2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hay maşaAllah yaa, Rabbim inşaAllah gönlünüze göre tamamınıa erdirsin

evt doktorlar erkenden söylemek istemiyorlar benimkide bi dahaki randevuda cinsiyetini kesin olarak söyleriz dedi hiç yorum yapmadı perşembe gününü bekliyoruz

lugesma maşallah kız size. bebişinde annesine çekmiş erkenden gösterivermiş pipisini nede olsa yiğidin malı meydanda olur dimi :90: bizde önümüzdeki salıya aldık randevumuzu. bakalım bizimkinin neyi olcak inşallah gösterir ya babasıda bende çok merak ediyoruzz.

bu arada az önce karnımda bi kıpırtı oldu kahvaltı yaptık yeni. benimki harekete geçti çok güzel bi duygu ya ilk defa hissettim Allahım böle her sabah hissetsem keşkeeeem

günaydın ciic mart anneleriiii :)))

arkadaslar bi şey sorcam ????

bebişlerimizin cinsiyetleri öğrenilmeye başlandı çok şükür merak ettim aranızda çin takvimindeki cinsiyet tahmini doğru çıkan var mı?

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım bugün hayırlı cumalar olsun herkese
bişey sorucam size benim cildim çok bozuldu uçuk sivilce ergenlikte bile bu kadar değildi varmı sizdede böyle bi sorun yada ne kullanıyosunuz.

maalesef bende de var, biraz dikkat etmeyim hemen çıkıyorlar, ben amway'in ürününü(jel,tonik,krem) kullanıyorum, Onu düzenli kullandığımda olmuyor....

Günaydın
Ben de cilt sorunu yok ama uçuk çıkıyor,onun için vectavir kullanıyorum.Hemen geçiriyor.

günaydın canım maşallah miniğine muhteşem bir duygu değil mi?hadi hayırlısı bakalım resmini usg topiğimize ekle bakalım

canım bu çin takvimi kızımda tutmuştu, bunda erkek görünüyor ama henüz öğrenmedik. bakalım bende merakla bekliyorum tutacakmı:))

gunaydin herkese

dun doktorda zar zor yalvar yakar bebisimi gordum
normalde her iki ayda gosteriyorlar,
esimle birlikte girdik ultrasona
bizimkide kafa asagida ayaklari havaya dikmis pipisini gorduk
fakat doktor 20. hafta kesin soyliyebilirim dedi,
kesinlesmedigi surece ne oglum nede kizim diyebiliyorum,
benim icin farketmiyo fakat esim dun cok sevindi
pipiyi gorunce

ç,in takvimi ne oluyor acaba:44:

canım çinliler zamanında bi takvim hazırlamışlar:)) şu yaşta şu ayda hamile kalırsan şu şu diye.. bazen tutyo bazen tutmuyo:)) benim kızımda tuttu, yengemde tutmadı:)) Googleye çin takvimi 2011 yaz çıkar. kendine de bi bak bakalım ne çıkacak. yaşın ve hamile kaldığın ay.

canım o kıpırtıları bende hissediyorum herhalde bebişimizin kıpırtılarıdır değilmi ???

evet canım hareketleriymiş ama daha çok minik oldukjlarından ancak o kadar hissediyuoruz biraz buyusunler nasıl belli edecekler kendilerini yerim ben hepsinin totolarını bazen bende sağ tarafımda taş koymuşlar gibi oluyor dönemiyorum yatakta falan bebek orda kalıyor heralde o arada :) annesine saklambaç oynuyor yavrum benim

canım sen ticker hazırlamamışsın.. kaç haftalıksın şuan. inşallah gönlünüzün muradı olur.

benimki doğru çıktı canım, yalnız çin takvimine göre hesaplanan yaşıma göre değilde güncel yaşımla bakınca doğru çıkıyor. 26 yaş haziran kız ama çin yaşıma göre 27 hazirana bakmak lazımmış o erkek.

hamileliğimden önce yaklaşık 20 ye yakın kişinin hamile kaldığı yaşlarına bizim takvim yaşımıza göre baktığımdada hep doğru çıkıyordu. İşin ilginç yanı 1 yıl boyunca o kadar takvimle içli dışlı olmuştum, ama hamile olduğumu öğrendiğim gün baktığımda çin takvimine göre farklı bir yaşa sahip olduğumu ve ona göre bakılması gerektiğini o gün öğrenip yıkıldım :)

maalesef bende de var, biraz dikkat etmeyim hemen çıkıyorlar, ben amway'in ürününü(jel,tonik,krem) kullanıyorum, Onu düzenli kullandığımda olmuyor....

Günaydın
Ben de cilt sorunu yok ama uçuk çıkıyor,onun için vectavir kullanıyorum.Hemen geçiriyor.

kızlar sizlerin bebeklerinizin cinsiyeti nedir? hani derler ya kız bebek annelerinin cildi bozulur diye, benim ki kız ve yaklaşık 7 sene sivilce tedavisi görememe rağmen cildimde hiçbir bozulma yok , genel geçer bilgilere olan güvenim azalmaya başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…