2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

al bendende o kadar

canım harikaymış yaa benim elimdende hiç gelmez böyle şeyler, zaten hiç vaktimde yok. bu açığıda benim teyzelerimle annem kapatıyor zaten amaa

canımm tebrik ederimm, 2 oğlan valla sırtın yere gelmez

canım bende öğrenemedim yaa, bu cumartesi kontrol var. bakalım inşallah gösterir kendini uğur böceğimm.

Ben rowenta silince forsa toz torbalı kullanıyorum çok memnunum.Tavsiye ederim.(Ama biraz ağır rowentanın sapı)

hayırlı evlet olsunlar inşallah hepside aynı..çok sağol güzel dileklerin için..

cinsiyetler peşpeşe öğreniliyor ne güzel valla okudukca heyecan yapıyorum . daha biz çok küçüğüz beklicez ama okudukca çok sabırsızlanıyorum.
allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Yaaaa melek anneleri bir soru sordum kimse cevap vermedi e-bebek in istanbul forumdada mağazası var fiyatları netle aynımıdır giden varmı
bu h.sonu beyimle gitmeyi düşünüyoruzda

Polyanna hala gelmedi mi:44: İnşaAllah hayırlı haberlerle gelir,

Bu arada arkadaşlar sizlerden özel isteğim, Çocuklarınıza dua ederken ayrıntılı dua edin, anne babanın evladına duası Peygamberin ümmetine duası gibi kabul olurmuş, Hele birde yeni yetişen gençliği, nesili görünce çok endişeleniyorum, birde fesat, kışkanç, birbirinin ardından kuyu kazmaya çalışan insanları görünce çok üzülüyorum, bizler öyle dua edelim ki hiç değilse gelecek nesil pırlanta gibi olsun,

Size kendi ettiğim duamı yazmak istiyorum, Her namazımın ardından, akşamları yatarken şu şekilde dua ediyorum, Rabbim kız yada erkek farketmez, yeter ki Hz Yusuf gibi kalbi güzel, yüzü güzel, Hz Eyyüp gibi sabırlı, Hz Süleyman gibi lider, Hz Muhammed gibi El emin, Hz Ebubekir gibi sadakatli, Hz Ömer gibi cesur, Hz Osman gibi cömert, Hz Ali gibi ilim sahibi, alim olsun diye dua ediyorum, siz neyi isterseniz Rabbim onu veriyor....

Ben bekarken evleneceğim insan için şu şekilde dua ederdim: Allahım evleneceğim insan babam gibi bana düşkün, ortanca amcam gibi imanlı itikatli, Küçük amcam gibi neşeli, dayım gibi girdiği her ortama uyum sağlayan, eniştem gibi yardımsever, merhametli, kardeşim gibi yeniliklere açık, sigara içmeyen, kitap okumayı seven, kendni geliştirmeye çalışan bir eşim olsun derdim, Rabbim çok şükür bana böyle bir eş verdi...

Yani duanızı ayrıntılı ve tam yapın

canım tebrik ederim. Ne demiştim sana Allah sevdiği kulunun gönlüne göre verir. Darısı bizim başımıza inşallah. Çok sevindim. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi...

canım sağol cevabın için. 20 haftadan sonra ise doktorum o yüzden bana bahsetmemiştir muhtemelern bu randevumda söyler. inşallah canım sonuçların güzel çıkar. haber verirsin.

canım çok güzel güle güle kullansın bebişin. sağlıkla inşallah. model süper vala. eline sağlık şimdiden...

canım senin şuanki haftalarında ozaman bendede olmuştu. hatta o hafta ikili test için doktora gitmiştim. doktorum bana gaz sancısı olur demişti. Artık bebek büyüyünce kendiliğinden basınç yapıp gaz oluşturuyoomuş ki benimde sol taraftaydı ağrı kramp gibiydi. ama ağrım uzun sürmemişti. eğer senin devam ederse mutlaka doktoruna görün. ve ayağına çorap giy. sakın üşütme. ben çok kötü gaz sancıları çektim çorap çok iyi geldi. yaz olduğu için ayağımız sürekli yerde ve üşütüyoruz. kendini korumaya çalış. geçmiş olsun...

bende bende varım. aynen ya cuma yada cumartesi bende gideceğim doktora. inşallah saklamaz bize bebişler cinsiyetini. cinsiyetleri öğrenelim isim fikirleride sunalım birbirimize örgüler kadar önemli.

canım ben almadım daha hiç sadece ablam battaniye tarzı bişey almış bebeği üstüne yatırıp altını değiştirmek için yastığıda var. çok şeker. ama kıyafet için bu ay sonunda başlıycam inşallah. ben bebek kıyafetleri dışında kendimede hamile kıyafetleri bakıyorum yeni sezon gelsinde lcw da güzel şeyler olur inş.

canım çok güzel bir dua Allah kabul etsin...

Son düzenleme:
MAşallah kızlar çoşmuşsunuz bugün..

ben doktordan yeni gelebildim. sonuç göstermek için doktoru bekledim, ameliyata mı girmişti ne

neyse, şükürler olsun herşey iyi. 2li zamanımız geçtiği için yapılmadı. 3lü yapılacak nasipse.
bebişim 4 gün geriden gelirken, şimdi MAŞALLAH 2 gün ileri geçmiş:) demir hapı olarak FErrum, vitamin olarak Decavit verdi.

canım şükür sende iyi haberlerle gelmişsin. İnşallah hepimiz hep böyle güzel haberlerle geliriz.

Hülyacım çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.

Şimdi geçmişi okumaya devam edeyim.. daha 9 sayfa okuycam..

Canım cvp verdiğin için teşekkür ederim. Gaz sancısı da olabilir tabi ama sanki orda yan tarafta bişi varda beni sıkıştırıo gibi özellikle gülünce bide eğilince çok sıkışıo.. ne bilim korktum bende inş normal bişidir

canım çok teşekkür ederiz hatırlattığın için,,,ben bu kadar ayrıntılı dua etmiyordumm,iyi oldu söylediğinn...

ben philips susuz, kovalı kullanıyorum, memnunum canım.

Yaaaa melek anneleri bir soru sordum kimse cevap vermedi e-bebek in istanbul forumdada mağazası var fiyatları netle aynımıdır giden varmı
bu h.sonu beyimle gitmeyi düşünüyoruzda

Canım aynı fiyatlar ama mağazalarda netteki kadar çok çeşit yok. Ama elinle dokunup inceleyip alabiliyorsun o güzel.

Çok sevindim canım iyi haberlerle gelmene:) Bebişine maşşallah

C anım maşallah bebeğin sağlığı yerindeymişş,öne geçmiş maşallhhhhhh
cinsiyeti öğrenemedin mi,merakla senden haber bekliyorduk bizde...

canım ya senin adına çook sevindim, darısı diğer arkadaşlarımıza

canım çok teşekkür ederiz hatırlattığın için,,,ben bu kadar ayrıntılı dua etmiyordumm,iyi oldu söylediğinn...
Bir şey değil canım, bütün çocuklar hepimizin ki kendimiz için istediğimizi diğer kardeşlerimiz için istemedikçe tam iman etmiş olamayız, Rabbim bizleri hayırlı anne-babalardan evlatlarımızı da hayırlı evlatlardan eylesin... Bizi evlatlarımızla sınamasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…