2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

MaşaAllah ne kadar muhabbet etmişsiniz, oku oku bitmedi

canım aynı sorun bende de vardı, ben yatmadan önce bir kaşık zytin yağı içtim, ardından da bir su bardağı sıcak su içtim, sabaha kalktığımda o kadar rahatlamışım ki, o gün bu gündür yok, tavsiye ederim

hapinize çok teşekkür ederim kızlar benımde bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek rabbim yine hayırlısını versin inş. test sonuçlarımda kesinleşince rahatlıcam
Canım ya ne güzel, darısı bize,inşaAllah test sonuçlarında temiz çıkar, bende meraktan çatlıyorum, acaba cinsiyet ne olacak:44:

Kızlar bugün dra gittik 4lü test için cinsiyetimiz de KIZ yani pamuk prensesim geliyorrrrrrrrrrr
oy oy ne güzel ya, kız bebişler daha şirin oluyor, cicili bixili giydirildiğinden midir nedir, ama benim içime erkek doğuyor, hayırlısı bakalım

ya bir insan bu kadar mı fesat olur yaaaa, bu arada şunu farkettim,devlet istediği kadar önlem alsın bu tip insanlar akıllarını başına almadığı sürece, erkek düşkünlüğü azalmadığı sürece bizim toplumumuzda kadına şiddet asla bitmez

canım inşaAllah bu sefer Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı ansip eder

Canım Başınız sağolsun, inşaAllah mekanı cennet olsun, Rabbim sana ve ailenede dayanabilme gücü versin, bu arada inşaAllah test sonucunda temiz çıkar

aminn, ne bilimm çocuğumla uğraşmaktan sıkılmaya fırsatım olmaz herhalde diye düşünüyorum, hepsinin üstesinden geliyorsun ama sonra çok yıpranıyorsun bilmiyorumm işte kafam çok karışıkk

Eğer durumunuz müsaitse en az 2 yıl bebeğinizle kalın bence bende çalışmak istemiyorum .

yaa çalışmaya devam etsem tabii daha iyi olur ama çalışmasamda olur çok şükür.
bakalımm daha önümüzde 5-6 ay var inşallah rabbim doğru karar verdirir bana

canım benim ilk hamilelimde plesenta aşağıdaydı çok dikkatli ol ağır iş yapma ilişki de bulunma hamilelik ilerledikçe yukarı çıkmıştı benim ama rahimağzında olursa çok tehlikeli:18::18::18:

canım benim ilk hamilelimde plesenta aşağıdaydı çok dikkatli ol ağır iş yapma ilişki de bulunma hamilelik ilerledikçe yukarı çıkmıştı benim ama rahimağzında olursa çok tehlikeli:18::18::18:

gelecek ayki kontrolde belki çıkar dedi. doktor biraz sakin biri olduğundan çok felaket tablosu çizmedi. ama ben rahat durmayarak araştırdım, araştırdıkça korktum. ilişki yasağı getirdi yalnızca. onun dışında yürüyüşü falan kendi önerdi yemeklerden sonra.

Günaydınlar güzel annecikler ve bebişleri:)Karnımızı doyurduk vitaminimizi içtik geldikk.Dün çok yorulmuşum off işler hiç bitmiyor...En son 23:30 gibi teras temizliyordum ne zorum varsa ama ben yapmadığım sürece yapacak kimse olmadığı için içim rahat etmiyor maalesef.
aslıyt başınsağolsun mekanı cennet olsun.uhdecim sana da geçmiş olsun sıkı sıkı giyin terle bol bol ıhlamur iç terleyince de ılık bir duş al umarım en kısa zamanda iyileşirsin.
Derin83 benim de bankacı arkadaşlarımda aynı problem var maalesef aslında bankacılık değil de özel sektörde çalışmak başlı başına problem,ben de kararsızım çalışıp çalışmamakta ...

hepinize tşk.ederim kızlar şuan baya atlatmış durumdayım terledim baya o geçirdi sanırım Allahım bu hamilelik süresince kimseye hastalık vermesinn çok zor oluyor

bende haftaya çarşamba dr gitçem ilk sorcam şey plesentanın durumu olcak ilk hamilelimdede 4 aya girerken aşağıda demişlerdi 1 ay falan sonra yukarı çıktımıştı şimdi onun korkusu sardı

bazı arkadaşlar 4 lü test ten bahsetmişler. benmim doktorum üçlü testi gerek görmemişti ama dörtlüden bahsetmedi bile hiç. acaba dörtlü test nedir ne için yapılır bilgisi olan varmı? ben bilmyorumda...

bende haftaya çarşamba dr gitçem ilk sorcam şey plesentanın durumu olcak ilk hamilelimdede 4 aya girerken aşağıda demişlerdi 1 ay falan sonra yukarı çıktımıştı şimdi onun korkusu sardı

inşallah yukarıdadır. aynı korku önümüzdeki aya kadar bende var ve hoş bir duygu değilmiş

hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim:)

kızlar günaydın......sutlucörek tebrik ederim arkadaşım...

arkadaşlar ablamında plasende aşşağıdaydı sonra yukarı çıktı korkmayın oğlu var cok yaramaz.

birde şiddetle sizede bir site öneriyorum acayip tulumlar var üye olun hemencecik markabebe....com

nasılsınız ???????
bugün kontrolü olan arkadaşlarım inş hayırlı haberlerle gelirsiniz ...merakla beklemekteyiz...
kan sonuçları iyi çıkan arkadaşlarım gözünüz aydınnnn....
UHDECİMMMM,,,
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine ...inş çabucak geçer ...

arkadaşlar ayrıca fiyatlar dışarıya göre uygun benim düm 21 tl aldığım biberon 15 tl chıco

evet cnm ben orayı hep takip ediyorum ama acaba sahtemi gerçekmi bilemediğim için bir türlü cesaret edip alamadım bugüne kadar belki orjinaldir özellikle giysiler için söylüyorum ama defosu fln vardır diye korrkuyorum çok uygun çünkü fiyatları..

canım 4lü test daha ileri bir aşamasıymış, ben ikiliyi yaptırdım ve üçlü ile dörtlüyü düşünmüyorum..... yani yapılması zorunlu değil

Günaydın pardon tünaydın kızlar ilk defa bu kadar çok uyudum uzun bir aradan sonra

Prensesimi kutlayan arkadaşlara çoook teşekkür ederim iyiki varsınız

Günaydın pardon tünaydın kızlar ilk defa bu kadar çok uyudum uzun bir aradan sonra

Prensesimi kutlayan arkadaşlara çoook teşekkür ederim iyiki varsınız

tünaydın cnm....
ya ben dün senin dediğin şu hemşirelerin yönteminin sende tutup tutmadığını çok merak ettim cnm ...kardeş hesabıyla olan ...

[QUOTE=
ya cnm bencede orjinal değildir gibi geliyor ama çantalarda var böle orjinal gibi ama 75 tl güzel oluyolar ben bunları aldım bakalım nasıl gelicek....bu arada kimse bişey almıyormu cicişler bölümüne ekleme yapılmıyo ben cok aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…