- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.321
ben de hep farklı rüyalar görüyorum. ilk başlarda hep erkek bebekler gördüm. şimdilerde kızlar görüyorum.. içime de pek bişey doğmuyor aslında. 2 gün sonra görücez bakalım hayırlısıyla. aslında 16 haftada öğrenilen cinsiyetlerin de sonradan değiştiği fln lolabiliomuş, ayrıntılıya girmeden de çok emin olmamak lazım galiba
Tatlı anneler Bizde yarın cinsiyeti öğrenebiliriz 3 haftadır acaba ne rüya görücem diye yatıyorum bence kesinlikle psikolojik
selam arkadaşlarb ben cok uyuyorum ya....
stretpit tebrikler seninde oğlun oluyormuşşşş....
çilewk senide cok tebrik ederim 2 erkek annesi olucaksın...
kızlar size birşey anlatayım ben hamile olduumu bilmeden önce sanırım bir kandil günüydü kendi kendime lokma yaptım dağıttım akşamda eşim gelince şehzadem geliyor lokmaları dağıttım demiştim....:26::26::26:
meğersem hamileymişim ve oğlum oluyor.....Rabbim içimden geleni verdi şükürlerr olsun...
pardon yanlış olmuş sildim. ben bugünü salı zannediyorum:))) he hee önden gidiyo benim günler
Tatlı anneler Bizde yarın cinsiyeti öğrenebiliriz 3 haftadır acaba ne rüya görücem diye yatıyorum bence kesinlikle psikolojik
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım kan pıhtılaşması olanlar bölümündeydim sürekli 2 kürtajım var bu 3. 12+3 günlüğüz ben sizler kadar hamileliğimi dolu dolu acaba cinsiyeti belli olmuşmudur diye sevinç içinde değilim malesef 2 kayıptan sonra endişelerim ve korkularım malesef peşimi bırakmıyo 15 günde bir kontrole gidiyorum ama o günler sanki hiç geçmiyo korkutan iş yapmıyorum 2 aydır annemlerdeyim ya birdaha kaybedersem diye hergün kendime iğne vuruyorum kan pıhtılaşmasından dolayı bugünde 2 li testim vardı ense kalınlığız 1,5 çıktı doktor normal dedi ama umarım normaldir kan tahlilleride 1 hafta sonra çıkıcak çok şükür bebeğimizin kalbiniz sesinide bugün ilk defa duyduk hersey yolunda Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar. sağlıklı bi şekilde yavrularımzı Allah kucağımıza almayı nasip etsin bide bişey sorucam ultrasona göre bebişim 5-6 gün fazla çıkıyodu bugün başka ultrasonda ve başka bi doktor baktı 1 gün fazla çıktı bu normalmi ultrasondan ultrasona değişebilirmi inşallah bi sorun yoktur
canım bende aynı sen gibi hep oğluşum diye söyledim agzımdan öyle çıkıyordu ....halada öyle oluyor ...bakalım ne olcak sonradan ...
cnm ben kız erkek farketmez demiştim rabbim verdi ya şükürler olsun ama ben hep kızım olur diye düşünüyordum...hatta eşimde kız olsun derdi fakat kimse kıza benzetmedi hep erkek dediler ben dr söylediğinde hic şaşırmadım oyüzden bursada değildin sanırım benim dr görün dicektim ne olduğunu direk söylüyor zaten usg 4 boyutlu yanılma payı 100 1 heralde....
hoşgeldin aramıza canım Allahım sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin bende kan pıhtılaşması yok ama dr. önlem amaçlı vermişti halen kullanıyorum bende kendi kendime yapıyorum hergün iğelerimi 6 ay kullanacakmışım hiç bırakmadan bebişlerimiz iyi olsunda ben kullanmaya razıyım canım bende 15 günde 1 gidiyorum kontrollere inş. kucagımıza aldığımız günleride görmek nasip eder rabiim...
nasıl hesaplanıyor bu pek anlayamadım cnm yaa..Bir arkadaşımdan duymuştum bu tahmin yöntemini.. bilmiyorum yazan oldumu?? bazı hemşireler bunu hesaplamıslar ve sonuç genelde %96 doğru çıkıyormuş.. ben çevremdekilere yaptım ve hepsi doğru çıktı.. yalnız bu ilk çoçuk için geçerliymiş.. birde siz gözlemleyin bakalım sonuçlar doğrumu..
anne adayı ile baba adayının kardeş sırası toplanılıyor..bu arada eğer düşük falan varsa sırasına göre oda hesaplanıyor çıkan sayı çift rakam ise:KIZ tek rakam ise :ERKEK..
Not:Alıntıdır.
cnm RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...ne güzel pozitifsin inş herşeyde yolunda olcak ...zaten onu o kadar çok benimsedimki iğne değilde bebeğimin maması diyorum iğne saati geldiği zaman eşime bebeğimizin mama saati geldi diyorum iğnemi genelde eşim yapıyo Allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin zaman çabucak geçsin mart gelsin inşallah hepimizde sırayla bebeklerimizi kucağımıza alalaım
kızlar rus takvimine yada çin takvimine baktınızmı benim oradada erkek çıkmıştı.....
nasıl hesaplanıyor bu pek anlayamadım cnm yaa..
mesela ben 2.cocuk olmuş oluyorum annemin benden önce bi cocugu düşmüş sonrada ben ve 2 kız kardeşim daha war...
eşimde bi ablası var ondan sonra annesinin bi düşüğü olmuş sonrada eşim olmuş ...
ee şimdi sonuç ne ???
cnm senin 4 kardeşin eşinin 2 kardeşi var 4 +2 =6 kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?