- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.581
günaydın.... asliyrt başınız sağolsun Allah sabırlar versin ... Allahım sevdiklerimizin acısını göstermesin... uhdecim sanada geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...
dün akşam bende uyumuş kalmıştım... eşimde yatacakken tam hafiften uyandım.. çok güzel bi koku geldi ne yedin die sordum çok güzel koktu dedim... ilk bişey demedi .. sonra birdaha sordum ne yedin çok güzel koktu die... cips dedi... bende birdaha söledim çok güzel koktu die.. yani banada getir demek istemiştim... oda bitti dedi.. uyuduk ... neyse sabah bir uyandım cips bitmemiş... eşimin demekki çok uykusu geldi yatınca kalkmak istemedi.. hadi ben neyse bebeğimizin bile bi önemi yok demekki... ona çok kırgınım... moralim bozuldu sabah sabah...
bazen düşünüyorum valla bende 1 bebek vardı (kocam) şimdi 2 tane daha geliyor ben 3 bebek arasında ne yapacagım diye Allah yardımcım olsun
günaydın kızlar başsağlığı dileyen arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum tekrar rabbim sizlere göstermesin inşallah...randevum p.tesi cinsiyet için bu defa daha çok heycanlanıyorum yaaa içimden erkek geçiyor hep ama bilemiyorum rabbim hayırlı evlat versin inşallah hepimize
Herkese günaydın
Dün teyzem ikili test sonuçlarımı almış ve doktoruma göstermiş, Sonuçlar çok iyiymiş, ense kalınlığımızda 1,5 çıkmıştı, çok şükür bizde herşey yolunda, be iki gündür doğru dürüst giremedim, şimdi geçmişi okuyup hemen geliyorum
KIZLAR LİMANGO KIDS'de çok güzel ciciler var fiyatlarıda çok uygun bakma isterseniz tavsiye ederimmm
CAnım ben dün azcık cips yiyim dedim, midem acaip yandı, o yüzden hayırlısı olmuş yememen, cips faydalı bişey değil, belki eşin o yüzden vermek istememiştim sana cips, hemen kötüye yorma tatlım. Erkeklerden fazla ince düşünce de beklememek lazım, seni ve bebeğini ne kadar önemserse önemsesin erkekler detaylara dikkat etmez öyle:)
Geçmiş olsun canım hastaymışsın hemen eve git dinlen, dinlenmeden yavaş geçer. Eşine gelince benimki de öyle bebeklerden sonra biraz daha sorumluluk sahibi olurlar bence, onu dert etme:)
Allah gönlünden geçeni, hayırlısını, sağlıklısını versin tatlım, güzel haberlerini bekliyoruz:)
günaydın kızlarrr nasılsınız ???
bugün dr. gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz inş...
akşamleyin ben çok kötü rahatsızlandım sabaha kadar uyumadım ateşler içinde kıvrandım sanırım üşütmüşüm halende devam ediyor muhtemelen iş yerimden izin alır eve gider dinlenirim offfffffff yaaa nerden geldi bu hastalık şimdiii:26::26:
hepinize güzel günler arkadaşlar ben 1 aya yakındır giremedim malesef 19 ağustosta ani bir kaza sonucu babamı kaybettim hala kendime gelebilmiş değilim beni hayatta tutan bebeğim eşim ve annem dayandı meleğim okadar acıya demekki dayanaklıymış kuzum...cinsiyetler belli olmuş çoğunuzun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ben 2li testimi yaptırdım geçen hafta ancak doktorum cinsiyetini söylemedi p.tesi öğrenecem bende kısmet olursa
Günaydınnn kızlar
İşler deli gibi yoğun :84:
İş yerinde hamile olduğumu unutuyorum:84:
Bir oraya bir buraya koşturuyorum, ne olacak bu halim bilmiyorum:44:
Çocuk olduktan sonra 2/3 yıl işi bıraksammı diye düşünmeye başladım, zor bir karar, karar vermem lazım doğuma kadar, bu böyle olmayacak çünkü. Benim gibi bankacı arkadaşlarımın çocukları hep depresyonda ve sorunlu. Kimi 4 yaşına gelmiş konuşamıyor kimi hırçın kimi altına yapıyor kimi yemek yemiyor. Offf ben ne yapacağım yaaa
Günaydınnn kızlar
İşler deli gibi yoğun :84:
İş yerinde hamile olduğumu unutuyorum:84:
Bir oraya bir buraya koşturuyorum, ne olacak bu halim bilmiyorum:44:
Çocuk olduktan sonra 2/3 yıl işi bıraksammı diye düşünmeye başladım, zor bir karar, karar vermem lazım doğuma kadar, bu böyle olmayacak çünkü. Benim gibi bankacı arkadaşlarımın çocukları hep depresyonda ve sorunlu. Kimi 4 yaşına gelmiş konuşamıyor kimi hırçın kimi altına yapıyor kimi yemek yemiyor. Offf ben ne yapacağım yaaa
Herkese günaydın
Dün teyzem ikili test sonuçlarımı almış ve doktoruma göstermiş, Sonuçlar çok iyiymiş, ense kalınlığımızda 1,5 çıkmıştı, çok şükür bizde herşey yolunda, be iki gündür doğru dürüst giremedim, şimdi geçmişi okuyup hemen geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?