- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.981
HEPİNİZE GÜNAYDINLAARRRRR
Erkenci hatunlar PUSULA,SEFY, UHDE, TURKTAŞ,LUGESMA... günaydınlar..
günaydın canım evet erkenciyim genelde eşimi işe gönderince hemen buraya geliyorum :))
ah kjuzucummm yaa patik fotoları yalan oldu dimi :) ben makineyle çekmiştim büyük geldiği için açılmıomuş meğerse bnde nasıl kızıodum kendime teknoloji özürlü die cancazım al eline tığı bide ip tarif edeyim olurmu bak 10 dakikada bitirceksinn:) ama çok komik ben bakıp bakıp gülüom nası giyilirmi bu die sanırım çok minnah olduu bide ilgi,lenirsen yine kk da görmüştüm pon pon battaniye dümdüz örüosun çok sevimlki oluo cinsiyeti bi öğreneyim hemen onu örcem geçen yüncüye sordum 8 tane yumak gidio yumağıda 3 mü 3 buçukmuydu nne kıza fuşya ve pembe karışık erkeğe mavi beyaz inşallah
günaydın ciic mart anneleriiii :)))
arkadaslar bi şey sorcam ????
bebişlerimizin cinsiyetleri öğrenilmeye başlandı çok şükür merak ettim aranızda çin takvimindeki cinsiyet tahmini doğru çıkan var mı?
kızlar sizlerin bebeklerinizin cinsiyeti nedir? hani derler ya kız bebek annelerinin cildi bozulur diye, benim ki kız ve yaklaşık 7 sene sivilce tedavisi görememe rağmen cildimde hiçbir bozulma yok , genel geçer bilgilere olan güvenim azalmaya başladı :)
canım sen ticker hazırlamamışsın.. kaç haftalıksın şuan. inşallah gönlünüzün muradı olur.
günaydınnn kızlarrrr....
çok çokkk mutluyum bugün... bebeğim çok sağlıklı maşallahhh pıtırcığıma...akşam bize heryerni gösterdi kuzucum çok net gördük yüzünü elllerini ayaklarını. allahım herkese yaşatsın bu duyguyu....
bideee asıl önemli konu sanırım bizim pipimiz varrrnet olarak sölemedi doktor ama büyük ihtimalle dedi...yanılma payı bıraktı kendine ama vardı resmini bile verdi....
çok eğlenceli ve mutlu bir andı...
günaydııııııııııııııııııııııııın herkesse....nihayet hafya sonu gelio çok mutluyum... bu arada ben bikaç gündür karnımın alt tarafında bişi hissediorum adlandıramıyorumda önce gaz sandım ama emin değilim akşamları ve sabahları yemek sonrası oluyo acaba kıpırtıları olabilirmi
Bebişlerimizin cinsiyetleri öğrenilmeye başlandı çok şükür merak ettim aranızda çin takvimindeki cinsiyet tahmini doğru çıkan var mı?
Bebişlerimizin cinsiyetleri öğrenilmeye başlandı çok şükür merak ettim aranızda çin takvimindeki cinsiyet tahmini doğru çıkan var mı?
ticker ne canim?
14+1 haftalik bebis
allah olmiyanlarada nasip eder insallah
valla eğer haziranın sonunda hamile kaldıysam erkek, temmuzun başında hamile kaldıysam kız çıkıyor ki, ben en son 17 haziranda adet olmuştum, 24ünde yıkanmıştım... acaba ne zaman hamile kaldımcanım çinliler zamanında bi takvim hazırlamışlar:)) şu yaşta şu ayda hamile kalırsan şu şu diye.. bazen tutyo bazen tutmuyo:)) benim kızımda tuttu, yengemde tutmadı:)) Googleye çin takvimi 2011 yaz çıkar. kendine de bi bak bakalım ne çıkacak. yaşın ve hamile kaldığın ay.
