hastane yakın doktorla ilgili iyi şeyler duydum çok geç olmadan değiştireyim diyorum şimdiki doktor medikabille anlaşma yapacakmış sanırım orayı istemiyorum. Dorukla da çalışabilirmiş ama dorukta doğuracaksam kendi doktoru Sevil Hanım'a giderim diye düşündüm. Oranın da biraz yeri ters dolmuştan inip yürüyorsun en iyisi evime yakın bahara gitmek sanırım. Medikal Parkta hiç iyi doktor adı da duymadım. Ahmet Yılmazla ilgili iyi şeyler de duydum kötü şeyler de. Bakalım karar vereceğiz artık.
Bu arada kayınvaliden ayıp etmiş benimki de üç oğlu var diye kız istiyor gerçi başına sağlıklı olsun da diye ekliyor. Bu işler siparişle olmuyor işte kısmetimizde ne varsa. Ne güzel senin kısmetinde ikisi de varmış

bebişler sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah bende erkek hissediyorum rüyalarımdada erkek görüyorum hayırlısı.sizi takip ediyorum ama yazıcak halim olmuyo bulantılardan 7 kilo verdim

ay canım bulantıların geçmedimi hala benim baya azaldı kilo bile almaya başladım kaç kiloyum bilmiyorum ama aldığıma eminim eşim dalga geçiyo popon çılmış diyo şişmeye başladım sanırım çok kilo alcama eminim senin gibi kilo vermek çok isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…