- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.121
Hey polyanna senin 2. çocuk düşünenler veya ikinciye hamile olanlar başlığına muhabbet ettiğin zeynep87 bizim eski mahallemizden komşumuzun kızı...hiç başka topiclere bakmazdım, ama buraya kimse girmeyince topicleri karıştırayım dedim, orda zeynebi gördüm, aslında normalde tanımazdım, ama ablasından bahsedince dikkatimi çekti... ve onun ablası benim canımın içi, candostum.... ablası 8 senelik evli, ama çocuğu olmadı, ben hamile olduğumu öğrendiğimde oda tüp bebek sonucunu bekliyordu, bebiş tuttuğu halde kan değerleri düştüğü için düşük yaptınasıl ağlamıştım, onun için çoook dua edelim.....
aaa ne güzel bi tesadüf.. zeynep bayağıdır uğramıyor topiğe. pursaklar tarafında oturuyordu, hala ordaysa eğer.
Ablasının durumunu bilmiyordum, Allah'ım yardımcısı olsun. İnşallah en hayırlı zamanda kavuşur bebeğine.
günaydın kızlar.sabah sabah kötüyüm daha doğrusu akşamdan beri kötüyüm.kahverengi leke geldi akşam.çok moralim bozuldu korktuk eşimle.doktoru aradık.acile gelin ilaç yazsınlar dedi.ben de kanama ve ağrı için daha önce ENDOL FİTİL vermişti onu söyledim.hemen kullan ve yat dedi.pazartesi de gel bir görelim dedi.şimdi biraz daha geldi bir şey olmaz dimi allahın izniyle offf(
günaydın kızlar.sabah sabah kötüyüm daha doğrusu akşamdan beri kötüyüm.kahverengi leke geldi akşam.çok moralim bozuldu korktuk eşimle.doktoru aradık.acile gelin ilaç yazsınlar dedi.ben de kanama ve ağrı için daha önce ENDOL FİTİL vermişti onu söyledim.hemen kullan ve yat dedi.pazartesi de gel bir görelim dedi.şimdi biraz daha geldi bir şey olmaz dimi allahın izniyle offf(
merhaba sevgili mart annleri :) bende mayıs annesi olacağım allah kısmet ederse...
sizler daha tecrübeli olduğunuz için bişi danışmak istedim. saat 10 da ilk kontrolume gidicem.. acaba dr benden
kan sayımı istermi ? ve bunun için aç gitmek gerekirnmi ?
merhaba sevgili mart annleri :) bende mayıs annesi olacağım allah kısmet ederse...
sizler daha tecrübeli olduğunuz için bişi danışmak istedim. saat 10 da ilk kontrolume gidicem.. acaba dr benden
günaydın kızlarrr nasılsınızzz ???
bizim bugün kontrolümüz var bebişlerimi görecegim için çok heyecanlıyım inş. herşey yolunda gider.....
ne güzel bebişlerini göreceksin canım. yer onları teyzesi:) İnşallah herşey yolundadır canım. Gelince haber et olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?