2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar sizleri sormıcam iyisinizdir bebişleriniz nasıl bakalım herkes cinsiyet öğreniyo ben çok merak ediyorum ya 4 gün sonra dr gitçem bakalım kuzumun önce sağlığını sonrada cinsiyetini sorcam inşallah iyidir buarada cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı olsun

Son düzenleme:

canım bunların hepsinin hurafe olduğunu ben ilk hamileliğimde, hatta yengemin hamileliğinde öğrendim:)) yengemin erkekti ama cildi bozulmuş, burnu genişlemişti.. benim kızdı ama maşallah ne bi leke, nede çirkinleşme olmamıştı:)))
İnşallah bu kezde olmaz

Maşallah lugesmacım kuzuna:)Erkenden gösterivermiş anneciğine:)Ben de geçen hafta sormadım henüz erken diye,bu hafta sorayım bari.Ama çok hareketliydi zaten ense kalınlığını ölçebilmesi için yarım saat bekledi doktorumuz bi orda bi burda.Bak annesi tekme atıyor diyor görüyorum ama tabiki hissedemiyorum.
Bu arada hepiniz kıpırtılar hissetmeye başlamışsınız ben hala hissedemiyorum karnımdaki yağ tabakasından mı aceppp:)))

Bende aynı şeyi hissediyorum..sanki kasığımda böyle hani hani olur ya:)))))) tarif edemedim kızlar ya bişiler oluyor:)))))))))) bence hareketlerini hissediyoruz ama adlandıramıyoruz neyse 1-2 haftaya tekmeleri de hissederiz inş:))))

canım benimkine erkek denmişti diğeri belli değildi şimdide öyle erkek tuttu ama diğeri için yarın bakalım dr. Daha net birşeyler söyleyecektir inş...

ticker ne canim?
14+1 haftalik bebis
allah olmiyanlarada nasip eder insallah

kaç haftalık hamile olduğumuzu gösteren çizelgelerimiz varya canım, onlar.

Eki Görüntüle 257202 Eki Görüntüle 257203

arkadaşlar bunları kızıma örmüştüm:)battaniyede ananne,teyze ve yengeninde emeği var:) elbisesini çok giydi ama battaniyesini 1 kez bile kullanmadık daha. gerçi büyük örmüştük, hala kullanılabilir. fikir olur size de. ikisi de çok basit ve tığ işi

Son düzenleme:
valla eğer haziranın sonunda hamile kaldıysam erkek, temmuzun başında hamile kaldıysam kız çıkıyor ki, ben en son 17 haziranda adet olmuştum, 24ünde yıkanmıştım... acaba ne zaman hamile kaldım

valla eğer haziranın sonunda hamile kaldıysam erkek, temmuzun başında hamile kaldıysam kız çıkıyor ki, ben en son 17 haziranda adet olmuştum, 24ünde yıkanmıştım... acaba ne zaman hamile kaldım

hımmm seninki muallakta kalmış..hayırlısı neyse o olsun canım.

aynen bendede var oo canım şöyle bir tarafa toplanıyolar yatamıyorum sonra düzgün pozisyonu bulmaya çalışıyorum yatakta dönüp duruyom kocişkoda yazık benle birlikte dönüyor işte onuda uyutmuyorum ben valla dönecem diyee
bende bazen bebeğimin olduğu yerde kelebekler uçuyo zannediyorum heralde bebeğimdir diye umut ediyorum

evet canım öyle kıpırtılar oluyomuş bebişinin kıpırtılarıymışş ne güzell yaa allahım kucagımıza aldığımız günleride gösterir inş.

bende bazen bebeğimin olduğu yerde kelebekler uçuyo zannediyorum heralde bebeğimdir diye umut ediyorum
kesinlikle bebişindir, yok yani birde o gazdır diye bakıp gülüyorlar ya, nasıl gıcık oluyorum, sonuçta ben gaz sancısını çeken birisiyim, ve gaz sancısıyla bebiş hareketini ayırt edemeyecek kadar aptal yada saf değilimdir herhalde

resimleri acamadim:-(
telden giriyorum belkim ondandir eve gidince bakicam

ya ben ormeyi falan bilmiyorum sizler ne guzel patiginden tut battaniyesine kadar
orebiliyosunuz,
tig nasil tutulur onu dahi bilmiyorum:-(
bebisim hazir takilcak galiba:-(

yada siz teyzeleri orer kargoyla yollarsiniz hehe

Ben bu çizelgeyi bir türlü yapamıyorum.Nasıl oluyor yardımcı olur musunuz?

darısı size inşallah cnm allah gönlünüzdekini versin. bizimki çok zıpır aceleci aynı bnm gibi tez canlı olcak sanırım herbişeyini hemenck gösterdi. kuzenimde 6 aylık hamile anlatıyorum daha bn yni gördüm daha erken yanlış görmüşsündür falan diyo.
kıpırtıları bnde 2 gündür hissediyorum sanki böle içimden bişi kayıp gidiyomuş gibi oluyo. ama erken hissedilmez diyolar ama ben hissediyorum bebeğim o...

cnm bnm yüzümde deilde göğüslerimde sırtımda sivilceler çıkmaya başladı. bebe sabunu kullanıyorum bnde cildime.

hayırlı olsun sizinde pipiniz..
bn kaptırdım kendimi valla bidahaki kontrolde kız derse çok şaşıracam. içime kız doğuyodu bnmde eşiminde allahım hayırlısını nasip etsn.

inşallah öğrenirsin cnmda başlarsın ufaktan ufaktan alışverişe cinsiyetne göre. bnm tosunum çok aceleci. kendinden büyük işler yapıyor...... tez canlı olcakk.

polyanacım allahalala nasıl olmuş anlamadım ben türktaşın msjını alıntıyla cevaplamıştım senin msj olmuş sende demişindir bu kız iimi ne patiği ne battaniyesii kıh kkıh nese bu arada battaniye örneği vermene vesile olmuşş hihoytt ama açılmıooooo
(turktaş bi haftadır patik fotosu yüklücemdeee:))))

yollarız tabi canım ne demek... fotoları tekrar yükledim ekranda direk görünüyor.

Ben bu çizelgeyi bir türlü yapamıyorum.Nasıl oluyor yardımcı olur musunuz?

canım LİLYPİE sitesine girip, Annelik ve hamilelik kısmından GELİŞİM AŞAMALARI veya GÜNLER VE HAFTALAR seçeneğinden istediğini seçiyosun. ilerleyerek beğendiğin model ve bebeği seçip, beklenen doğum tarihin ve son adet tarihini girdikten sonra çizelgen hazırlanıyor. sonra çizelgenin alt kısmına doğru çerçeve içinde çıkan kodu Profilindeki çizelge kısmına kopyaladıktan sonra sondan başa doğru silmeye başlıyorsun PNG ye kadar. sonra pngden başa doğru gelip HTTPden öncesini de siliyorsun ve kaydediyorsun.

inşallah karışık olmamıştır. yani kopyalayacağın yer Http: ile başlayıp Png ile bitecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…