- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.601
canım aynı sorun bende de vardı, ben yatmadan önce bir kaşık zytin yağı içtim, ardından da bir su bardağı sıcak su içtim, sabaha kalktığımda o kadar rahatlamışım ki, o gün bu gündür yok, tavsiye ederimgünayddın kızlaarr nasılsınız uhdecim geçmiş olsun bu arada kendimize iyi bakalım ayaklarını sıcak tut bende de aşırı gaz problemi var yaa dün sancı veriodu artık korktum biraz ama nası geçicek bilmiorum
Canım ya ne güzel, darısı bize,inşaAllah test sonuçlarında temiz çıkar, bende meraktan çatlıyorum, acaba cinsiyet ne olacak:44:hapinize çok teşekkür ederim kızlar benımde bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek rabbim yine hayırlısını versininş. test sonuçlarımda kesinleşince rahatlıcam
oy oy ne güzel ya, kız bebişler daha şirin oluyor, cicili bixili giydirildiğinden midir nedir, ama benim içime erkek doğuyor, hayırlısı bakalımKızlar bugün dra gittik 4lü test için cinsiyetimiz de KIZ yani pamuk prensesim geliyorrrrrrrrrrr
ya bir insan bu kadar mı fesat olur yaaaa, bu arada şunu farkettim,devlet istediği kadar önlem alsın bu tip insanlar akıllarını başına almadığı sürece, erkek düşkünlüğü azalmadığı sürece bizim toplumumuzda kadına şiddet asla bitmezkızlar biraz önce bişey oldu sinirden ellerim titremeye başladı, başım ağrıyor deli gibi.. beni hiç arayıp sormayan, yeni eve taşındık 2 ay oldu 1 kez bile evime gelmeyen kısacası benimle alakası olmayan eltim beni aradı. bebişimin cinsiyetini merak ediyormuş öğrendnmi die aramış(kendisinin 2 kzı var ve erkek olur die 3.ye hamile 1 yıl aradan snra). bana demezmi kız olsun die dua ediorum,inşallah kızın olur yoksa ben kendimi ezik hissedicem die!!!! ayy ne saçmalık bu ya. resmen oturmuş bunun planını yapmış fesat şeyyy. inanınki nefret ettim şuan ondan. bide aramış söylüo saf saf. küçük insanlar küçük işlerle uğraşır işte.ne kadar kötü niyetli insan dolu etrafta yaaa. çok sinirliyim şuan, anlatıp paylaşıcak kimsem de yok burda. onun için sizinle paylaşmak istedim
canım inşaAllah bu sefer Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı ansip edermerhablar arkadaşlar.
uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı ama daha önceden 2 bebeğimi kaybettiğim için bi türlü cesaret edemedim aranıza katılmaya. bu 3. hamileliğim. çok şükür bu günlere gelebildik. yarın 14. haftamızı tamamlamış oluyoruz. diğer 2 bebeğimi 8. haftanın içinde kaybetmiştim. bu kez iyi gidiyor bakalım... inşallah sonuna kadar da öyle gider. ( bu dileğim hepimiz için )
yaşım 27, izmir de yaşıyorum ve öğretmenim. tahmini doğum tarihi 14 mart.
geçen cuma kontrolümüz vardı. her kontrol öncesi ben de ölüp ölüp diriliyorum daha önceden acı tecrübeleri olan diğer arkadaşlarım gibi. ama endişelerim giderek azalıyor tabi. çok güzel geçti neyse ki... kıpır kıpır hareket ediyordu ve kalbi atıyordu.
veee oğlumuz olacağını öğrendik. kesin değil tabi daha erken ama büyük ihtimalle erkek dedi doktorumuz... sağlıklı olsun da kız- erkek farketmez.
hepinize sağlıklı ve rahat hamilelikler geçirmenizi diliyorum.
