2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kimseyi takmıyorum,beni ve bebeğimi üzmelerine izin vermiyorum.Bence sen de öyle yapmaya çalış.
Ben ikili test yaptırmadım dr 3lü yapalım dedi.Sen yaptırdın mı?

venüsten hayırlı olsun cnm
sütlüçörek geçmiş olsun eden bulur bigün onlarında başına benzer bişey gelince belki anlarlar Allahım halden anlamayan insanları ıslah etsin.
masivacım valla herşey için bi dua buluyosun negüzel

üzme canını bende hissediyorum ama devamlı değil bebeğe odaklanırsam kelebekler gibi uçtuğunu hissediyorum bzen ama her zaman değil zaten şuan tekme hissedemezsin içinde uçuşan bi kelebek öyle düşün . Tam bebeğin olduğu yerde. en kısa zamanda sende hissedersin inş. çok tuhaf bi duygu 20 haftadan önce hissedilmez diyorlar ama ...

Ben kimseyi takmıyorum,beni ve bebeğimi üzmelerine izin vermiyorum.Bence sen de öyle yapmaya çalış.
Ben ikili test yaptırmadım dr 3lü yapalım dedi.Sen yaptırdın mı?

doğru söylüyosun haklısın ama gelde bunu bana anlat işte evet ben pazartesi yaptırdım kan sonuçlarım henüz çıkmadı ense kalınlığı 1,5 çıktı doktor normal dedi baş popo mesafeside 6 cm senin bebeişinin boyu kaç cinsiyeti belli oldumu

amin inş.... Bazen yolda çocuklarını döven insanlar görüyorum sürükleyerek götürüyolar Allahım o kadar çok isteyen var vermiyo bunların eline veriyo diyorum ama şüphesiz o en hayırlısını bilir. Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın.

Canıııımm başınız sağolsun... Allah sabırlar versin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım. Çok zor bi durum fani dünya işte ne, ne zaman başımıza gelecek, hiçbişeyin teminatı garantisi yok.

merhaba annecikler

biz dr dan geldikkkkkkkkkkkkk veeeeeeeeeee öğrendikkkkk bende prenses annesi oluyorummmmm
böyleeee neyi var neyi yok açıp gösteren arsız bi kızım olcak hatunda utanma yok maşallah yaydı kendini al anne çok merak ediyodun gör der gibi ben her yerini yerim onunnnnnn
VENUSTENcim tebrikler canım. kız nüfusumuzda artıyor maşallah:))) şimdi bunları yazarken bende cinsiyetini henüz öğrenemediğim yavrumdan şööyle hafif bi tekme yedim.. Rabbim ne kadar güzel, nasıl güzel bi mucize bu. Şükürler olsun
Pollyannaa;
canım yapıyorum ama profilimde kaydetmiyor.Bilgilerimi veriyim yinede bir de sen dene.23 mart muhtemel doğum tarihi,son adet tarihi de
17 haziran.Umarım şimdi olur.teşekkürler...
hemen deneyeyim canım

inşallah canım ya çok istiyorum bende hissetmeyi artık

Benim de sadece ense kalınlığına baktı normal dedi.Cinsiyeti henüz belli değil 5 ekimde randevumuz var inş.o zaman öğreniriz.Bebişimin
boyu da 5cmdi 5 eylülde.Bebeğin sağlıklıymış en önemlisi de bu.Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

amin inşallah herkese nasip etsin benimkide pazartesi günü 6 cmdi dediğin gibi sağlıklı olsunlarda gerisi boş

venüstencim tebrik ederim kızı yakalamışsın ay benimkinin cinsiyeti ne acaba meraktan çatlamak üzereyim:84::84::84::84::84::84:

Ay ne güzel benim daha randevuma çok var 2 hafta sonra gidicem doktoraa

hayırlısıyla sende 2 hafta sonra öğrencen bebişim allahın izniyle

canım gözünaydın güzel bir prensesimiz daha olacak ne güzel,şehzadeleri yakalasınlar değil mi :)allah sağlıkla kucaklarımıza aldırsın.

anacımmmm daha doktordayız hamiş bi arkadaş var onun oğlu olcak istedi kızımı talibi çok şimdiden ama babası verirmi kıyıpta bilmem aminnnn

gözün aydın erkekler çabuk öğrenmişti kızlar daha yeni öğrenmeye başladı.

nazlı bunlar yawrum canları isteyince gösteriyolar istemeyince saklıyorlar

İki üç sayfa önce bir arkadaşımız ben acaba bebişimi karnımdaki yağlardan mı hissetmiyorum deyince aklıma geldi, ben çok zayıfım, boyum 168, kilom 51, ve 14. haftadan gün almaya başlayacam yarın, ama hala bende göbek
yok:44::44:, belki de bu yüzden bebişimin hareketlerini daha net duyuyorumdur, şimdi termaldeyiz, ve annemle havuza girip çıktıktan sonra birde eşimle konuşurken bebişimin daha da hareketlendiğini farkediyorum, hatta takılıyorum bebişe, annesinin keyfiyle keyifleniyor bu bebiş diyorum.... yani hakikaten göbek çevresindeki yağ tabakasıylada alakalı olabilir:44:

Tabi o da bir etken olabilir benim göbüşte yağlı ama arada sırada hissediyorum az da olsa keyif veriyo benim göbüş biraz büyüdü ama kilo alımı yok şimdilik zaten ins direnci yüksekmiş kilo veremiyodum bebişle birlikte çok almak istemiyorum bebeğim büyüyo ben büyümesemde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…