- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.301
benim ilk gebeliğim canım ve bu haftalarda hissedemem diye biliyorum ama bazen öyle bir an oluyor ki sanki ben de burdayım diyor.biraz önce çikolata yedim canım çekti ondan hareketlenmiş olabilir belki.2.gebeliğini yaşayanlar hissedermiş ama ilk gebeliklerde 16.haftadan sonra farkedilebilir diyorlar.
doğrudur canım bende ilk hamilelimde 16 haftalarda hissettim sağlam bi temeydi:80::80::80::80:
evveeeeeeeeeeeeet kızlar ben de sonunda bebeğimi gördüm
sabah saat 8.30kalktım 9.30 da randevumuz vardı nasıl bir heyecan ve korku kapladı içimi anlatamam insan bir kere kayıp yaşayınca sanki hep yaşayacakmış gibi geliyor
neyse ki nefesimi tutup doktora geldim ve allahıma şükür gayet güzel dedi doktorum artık at bu endişeleri bu haftadan sonra kolay kolay bişey olmaz bebeklere allah istemedikçe dedi ben de haklısınız dedim zaten kocaman olmuş 15.haftadan sonra boydan ölçüm yapmıyorlar artık önce baş sonra karın çevresi sonra da uyluk kemiğini ölçüyorlar ve bu üçünün ortalamasına göre kilo tespit ediliyor tabiiki hepsi tahmini benim miniğim15+1 günlük görünüyor tam zamanında yani kilosu da 110gr.yazıyor
tabi bu rahatlama ne kadar sürer sizin de bildiğiniz gibi 10 gün sonra gene endişeler özlemler başlar ama bundan sonra 20.hafta da görüşeceğiz dedi doktor o zaman da ayrıntılı usg yaptır öyle gel dedi onun için de şimdiden randevu aldım radyolojiden 19 ekim de..yani 19 ekim e kadar geri sayım yapıcam şimdi de ama olsun önemli olan onun güzel minik kalbi hep sağlıkla pıt pıt atsın..
vee merak ediyorsunuz biliyorum cinsiyeti de gördük maaşallah bu erkeklerin hiç utanması yok açtı hemen gösterdi yani bir kızım var allahım bana bağışlasın çok şükür bir de oğlum olacak allah bağışlarsa inşallah ben de böylece belki bir daha doğurmayacağım..
ramazan dahep bol bol dua etmiştim üç aylarda da öyle ve allah dualarımı kabul etti zaten sürpriz bir bebekti bir de erkek olması daha da sürpriz oldu bir kez daha allahım dualarımı kabul etti tabi ben önce sağlıklı sonra da hayırlı bir erkek evladı dilemiştim özellikle eşim için o çok istiyordu..işte bööyleee sizlerin de en az benim kadar sevineceğini biliyorum gerçekten mart ayı erkek ayı sanırım..inşallah allah sizlere de gönlünüze göre verir cnm arkadaşlarım iyi ki varsınız birileriyle paylaşmak çok güzelll..
merhaba hanımlar
çilekw gözün aydın ne güzel maşallah
canım teşekkür ederim.
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım...bu mart ayı kesin erkek bebek ayı yaa acaba benimde mi? erkek olucak...
Allahım bebisağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
hayırlısı olsun canım sana dikiş atılcaktı yanılmıyosam ne oldu????
canım perşembe günü tekrar gidecem henüz atılmadı. doktorum erken daha dedi.
tebriklerrrr canımmmm,maşallahhhhhAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
teşekkür ederim canım.Allahım bebisağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ay maaşallah cnm tek yumurta ikizi mi yoksa?ne olursa olsun çok harika bir kerede 2 çocuk sahibi olmak allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım çift yumurta ikizi bebişlerim. Allaıma şükürler olsun bir bebek isterken 2 tane bebk verdi. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
iki tane oğlanmııı amanınn senin sırtın yere gelmez artıkk pehhh süperrr maaşşallahh sen şimdiden stok yapp sefalarını sürene kadar çok yoracaklar senii:):86:
canları sağolsun onların canım.
aynı anda yazmışız:))))
tebrik ederim canım.. ne mutlu size tek seferde iki çocuk annesi-babası olacaksınız.
