2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız? dün 2li teste gittik ense kalınlıgı 2,5 mm dedi doktor normalda 3 mm ve üzerini tehlikeli buluyoruz dedi sizinde biraz yüksek ama bişey oldugunu zannetmiyorum kan sonuçlerinı c.tesi alıcaz bişey çıkarsa çağırırz dedi ama zannemiyorum dedi bizi korkuttu kızlar sonuç nasıl? ben tadirgin oldum :18:

günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum hepinizee...

dr. görüştüm eleviti değiştirdi onun yerine Ferrum Fort verdi dün içtim çok şükür bulantı falan yapmadı kullanabilirim artık rahatlıkla

canım ben ikili test yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla 2.5 üstü için tehlikeli oldugunu biliyorum... amtiyosentez yapıldığını biliyorum ama senin dr. korkulacak birşey yok dediyse için rahat olsun endişelenme hiç... kardeşimin bebeği için down sedromlu demişlerdi kan sonuçlarından hemde amtiyosentez yapılacak dediler ama kardeşim istemedi yaptırmadı çok şükür bebeğimiz sapasağlam sağlıklı bir şekilde dünyaya geldii içini ferah tut canımm inş. güzel sonuçlar çıkar kan tahlillerinden

günaydın kıslar bizde erkenciyiz bugün bebişimin karnı acıkmış benide uyutmadı

günaydın fıstık.demek acıkmış bebiş doyur annesi.maşallah kuzuya

sefy84 zeyshan meri günaydın canımlarım

kad_er günaydın canım biz de kahvaltı hazırlıcaz şimdi acıktık bebişle.

herkese günaydın cici anneler.yarın doktora gidicez çok heyecanlıyım allahtan hayırlısı.

sağol canım benimm

22 yaşındayım inşallah 09 -03-2011doğum
canım aramıza hoşgeldin. ekledim listemize.

günaydın. şimdi bu tes 11-14 hafta arası yapılıyorya, 11 haftada yaptıranla 13 haftada yaptıran arasında her halükarda fark olması normal. koskoca 2 hafta var. o sürede bebek çook hızlı geliştiğine göre. bence bi sorun yoktur. doktorda demiş zaten. bana 2li test yapılmadı. yarın randevum var.. eğer ölçüm yaparlarsa benimkide büyük çıkar.

bende ikili test yaptırmadım ama,2 hafta sonra 3 lü yapalım dedi,yani sırf dr istiyo diye yaptırıcam,yani risk çıksa bile Allah korusun ,bebeğimi aldırmayacağıma göree bu testlerlede üzülmek istemem,,,yani senin değerin normal bencee,,,hiç korkma canım,Allah büyük,bol bol dua et,,,,

ayy ne güzel ,çok sevindim canımm,bende sorayımm dr ye,,eleviti içerken çok zorlanıyorum,takılıyo sanki boğazıma

inşllh güzel haberlerle gelirsiniz canımmm,,,,

çok geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum psikiyatris birkaç sene evvel banada sürekli antidepresan kullanmam gerektiğini söyleyip ilaç yazıyodu ona dediğim tek şey şuydu yazsanızda asla kullanmam boş yere yazmayın ben kendi kendimi tedavi edebilirim ilaca bağımlı yaşamak istemiyorum dedim eşimde yanımdaydı dr. çok zor olacagını eşime ise en büyük destekcisi siz olacaksınız asla üzülmeyecek yoksa çok kötü sonuçlar doğar demişti hiç unutmuyorum ben ilaç kullanmadım ama o gün benim dönüm noktam oldu artık hiç birşey için üzülmeye değmezdi önemli olan bendim çok şükür bu halime baya yol katetmişim.....
canım inş. sende hemen değil ama yavaş yavaşda olsa bırakmaya yönelirsin gerçekten ilaçlara bağımlı yaşamak kadar kötü birşey yok, bulantılar için dr. görüşseydin belkide ilacın yan etkisidir belki başka ilaç tavsiye edecek boş yere bulantı çekmememn açısından iyi olurdu sağlık kadar önemli birşey yokk.. İnş.Bebişinde sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir sana bir nebzede olsa teselli olur canım tekrardan geçmiş olsun

Ay çok sevindim canım bir oğlun bir kızın olcak maşşşallah ne güzel:)

Canım sıkma canını o baş dönmeleri falan hamileliktendir, doğuma kadar da bırakırsın ilacını, anti-depresanların etkisi biraz da psikolojik zamanında çok kullandığım için biliyorum. Moralini yüksek tut, Allah yardımcın olsun.

