2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

derin83, ervack, lachesis, pollyanna, d_m_f ve unuttuğum kimse varmı bilmiorum ama hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

pollyannaacığım inşallah sen de yakında öğrenirsin cinsiyetini.

ben 3lü test için kan verdm bugün, yapalım dedi dr aslında gerek yokmuş sanırım neyse.. sağlık ocağına da kaydımı yaptrm tetanoz aşısı yapıldı. çok ilgilendiler sağolsunlar.

bugün annemde kalıyom hastaneye yakın diye yarın sabahtan gitcez inşallah
galiba bende özeline gitmeliyim ultrason filan istemedi cinsiyeti belli olmuştur artık yani...
14-5 olmuşomm

çok geçmiş olsun inş. önemli bişey yoktur.

canım ya inşaAllah ciddi birşey yoktur, Rabbim şifa versin

Ya ben bu arad 771. sayfayı okuyamıyorum:44:

Canım göbek deliğim etrafında benimde elektriklenmeler ve batmalar oluyor. Özellikle yemek yedikten 5/10 dakika sonra. Çocukta göbek bağından besleniyor yaa ona yoruyorum bende

Canım göbek deliğim etrafında benimde elektriklenmeler ve batmalar oluyor. Özellikle yemek yedikten 5/10 dakika sonra. Çocukta göbek bağından besleniyor yaa ona yoruyorum bende

evet bebek ordan beslendiğinden ,çok hassas bölge orası,bende gece yatarken, uykuda gerneşirken özellikle oluyor,,,dr normal diyoo,rahim ve karın genişliyo

hafta sonu bi düğün, birde nişana gidince gürültüden korkmuştum açıkcası ve araştırmaya giriştim:))
bi sitede okuduğumu paylaşayım:

hamilelikte yüksek sesli müzik dinlemek, ilerde bebeğin daha az uyku sorunu yaşamasını sağlıyormuş:)

çok geçmiş olsun

o zaman bol bol yüksek ses müzik dinleyelim ben kızımda az çekmedim çünkü tam 2.5 sene uykusuzluktan ölmek üzereyken neyse artık düzene girdikk

çok güzel bi dua yaa allah razı olsun ben genelde bak sevimli doğ haa die seviodum şu ara namazları aksatıyorum ama inşallh böle dua etcem sonunda namzlarımın allah kabul etsinn

slm kızlar nasılsınız bu aralar sadece okuma amaçlı girebiliyorum siteye işyerim oldukça yoğun 1 buçuk ay evde yatmış olmanın verdiği hamlık var üzerimde daha işin yoğun temposuna alışamadım ilk başlarda sakin ve rahattı ama şimdi toplantılar seminerler falan başladı çok hareketli ( cinsiyet öğrenen ve test sonuçları iyi çıkan arkadaşlar gözünüz aydın hayırlısı olsun...

cilekw canım sendende gelecek güzel haberleri bekliyoruz dualırım seninle olucak.Hasta olan bir arkadaş vardı ismini çıkaramadım ya çok özür dilerim canım sanada geçmiş olsun kendine ve küçük pıtırcığına dikkat et

HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜYORUM

tetanos aşısı çok acıtıomuş doğru mu amanınn ben çok korkarımmm:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…