- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.681
tebrikler cnm
MaşaAllah ya ne kadar becerikli ve bu tür şeyleri örmek için sabırlısınız, bende ne beceri var nede oturup örmeye sabır var, annem zamanında çok uğraştı el işi yapmam için ama çok zor, sıkılıveriyordum, baktı olacak gibi değil bir daha ısrar etmedi
Eki Görüntüle 256210
bu battaniyeyi örüyorum ...rengini değiştirdim sadece...
birde ben aynısını yapmayı pek sewmem kendimden bişilerde eklicem kenarları daha değişik olcak...bitincede eklerim nasıl olmuş diye...
bebişimin cinsiyetini öğrendimm kızlarr erkek bebiş geliyor ..
bir oğlum vardı 2 olcak hayırlısı napalım kısmetse üçüncüye:)))şaka tabi Allah uzun ömürler versin iki oğluşum olucak çok mutluyumm..
amaninnnn tek cinsiyetini öğrenmeyen benmi kaldım yoksaaaaçok işim var güzeller aklım burda kalıyo ama doğru dürüst okuyamadımda kaçırdığım gelişmeleri yakalarım inşallah en kısa zamanda hepinizle ayrı ayrı tebriklerimi iletiyorum erkek çoğunluk gibi bende heyacandan ölecem beklemek ne zormuş cuma günü inşallah benim fasulyede gösterir kendini.....hepinizi çok öpüyorum şu işlerimi bi toparlasamda gelsemmmm
Ay herkes cinsiyetini öğreniyor ne güzel bir heyecan. Hayırlı olsun kızlar. Rabbim sağlıklı ömürler versin hepsine inş. Biz 1-1,5 hafta sonra gideceğiz kontrole. Bakalım gösterecek mi? Bir kızım var bu da kız gibi geliyor eşimin de benimde cinsiyet takıntımız yok. Hayırlı ve sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil...
Bu arada kızlar bişey sormak istiyorum. Elektrikli süpürgem sizlere ömür... Yenisini alacağım ama sulu- susuz karar veremedik. Sizler ne kullanıyorsunuz? Memnunmusunuz?
al bendende o kadar
canım harikaymış yaa benim elimdende hiç gelmez böyle şeyler, zaten hiç vaktimde yok. bu açığıda benim teyzelerimle annem kapatıyor zaten amaa
canımm tebrik ederimm, 2 oğlan valla sırtın yere gelmez
canım bende öğrenemedim yaa, bu cumartesi kontrol var. bakalım inşallah gösterir kendini uğur böceğimm.
tünaydınlar herkese....
bugün dra gittim sabahtan. ikili testim temiz çıktı. üçlüyü de yaptırdım. veee bebişimin cinsiyeti belli olduuu. benimde prensesim geliyoooor.......eşimle okadar duygulandık ki ikimizde ağlamaya başladık, inanılmaz bi andı.. sonra beraber kahvaltıya gittik. akşama kutlıycaz.
herkese haber verdik. özellikle benm ailem çok sevindi. onunkilerde sevindi ama içlerini bilemem. bu arada eltimede söyledim, Allah bizim gönlümüze göre verdi, darısı sizin başınıza dedim. bütün iyi niyetimle yaptım bunu. kötülüğe kötülükle karşılık vermek Allah'ın mucizesini taşıyan biz anne adaylarına yakışmaz, bebeğe de zaarar die düşündüm.hadi uymayayım ona dedim.. o da ne kadar çok sevindiğini anlattı bana doğal olarak. 'içim rahatladı' die bir tabir kullandı ama şuan onun bunu söylemekteki art niyetini düşünüp canımı sıkmak istemiyorum.
artık hazırlıklara başlayabiliriz gönül rahatlığıyla. pembenin ve eflatunun bütün tonlarını kullanabileceğim bir oda hazırlamaya başlıycam. şuan tek isteğim üçlü testimizin de ii sonuçlanması. hepinizi seviyorum kızlar...
canım benim doktorda ayrıntılı ultrason için çok gerekli diil ama yaptırmanda fayda var dedi ayrıntılı ultrasonda bebeğin kalbine parmak kemik sayısına hatta kılcal damarlarına kadar inceliyolarmış bi 30 dk falan sürüyo 20 ila 22 hafta arasına randevu al dedi konusunda prof. 4 doktor ismi verdi ( erken söylemesindeki amacı doktorları randevu için aradığımda anladım 1 ay sonraya anca boşluk bulabiliyosun) bakalım bende onu bekliyorum ikitestim falan sonuçlar çook iyi inşalah bundada bi problem çıkmaz
Eki Görüntüle 256210
bu battaniyeyi örüyorum ...rengini değiştirdim sadece...
birde ben aynısını yapmayı pek sewmem kendimden bişilerde eklicem kenarları daha değişik olcak...bitincede eklerim nasıl olmuş diye...