Canım sana da çok sevindim oğluşun hayırlı olsun. Kayınvalidene kıl oldum resmen, ben de acaip sinir oluyore ayrımcı tiplere.
günaydıııııın şekerler. .. yeni bir güne başladık inşallah sıkıntılardan uzak mutlu bir gün olur... demir hapı gyno ferro sanol kullanıyorum bu arada ..

Günaydın canım, ben de ondan kullanıyorum.
gunaydinnnnn)))))

ben vitamin hapi kullaniyorum,
belki bu hafta calziuma da basliysilirim kalcalarimda agrilarim oluyo,
demir hapi mecburmuyuz yada doktormu soyluyo

ihtiyacın varsa, kansızlık varsa yazıyor canım. kalsiyumu son aylarda yazıyorlarmış, şuan ihtiyaç olmuyormuş. o kalça ağrıları da normalmiş, bebeğe yer açılıyor:)

ben de bir sorun olacağını sanmıyorum, 13. haftada değerin normal bence, kendine dert etme canım, kan sonucunu alınca emin olursun zaten.

HErkese günaydın kızlarr

Çilekcim oğluşların hayırlı olsun:) Ve alıntı yapamadığım tüm arkadaşlar hepinizi kutluyor ve öpüyorum:)

kadercim canım inanki elevit akşam yatarken içtim en son gece kusarak uyandım yataktan o kadar beter etmişti beni çok şükür kurtulsum valla hamileliğimden bu yana yaşamadığım bulantı ve kusmaları sağolsun eleviti içince yaşadım diyebilirim....

hapinize çok teşekkür ederim kızlar benımde bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek rabbim yine hayırlısını versin inş. test sonuçlarımda kesinleşince rahatlıcam

elevit ben de bulantı yapmadı ama meyve falan yiyince midem yanıyor, normalde olmazdı elevittten sonra oldu, kan hapı daha çok yapıyor, umarım ihtiyacınız olmaz kızlar.

hapinize çok teşekkür ederim kızlar benımde bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek rabbim yine hayırlısını versin inş. test sonuçlarımda kesinleşince rahatlıcam

maşallahhh canımmm erkek geliyorrr Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımızada almayı nasip etsin inş...

elevit ben de bulantı yapmadı ama meyve falan yiyince midem yanıyor, normalde olmazdı elevittten sonra oldu, kan hapı daha çok yapıyor, umarım ihtiyacınız olmaz kızlar.

amin canım inş... olmaz yoksa bu bulantılarla insan nasıl yaşar yahuu çok zorrr

tebriklerrr canımm,,seninde oğluşun oluyormuş,hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn....

canım erkek geliyormuş seninde. hadi hayırlı olsun..

listedeki tahmini doğum tarihi ve yaş bilgilerin eksik.. onları bildirirsen sevinirim

AFSAN senin mesajını kaçırmışım canım yeni gördüm... ne güzel bi oğlun vardı bide kızın oluyor. hayırlı evlat olsunlar inşallah. (içinde bizlerinkide)

AFSAN senin mesajını kaçırmışım canım yeni gördüm... ne güzel bi oğlun vardı bide kızın oluyor. hayırlı evlat olsunlar inşallah. (içinde bizlerinkide)

sanırım bende kaçırmışımm,,,,bende tebrik ediyorumm afsancımm ,seninde kızın oluyormuş maşşallh,,,Allah hayırlı bir evlat etsin inşlhhh

Günaydın anneler

Bende dün yazılanların etkisinde kaldım galiba bugün rüyamda bebişimi gördüm çok tatlı bir kız çocuğuydu. Allah hayırlara çıkarsın içimden geçende kız . cinsiyet ayırımı yapmam ama 3 kız kardeş olunca erkek çocuk özlemim hiç yok sanki bütün bebkler kız olsun istiyorum . heralde cicili kıyafetlerinde etkisi vardır. ama yinede öncelik sağlıklı olsun hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…