2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlae merhaba moralim çok bozuk biraz önce işten çıkarıldım

tatlımmm sağlık olsunn bak bende işten çıktım evdeyim param artık extra yok ama evde çok mutluyum bebişinle düzenlice geçir hamileleliğini allah eşinin yardımcısı olsun evde masrafın daha az olcakk ve keyfin bol olcakkk sakın üzülme hayır var bunda emin ol tabii ödemelriniz taksitleriniz varsa bişey diyemem

deneme deneme yükleme oldumuuu

Eki Görüntüle 257216 Eki Görüntüle 257217 sanırım olduu ohh çok şükür telefondan atınca olduu
HOLAAcım bunlar çoook şekerleerrrr... aynı bu yelek gibi tığla yapılan bi yelekte ben örmüştüm kızıma:))
şimdi de battaniye ve şu converse patikler varya onlarala bozdum kafayı. o patikler çook tatlı yaa
Canım hayırdır bi sorunmu vardı, yoksa aniden mi çıkardılar.. hay Allah yaa.. Bozma moralini canım herşeyde bi hayır vardır.

geçmiş olsun canım. dün uğramayınca ağrın olabileceğini düşünmüştüm. Şükürki atlatmışsın:) maşallah size

Son düzenleme:

Elimde değil sen çıkmışsın ben çıkarıldım en süper eleman bendim hamile olunca böyle oldu ev kira kredi borcumuzda var Allahım inşallah bi çıkış yolu gösterir

Elimde değil sen çıkmışsın ben çıkarıldım en süper eleman bendim hamile olunca böyle oldu ev kira kredi borcumuzda var Allahım inşallah bi çıkış yolu gösterir

canım allah yardımcınız oldu hamilelik engelmi sanki hayret bişey ne anlayışsız insanlar inşallah hemen bi iş bulursun

sutlucorek canım ya bebişini ve kendini üzme. emin ol evde olmakta güzel bişey, ben de çalışmıorum şuan evdeyim. borç, taksit vs yoksa ki ufak tefek illaki oluyor,evde olmanın keyfini çıkar. hamişliğini evinde dinlenerek geçirmen de iyi bişey.
evet bebişlerin masrafları oluyor tabi ama ben mesela şuan çalışmadığım için ve bebiş bellli bi yaşa gelmeden çalışmayacağım için çok lükse kaçmadan, herşeyden 5er 10ar tane almadan, yeterince kendime göre bir hazırlık yapmayı planlıyorum.

canım maddi yük olarak haklısın hepimizin bir miktar borcu ödemesi vs var üstüne bir de çocuk masrafları olacak ama her şeyde vardır.iyi tarafından düşün bebeğini de olumsuz etkileme.kendine eşine ve bebeğine daha çok zaman ayıracaksın,insanlarla uğraşmak zordur ben de yıllarca çektim milletin ağız kokusunu.ordaki stresin seni eşini bebeğini bazen çevrendeki sevdiklerini olumsuz etkiliyor.boşver sağlık olsun de keyfini çıkar bebeğinle birlikte vakit geçir.ben de mayısta çıkarıldım işten sorunsuz ve çalışkan bir çalışan olmama rağmen,ödemelerimiz de var kredi falan ev aldık memur maaşıyla ancak yetişiyoruz.sağolsunlar kiramızı ailelerimiz paylaşıyor.kalanla idare etmeye çalışıyoruz.ama inan ki kafam o kadar rahat ki geç kaldım derdi yok niye bu böyle diyen yok geç çıkıp eve akşamın bir vakti gelmeler yok.hayırlısı böyleymiş bence böyle bir zamanda yorulmamalısın.çenem düştü kusura bakma tatlım.

Son düzenleme:
polyanacımm ne diosun bayılıyorum o patiklere ama bakıorum bakıorum çok zor yaa onlardan örebilsem hiç ayakkabı almam haa yürüyene kadar aykakbıdan cok daha güzeller
tüktascım saol canım hepimizin bebişleri sağlıkla sıhhatle gelsinlerde biz onlara neler yapar neler alırızz
sütlüçörek canım elden bişey gelmez ii tarafından bakmaya çalışş
kızlar cuma vakti dua edelim herşey içinn hayırlı cumalarr

Dengesiz insanlar yaaa.. bari 7.aya kadar çalışsın bırakında. kime ne zararı var..
benim patronumda zaten yapmadığı ssk mı, hamileliğimi öğrenince hiç yapmamıştı. pisler

borçlar olmasa iyiymiş ama vardır bi hayır canım yaa. Rabbim bebeğinizin kısmetine bi çıkış yolu verir elbet. Dua et bol bol. Rabbim yardımcınız olsun

hayırlı cumalar arkadaşlar

sütlüçörek canım üzülme,inş Rabbim onu verdi rızkını da düşünür..Allah başka başka kapılar açsın inşallah..ama hamile hamile seni üzenlere de çok kızdım
Allah hepimize gönlümüze göre versin..

