2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aminn inşallah..

Aminnnnn

sütlüçörek cnm mağaza netten daha uygundur bence genelde öyle oluyor alacağın şeylerin fiyatına netten bak bir yere not et oraya gittiğinde daha yüksek görürsen nette bu kadar fln dersen indirim yapıyorlar ben çoğu şeyi daha ucuza alıyorum bursadaki ebebek mağazasından bence bir uğra ayrıca çeşit olarak da baya bol oluyor yanii

semracım çok sevindim ne güzel ileri geçmiş bebeğin benimki anca anca gününe geldi daha ileride olması nerdeeee seninkine maaşallahh

şimdi 15haftalık mı görünüyor?çizelgende 14+5yazıyordu galiba..baya büyükmüş aslında cinsiyeti söylemedi mi??

şimdi bir de turktaş kaldı o da hayırlı habr getirir inşallah

canım çok sevindim, tebrik ederim. eltine de en iyisini yapmışsın. düşüncen çok güzel.

Ranacım yaa bu çook güzelmiş.. normal haruşa mı, yoksa tunus işimi?? tam anlayamadım ben :26:
RENEWAL kız sen mart annesi mi olucan?? eğer öyleyse bu zamana kadar neden gelmediğin topiğimize( KUPPEmizden haberin vardır heralde(5:
Çok sevindim canım iyi haberlerle gelmene:) Bebişine maşşallah

C anım maşallah bebeğin sağlığı yerindeymişş,öne geçmiş maşallhhhhhh
cinsiyeti öğrenemedin mi,merakla senden haber bekliyorduk bizde...

canım ya senin adına çook sevindim, darısı diğer arkadaşlarımıza
Çok teşekkür ederim arakadaşlar Allah razı olsun.. cinsiyeti söylemediler. ben özele gitmiyorum ya cinsiyet için 1 hafta 10 gün sonra filan özele gider öğrenirim inşallah

ATALAY2004 canım senide çook tebrik ederim. bi erkek de senden geliyormuş.. darısı bana inşallah:)) Allahın izniyle

STREETPİT canım evet 15+0 olmuş kuzum. başı biraz daha önde:)) 15+1. içimden kesin bu erkek dedim:)))

Son düzenleme:

birde benim böyle 2 günde bir filan karnıma bi ağrı giriyordu ve ben kitleniyordum bi 5-6 dk boyunca. doktora sordum onu. ilk doğumumun nasıl olduğunu sordu sezeryan dedim. sezeryan doğumdan sonra dikişlerde yapışıklık filan olma olasılığı olduğundan bahsetti. şimdi de hamilelikte o yapışıklıkların açılmaya başlamasıyla ağrı olabileceğini söyledi. korkulacak bişey değilmiş.

hoşgeldin canım aramıza.. o bahsettiğin ağrılar normal canım. ben şuan 15.haftadayım bazen yataktan kalkarken çok feci saplanıyor ve acıyor.

canım benim ilk gebeliğim ama,benimde göbek deliğim ve çevresinde batmalar oluyo,,1 dk filan sürüyo,ölece kalıyorum kıpırdayamıyorum,elimin içiyle hafifçe ovalıyorum,geçiyo,,,acaba sizlerdede oluyor mu,dr ye sordum normal diyor,karnın genişliyo olucak bunlar diyoo:26::26:

Kızlar işte karın genişliyo ve çatlıyomuş sakın kaşımayın avuç içinizle masaj yapın

Cnm gözün aydın bebiş büyümüş hepimiz seni bekledik sabah keşke öğrenseydin cinsiyeti merak ettik:))) artık bir dahaki sefere sağlıklı olsunda
sağol canım benim.. zaten şurda 1 -2 hafta sonra 3lü test için gidicem, sonrada özel bi hastaneye gider öğrenirim. kızımda 6.ayda cinsiyetini görebilmiş biri olduğum için, çok sabırsız değilim bu konuda:))

selamm, ikili test sonucum geldi güzel çıkmış, 3lüye gerek yok dedi, darısı bekleyenlerin başına..:)
canım senin adına çok sevidindim. Maşallah

evet canım karın genişlerken bazen böyle acı ağrı karışık bişeyler geliyor:)) ama benimki yanlarımda dahil karnımın tümünü kaplayan bi ağrı. o yüzden korkuyordum. şükürki buda normalmiş.

slm kızlar şimdi doktordan geldim 2li test için geç kaldık ama 3lü test için 10-15gün sonra gel dedi
normalde kusmalarım olmuyodu ama bugün otobüste midem bulandı kustum hep kan filan geldi doktor kanama devam ederse dahiliye ye gitmemi söyledi midem çok ağrıyo du şevket yılmaz ın ana binaya gidip derdimi söyledim şahsiye hanıma kan tahlili sonuçlarına göre yarın ne olduğunu söyliycek mide kanamasıymış ...
78 kilo olmuşum
aslında 81 le başladım almamışım hiç :)

Kızlar işte karın genişliyo ve çatlıyomuş sakın kaşımayın avuç içinizle masaj yapın

bebişe bişi olmasında ,razıyım o batmaları çekmeyee,,,:122::122::122:

ayy canım çok geçmiş olsun. aman aman sakın ihmal etmeyin. ben ilk gebeliğimde ağır zatürre geçirdimde çok fenaydı çok(( yarın sonuçtan sonra haber ver olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…