valla eğer haziranın sonunda hamile kaldıysam erkek, temmuzun başında hamile kaldıysam kız çıkıyor ki, ben en son 17 haziranda adet olmuştum, 24ünde yıkanmıştım... acaba ne zaman hamile kaldım
aynen bendede var oo canım şöyle bir tarafa toplanıyolar yatamıyorum sonra düzgün pozisyonu bulmaya çalışıyorum yatakta dönüp duruyom kocişkoda yazık benle birlikte dönüyor işte onuda uyutmuyorum ben valla dönecem diyeeevet canım hareketleriymiş ama daha çok minik oldukjlarından ancak o kadar hissediyuoruz biraz buyusunler nasıl belli edecekler kendilerini yerim ben hepsinin totolarını bazen bende sağ tarafımda taş koymuşlar gibi oluyor dönemiyorum yatakta falan bebek orda kalıyor heralde o arada :) annesine saklambaç oynuyor yavrum benim
bende bazen bebeğimin olduğu yerde kelebekler uçuyo zannediyorum heralde bebeğimdir diye umut ediyorum
kesinlikle bebişindir, yok yani birde o gazdır diye bakıp gülüyorlar ya, nasıl gıcık oluyorum, sonuçta ben gaz sancısını çeken birisiyim, ve gaz sancısıyla bebiş hareketini ayırt edemeyecek kadar aptal yada saf değilimdir herhaldebende bazen bebeğimin olduğu yerde kelebekler uçuyo zannediyorum heralde bebeğimdir diye umut ediyorum
kaç haftalık hamile olduğumuzu gösteren çizelgelerimiz varya canım, onlar.
Eki Görüntüle 257202 Eki Görüntüle 257203
arkadaşlar bunları kızıma örmüştüm:)battaniyede ananne,teyze ve yengeninde emeği var:) elbisesini çok giydi ama battaniyesini 1 kez bile kullanmadık daha. gerçi büyük örmüştük, hala kullanılabilir. fikir olur size de. ikisi de çok basit ve tığ işi
kaç haftalık hamile olduğumuzu gösteren çizelgelerimiz varya canım, onlar.
Eki Görüntüle 257202 Eki Görüntüle 257203
arkadaşlar bunları kızıma örmüştüm:)battaniyede ananne,teyze ve yengeninde emeği var:) elbisesini çok giydi ama battaniyesini 1 kez bile kullanmadık daha. gerçi büyük örmüştük, hala kullanılabilir. fikir olur size de. ikisi de çok basit ve tığ işi
lugesma maşallah kız size.bebişinde annesine çekmiş erkenden gösterivermiş pipisini nede olsa yiğidin malı meydanda olur dimi :90: bizde önümüzdeki salıya aldık randevumuzu. bakalım bizimkinin neyi olcak inşallah gösterir ya babasıda bende çok merak ediyoruzz.
bu arada az önce karnımda bi kıpırtı oldu kahvaltı yaptık yeni. benimki harekete geçti çok güzel bi duygu ya ilk defa hissettimAllahım böle her sabah hissetsem keşkeeeem
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım bugün hayırlı cumalar olsun herkese
bişey sorucam size benim cildim çok bozuldu uçuk sivilce ergenlikte bile bu kadar değildi varmı sizdede böyle bi sorun yada ne kullanıyosunuz.
gunaydin herkese
dun doktorda zar zor yalvar yakar bebisimi gordum
normalde her iki ayda gosteriyorlar,
esimle birlikte girdik ultrasona
bizimkide kafa asagida ayaklari havaya dikmis pipisini gorduk
fakat doktor 20. hafta kesin soyliyebilirim dedi,
kesinlesmedigi surece ne oglum nede kizim diyebiliyorum,
benim icin farketmiyo fakat esim dun cok sevindi
pipiyi gorunce
Maşallah lugesmacım kuzuna:)Erkenden gösterivermiş anneciğine:)Ben de geçen hafta sormadım henüz erken diye,bu hafta sorayım bari.Ama çok hareketliydi zaten ense kalınlığını ölçebilmesi için yarım saat bekledi doktorumuz bi orda bi burda.Bak annesi tekme atıyor diyor görüyorum ama tabiki hissedemiyorum.
Bu arada hepiniz kıpırtılar hissetmeye başlamışsınız ben hala hissedemiyorum karnımdaki yağ tabakasından mı aceppp:)))
yollarız tabi canım ne demek... fotoları tekrar yükledim ekranda direk görünüyor.resimleri acamadim:-(
telden giriyorum belkim ondandir eve gidince bakicam
ya ben ormeyi falan bilmiyorum sizler ne guzel patiginden tut battaniyesine kadar
orebiliyosunuz,
tig nasil tutulur onu dahi bilmiyorum:-(
bebisim hazir takilcak galiba:-(
yada siz teyzeleri orer kargoyla yollarsiniz hehe
Ben bu çizelgeyi bir türlü yapamıyorum.Nasıl oluyor yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?