- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.001
kesinlikle bebişindir, yok yani birde o gazdır diye bakıp gülüyorlar ya, nasıl gıcık oluyorum, sonuçta ben gaz sancısını çeken birisiyim, ve gaz sancısıyla bebiş hareketini ayırt edemeyecek kadar aptal yada saf değilimdir herhalde
Polyanna canım yaa resimler açılmıyor, yada ben mi açamadım ki:44:
hihiii HOLAAcım anladım ben seni canım, turktaşın başlığı vardı üst kısımda:))polyanacım allahalala nasıl olmuş anlamadım ben türktaşın msjını alıntıyla cevaplamıştım senin msj olmuş sende demişindir bu kız iimi ne patiği ne battaniyesii kıh kkıhnese bu arada battaniye örneği vermene vesile olmuşş hihoytt ama açılmıooooo
(turktaş bi haftadır patik fotosu yüklücemdeee:))))
kaç haftalık hamile olduğumuzu gösteren çizelgelerimiz varya canım, onlar.
Eki Görüntüle 257202 Eki Görüntüle 257203
Eki Görüntüle 257207 Eki Görüntüle 257208
arkadaşlar bunları kızıma örmüştüm:)battaniyede ananne,teyze ve yengeninde emeği var:) elbisesini çok giydi ama battaniyesini 1 kez bile kullanmadık daha. gerçi büyük örmüştük, hala kullanılabilir. fikir olur size de. ikisi de çok basit ve tığ işi
canım sen normalde de hiç gaz sancısı çekmediysen farkedemeyebilirsin, bu çok normal, ama ben maşaAllah gazman gibi olduğumdan ayırt edebiliyorumama ama ama ben şimdi bebişimi dinlemeye çalışıorum ama anlamıorum gazmı bebekmiii ama gaz sancısını hamilelikte öğrendim diyebiliğrim ben hissedemiyorumm bebişi bakıorum gazdır diyip geçiorummmm:84:
kaç haftalık hamile olduğumuzu gösteren çizelgelerimiz varya canım, onlar.
Eki Görüntüle 257202 Eki Görüntüle 257203
Eki Görüntüle 257207 Eki Görüntüle 257208
arkadaşlar bunları kızıma örmüştüm:)battaniyede ananne,teyze ve yengeninde emeği var:) elbisesini çok giydi ama battaniyesini 1 kez bile kullanmadık daha. gerçi büyük örmüştük, hala kullanılabilir. fikir olur size de. ikisi de çok basit ve tığ işi
yollarız tabi canım ne demek... fotoları tekrar yükledim ekranda direk görünüyor.
canım LİLYPİE sitesine girip, Annelik ve hamilelik kısmından GELİŞİM AŞAMALARI veya GÜNLER VE HAFTALAR seçeneğinden istediğini seçiyosun. ilerleyerek beğendiğin model ve bebeği seçip, beklenen doğum tarihin ve son adet tarihini girdikten sonra çizelgen hazırlanıyor. sonra çizelgenin alt kısmına doğru çerçeve içinde çıkan kodu Profilindeki çizelge kısmına kopyaladıktan sonra sondan başa doğru silmeye başlıyorsun PNG ye kadar. sonra pngden başa doğru gelip HTTPden öncesini de siliyorsun ve kaydediyorsun.
inşallah karışık olmamıştır. yani kopyalayacağın yer Http: ile başlayıp Png ile bitecek.
ya ama bunların ikiside süperr ellerine sağlık cancazım battaniye yatak örtüsü bile olabilir elbise benm yavrucum kızsa hemen bana anlatıosun ve örüorum müthiş olmuşş yaa tığla örebiliyorum ben zaten sadece o yüzden bnm için biçilmiş kaftann
maşallah çok güzeller ama bende beceri sıfır annemde çok meraklı değil kaynana bana günahını vermez bizde hazırlara talim çok özeniyorum yaaaaaaaaaa
ilahi güzelim yaaamaaaan kaygana vermezse vermesin lazım değil zaten:))) hadi elbiseyi geçtim de battaniye hem çok kolay hemde tığ işi.. nette bir çok model var, haksızlık etme bence kendine. çok rahat yapabilirsin.
beğenmene sevindim canım.. evet dediğin gibi kenarlardan ekleme yapılıp yatak örtüsü olarakta kullanılabilir. Bu fikirde süper. teşekkürler canım. elbiseyi kafadan uydurupta yapmıştım:)) yani nerden başlasam nasıl bişey başlasam diye düşünürken bu çıktı ortaya:)) bi kaç zaman sakallı ipler olmadan giydi, sonra dedim buna biraz hava katayım sakallı ipi ekledim:) şimdide yine tığ işi battniye bakmaya başladım netten. Allah biliyoya içimi Erkek olursa diye hevesleniyorum.
kesinlikle bebişindir, yok yani birde o gazdır diye bakıp gülüyorlar ya, nasıl gıcık oluyorum, sonuçta ben gaz sancısını çeken birisiyim, ve gaz sancısıyla bebiş hareketini ayırt edemeyecek kadar aptal yada saf değilimdir herhalde
Kızlae merhaba moralim çok bozuk biraz önce işten çıkarıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?