2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

senin az kalmış cnm ...2 gün sonra sende öğrenceksin ne güzel tamda 16.haftanda oluyor sanırım net bişi öğrenirsin...
cinsiyet konusunda yanılmalar çok oluyormuş ewet 20li haftalarda olup hala belirlenemeyen çok kişi war gerçektende...önemli olan bilgili bi dr olması...

çok güzel bi soru:)

ben geçen gün rüyamda erkek bebek gördüm hatta dişleri filan vardı. yeni doğmuş ama dişleri hemen patlamış. bebek kardeşiminmiş benim kucağımdaydı. hayırdır inşallah. kızımdayken hep kız hissetmiştim.ama rüyalarda bi erkek görüyordum sonra bi kız görüyordum filan değişiyodu.

canım bende aynı sen gibi hep oğluşum diye söyledim agzımdan öyle çıkıyordu ....halada öyle oluyor ...bakalım ne olcak sonradan ...

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım kan pıhtılaşması olanlar bölümündeydim sürekli 2 kürtajım var bu 3. 12+3 günlüğüz ben sizler kadar hamileliğimi dolu dolu acaba cinsiyeti belli olmuşmudur diye sevinç içinde değilim malesef 2 kayıptan sonra endişelerim ve korkularım malesef peşimi bırakmıyo 15 günde bir kontrole gidiyorum ama o günler sanki hiç geçmiyo korkutan iş yapmıyorum 2 aydır annemlerdeyim ya birdaha kaybedersem diye hergün kendime iğne vuruyorum kan pıhtılaşmasından dolayı bugünde 2 li testim vardı ense kalınlığız 1,5 çıktı doktor normal dedi ama umarım normaldir kan tahlilleride 1 hafta sonra çıkıcak çok şükür bebeğimizin kalbiniz sesinide bugün ilk defa duyduk hersey yolunda Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar. sağlıklı bi şekilde yavrularımzı Allah kucağımıza almayı nasip etsin bide bişey sorucam ultrasona göre bebişim 5-6 gün fazla çıkıyodu bugün başka ultrasonda ve başka bi doktor baktı 1 gün fazla çıktı bu normalmi ultrasondan ultrasona değişebilirmi inşallah bi sorun yoktur

Tatlı anneler Bizde yarın cinsiyeti öğrenebiliriz 3 haftadır acaba ne rüya görücem diye yatıyorum bence kesinlikle psikolojik

inş öğrenirsiniz cnm ...15.haftan bitmek üzere artık netleşir cinsiyet...
rüyalar kiminde çıkıyor kiminde tam tersi oluyor

hoşgeldin aramıza canım Allahım sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin bende kan pıhtılaşması yok ama dr. önlem amaçlı vermişti halen kullanıyorum bende kendi kendime yapıyorum hergün iğelerimi 6 ay kullanacakmışım hiç bırakmadan bebişlerimiz iyi olsunda ben kullanmaya razıyım canım bende 15 günde 1 gidiyorum kontrollere inş. kucagımıza aldığımız günleride görmek nasip eder rabiim...

Son düzenleme:
ben bebişlerimle ilgili hiç rüya görmedim şimdiye dek belkide gece sürekli uyandığım için bölünüyor uykum ondan olablir bilmiyorum

canım bende aynı sen gibi hep oğluşum diye söyledim agzımdan öyle çıkıyordu ....halada öyle oluyor ...bakalım ne olcak sonradan ...

cnm ben kız erkek farketmez demiştim rabbim verdi ya şükürler olsun ama ben hep kızım olur diye düşünüyordum...hatta eşimde kız olsun derdi fakat kimse kıza benzetmedi hep erkek dediler ben dr söylediğinde hic şaşırmadım oyüzden bursada değildin sanırım benim dr görün dicektim ne olduğunu direk söylüyor zaten usg 4 boyutlu yanılma payı 100 1 heralde....

yok cnm ben ANKARADAYIM...
kendi dr mdan çok memnunum işte dayanamayıp yakınlarda bi hastaneye gidince ilk kez gördüğüm bi dr da olunca biraz ilgisizce bi muayene oldu ...ama haftaya kendi dr da kontrolüm war bakalım o ne dicek...
bnm içinde kız erkek hiç farketmez şuan ikiside yok sonuçta ...beni görende hep erkek diyor ...

Bir arkadaşımdan duymuştum bu tahmin yöntemini.. bilmiyorum yazan oldumu?? bazı hemşireler bunu hesaplamıslar ve sonuç genelde %96 doğru çıkıyormuş.. ben çevremdekilere yaptım ve hepsi doğru çıktı.. yalnız bu ilk çoçuk için geçerliymiş.. birde siz gözlemleyin bakalım sonuçlar doğrumu..

anne adayı ile baba adayının kardeş sırası toplanılıyor..bu arada eğer düşük falan varsa sırasına göre oda hesaplanıyor çıkan sayı çift rakam ise:KIZ tek rakam ise :ERKEK..

