2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bişey değil cnm bende de hem kız hem erkek belirtileri vardı kız çıktı :)))
senin çoktaaaan belli olmuştur hadi git merak ettim çok

cinsiyetler artık iyice belli olmaya başlamış. Allahım inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .

kızlar bişi sorucam size... Benim dünden beri sol tarafımda böle kasıkla karın arasında bi sıkışma gibi bişi var yani sıkışıomuş gibi acıo gülerken fln acıo doktoru aradım açmadı acaba kötü bişi olabilirmi sizede oluomu

ay çok güzel bi haber ikili test temiz çıkmış bide prenses müjdesi almışsın hayırlı ve akıllı evlat olsun inşallah bende hep kız yada erkek farketmez diyorum ilk kaybettim erkekti şimdi içime erkek doğuyo ama biyanımda kız olsa keşke diyo sağlıklı olsunda

hayırlısı olsun inşallah bu sefer cnm.. benim de ilk bebişim ve genç kızlığımdan beri hep ilk çocuğumun kız olacağını hayal ederdim ve öyle de gelirdi bana. sağlıklı, akıllı, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

bebişimin cinsiyetini öğrendimm kızlarr erkek bebiş geliyor ..
bir oğlum vardı 2 olcak hayırlısı napalım kısmetse üçüncüye:)))şaka tabi Allah uzun ömürler versin iki oğluşum olucak çok mutluyumm..

ne guzelllll :) senin bacaklardada varmı bozulmaa erkek olunca bacaklar çirkinleşiyomuş falan dediler :)

gözün aydın canım tebrikler darısı başımıza eltinede öyle demen iyi olmuş sanada o yakışırdı.prensesinle mutlu mesut hamilelik ve sağlıklı doğum nasip etsin canım.

canımmm çokkk tebrik ederim.
nazlı bir kuşş geliyor haa :) hayırlısıyla doğar inşallah
öptüm

amaninnnn tek cinsiyetini öğrenmeyen benmi kaldım yoksaaaa çok işim var güzeller aklım burda kalıyo ama doğru dürüst okuyamadımda kaçırdığım gelişmeleri yakalarım inşallah en kısa zamanda hepinizle ayrı ayrı tebriklerimi iletiyorum erkek çoğunluk gibi bende heyacandan ölecem beklemek ne zormuş cuma günü inşallah benim fasulyede gösterir kendini.....hepinizi çok öpüyorum şu işlerimi bi toparlasamda gelsemmmm

Canımmm çok sevindim, Allah gönlüne göre vermiş, ne güzel:) Eltine de karşı kimsenin yapamayacağı bir büyüklük yapmışsın helal olsun sana. Kalbin çok temiz, Allah sana senin gibi kalbi temiz, güzel, sağlıklı, hayırlı bir kız çocuğu verir inşallah

Ay canım çok güzel bu yahu, ama çok zor gözüküyor, kolay gelsin vallahi, ellerine sağlık

Ay herkes cinsiyetini öğreniyor ne güzel bir heyecan. Hayırlı olsun kızlar. Rabbim sağlıklı ömürler versin hepsine inş. Biz 1-1,5 hafta sonra gideceğiz kontrole. Bakalım gösterecek mi? Bir kızım var bu da kız gibi geliyor eşimin de benimde cinsiyet takıntımız yok. Hayırlı ve sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil...

Bu arada kızlar bişey sormak istiyorum. Elektrikli süpürgem sizlere ömür... Yenisini alacağım ama sulu- susuz karar veremedik. Sizler ne kullanıyorsunuz? Memnunmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…