- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.961
hay maşaAllah yaa, Rabbim inşaAllah gönlünüze göre tamamınıa erdirsinewet cnm biz çok aceleciyiz. hamileliğimide adetime 5 gün kala öğrendim cinsiyetnide hemncik öğrendik çok şükür. kafasının üstünde bacaklarını dikti havaya açtı öle gördük çok hareketli maşallah bi orda bi burda kuzucuğum. doktorlar görüyoda sölemiyo bnce emn olmak için bnmkide 16 haftadan önce söylemem dedi ama tahmn edersniz dediğimde tabikide dedi ozaman ne dedim tam o sırada açtı bacaklarını tosunum pipisi var bakın dediama net konuşmayalım dedi sonra yine gördünüzmü bakın pipisi dedi....
darısı tüm öğrenmeyenlerin başına....
ewet cnm biz çok aceleciyiz. Hamileliğimide adetime 5 gün kala öğrendim cinsiyetnide hemncik öğrendik çok şükür. Kafasının üstünde bacaklarını dikti havaya açtı öle gördük çok hareketli maşallah bi orda bi burda kuzucuğum. Doktorlar görüyoda sölemiyo bnce emn olmak için bnmkide 16 haftadan önce söylemem dedi ama tahmn edersniz dediğimde tabikide dedi ozaman ne dedim tam o sırada açtı bacaklarını tosunum pipisi var bakın dediAma net konuşmayalım dedi sonra yine gördünüzmü bakın pipisi dedi....
Darısı tüm öğrenmeyenlerin başına....
ewet cnm biz çok aceleciyiz. hamileliğimide adetime 5 gün kala öğrendim cinsiyetnide hemncik öğrendik çok şükür. kafasının üstünde bacaklarını dikti havaya açtı öle gördük çok hareketli maşallah bi orda bi burda kuzucuğum. doktorlar görüyoda sölemiyo bnce emn olmak için bnmkide 16 haftadan önce söylemem dedi ama tahmn edersniz dediğimde tabikide dedi ozaman ne dedim tam o sırada açtı bacaklarını tosunum pipisi var bakın dediama net konuşmayalım dedi sonra yine gördünüzmü bakın pipisi dedi....
darısı tüm öğrenmeyenlerin başına....
maalesef bende de var, biraz dikkat etmeyim hemen çıkıyorlar, ben amway'in ürününü(jel,tonik,krem) kullanıyorum, Onu düzenli kullandığımda olmuyor....günaydın kızlar
nasılsınız bakalım bugün hayırlı cumalar olsun herkese
bişey sorucam size benim cildim çok bozuldu uçuk sivilce ergenlikte bile bu kadar değildi varmı sizdede böyle bi sorun yada ne kullanıyosunuz.
günaydın kızlar
bişey sorucam size benim cildim çok bozuldu uçuk sivilce ergenlikte bile bu kadar değildi varmı sizdede böyle bi sorun yada ne kullanıyosunuz.
günaydınnn kızlarrrr....
çok çokkk mutluyum bugün... bebeğim çok sağlıklı maşallahhh pıtırcığıma...akşam bize heryerni gösterdi kuzucum çok net gördük yüzünü elllerini ayaklarını. allahım herkese yaşatsın bu duyguyu....
bideee asıl önemli konu sanırım bizim pipimiz varrrnet olarak sölemedi doktor ama büyük ihtimalle dedi...yanılma payı bıraktı kendine ama vardı resmini bile verdi....
çok eğlenceli ve mutlu bir andı...
günaydın ciic mart anneleriiii :)))
arkadaslar bi şey sorcam ????
bebişlerimizin cinsiyetleri öğrenilmeye başlandı çok şükür merak ettim aranızda çin takvimindeki cinsiyet tahmini doğru çıkan var mı?
Günaydın
Ben de cilt sorunu yok ama uçuk çıkıyor,onun için vectavir kullanıyorum.Hemen geçiriyor
deneyeyim hemen çünkü biri bitiyo biri başlıyo inşallah bendede işe yarar teşekkür ederim.
HEPİNİZE GÜNAYDINLAARRRRR
Erkenci hatunlar PUSULA,SEFY, UHDE, TURKTAŞ,LUGESMA... günaydınlar..
günaydın canım evet erkenciyim genelde eşimi işe gönderince hemen buraya geliyorum :))
ç,in takvimi ne oluyor acaba:44:canım bu çin takvimi kızımda tutmuştu, bunda erkek görünüyor ama henüz öğrenmedik. bakalım bende merakla bekliyorum tutacakmı:))
Günaydın
Ben de cilt sorunu yok ama uçuk çıkıyor,onun için vectavir kullanıyorum.Hemen geçiriyor
deneyeyim hemen çünkü biri bitiyo biri başlıyo inşallah bendede işe yarar teşekkür ederim.
Uçuk çıkınca hemen sürünce ilerlemesini durdurp,kurutuyor.Ben de önceden de çok çıkardı o yüzden genelde evde var.
Mutlaka işe yarar.
ç,in takvimi ne oluyor acaba:44:
canım o kıpırtıları bende hissediyorum herhalde bebişimizin kıpırtılarıdır değilmi ???
gunaydin herkese
dun doktorda zar zor yalvar yakar bebisimi gordum
normalde her iki ayda gosteriyorlar,
esimle birlikte girdik ultrasona
bizimkide kafa asagida ayaklari havaya dikmis pipisini gorduk
fakat doktor 20. hafta kesin soyliyebilirim dedi,
kesinlesmedigi surece ne oglum nede kizim diyebiliyorum,
benim icin farketmiyo fakat esim dun cok sevindi
pipiyi gorunce
günaydın kızlar
günaydın ciic mart anneleriiii :)))
arkadaslar bi şey sorcam ????
bebişlerimizin cinsiyetleri öğrenilmeye başlandı çok şükür merak ettim aranızda çin takvimindeki cinsiyet tahmini doğru çıkan var mı?
günaydın kızlar
maalesef bende de var, biraz dikkat etmeyim hemen çıkıyorlar, ben amway'in ürününü(jel,tonik,krem) kullanıyorum, Onu düzenli kullandığımda olmuyor....
Günaydın
Ben de cilt sorunu yok ama uçuk çıkıyor,onun için vectavir kullanıyorum.Hemen geçiriyor.
canım o kıpırtıları bende hissediyorum herhalde bebişimizin kıpırtılarıdır değilmi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?