- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.081
sağol canım ben biraz takıntılıyım bide kan pıhtılaşmam var hergün iğne yapıyorum kendime 2 kere kürtaj oldum yaşadıklarım yeterince zor bide insanların sorduğu sorular canımı sıkıyo neyse bebeklerimiz aynıymış sen 2li test yaptırdınmı
slm arkadaşlar bişey sorucam biz bugün tam 13 haftamızı doldurduk ama ben hala bebeğimi hissedemedim herkes soruyo tekme atıyomu diye bende yok diyorum Allah Allah ben 2 aylıkken hissetmiştim falan diyolar sinir oluyorum canım sıkılıyo bir iki defa pıt diye bişey oldu ama ben gazdır diye aldırmadım aranızda benim gibi olan varmı çok canım sıkılıyo lütfen cvp istiyorum :)
kızlar selam şükür serklajım dün yapıldı. dün kasık ağrım vardı biraz ama bugün iyyim. Doktor antibiyotik verdi onu kullanıyorum. korkulacak bir operasyon değilmiş.Şükürler olsun ki ben ve bebişlerim iyiyiz.
Ben kimseyi takmıyorum,beni ve bebeğimi üzmelerine izin vermiyorum.Bence sen de öyle yapmaya çalış.
Ben ikili test yaptırmadım dr 3lü yapalım dedi.Sen yaptırdın mı?
Bütün mart annelerine merhaba uzun süreden sonra anca geri döndüm umarım bebeklerinizde sizde iyisinizdir.Benim başıma gelmeyen kalmadı o yüzden giremiyordum.Cinsiyet öğrenmeye başlamışsınız hayırlı olsun
evet ne güzel Rabbim bebeklerimizi sağlıklı eli ayağı düzgün bişekilde kucağımıza almamızı nasip etsin bu mübarek cuma gününde Allah dualarımızı kabul etsin Rabbim olmayanlarada nasip etsin inş
Canıııımm başınız sağolsun... Allah sabırlar versin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım. Çok zor bi durumYaa bayramdan sonra tatile gittim tatil bitti eve döndüm ertesi gün izmir de yaşayan ailemden haber geldi trafik kazasında akrabalarımdan 5 kişi hayatını kaybetmiş apar topar izmire gittim dün gece döndüm kötü bir hafta geçirdim cnm
merhaba annecikler
biz dr dan geldikkkkkkkkkkkkk veeeeeeeeeeeöğrendikkkkk bende prenses annesi oluyorummmmm
VENUSTENcim tebrikler canım. kız nüfusumuzda artıyor maşallah:))) şimdi bunları yazarken bende cinsiyetini henüz öğrenemediğim yavrumdan şööyle hafif bi tekme yedim.. Rabbim ne kadar güzel, nasıl güzel bi mucize bu. Şükürler olsunböyleeee neyi var neyi yok açıp gösteren arsız bi kızım olcak hatunda utanma yok maşallah yaydı kendini al anne çok merak ediyodun gör der gibiben her yerini yerim onunnnnnn
hemen deneyeyim canımPollyannaa;
canım yapıyorum ama profilimde kaydetmiyor.Bilgilerimi veriyim yinede bir de sen dene.23 mart muhtemel doğum tarihi,son adet tarihi de
17 haziran.Umarım şimdi olur.teşekkürler...
üzme canını bende hissediyorum ama devamlı değil bebeğe odaklanırsam kelebekler gibi uçtuğunu hissediyorum bzen ama her zaman değil zaten şuan tekme hissedemezsin içinde uçuşan bi kelebek öyle düşün . Tam bebeğin olduğu yerde. en kısa zamanda sende hissedersin inş. çok tuhaf bi duygu 20 haftadan önce hissedilmez diyorlar ama ...
doğru söylüyosun haklısın ama gelde bunu bana anlat işte evet ben pazartesi yaptırdım kan sonuçlarım henüz çıkmadı ense kalınlığı 1,5 çıktı doktor normal dedi baş popo mesafeside 6 cm senin bebeişinin boyu kaç cinsiyeti belli oldumu
Benim de sadece ense kalınlığına baktı normal dedi.Cinsiyeti henüz belli değil 5 ekimde randevumuz var inş.o zaman öğreniriz.Bebişimin
boyu da 5cmdi 5 eylülde.Bebeğin sağlıklıymış en önemlisi de bu.Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Çok teşekkür ederim canım.Bu defa kaydoldu bakalım.
böyleeee neyi var neyi yok açıp gösteren arsız bi kızım olcak hatunda utanma yok maşallah yaydı kendini al anne çok merak ediyodun gör der gibiben her yerini yerim onunnnnnn
Venüsten canım hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin, bu arada niye kzıına arsız diyosun bakım, ne güzel seni merakta bırakmamış, bizim ki gibi saklanıp meraktan öldürsün mü
sağol bebişim inşallah seninkide gösterir....anacım sen bi görsen daha önce poposunu gösterip duruyoduya bacaklar kapalı şimdi direk açtı hani sanki bizi anladı gibi kociş bi tutuştu eyvah diyo ben napcam bu kızla baksana hale diyo drda kızı varmış bende senin gibiyim okula nasıl göndercem ilerde diye şimdiden kara kara düşünüyom dedi benimki başladı düşünmeye
Bu arada özgeengin ve ddilek benimde son adet tarihi 17 Haziran, benimde muhtemel doğum tarihi 23 Mart, ne kadar çok var aynı gün doğacak öyle
Ay ne güzel benim daha randevuma çok var 2 hafta sonra gidicem doktoraa
canım gözünaydın güzel bir prensesimiz daha olacak ne güzel,şehzadeleri yakalasınlar değil mi :)allah sağlıkla kucaklarımıza aldırsın.
gözün aydın erkekler çabuk öğrenmişti kızlar daha yeni öğrenmeye başladı.
İki üç sayfa önce bir arkadaşımız ben acaba bebişimi karnımdaki yağlardan mı hissetmiyorum deyince aklıma geldi, ben çok zayıfım, boyum 168, kilom 51, ve 14. haftadan gün almaya başlayacam yarın, ama hala bende göbek
yok:44::44:, belki de bu yüzden bebişimin hareketlerini daha net duyuyorumdur, şimdi termaldeyiz, ve annemle havuza girip çıktıktan sonra birde eşimle konuşurken bebişimin daha da hareketlendiğini farkediyorum, hatta takılıyorum bebişe, annesinin keyfiyle keyifleniyor bu bebiş diyorum.... yani hakikaten göbek çevresindeki yağ tabakasıylada alakalı olabilir:44:
bende buraya yeni üye oldum ve şuan 12+5 deyim mart annesi olarak bende buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?