hamileyi tebrik ederim canım bebiş erkekmiş,Allah hayırlıca kucaklarımıza almayı nasip etsin..
çok sayfa okudum ismi aklımda kalmadı 2 arkadaşın ama onları da tebrik ediyorum...biri kız biri erkekti
çilekw geçmiş olsun,iyi olmana sevindim

polyanna ve holaa çok güzeller maşallah sizi mart annelerinin hünerlisi ilan ediyorum
annemden bana sıra gelir mi bilmem,o bi kısmını örmüştü bile önceden,becerikli anam...
bir arkadaşım vardı hiç örgü bilmezdi,çocuk olunca çizgi filmlerde holluk üstünde örgü ören tavuklar olur ya,aynı öyle oluyorsun derdi

kızlar ben de 2li testim için haftaya ankaraya gidicem inşallah,bulunduğum ilde karışıklık falan oluyormuş,gitmek istedim,belki erkenden de cinsiyeti öğrenebilirim,yengem o doktora gidiyor,o da hamile,erkenden öğrenmişti,cihazları çok iyiymiş...hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

ayy ayy gururlandım canım sağol:)))

Ankaraya hangi hastaneye geleceksin canım.. Sanırım özel hastane.

yaa benim kafam karıştı kızlar... 2linin zamanı geçti diye yapılamadı ya, ben şimdi 3lü yü de yaptırmak istemiyorum sanki. net değilim şuan bilmiyorum :26::26::26::26:

Son düzenleme:
Canım benim sakın canını sıkma, inan bundada bir hayır vardır, Çünkü bizim hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır olabilir, bol bol dua et Rabbime, Para, maddiyat durumuna gelince için rahat olsun, azcık sıkıntı çekersin ama ona sığınırsan sana öyle kapılar açarki Rabbim, ben evlendiğimde çalışmıyordum, çünkü eşimin tayini ankaraya çıkmamıştı, benim işimde özel eğitimde olunca bırakmak zorunda kaldım, eşim sözleşmeliydi ve 1200 tl alıyordu, ama maşaAllah eşim yememiş içmemiş para biriktirmişti, 8 senelik sözleşmeli memurdu, anadan babadan hiç birşey yok, çok yaşlılar(annesi73-babası81) herşeyini kendi yaptı, abisinin borcu vardı eşime ve mobilya borcumuzu abisi taksitle ödeyecekti, temmuzdan aralıka kadar biterdi, ama aralıkta bir telefon geldi, mobilya borcunuz duruyor, eşim o kadar üzüldü ki, hadi ödemiyorsun insan bir arar haber verir ödeyemiyorum diye, 250 kira,200yakıt,ayda350 mobilyayıda ödemeye başladık,300de benim sigortamı yatırıyordu eşim, bir milyar yüz geriye kalıyordu 100 tl, ki abisinin borcunu ödememe sebebeide eltinin daha evleneli 6 sene olmuş, neymiş beyaz eşyaları beğenmiyormuş, onları değiştirip ankastre alacakmış, yatak odası kötüymüş değişecekmiş, ya sen önce bir borcunu öde sonra napcaksan yap... ama ben beddua bile etmedim, Rabbime sığındım, ve sürekli vakıa okudum, ve şubattan sonra önce torba yasasıyla maaşımız 1600 oldu, temmuzdada kadroya geçti maaşımız 2200 oldu... çok şükür şu an daha rahatız, ve eşime dedim ki, sakın abine gidipte o parayı isteme, sen bir kardeş olarak kendine yakışanı yapmışsın, abine yardım etmişsin, ama o ödemiyorsa sorun onun, onunla para için tartışıp seviyeni abinin seviyesine düşürme dedim... artık parayı yok saydık....

Arkadaşlar Vakıa süresi zenginlik suresi, onu mutlaka hergün okuyun, evinizde bereket ve zenginlik öyle artıyor ki kendiniz bile hayret içinde kalıyorsunuz....

canım benim senin adına çoook sevindim, dün baya endişe ve korku içindeydin, çok şükür bunuda atlattın, Rabbim tamamına erdirip, çocuklarını kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kızlar üzülmemek elde değil ev bizim olsa hiç sorun değilde bir şekilde idare ederiz ailelerde destek olacak durumda değil Rabbim büyük
inşallah bizede bir ferahlık gösterir

hadi geçmiş olsun canım nasıl oldu anestezi yapıldımı hastanede yattınmı kanama oldumu nelere dikkat etmen gerekiyomuş merak ettim

ne demek efendim:)
hastaneye değil de canım özel muayenehaneye gidicem inşallah...ismini falan bilmiyorum ama gittikten sonra öğrenirim inşallah...yengem çok memnun,ama fiyatları tuzlu sanırım,onunkini abimin sigortası karşılıyor,bakalım biz de bir ayrıntılı muayen olsun diye bu kez gidicez...

Allahım bebişlerimizin hepsine sağlık sıhhat versin ..testler sadece bizler için içimizi rahatlatmak..kızında girmiş miydin sen en doğru kararı verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…