- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.041
ama bebeğin bir sürü masrafı Allahım gözyaşlarım durmuyo şuan kim beni işe alırki((
Kızlae merhaba moralim çok bozuk biraz önce işten çıkarıldım
canım sen bilgilerini bi ver istersen ben bi tane yapıp buraya kopyalayım sen yapıştır. bi deneyelim bakalım neden olmuyorPollayannana;
canım söylediklerin yaptım ama nedense gözükmüyor.Neden acaba?
ne demek efendim:)
hastaneye değil de canım özel muayenehaneye gidicem inşallah...ismini falan bilmiyorum ama gittikten sonra öğrenirim inşallah...yengem çok memnun,ama fiyatları tuzlu sanırım,onunkini abimin sigortası karşılıyor,bakalım biz de bir ayrıntılı muayen olsun diye bu kez gidicez...
Allahım bebişlerimizin hepsine sağlık sıhhat versin ..testler sadece bizler için içimizi rahatlatmak..kızında girmiş miydin sen en doğru kararı verirsin
Kızlae merhaba moralim çok bozuk biraz önce işten çıkarıldım
Canım benim sakın canını sıkma, inan bundada bir hayır vardır, Çünkü bizim hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır olabilir, bol bol dua et Rabbime, Para, maddiyat durumuna gelince için rahat olsun, azcık sıkıntı çekersin ama ona sığınırsan sana öyle kapılar açarki Rabbim, ben evlendiğimde çalışmıyordum, çünkü eşimin tayini ankaraya çıkmamıştı, benim işimde özel eğitimde olunca bırakmak zorunda kaldım, eşim sözleşmeliydi ve 1200 tl alıyordu, ama maşaAllah eşim yememiş içmemiş para biriktirmişti, 8 senelik sözleşmeli memurdu, anadan babadan hiç birşey yok, çok yaşlılar(annesi73-babası81) herşeyini kendi yaptı, abisinin borcu vardı eşime ve mobilya borcumuzu abisi taksitle ödeyecekti, temmuzdan aralıka kadar biterdi, ama aralıkta bir telefon geldi, mobilya borcunuz duruyor, eşim o kadar üzüldü ki, hadi ödemiyorsun insan bir arar haber verir ödeyemiyorum diye, 250 kira,200yakıt,ayda350 mobilyayıda ödemeye başladık,300de benim sigortamı yatırıyordu eşim, bir milyar yüz geriye kalıyordu 100 tl, ki abisinin borcunu ödememe sebebeide eltinin daha evleneli 6 sene olmuş, neymiş beyaz eşyaları beğenmiyormuş, onları değiştirip ankastre alacakmış, yatak odası kötüymüş değişecekmiş, ya sen önce bir borcunu öde sonra napcaksan yap... ama ben beddua bile etmedim, Rabbime sığındım, ve sürekli vakıa okudum, ve şubattan sonra önce torba yasasıyla maaşımız 1600 oldu, temmuzdada kadroya geçti maaşımız 2200 oldu... çok şükür şu an daha rahatız, ve eşime dedim ki, sakın abine gidipte o parayı isteme, sen bir kardeş olarak kendine yakışanı yapmışsın, abine yardım etmişsin, ama o ödemiyorsa sorun onun, onunla para için tartışıp seviyeni abinin seviyesine düşürme dedim... artık parayı yok saydık....
Bizde sizin gibiydik evlendiğimiz ilk sene çok zordu 2 kişi maaş alıyoduk ama herşeyi kendimiz yaptığımız için borçlar ekstra çıkanlar çok zorladı çok şükür eşim 1 seneden sonra kendi işini kurdu ama ev kira onun kredi borcu var evi masrafları tamamen bana ait şimdi ama bebekten sonra çalışmak istemiyorum gün sayıyorum rapor tarihine inş. eşim hepsine birden yetişebilir die dua ediyorum.
