2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende bu cumartesi gidicem doktora :) bebeğimi görmek çok güsel bi duygu. inş. herşey yolundadır, tek sorun bulantılar ve kusmalar :) ama bebeğim ii olsunda ben herşeye rağzıyım...
ense pilisi kalınlığı ölçülecek bakalım, onda kan falanmı alıyorlar bilmiorum ama hayırlısı herşeyin.

TEBRİKLER rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin yaaa inş. izde kısa zamanda öğreniriz gerçi biz daha küçüğüz :44: haftaya pazartesi randevum var bakalım nasip belki bir ihtimal belli olur

aa çok sevindim.. bak arada kaynamamış. içindekilerde sağlam çıkmıştır inşallah. bi sorun yok değilmi
canım benim çok sağol, valla komşumuzu aradım, açmamışlar, inşaAllah sorun yoktur, bu arada yarın ankaraya gidiş-dönüş yapmak zorunda kaldım, sabahtan beri ankara üniversitesi öğrenci işlerine giriş yapmaya çalışıyorum, ama şifre yada kullanıcı adınız yanlış diyor, Aradım,güvenlik için telefondan vermiyorlarmış, öğrenci kimliğimle gidip başvurmam laızmmış, nasıl sinir oldum

ervacck ve diğer bütün arkadaşlar hepinize çoooooooookkkkk teşekkürler

cinsiyeti öğrenmek çok güzel kızım yada oğluşum diye sevebiliyorsunnn

berkerdem benimde daha 1 hafta var ikili teste.sen kaç haftalıksın.ben bugün tam 10.haftadayım.
benimde içime çok kuvvetli bir şekilde erkek doğuyor.
peki bu ikili testte cinsiyet belli oluyor mu?

bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen annişler, rüyanızda daha önce ne gördünüz yani kız bebek görüpte kızı-erkek bebek görüp oğluşu olacak olan varmı? ya da tersi çıkan??

bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen annişler, rüyanızda daha önce ne gördünüz yani kız bebek görüpte kızı-erkek bebek görüp oğluşu olacak olan varmı? ya da tersi çıkan??

ben hamileliğimi bilmedende öğrendikten sonrada rüyalarımda hep erkek bebek gördüm hep mawi zıbınlar gördüm ...
hatta bir keresinde iki tane bebek wardı biri kız biri erkekti kız olan gögsümü emmeye çalıştı ama tutamadı bi türlü sonra erkek olan geldi kızı itip gögsümü emmeye bi başladı bidahada bırakmadı... bu rüyam beni çok etkilemişti...
ama gel gör ki 2li de dr um erkeğe benzetti ama 13.haftada dr un biri 2 dkk lık bi bakmayla kız dedi ...şimdi bende ne diyeceğimi bilemiyorum en iyisi haftayı bekleyip öyle yorumlamak olcak....:97:

ben hamiş olmadan önce oğlum olduğunu görmüştüm hamileyken de hep erkek bebek gördüm cinsiyetimiz erkek cıktı :)

ben de hep farklı rüyalar görüyorum. ilk başlarda hep erkek bebekler gördüm. şimdilerde kızlar görüyorum.. içime de pek bişey doğmuyor aslında. 2 gün sonra görücez bakalım hayırlısıyla. aslında 16 haftada öğrenilen cinsiyetlerin de sonradan değiştiği fln lolabiliomuş, ayrıntılıya girmeden de çok emin olmamak lazım galiba

cnm ben kızımda erkek görüyordum kız çıktı

şimdi oğlum olacak ama dün gece kızım olduğunu gördüm ondan önce ufacık esmer bir kız doğurup onunla hastaneden çıkp eve geldiğimi görmüştüm zaten hep kız gördüğüm için oğlum olacak diyordum öyle de oldu..yani benim hep tersi çıktı rüyalarımın hep ne görürsem tersiolur cinsiyet konusunda öyle sadece.

selam arkadaşlarb ben cok uyuyorum ya....

stretpit tebrikler seninde oğlun oluyormuşşşş....

çilewk senide cok tebrik ederim 2 erkek annesi olucaksın...

kızlar size birşey anlatayım ben hamile olduumu bilmeden önce sanırım bir kandil günüydü kendi kendime lokma yaptım dağıttım akşamda eşim gelince şehzadem geliyor lokmaları dağıttım demiştim....:26::26::26:
meğersem hamileymişim ve oğlum oluyor.....Rabbim içimden geleni verdi şükürlerr olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…