2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaa ne güzel bi tesadüf.. zeynep bayağıdır uğramıyor topiğe. pursaklar tarafında oturuyordu, hala ordaysa eğer.

Ablasının durumunu bilmiyordum, Allah'ım yardımcısı olsun. İnşallah en hayırlı zamanda kavuşur bebeğine.

Evet canım hala pursaklarda oturuyor, annemlerde orda oturuyorlar, ablası zeynebe geldiği zaman bende onlara giderdim,dünya tatlısı bir oğlu var, bir görsen okadar akıllı ve zeki bir çocuk ki maşaAllah, ama ben evlendikten sonra görüşemedik, Ablası için duanada amiiin diyorum, üç aşılama, iki tüp bebek denediler, ama olmadı, fakat ben onunda bir gün anne olacağına inanıyorum, bu inancım sonsuz, biz ne kadar şükretsek azdır, Rabbim bize aratmadan verdi.., Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın...

Son düzenleme:
Ya bu hormonlar mahvetti beniCnbce de bir film izledim ağlaa ağlaaa içim dışıma çıktı,eşim uyuyakalmıştı gözlerim olmuş balon noldu sana dio
Ben azcık daha ağlıyayım açılırım belki offf(

günaydın kızlar.sabah sabah kötüyüm daha doğrusu akşamdan beri kötüyüm.kahverengi leke geldi akşam.çok moralim bozuldu korktuk eşimle.doktoru aradık.acile gelin ilaç yazsınlar dedi.ben de kanama ve ağrı için daha önce ENDOL FİTİL vermişti onu söyledim.hemen kullan ve yat dedi.pazartesi de gel bir görelim dedi.şimdi biraz daha geldi bir şey olmaz dimi allahın izniyle offf (

canım geçmiş olsun diyim hemencecik geçip gitsin inşallah.. Okurken kötü oldum yaa Rabbim sen koru miniklerimizi. sen sakin ol tatlım, bugün sakın sakın hiç iş miş yapma.. yat dinlen. ayaklarını biraz yukarı kaldırıp yat. o dediğin ilacı da kullandıysan inş etki ederde akşama bişeyciğin kalmaz. ilaca rağmen devam ederse hiç doktorunuzu filan beklemeyin pazartesiye kadar gidin acile. Allah yardımcın olsun canım. AMA ÖNCELİKLE SEN SAKİN OL VE BOL BOL DUA ET.

canım hiç endişelenme korkmada sakın birşey olmaz Allahın izniyle ilaçlarını aldıysan yat bol bol kalkma hiç dinlen biraz geçer inş. bendede olmuştu hem resmen kanamaydı benimkisi çok şükür progestan kullandım yattım 2 gün birşey kalmadı inş. seninkide geçer stres yapma emiii

merhaba sevgili mart annleri :) bende mayıs annesi olacağım allah kısmet ederse...

sizler daha tecrübeli olduğunuz için bişi danışmak istedim. saat 10 da ilk kontrolume gidicem.. acaba dr benden
kan sayımı istermi ? ve bunun için aç gitmek gerekirnmi ?

yok canım istemez önce bi keseyi görüyorlar sonra 2. kontrledede 2 hafta sonra çağrıyorlar kalbini dinlemek için onda da problem yoksa o gün kan testi yapıyor yani 2.ye aç gidersin en fazla bu gün bhcg isteyebilir onunda açlıkla alakası yok umarım bebişinin kesesini sağlıkla görürürsün

günaydın kızlarrr nasılsınızzz ???

bizim bugün kontrolümüz var bebişlerimi görecegim için çok heyecanlıyım inş. herşey yolunda gider.....

başka tahlillerde isteniyo aç gitsen daha iyi

eğer evde idrardan test yaptın ve şimdide doktora gidip hamileliğini kesinleştirmekse niyetin aç tok fark etmez beta hcg ister senden.

eğer 6-7 haftalık hamile isen, yüklü bir kan tahlili ister benden 8 tüp alınmıştı ve 8. hafta kontrolünde getir der, 8. haftada bebeğin kalp atışı var mı yok mu dinlemeye gideceksiniz.

çok tüp alınarak yapılan tahlillerde aç olman gerekiyor...

seninki hangisi ?

doktordan doktora farkediyo tahliller sen her ihtimale karşı aç git şekerine - troitlere falan da bakmak istiyorlar. bana ilk keseyi görmeye gittik kendi doktorum tatilde diye bir sürü tahlil yazmıştı .

günaydın kızlarrr nasılsınızzz ???

bizim bugün kontrolümüz var bebişlerimi görecegim için çok heyecanlıyım inş. herşey yolunda gider.....

ne güzel bebişlerini göreceksin canım. yer onları teyzesi:) İnşallah herşey yolundadır canım. Gelince haber et olurmu?

ne güzel bebişlerini göreceksin canım. yer onları teyzesi:) İnşallah herşey yolundadır canım. Gelince haber et olurmu?

tabiiki canım gelince yazarım akşama ancak gelirim birazda cicilere bakmak istiyorum hafta sonundan başka vaktim yok benim bebek odalarına falan bakmayı düşünüyorum yaaş yavaş hazırlıklar başlamalı tabiiki.. bakalım diğerinin cinseyi için dr. kesin kız diyecekmi ounda merakı var şimdi bende hayırlısı olsun artıkk HEYECANLIYIMMMM

kuzucum geçmiş olsun yatt dinlen kaldır bacaklarını havaya kocişin az hizmet etsin sana keyif yap zaten pazartesiye unutur gidersinn ayrıca kahve leke kötü diilmiş yaa kırmızıysa alarmmm

sağlık ocağına git kan sayımı de benmkini tek tüple aldılar hepsine baktılar doktorda daha bişey istemedi hepsine bakılmış 5 6 ayda tekrarlarız dedi karnımda tıka basa toktu ayrıca ücretsizde hem tek tüp hem beleş:)))

11 buçukta randevumuz varr dua edin sağlıcakla görüim hem bebişimi hem cinsiyetinii hurma yiyom hurma bakalım etki etcekmiiii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…