hadi geçmiş olsun canım nasıl oldu anestezi yapıldımı hastanede yattınmı kanama oldumu nelere dikkat etmen gerekiyomuş merak ettim
hayırdır canım ne oldu???????Bütün mart annelerine merhaba uzun süreden sonra anca geri döndüm umarım bebeklerinizde sizde iyisinizdir.Benim başıma gelmeyen kalmadı o yüzden giremiyordum.Cinsiyet öğrenmeye başlamışsınız hayırlı olsun
canım benim çok üzüldüm valla bundada bir hayır vardır diyecegim ama işin içinde maddi sıkıntı oldugunda bunu bile göremiyosun anlayabiliyorum seni cnım ne kadar süredir çalışıyosun o iş yerinde bilmiyorum ama uzun bir süre devam ettiysen ve sigortan düzgün yatırtıldıysa işsizlik maaşı alabiliyosun en az 6 ay olarak biliyorum şayet yine kurumsal bir şirketse seni sebebsiz çıkaramaz hakkını ararsan emin ol tazminat kazanablirsin birde çıkardıkları için çalıştığın yıllardaki biriken tazminatını vermeleri gerekiyor canım bence şöyle bir silkelen kendine gel bunları bir araştır istersen Allahım büyük bir kapı kapanır bir diğeri açılır inş...Kızlae merhaba moralim çok bozuk biraz önce işten çıkarıldım
canım çok geçmiş olsun sanada bende yarın dr. gidince rahim boyunu ölçmesini isteyecegim nede olsa ikiz bebeklerimiz ne olur ne olmaz erkenden öğreneyim ki ona göre tedbirimizi alalım değilmi canımm...kızlar selam şükür serklajım dün yapıldı. dün kasık ağrım vardı biraz ama bugün iyyim. Doktor antibiyotik verdi onu kullanıyorum. korkulacak bir operasyon değilmiş.Şükürler olsun ki ben ve bebişlerim iyiyiz.
sağolasın canım. genel anestezi yapıyorlar, çıktıktan sonra biraz kasık ağrısı ve hafif bi kanama oldu. Doktor antibiyotik verdi. 1-2 gün istirahat et dedi. Allaha şükürler olsunki iyi geçti. korkulacak birşey yok. Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
amin inşallah canım iyi olmana sevindim bişi daha sorabilirmiyim dikişi dr mu atıyo yoksa ebe mi atıyo
buna hakları yokki ama ssklıysan zaten hiç birşekilde işten çıkaramazlar . İnternetten bi araştır istersen seninde yasal hakların var .
üzme sen canını Allah bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar. Cuma vakti dualarım seninle sende dua et . bebekler rızıklarıyla gelirmiş. Alalh yardımcın olsun
üzülme canım ya itiraz etseydin belki kazanırdın hamileyken çıkartamazlar bence doğum parası almıyasın diye çıkartmışlardır sigortan varmıydı işsizlik maaşı verceklermi????
İşte böyle insanlara patron olmayı nasip etmesin allahım çıkarcı insanlar allah hakkını bırakmasın onlarda sıkma canını bebeğin bereketiyle gelir inşallah
Dengesiz insanlar yaaa.. bari 7.aya kadar çalışsın bırakında. kime ne zararı var..
benim patronumda zaten yapmadığı ssk mı, hamileliğimi öğrenince hiç yapmamıştı. pisler
borçlar olmasa iyiymiş ama vardır bi hayır canım yaa. Rabbim bebeğinizin kısmetine bi çıkış yolu verir elbet. Dua et bol bol. Rabbim yardımcınız olsun
Canım benim sakın canını sıkma, inan bundada bir hayır vardır, Çünkü bizim hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır olabilir, bol bol dua et Rabbime, Para, maddiyat durumuna gelince için rahat olsun, azcık sıkıntı çekersin ama ona sığınırsan sana öyle kapılar açarki Rabbim, ben evlendiğimde çalışmıyordum, çünkü eşimin tayini ankaraya çıkmamıştı, benim işimde özel eğitimde olunca bırakmak zorunda kaldım, eşim sözleşmeliydi ve 1200 tl alıyordu, ama maşaAllah eşim yememiş içmemiş para biriktirmişti, 8 senelik sözleşmeli memurdu, anadan babadan hiç birşey yok, çok yaşlılar(annesi73-babası81) herşeyini kendi yaptı, abisinin borcu vardı eşime ve mobilya borcumuzu abisi taksitle ödeyecekti, temmuzdan aralıka kadar biterdi, ama aralıkta bir telefon geldi, mobilya borcunuz duruyor, eşim o kadar üzüldü ki, hadi ödemiyorsun insan bir arar haber verir ödeyemiyorum diye, 250 kira,200yakıt,ayda350 mobilyayıda ödemeye başladık,300de benim sigortamı yatırıyordu eşim, bir milyar yüz geriye kalıyordu 100 tl, ki abisinin borcunu ödememe sebebeide eltinin daha evleneli 6 sene olmuş, neymiş beyaz eşyaları beğenmiyormuş, onları değiştirip ankastre alacakmış, yatak odası kötüymüş değişecekmiş, ya sen önce bir borcunu öde sonra napcaksan yap... ama ben beddua bile etmedim, Rabbime sığındım, ve sürekli vakıa okudum, ve şubattan sonra önce torba yasasıyla maaşımız 1600 oldu, temmuzdada kadroya geçti maaşımız 2200 oldu... çok şükür şu an daha rahatız, ve eşime dedim ki, sakın abine gidipte o parayı isteme, sen bir kardeş olarak kendine yakışanı yapmışsın, abine yardım etmişsin, ama o ödemiyorsa sorun onun, onunla para için tartışıp seviyeni abinin seviyesine düşürme dedim... artık parayı yok saydık....
