- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.021
Kızlae merhaba moralim çok bozuk biraz önce işten çıkarıldım
üzülme, hayırlısı olsun demeye çalış
deneme deneme yükleme oldumuuu
HOLAAcım bunlar çoook şekerleerrrr... aynı bu yelek gibi tığla yapılan bi yelekte ben örmüştüm kızıma:))Eki Görüntüle 257216 Eki Görüntüle 257217 sanırım olduu ohh çok şükür telefondan atınca olduu
Canım hayırdır bi sorunmu vardı, yoksa aniden mi çıkardılar.. hay Allah yaa.. Bozma moralini canım herşeyde bi hayır vardır.Kızlae merhaba moralim çok bozuk biraz önce işten çıkarıldım
kızlar selam şükür serklajım dün yapıldı. dün kasık ağrım vardı biraz ama bugün iyyim. Doktor antibiyotik verdi onu kullanıyorum. korkulacak bir operasyon değilmiş.Şükürler olsun ki ben ve bebişlerim iyiyiz.
Eki Görüntüle 257216 Eki Görüntüle 257217 sanırım olduu ohh çok şükür telefondan atınca olduu
tatlımmm sağlık olsunn bak bende işten çıktım evdeyim param artık extra yok ama evde çok mutluyum bebişinle düzenlice geçir hamileleliğini allah eşinin yardımcısı olsun evde masrafın daha az olcakk ve keyfin bol olcakkk sakın üzülme hayır var bunda emin ol tabii ödemelriniz taksitleriniz varsa bişey diyemem
ama bebeğin bir sürü masrafı Allahım gözyaşlarım durmuyo şuan kim beni işe alırki((
Elimde değil sen çıkmışsın ben çıkarıldım en süper eleman bendim hamile olunca böyle oldu ev kira kredi borcumuzda var Allahım inşallah bi çıkış yolu gösterir
deneme deneme yükleme oldumuuu
hayırlı cumalar arkadaşlar
sütlüçörek canım üzülme,inş Rabbim onu verdi rızkını da düşünür..Allah başka başka kapılar açsın inşallah..ama hamile hamile seni üzenlere de çok kızdım
Allah hepimize gönlümüze göre versin..
hamileyi tebrik ederim canım bebiş erkekmiş,Allah hayırlıca kucaklarımıza almayı nasip etsin..
çok sayfa okudum ismi aklımda kalmadı 2 arkadaşın ama onları da tebrik ediyorum...biri kız biri erkekti
polyanna ve haloo çok güzeller maşallah sizi mart annelerinin hünerlisi ilan ediyorum
annemden bana sıra gelir mi bilmem,o bi kısmını örmüştü bile önceden,becerikli anam...
bir arkadaşım vardı hiç örgü bilmezdi,çocuk olunca çizgi filmlerde holluk üstünde örgü ören tavuklar olur ya,aynı öyle oluyorsun derdi
kızlar ben de 2li testim için haftaya ankaraya gidicem inşallah,bulunduğum ilde karışıklık falan oluyormuş,gitmek istedim,belki erkenden de cinsiyeti öğrenebilirim,yengem o doktora gidiyor,o da hamile,erkenden öğrenmişti,cihazları çok iyiymiş...hayırlısı bakalım
Canım benim sakın canını sıkma, inan bundada bir hayır vardır, Çünkü bizim hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır olabilir, bol bol dua et Rabbime, Para, maddiyat durumuna gelince için rahat olsun, azcık sıkıntı çekersin ama ona sığınırsan sana öyle kapılar açarki Rabbim, ben evlendiğimde çalışmıyordum, çünkü eşimin tayini ankaraya çıkmamıştı, benim işimde özel eğitimde olunca bırakmak zorunda kaldım, eşim sözleşmeliydi ve 1200 tl alıyordu, ama maşaAllah eşim yememiş içmemiş para biriktirmişti, 8 senelik sözleşmeli memurdu, anadan babadan hiç birşey yok, çok yaşlılar(annesi73-babası81) herşeyini kendi yaptı, abisinin borcu vardı eşime ve mobilya borcumuzu abisi taksitle ödeyecekti, temmuzdan aralıka kadar biterdi, ama aralıkta bir telefon geldi, mobilya borcunuz duruyor, eşim o kadar üzüldü ki, hadi ödemiyorsun insan bir arar haber verir ödeyemiyorum diye, 250 kira,200yakıt,ayda350 mobilyayıda ödemeye başladık,300de benim sigortamı yatırıyordu eşim, bir milyar yüz geriye kalıyordu 100 tl, ki abisinin borcunu ödememe sebebeide eltinin daha evleneli 6 sene olmuş, neymiş beyaz eşyaları beğenmiyormuş, onları değiştirip ankastre alacakmış, yatak odası kötüymüş değişecekmiş, ya sen önce bir borcunu öde sonra napcaksan yap... ama ben beddua bile etmedim, Rabbime sığındım, ve sürekli vakıa okudum, ve şubattan sonra önce torba yasasıyla maaşımız 1600 oldu, temmuzdada kadroya geçti maaşımız 2200 oldu... çok şükür şu an daha rahatız, ve eşime dedim ki, sakın abine gidipte o parayı isteme, sen bir kardeş olarak kendine yakışanı yapmışsın, abine yardım etmişsin, ama o ödemiyorsa sorun onun, onunla para için tartışıp seviyeni abinin seviyesine düşürme dedim... artık parayı yok saydık....Kızlae merhaba moralim çok bozuk biraz önce işten çıkarıldım
canım benim senin adına çoook sevindim, dün baya endişe ve korku içindeydin, çok şükür bunuda atlattın, Rabbim tamamına erdirip, çocuklarını kucağına almayı nasip etsinkızlar selam şükür serklajım dün yapıldı. dün kasık ağrım vardı biraz ama bugün iyyim. Doktor antibiyotik verdi onu kullanıyorum. korkulacak bir operasyon değilmiş.Şükürler olsun ki ben ve bebişlerim iyiyiz.
kızlar selam şükür serklajım dün yapıldı. dün kasık ağrım vardı biraz ama bugün iyyim. Doktor antibiyotik verdi onu kullanıyorum. korkulacak bir operasyon değilmiş.Şükürler olsun ki ben ve bebişlerim iyiyiz.
ayy ayy gururlandım canım sağol:)))
Ankaraya hangi hastaneye geleceksin canım.. Sanırım özel hastane.
yaa benim kafam karıştı kızlar... 2linin zamanı geçti diye yapılamadı ya, ben şimdi 3lü yü de yaptırmak istemiyorum sanki. net değilim şuan bilmiyorum :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?