Allaıma şükürler olsun bir bebek isterken 2 tane bebk verdi. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
canımmm allah tamamına erdirsin, sağlıcakla doğsun oğluşların.
desene sende valide sultan oluyorsun
sağol canım benim
canım hayırlı olsun çok sevindim...
sağol canım benim
maşallahhhh Allahım nazarladan esirgesin inş..Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inş. canımmm
sağol canım benim Allahım sağlıkla kucaımıza almaı nasip etsin
Streetpit ve Çilek ne güzel ya bebişlerinizin hem hayırlı haberlerini almışsınız, hemde cinsiyetlerinizi öğrenmişsiniz, Rabbim tamamıma erdirsin, İnşaAllah darısı bana ve benim gibi bekleyenlere
sağol canım benim
Oyyy çook tebrik ediyorum mart ayında paşalar çifter çifter geliyo maşallah
sağol canım benim
doğrudur canım bende ilk hamilelimde 16 haftalarda hissettim sağlam bi temeydi:80::80::80::80:
inşallah ben de yakında hissederim, şu ana kadar hiç hissetmedim bebişimi..
canım benim çok sağol, valla komşumuzu aradım, açmamışlar, inşaAllah sorun yoktur, bu arada yarın ankaraya gidiş-dönüş yapmak zorunda kaldım, sabahtan beri ankara üniversitesi öğrenci işlerine giriş yapmaya çalışıyorum, ama şifre yada kullanıcı adınız yanlış diyor, Aradım,güvenlik için telefondan vermiyorlarmış, öğrenci kimliğimle gidip başvurmam laızmmış, nasıl sinir oldumaa çok sevindim.. bak arada kaynamamış. içindekilerde sağlam çıkmıştır inşallah. bi sorun yok değilmi
çilekwçim burdamısın cuma günü dikiş atılcak demiştin merak ediyorum nasıl geçti operasyonn
berkerdem benimde daha 1 hafta var ikili teste.sen kaç haftalıksın.ben bugün tam 10.haftadayım.evet ya günler geçmiyo senin 2 günün kalmış ben 1 hafta daha beklicem çatlıyorum meraktan ikili testte yapılacak cinsiyetini gösterir belki ama benim içimde çok kuvvetli his var erkek gibi streepit senide tebrik ederim topiğimize bitane daha şehzade geliyo
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen annişler, rüyanızda daha önce ne gördünüz yani kız bebek görüpte kızı-erkek bebek görüp oğluşu olacak olan varmı? ya da tersi çıkan??
ben hamileliğimi bilmedende öğrendikten sonrada rüyalarımda hep erkek bebek gördüm hep mawi zıbınlar gördüm ...
hatta bir keresinde iki tane bebek wardı biri kız biri erkekti kız olan gögsümü emmeye çalıştı ama tutamadı bi türlü sonra erkek olan geldi kızı itip gögsümü emmeye bi başladı bidahada bırakmadı... bu rüyam beni çok etkilemişti...
ama gel gör ki 2li de dr um erkeğe benzetti ama 13.haftada dr un biri 2 dkk lık bi bakmayla kız dedi ...şimdi bende ne diyeceğimi bilemiyorum en iyisi haftayı bekleyip öyle yorumlamak olcak....:97:
ben hamiş olmadan önce oğlum olduğunu görmüştüm hamileyken de hep erkek bebek gördüm cinsiyetimiz erkek cıktı :)
ben hamileliğimi bilmedende öğrendikten sonrada rüyalarımda hep erkek bebek gördüm hep mawi zıbınlar gördüm ...
hatta bir keresinde iki tane bebek wardı biri kız biri erkekti kız olan gögsümü emmeye çalıştı ama tutamadı bi türlü sonra erkek olan geldi kızı itip gögsümü emmeye bi başladı bidahada bırakmadı... bu rüyam beni çok etkilemişti...
ama gel gör ki 2li de dr um erkeğe benzetti ama 13.haftada dr un biri 2 dkk lık bi bakmayla kız dedi ...şimdi bende ne diyeceğimi bilemiyorum en iyisi haftayı bekleyip öyle yorumlamak olcak....:97:
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen annişler, rüyanızda daha önce ne gördünüz yani kız bebek görüpte kızı-erkek bebek görüp oğluşu olacak olan varmı? ya da tersi çıkan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?