Arkadaşlar Vakıa süresi zenginlik suresi, onu mutlaka hergün okuyun, evinizde bereket ve zenginlik öyle artıyor ki kendiniz bile hayret içinde kalıyorsunuz....
canım benim senin adına çoook sevindim, dün baya endişe ve korku içindeydin, çok şükür bunuda atlattın, Rabbim tamamına erdirip, çocuklarını kucağına almayı nasip etsin
çilekw geçmş olsun cnm sevndm iyi olmanıza.
sütlüçörek birkaç arkadaşta sölemiş zaten hamilesin diye çıkaramazlar işten itiraz etsen kesn kaanırsın cnm bence peşini bırakma. kendini ve bebişinide üzme lütfen. allah büyük bi yolunu gösterir elbet.
anladım canım bende sabırsızlıkla dr ne diceni merak ediyorum kısmetse çarşamba günü gitçez gerçi benim dikiş olayı kesin diil ama:18::18::18::18::18:canım tabiki doktor atıyor.
Çook teşekkür ederim herkese sabah sabah canınızı sıktım özür dilerim ben kimya öğretmeniyim bir kolejde çalışıyorum fen bilgisi derslerine giriyorum2-3 senede bir sözleşme yapıyorum bugün sözleşme günüydü biz kimya değil fen öğretmeni istiyoruz kadromuzu düzenlicez artık herkse kendi branşına giricek falan dediler kimyadada boş yer yok zaten hamilesiniz sizi almayız dediler şimdi hak iddia edemem elimde imzaknamış sözleşme olsa
herkese slm . oooo kızlar maşallah sayfalar dolmuş taşmış. cinsiyetler belirlenmiş. öğrenemeyen çok az kişi kaldı sanırım. herkesin gönlüne göre olur inşallah. ben yoğun bi şekilde çalışıyorum ara ara takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmuyo pek.
masiva paylaştığıun dualar ayetler için çok saol. içime huzur doluyo..
asperenzuydu ismini yanlış yazmış olabilirm prensesin olacakmış. seni okurken içtenlikle dua ettim allahım gönlüne göre ver diye. eltinede verebileceğin en güzel cevabı vermişsin seni tebrik ederim. kaçgündürlü içime dert olmuştu yazamadımda bi fırsat bulup. ahhh ahhh bi görgğsüz cahil eltide bende var ki hiiiç sormayın. gayet mesafeliyim buna rağmen sataşır bana(
polyyyyyyy ya cinsiyet hala öğrenilmemiş. neyse artık 3lüde verirsin haberi bize. Allah gönlüne göre versin. 2 cinsiyetide tatmayı nasip etsin:))
kızlar dr banada erkek dedi. hurefeyi bende çürüteyim hemen. bu yaşıma kadar boynumda ya da vücudumda sivilce çıkmazdı ama boynum sivilce doldu. ayrıca ekşi istiyorum. tatlıya düşkün ben tatlıyı hiiiç aramıyorum varsa yoksa ekşi tuzlu..
ayy kızlar o nasıl güzel örgüler battaniyeler elbiseler. aahhh ahh bende hiç beceremem ama valla gaza geldim bi örgü yapasım var ki. işe tığı tutmayı öğrenmekle başlamam lazım bu durumda bebişin doğumuna kadar ancak bi parça meydana gelir sanırım
ben şimdi çıkıyorum kızlar. takipteyim hep aa polyyy yaşımı yaz güzelim 30-31 gibi bişeyimtamam tamam 31 yaz :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?