2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ama ama ama ben şimdi bebişimi dinlemeye çalışıorum ama anlamıorum gazmı bebekmiii ama gaz sancısını hamilelikte öğrendim diyebiliğrim ben hissedemiyorumm bebişi bakıorum gazdır diyip geçiorummmm:84:

Polyanna canım yaa resimler açılmıyor, yada ben mi açamadım ki:44:

hihiii HOLAAcım anladım ben seni canım, turktaşın başlığı vardı üst kısımda:))
canlarım tekrar yükledim.. ekranda direk görünüyor. bi daha bi bakıverin hele:)))

olmazsa ciciler topiğine yüklemeyi deneyeyim bide

Son düzenleme:

ya ama bunların ikiside süperr ellerine sağlık cancazım battaniye yatak örtüsü bile olabilir elbise benm yavrucum kızsa hemen bana anlatıosun ve örüorum müthiş olmuşş yaa tığla örebiliyorum ben zaten sadece o yüzden bnm için biçilmiş kaftann

slm kızlarrrrrr,

cinsiyetleri öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum,gözünüz aydınn,,,,bi ben kaldım cinsiyeti öğrenemeyenn...

canım sen normalde de hiç gaz sancısı çekmediysen farkedemeyebilirsin, bu çok normal, ama ben maşaAllah gazman gibi olduğumdan ayırt edebiliyorum

maşallah çok güzeller ama bende beceri sıfır annemde çok meraklı değil kaynana bana günahını vermez bizde hazırlara talim çok özeniyorum yaaaaaaaaaa

sağol canım denerim şimdi...

beğenmene sevindim canım.. evet dediğin gibi kenarlardan ekleme yapılıp yatak örtüsü olarakta kullanılabilir. Bu fikirde süper. teşekkürler canım. elbiseyi kafadan uydurupta yapmıştım:)) yani nerden başlasam nasıl bişey başlasam diye düşünürken bu çıktı ortaya:)) bi kaç zaman sakallı ipler olmadan giydi, sonra dedim buna biraz hava katayım sakallı ipi ekledim:) şimdide yine tığ işi battniye bakmaya başladım netten. Allah biliyoya içimi Erkek olursa diye hevesleniyorum.

maşallah çok güzeller ama bende beceri sıfır annemde çok meraklı değil kaynana bana günahını vermez bizde hazırlara talim çok özeniyorum yaaaaaaaaaa

ilahi güzelim yaa amaaaan kaygana vermezse vermesin lazım değil zaten:))) hadi elbiseyi geçtim de battaniye hem çok kolay hemde tığ işi.. nette bir çok model var, haksızlık etme bence kendine. çok rahat yapabilirsin.

malkoçcum bencede hepsi hurafe çünkü banada dr erkek dedi ama cildim fenalarda yanlızca yüzümde değil heryerimde var gerçi 20. haftada ancak kesinleşirmiş hazırlık falan yapma dedi demekki çok güvenemedi söylediğine dr cum:)

günaydın kızlar,
yine erkencisiniz maşallah. ben ev işlerini halledip kahvaltımı yapıp ancak gelebiliorum bu saatlere.. sabahları da canım hiçbirşey yemek istemiyor, zorla yemeye çalışıyorum

canım inşallah yarın randevum var cinsiyeti göreblirsek eğer kızsa başına çok ekşirim bu elbiseyi istiorum battaniyeyi örebilirm ama motif motif onu çıkarırım rahat dantel yaparım olay örgüye gelince beynim bi duruo artırma çoğaltma işleri hele hele bide çift şişle olunca dümdüz örgüden başka yapamıorum tığla bi yelek bnmde var geçen yıl bi coşmuştum 10 tane falan örmüştüm kızı olanlara hedie ediodum ama ben foto yükleymeiyorum

Balık burcu bebeği
Dışarıdan biraz ‘kayıp bir ruh’ gibi görünebilen Balık burcu bebeği, ortada hiçbir neden yokken bile ağlamaya başlayabilen bir yapıdadır. Bu, bebeğinizin doğuştan gelen kişiliğiyle alakalıdır. Balık burcu bebekleri böyle davranırlar; zira her şeyi dışa vurmayıp içlerine atma huyları, böyle davranmalarına neden olur. Sürekli sızlanırlar ama feryat etmezler. Bu anlamda Balık burcu bebekleri, aile ortamı içindeki duygusal titreşimleri çok yakından sezer, aile içi kargaşalar, tartışmaları yoğun biçimde algılar ve bunlardan açıkça etkilenirler.

Etrafındaki kişileri çok fazla önemseyip gözettikleri için neredeyse kendi kişiliklerini hiçe sayacak bir yaradılışa sahip olan Balık burcu bebekleri, bu anlamda, sahip oldukları şeyleri başkalarıyla paylaşmaktan fazlasıyla tatmin olurlar. Bu davranışlara sahip bir Balık bebeğinin, anne ve babası tarafından gözlemlendiği esnada, onun içinde yer aldığı sosyal gruptan dışlanıp dışlanmadığına özellikle dikkat etmesinde fayda vardır. Doğal olarak aşırı duyarlı olan Balık bebekleri ayrıca, her nereden gelirse gelsin, kendilerine karşı gösterilen aşırı ilgiye de kayıtsız değildir.

Hayalci zihinleriyle Balık bebekleri, düşünceler arasında kolayca kaybolur. Gerçek dünya ile aralarına neredeyse set çekecek kadar hayale kapılabilirler. Balık bebeklerinin aşırı detaylı durumlarla mümkün olduğunca içli dışlı bırakılmamaları bu durumda yapılacak en iyi şeydir. Zaten aşırı detaylı şeyleri çabucak unuturlar. Balık bebeklerinin rüya alışkanlıklarını da özellikle gözlem ve kontrol altında tutmak gerekebilir. Kâbuslarından çok fazla etkilenebilirler. Verici yapılarıyla Balık bebekleri, doğuştan hayalcidir ve akışkanlığa, Su grubu burcu oldukları için eğilimlidirler. Bu yüzden, onları kendi hallerinde akıntıya bırakın, tatlı tatlı süzülsünler !

evt bende katılıyorum sana hamile kalmadan öncede gazımız oluyodu heralde düşünüyorum daha önce böyle bişey yaşamadım hiç bu çok farklı ayırt edebiliriz heralde.

kızlar selam şükür serklajım dün yapıldı. dün kasık ağrım vardı biraz ama bugün iyyim. Doktor antibiyotik verdi onu kullanıyorum. korkulacak bir operasyon değilmiş.Şükürler olsun ki ben ve bebişlerim iyiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…