Not:Alıntıdır.

zaten onu o kadar çok benimsedimki iğne değilde bebeğimin maması diyorum iğne saati geldiği zaman eşime bebeğimizin mama saati geldi diyorum iğnemi genelde eşim yapıyo Allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin zaman çabucak geçsin mart gelsin inşallah hepimizde sırayla bebeklerimizi kucağımıza alalaım

nasıl hesaplanıyor bu pek anlayamadım cnm yaa..
mesela ben 2.cocuk olmuş oluyorum annemin benden önce bi cocugu düşmüş sonrada ben ve 2 kız kardeşim daha war...
eşimde bi ablası var ondan sonra annesinin bi düşüğü olmuş sonrada eşim olmuş ...
ee şimdi sonuç ne ???
cnm RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...ne güzel pozitifsin inş herşeyde yolunda olcak ...
kızlar rus takvimine yada çin takvimine baktınızmı benim oradada erkek çıkmıştı.....

ben ikisinede baktırdım ikisinde de erkek çıktı ....

Arkadaşlar merhaba bir süredir yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum. Zaten maşallah paylaşımlar fazla ancak okumaya fırsat luyor. Geçen hafta seminer dönemi başladı haftaya öğrencilerimiz başlıyor. Düzenim değişti sabahtan öğlene kadar okulda oluyorum öğleden sonra gelip burayı okuyayım derken bir uyku basıyor uyuyorum sonra kalk yemek yap derken gün bitiyor. Kışlık bir şeyler atmaya kalkıştım bir de dolaba. Çarşamba günü pazarda fazla yormuşum kendimi arabayla çekiyorum diye fazla ağrlığı umursamadım ama belim kopmuş. :2: Akşam bel ağrısından duramadım. Kasığımda da batmalar oldu. Ertesi gün de olunca eşim panik oldu (ben de korkmadım değil) beni acile götürdü. Doktor yorgunluktan olmuştur dinlen dedi tahlil falan yaptı bebeğimi gösterdi normaldi her şey. Ben de yatmaya çalıştım evdeyken. Ara sıra batmalar normalmiş bu dönemlerde galiba. Bugün kendi doktorumuzla randevumuz vardı. Bebişi gördük yine 6 cm olmuş miniğim biraz uykucu bizimki babası gibi sanırım. Doktor karnımı dürttü falan ancak uyanıp kıpırdandı arkasını döndü. Ölçümlerimiz normal kan da verdik ikli test için (kolum delik deşik bu aralar) Doktorumuz tam gün yasası yüzünden sadece muayenehanede çalışacakmış sanırım doktor değiştireceğiz istemediğim iki hastaneyle çalışacakmış. Eve yakın Bahar hastanesi var Nagihan Hanım'ı duyuyorum orda sanırım ona gideceğim. Çok geç kalmadan karar vermem lazım. Bu arada doktorumuz cinsiyetle ilgili yorum yapmadı. Bizim arkadaşın oğlu olmuştu ona 12. haftada söylemiş acaba bizimki kız mı dedim ben de 2 hafta sonra söylerim dedi bakalım. Hiç önemli değil sağlıklı olsun bebişim ama şirin bir kız falan olsa fena olmaz hani

Bu arada streetpit maşallah tam istediğim gibi bir kız, bir oğlan ne güzel Allah ikisini de tattıracak ne güzel hayırlı olsun canım.
Clekw seni de tebrik ederim canım cinsiyetler öğrenilmiş ne mutlu ikiz çocuklara hep özenmişimdir (Allah kolaylık versin) Sağlıkla güzellikle kucağımızda görelim bebeklerimizi inşallah.

Çenem çok düştü hepinize iyi akşamlar öptüm sizi güzel anneler

DOKTORDAN GELDİMMMMMM :)

ultrasonda hiçç pipi yoktu :) doktorum yinede %80 lik ihtimal verdi ve kız dedi, bacaklarını bileklerinden üst üste koyup kenetlemişti bebişim :) ilk kez bu kadar hareketsiz gördüm onu, gitmeden eşimle tartışmıştık ağladım azıcık belki etkilenmiş olabilir

sağlıklı olsun eli ayağı organları tam olsun diye dua ediyordum hamileliğimi öğrendiğimden beri amma yıllardır inşallah kızım olur der dururdum allah kabul etti galiba :)

kızlar geçen gün 2012 ocak ayı annelerinin topiğine bakım loğusa şerbeti bardakları yapmışlar cok hoşuma gitti böyle küçük kadehler üzerlerine cinsiyete göre kurdeleler çiçikler takmışlar bizde yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…