- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.381
günaydın kızlar nasılsınız? dün 2li teste gittik ense kalınlıgı 2,5 mm dedi doktor normalda 3 mm ve üzerini tehlikeli buluyoruz dedi sizinde biraz yüksek ama bişey oldugunu zannetmiyorum kan sonuçlerinı c.tesi alıcaz bişey çıkarsa çağırırz dedi ama zannemiyorum dedi bizi korkuttu kızlar sonuç nasıl? ben tadirgin oldum :18:
günaydın kıslar bizde erkenciyiz bugün bebişimin karnı acıkmış benide uyutmadı
canım aramıza hoşgeldin. ekledim listemize.sağol canım benimm
22 yaşındayım inşallah 09 -03-2011doğum
günaydın kızlar nasılsınız? dün 2li teste gittik ense kalınlıgı 2,5 mm dedi doktor normalda 3 mm ve üzerini tehlikeli buluyoruz dedi sizinde biraz yüksek ama bişey oldugunu zannetmiyorum kan sonuçlerinı c.tesi alıcaz bişey çıkarsa çağırırz dedi ama zannemiyorum dedi bizi korkuttu kızlar sonuç nasıl? ben tadirgin oldum :18:
günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum hepinizee...
dr. görüştüm eleviti değiştirdi onun yerine Ferrum Fort verdi dün içtim çok şükür bulantı falan yapmadı kullanabilirim artık rahatlıkla
günaydın fıstık.demek acıkmış bebiş doyur annesi.maşallah kuzuya
sefy84 zeyshan meri günaydın canımlarım
kad_er günaydın canım biz de kahvaltı hazırlıcaz şimdi acıktık bebişle.
herkese günaydın cici anneler.yarın doktora gidicez çok heyecanlıyım allahtan hayırlısı.
Merhaba arkadaşlar
yarım saat süren ağlama krizinden henüz çıktım.daha önce yazmıştım ben antidepresan kullanırken hamile kaldım,plansız bir gebelikti.Hamile olduğumu öğrendiğim gün psikiyatrıma gidip ilaç kullanımı hakkında danıştım ( kaldı ki 5 yıllık antidepresan kullanıcısıyım ).doktorum hamilelikte kullanılabilen bir ilaca geçiş yaptı öncekinden daha da düşük.inanın hiç kolay değil yaşanmadan anlaşılmaz.bu ilaca geçiş yaptığımdan beri deli gibi mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum artık tahammül sınırlarım zorlanıyor.anlayacağınız bu etkiler hamilelikten mi ilacın etkisi mi bilmiyorum.bünye ilacın etkilerine 1 ayda alışıyormuş benim 3 hafta oldu.Hadi artık alışsın bünyem şu ilaca derken az önce internette şöyle birşey okudum.doğuma 15 gün kala ilacın kesilmesi gerekiyormuş,yoksa bebekte refleks zayıflığı olabiliyormuş.öyle ha deyince de bırakılmıyor bu meret.zaman zaman sabrım iyice bitiyor ve çıldırmanın eşiğine geliyorum.okuyan arkadaşlarım duanıza ihtiyacım var..
selam kızlar netım yok cepten baglandım cınsıyet ogrenenler olmus masallah darısı bekleyenlerın basına.
Bızımde bugun kontrolumuz vardı bebısım ıyı sata gore bırkac gun gerıydı sımdı acıgı kapamısız one gecmıs.kılosu boyu cok sukur ıyı kıpır kıpırdı masallah..