kızlar bişi sorucam size... Benim dünden beri sol tarafımda böle kasıkla karın arasında bi sıkışma gibi bişi var yani sıkışıomuş gibi acıo gülerken fln acıo doktoru aradım açmadı acaba kötü bişi olabilirmi sizede oluomu
amaninnnn tek cinsiyetini öğrenmeyen benmi kaldım yoksaaaaçok işim var güzeller aklım burda kalıyo ama doğru dürüst okuyamadımda kaçırdığım gelişmeleri yakalarım inşallah en kısa zamanda hepinizle ayrı ayrı tebriklerimi iletiyorum erkek çoğunluk gibi bende heyacandan ölecem beklemek ne zormuş cuma günü inşallah benim fasulyede gösterir kendini.....hepinizi çok öpüyorum şu işlerimi bi toparlasamda gelsemmmm
ya cnm bencede orjinal değildir gibi geliyor ama çantalarda var böle orjinal gibi ama 75 tl güzel oluyolar ben bunları aldım bakalım nasıl gelicek....bu arada kimse bişey almıyormu cicişler bölümüne ekleme yapılmıyo ben cok aldım
Polyanna hala gelmedi mi:44: İnşaAllah hayırlı haberlerle gelir,
Bu arada arkadaşlar sizlerden özel isteğim, Çocuklarınıza dua ederken ayrıntılı dua edin, anne babanın evladına duası Peygamberin ümmetine duası gibi kabul olurmuş, Hele birde yeni yetişen gençliği, nesili görünce çok endişeleniyorum, birde fesat, kışkanç, birbirinin ardından kuyu kazmaya çalışan insanları görünce çok üzülüyorum, bizler öyle dua edelim ki hiç değilse gelecek nesil pırlanta gibi olsun,
Size kendi ettiğim duamı yazmak istiyorum, Her namazımın ardından, akşamları yatarken şu şekilde dua ediyorum, Rabbim kız yada erkek farketmez, yeter ki Hz Yusuf gibi kalbi güzel, yüzü güzel, Hz Eyyüp gibi sabırlı, Hz Süleyman gibi lider, Hz Muhammed gibi El emin, Hz Ebubekir gibi sadakatli, Hz Ömer gibi cesur, Hz Osman gibi cömert, Hz Ali gibi ilim sahibi, alim olsun diye dua ediyorum, siz neyi isterseniz Rabbim onu veriyor....
Ben bekarken evleneceğim insan için şu şekilde dua ederdim: Allahım evleneceğim insan babam gibi bana düşkün, ortanca amcam gibi imanlı itikatli, Küçük amcam gibi neşeli, dayım gibi girdiği her ortama uyum sağlayan, eniştem gibi yardımsever, merhametli, kardeşim gibi yeniliklere açık, sigara içmeyen, kitap okumayı seven, kendni geliştirmeye çalışan bir eşim olsun derdim, Rabbim çok şükür bana böyle bir eş verdi...
Yani duanızı ayrıntılı ve tam yapın
canım şükür sende iyi haberlerle gelmişsin. İnşallah hepimiz hep böyle güzel haberlerle geliriz.Merhaba kızlar ben geldim bugun doktora gidecektim yeni geldim çok şükür herşey yolunda ama cinsiyetimizi göremedik daha doğrusu göstermedi bıcırık çok uğraştı dr :)Bakalım bi daha ki sefere inşaallah sağlıgı yerinde olsunda... Gynoferon kullanan var mı aranızda bulantı kusma oluyor mu bunu içince ben çok kötü oluyorum yaa...
günaydın kızlarrr nasılsınız ???
bugün dr. gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz inş...
akşamleyin ben çok kötü rahatsızlandım sabaha kadar uyumadım ateşler içinde kıvrandım sanırım üşütmüşüm halende devam ediyor muhtemelen iş yerimden izin alır eve gider dinlenirim offfffffff yaaa nerden geldi bu hastalık şimdiii:26::26:
canım senin şuanki haftalarında ozaman bendede olmuştu. hatta o hafta ikili test için doktora gitmiştim. doktorum bana gaz sancısı olur demişti. Artık bebek büyüyünce kendiliğinden basınç yapıp gaz oluşturuyoomuş ki benimde sol taraftaydı ağrı kramp gibiydi. ama ağrım uzun sürmemişti. eğer senin devam ederse mutlaka doktoruna görün. ve ayağına çorap giy. sakın üşütme. ben çok kötü gaz sancıları çektim çorap çok iyi geldi. yaz olduğu için ayağımız sürekli yerde ve üşütüyoruz. kendini korumaya çalış. geçmiş olsun...