Canım Başınız sağolsun, inşaAllah mekanı cennet olsun, Rabbim sana ve ailenede dayanabilme gücü versin, bu arada inşaAllah test sonucunda temiz çıkarhepinize güzel günler arkadaşlar ben 1 aya yakındır giremedim malesef 19 ağustosta ani bir kaza sonucu babamı kaybettim hala kendime gelebilmiş değilim beni hayatta tutan bebeğim eşim ve annem dayandı meleğim okadar acıya demekki dayanaklıymış kuzum...cinsiyetler belli olmuş çoğunuzun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ben 2li testimi yaptırdım geçen hafta ancak doktorum cinsiyetini söylemedi p.tesi öğrenecem bende kısmet olursa
Allah kolaylık versin canım...hakkaten zor bankacılık...bıraktıktan sonra yoğun tempo sonrası boşlukta hissetmeyesin kendini...herkesin çocuk yetiştirme şekli başkadır..belki sen hepsinin üstesinden gelebilirsin...
Eğer durumunuz müsaitse en az 2 yıl bebeğinizle kalın bence bende çalışmak istemiyorum .
kızlar dün ikili testin ilk aşamasıa girdim. doktor ölçüm yaptı, normalmiş. ancak dün bebek tam 12 haftalıktı ama artık 13 haftalık olarak sayacakmışız bunu düzeltti..ayrıca plasentanın aşağıda olduğunu söyledi, plasentası aşağıda olan var mı? yukarı çıkmazda sezaryen ile alınıyoruş bir de bunu söyledi.
canım benim ilk hamilelimde plesenta aşağıdaydı çok dikkatli ol ağır iş yapma ilişki de bulunma hamilelik ilerledikçe yukarı çıkmıştı benim ama rahimağzında olursa çok tehlikeli:18::18::18:
gelecek ayki kontrolde belki çıkar dedi. doktor biraz sakin biri olduğundan çok felaket tablosu çizmedi. ama ben rahat durmayarak araştırdım, araştırdıkça korktum. ilişki yasağı getirdi yalnızca. onun dışında yürüyüşü falan kendi önerdi yemeklerden sonra.
bende haftaya çarşamba dr gitçem ilk sorcam şey plesentanın durumu olcak ilk hamilelimdede 4 aya girerken aşağıda demişlerdi 1 ay falan sonra yukarı çıktımıştı şimdi onun korkusu sardı
arkadaşlar ayrıca fiyatlar dışarıya göre uygun benim düm 21 tl aldığım biberon 15 tl chıco
çok tşk ederim, darısı polyannaya, esperanzaya inşaAllah onlarda hayırlı ve güzel haberlerle gelirler bizegözün aydın canım çok sevindim...
darısı polyannaya,esperenzaya inşallah...onlarında bugün kontolü sanırım
canım 4lü test daha ileri bir aşamasıymış, ben ikiliyi yaptırdım ve üçlü ile dörtlüyü düşünmüyorum..... yani yapılması zorunlu değilbazı arkadaşlar 4 lü test ten bahsetmişler. benmim doktorum üçlü testi gerek görmemişti ama dörtlüden bahsetmedi bile hiç. acaba dörtlü test nedir ne için yapılır bilgisi olan varmı? ben bilmyorumda...
Günaydın pardon tünaydın kızlar ilk defa bu kadar çok uyudum uzun bir aradan sonra
Prensesimi kutlayan arkadaşlara çoook teşekkür ederim iyiki varsınız
Eki Görüntüle 256164 Eki Görüntüle 256163ya cnm bencede orjinal değildir gibi geliyor ama çantalarda var böle orjinal gibi ama 75 tl güzel oluyolar ben bunları aldım bakalım nasıl gelicek....bu arada kimse bişey almıyormu cicişler bölümüne ekleme yapılmıyo ben cok aldım:55::55:[/QUOTE .!.:ayy bayıldım yaaarabbim hayırl, sağlıklı bir şekilde güle güle, sevine sevine kullanmayı nasip etsin
Ben daha hiç birşey almadım bebiş için, sadece kendime e-bebekten kışın giymek için bir hırka ve bir kazak aldım, cinsiyeti bir öğreneyim, inşaAllah başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?