2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydın cnm....
ya ben dün senin dediğin şu hemşirelerin yönteminin sende tutup tutmadığını çok merak ettim cnm ...kardeş hesabıyla olan ...

ranacım benim bebek solda erkek sen cok ikilemde kaldın bence git bir dr yada kendi dr ara erken git öğrende rahatla cnmo kadar cok şey söylüyolarki cinsiyet belirleme için bir yerde okumuştum 2 li kan testinde serbest beta hcg 5o üstüyse kız altıysa erkek diyodu benim yene altı çıkmıştı

canım benim doktorda ayrıntılı ultrason için çok gerekli diil ama yaptırmanda fayda var dedi ayrıntılı ultrasonda bebeğin kalbine parmak kemik sayısına hatta kılcal damarlarına kadar inceliyolarmış bi 30 dk falan sürüyo 20 ila 22 hafta arasına randevu al dedi konusunda prof. 4 doktor ismi verdi ( erken söylemesindeki amacı doktorları randevu için aradığımda anladım 1 ay sonraya anca boşluk bulabiliyosun) bakalım bende onu bekliyorum ikitestim falan sonuçlar çook iyi inşalah bundada bi problem çıkmaz

kızlarrr bide benim bi haftadır sağ bacagımda bişey yokta sol bacağım o kadr çok şişiyo ki bileğimle altbaldırım aynı ölçüye geliyo nerdeyse böyle bi durumu olan var mı neden sadece sağ ayagım onuda anlamış değilimm :S

vee zaten alt bacaklarım toplu diye hiç hoşlanmıyodum şimdi iyiden iyiye şişicek ve öyle kalcak diye korkuyorum

cnm oğlu olanların bacakları çirkinleşyormuş sende oğlan mı dediler

tünaydınlar herkese....

bugün dra gittim sabahtan. ikili testim temiz çıktı. üçlüyü de yaptırdım. veee bebişimin cinsiyeti belli olduuu. benimde prensesim geliyoooor....... eşimle okadar duygulandık ki ikimizde ağlamaya başladık, inanılmaz bi andı.. sonra beraber kahvaltıya gittik. akşama kutlıycaz.

herkese haber verdik. özellikle benm ailem çok sevindi. onunkilerde sevindi ama içlerini bilemem. bu arada eltimede söyledim, Allah bizim gönlümüze göre verdi, darısı sizin başınıza dedim. bütün iyi niyetimle yaptım bunu. kötülüğe kötülükle karşılık vermek Allah'ın mucizesini taşıyan biz anne adaylarına yakışmaz, bebeğe de zaarar die düşündüm.hadi uymayayım ona dedim.. o da ne kadar çok sevindiğini anlattı bana doğal olarak. 'içim rahatladı' die bir tabir kullandı ama şuan onun bunu söylemekteki art niyetini düşünüp canımı sıkmak istemiyorum.

artık hazırlıklara başlayabiliriz gönül rahatlığıyla. pembenin ve eflatunun bütün tonlarını kullanabileceğim bir oda hazırlamaya başlıycam. şuan tek isteğim üçlü testimizin de ii sonuçlanması. hepinizi seviyorum kızlar...

çok emin değilim dr sorabilirsin cn m ama tuzu kesebildiğin kadar kesmeni öneririm bizim evde yemekleri annem yapıyo daha doğrusu evler yakın akşamları ondayım artık hiç tuz atmıyo kendisinin ayakları ve bacakları şişermiş tuzdan hamileyken banada yedirmiyo
bende varya ekmek arası tuz yerim o kadar düşkünüm

gözün aydınn canımmm pembe dünyaya giriyosun ne güzelllll

gözün aydın allah gönlüne göre verdi eltin içinde en iyisini yapmışsın

ewet cnm çok ikilemdeyim ...belki bu dr un dediği çıkacak belkide değişcek hiç bilemiyorum...en güveniliri kendi dr um...haftaya kontrolümüz var zaten beklicem gitmicem ...
bu tahminler eğlenceli geliyorda ondan sordum cnm ...bu dediğini bende duymuştum ben sonucumu görmedim dr um bakarken 59demişti yanılmıyorsam...
cnm önemli olan sağlıklı olması...hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun ...hep böyle dua ettm bn ...
Evet tuttu bilyormusun benim 3 eşimin 3 kardeşi var düşük ve kürtajlarla 6 ediyo çift kız

hadi yaaa.....ne güzel tutmuş bak...

Çokkk güzell çok sevindin esperanzacım.Testin sonuçları da iyi çıkar inşallah ben de 2 li testimin sonuçlarını bekliyorum bakalım.

cnm tebrikler oley benim prensesime kardeş geliyor teyzesi yer onu çooook iyi yapmışsın büyüklük sende kalmış önemli olan cinsiyet değil hayırlı evlat acaba kaç tanesi eltine karşı hayırlı evlat olcak bence hiç aman neyse boşver

ayyy cnm okadar güzel patik modelleri varki hemen örmek istiyor insan tekrar tebrikler

canım ya okuyunca nasıl mutlu oldum, ne güzel, Rabbim tamamına erdirsin, eltine karşı davranışınıda takdir ettim, en güzelini yapmışsın, ki insanlar yaptıklarıyla karakterini belirler ve sende kendine yakışanı yapmışsın, İnşaAllah bu güzel davranışın şu an karnında olan güzel prensesinede yansır ve senin gibi iyi niyetli, düşünceli bir genç kız olur

canımmm tebrik ederimmm,,,çok sevindim senin adına,kız istiyodunuz,rabbim gönlünüze göre verdi,,,Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinn

canımmmmmmmm çok mutlu oldummmmmm.....
RABBİM sağlık ve uzun ömürler versin PRENSESİNE....

böyle davranmakla çok iyi yapmışsın sna yakışanda buydu bence yürekten tebrik ediyorum seni...RABBİM hep böyle gönlüne göre wersinnnn.....

ee cnm sende tuttumu dr a gittinmi

daha tam net değil cnm yaa...
benim 2lide dr um erkeğe benzetti...sonra ben sabırsız 13.haftada gidip ilk kez gördüğüm bi dr a gittim kadında 2dkk lık bi bakmayla pipi yok deyip kız dedi...anlayacağın kendi dr uma gitmeden tam bişi diyemiyorum...hafyata kesin bende sizin gibi kız yada erkek diye sewincem inş....

esperanzacım yebrik ederim zaten ben tahmin etmiştim sana da söylemiştim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun önemli olan cnm..çok iy i yapmışsın cnm kimsenin mutluluğunu bozmasına izin verme cnm..tekrar tebrikler..

şimdi sırada polyy ve turktaş var bakalım onlar ne zaman gelecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…