..
bebişimin cinsiyetini öğrendimm kızlarr erkek bebiş geliyor ..
bir oğlum vardı 2 olcak hayırlısı napalım kısmetse üçüncüye:)))şaka tabi Allah uzun ömürler versin iki oğluşum olucak çok mutluyumm..
Polyanna hala gelmedi mi:44: İnşaAllah hayırlı haberlerle gelir,
Bu arada arkadaşlar sizlerden özel isteğim, Çocuklarınıza dua ederken ayrıntılı dua edin, anne babanın evladına duası Peygamberin ümmetine duası gibi kabul olurmuş, Hele birde yeni yetişen gençliği, nesili görünce çok endişeleniyorum, birde fesat, kışkanç, birbirinin ardından kuyu kazmaya çalışan insanları görünce çok üzülüyorum, bizler öyle dua edelim ki hiç değilse gelecek nesil pırlanta gibi olsun,
Size kendi ettiğim duamı yazmak istiyorum, Her namazımın ardından, akşamları yatarken şu şekilde dua ediyorum, Rabbim kız yada erkek farketmez, yeter ki Hz Yusuf gibi kalbi güzel, yüzü güzel, Hz Eyyüp gibi sabırlı, Hz Süleyman gibi lider, Hz Muhammed gibi El emin, Hz Ebubekir gibi sadakatli, Hz Ömer gibi cesur, Hz Osman gibi cömert, Hz Ali gibi ilim sahibi, alim olsun diye dua ediyorum, siz neyi isterseniz Rabbim onu veriyor....
Ben bekarken evleneceğim insan için şu şekilde dua ederdim: Allahım evleneceğim insan babam gibi bana düşkün, ortanca amcam gibi imanlı itikatli, Küçük amcam gibi neşeli, dayım gibi girdiği her ortama uyum sağlayan, eniştem gibi yardımsever, merhametli, kardeşim gibi yeniliklere açık, sigara içmeyen, kitap okumayı seven, kendni geliştirmeye çalışan bir eşim olsun derdim, Rabbim çok şükür bana böyle bir eş verdi...
Yani duanızı ayrıntılı ve tam yapın
Ay herkes cinsiyetini öğreniyor ne güzel bir heyecan. Hayırlı olsun kızlar. Rabbim sağlıklı ömürler versin hepsine inş. Biz 1-1,5 hafta sonra gideceğiz kontrole. Bakalım gösterecek mi? Bir kızım var bu da kız gibi geliyor eşimin de benimde cinsiyet takıntımız yok. Hayırlı ve sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil...
Bu arada kızlar bişey sormak istiyorum. Elektrikli süpürgem sizlere ömür... Yenisini alacağım ama sulu- susuz karar veremedik. Sizler ne kullanıyorsunuz? Memnunmusunuz?
Yaaaa melek anneleri bir soru sordum kimse cevap vermedie-bebek in istanbul forumdada mağazası var fiyatları netle aynımıdır giden varmı
bu h.sonu beyimle gitmeyi düşünüyoruzda
MAşallah kızlar çoşmuşsunuz bugün..
ben doktordan yeni gelebildim. sonuç göstermek için doktoru bekledim, ameliyata mı girmişti ne
neyse, şükürler olsun herşey iyi. 2li zamanımız geçtiği için yapılmadı. 3lü yapılacak nasipse.
bebişim 4 gün geriden gelirken, şimdi MAŞALLAH2 gün ileri geçmiş:) demir hapı olarak FErrum, vitamin olarak Decavit verdi.
canım şükür sende iyi haberlerle gelmişsin. İnşallah hepimiz hep böyle güzel haberlerle geliriz.
Şimdi geçmişi okumaya devam edeyim.. daha 9 sayfa okuycam..
MAşallah kızlar çoşmuşsunuz bugün..
ben doktordan yeni gelebildim. sonuç göstermek için doktoru bekledim, ameliyata mı girmişti ne
neyse, şükürler olsun herşey iyi. 2li zamanımız geçtiği için yapılmadı. 3lü yapılacak nasipse.
bebişim 4 gün geriden gelirken, şimdi MAŞALLAH2 gün ileri geçmiş:) demir hapı olarak FErrum, vitamin olarak Decavit verdi.
canım ya senin adına çook sevindim, darısı diğer arkadaşlarımızaMAşallah kızlar çoşmuşsunuz bugün..
Şimdi geçmişi okumaya devam edeyim.. daha 9 sayfa okuycam..
Bir şey değil canım, bütün çocuklar hepimizin ki kendimiz için istediğimizi diğer kardeşlerimiz için istemedikçe tam iman etmiş olamayız, Rabbim bizleri hayırlı anne-babalardan evlatlarımızı da hayırlı evlatlardan eylesin... Bizi evlatlarımızla sınamasın...canım çok teşekkür ederiz hatırlattığın için,,,ben bu kadar ayrıntılı dua etmiyordumm,iyi oldu söylediğinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?