Ve cınsıyetımız kızzz :) 15+0 dayız dr bacak arasını gosterdı pıpı yok dr kesın demedı ama kız olabılır dedı 2 hafta sonra kesınlesır dedı ama bacak arası bombos hıc bı cıkıntı yok ıns yanılmayız
Merhaba arkadaşlar
yarım saat süren ağlama krizinden henüz çıktım.daha önce yazmıştım ben antidepresan kullanırken hamile kaldım,plansız bir gebelikti.Hamile olduğumu öğrendiğim gün psikiyatrıma gidip ilaç kullanımı hakkında danıştım ( kaldı ki 5 yıllık antidepresan kullanıcısıyım ).doktorum hamilelikte kullanılabilen bir ilaca geçiş yaptı öncekinden daha da düşük.inanın hiç kolay değil yaşanmadan anlaşılmaz.bu ilaca geçiş yaptığımdan beri deli gibi mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum artık tahammül sınırlarım zorlanıyor.anlayacağınız bu etkiler hamilelikten mi ilacın etkisi mi bilmiyorum.bünye ilacın etkilerine 1 ayda alışıyormuş benim 3 hafta oldu.Hadi artık alışsın bünyem şu ilaca derken az önce internette şöyle birşey okudum.doğuma 15 gün kala ilacın kesilmesi gerekiyormuş,yoksa bebekte refleks zayıflığı olabiliyormuş.öyle ha deyince de bırakılmıyor bu meret.zaman zaman sabrım iyice bitiyor ve çıldırmanın eşiğine geliyorum.okuyan arkadaşlarım duanıza ihtiyacım var..
aysen_k teşekkür ederim cnm allah senin de gönlüne göre versin inşallahh..çarşamba fomara tarafında mı oturuyorsun evet nagihan hanım çok ünlü ben de duydum bir arkadaşımın doktoruydu bana orası ters olduğu için gitmedim ama oralardaysan nagihan hanımı tavsiye ederim bahar hastanesi kalabalık olur ama doktor gerçekten iyi..
afsann arkadaşım sana da teşekkür ederim senin de minik kızışın olacak allahım ben çok seviyorum kızları ya benimki bugün biraz hüzünlü sanki erkek olacağını hissetmiş de onu artık sevmeyecekmişiz gibi tavırlarda böyle bir şey olabilir mi ya o benim ilk meleğim hayatımın anlamı herşeyim o kadar ayrı bir yerdeki...hayatta onun dışında hherşeyden vazgeçerim..ama bugün birşeye bozuldum kayınvalidem biz doktordayken kızıma bakmak için bizdeydi eve gelip erkek olacağını söylediğimizde boynuma atladı sevinçten bayramda bile uzaktan öpen kadın bu kadar mı ayrımcılık olur kızımdayken hıı kız mı demişti ve ufacık bir altın bile takmadılar sakın durumu yok sanmayın baya varlıklılar ama bunda eminim döktürcekler ben de sokacağım lafı o zaman..
günaydıııııın şekerler. .. yeni bir güne başladık inşallah sıkıntılardan uzak mutlu bir gün olur... demir hapı gyno ferro sanol kullanıyorum bu arada ..
gunaydinnnnn)))))
ben vitamin hapi kullaniyorum,
belki bu hafta calziuma da basliysilirim kalcalarimda agrilarim oluyo,
demir hapi mecburmuyuz yada doktormu soyluyo
kadercim canım inanki elevit akşam yatarken içtim en son gece kusarak uyandım yataktan o kadar beter etmişti beni çok şükür kurtulsum valla hamileliğimden bu yana yaşamadığım bulantı ve kusmaları sağolsun eleviti içince yaşadım diyebilirim....
hapinize çok teşekkür ederim kızlar benımde bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek rabbim yine hayırlısını versininş. test sonuçlarımda kesinleşince rahatlıcam
elevit ben de bulantı yapmadı ama meyve falan yiyince midem yanıyor, normalde olmazdı elevittten sonra oldu, kan hapı daha çok yapıyor, umarım ihtiyacınız olmaz kızlar.
hapinize çok teşekkür ederim kızlar benımde bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek rabbim yine hayırlısını versininş. test sonuçlarımda kesinleşince rahatlıcam
AFSAN senin mesajını kaçırmışım canım yeni gördüm... ne güzel bi oğlun vardı bide kızın oluyor. hayırlı evlat olsunlar inşallah. (içinde bizlerinkide)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?