- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.061
hayırdır canım ne oldu???????
Yaa bayramdan sonra tatile gittim tatil bitti eve döndüm ertesi gün izmir de yaşayan ailemden haber geldi trafik kazasında akrabalarımdan 5 kişi hayatını kaybetmiş apar topar izmire gittim dün gece döndüm kötü bir hafta geçirdim cnm
ayy canımmm allah yardımcınız olsun allah sabır ve rahmet etsin çok üzücü rabbim koru sevdiklerimizi bizi
Yaa bayramdan sonra tatile gittim tatil bitti eve döndüm ertesi gün izmir de yaşayan ailemden haber geldi trafik kazasında akrabalarımdan 5 kişi hayatını kaybetmiş apar topar izmire gittim dün gece döndüm kötü bir hafta geçirdim cnm
Amin cnm yaa dua edin hamile olarak allah daha çabuk kabul edermiş bizim dualarımızı babası kazada annesini teyzesini eşini ve çoçuklarını kaybetti ona sabır dileyin allahımdan
merhaba annecikler
biz dr dan geldikkkkkkkkkkkkk veeeeeeeeeeeöğrendikkkkk bende prenses annesi oluyorummmmm
Pollyannaa;
canım yapıyorum ama profilimde kaydetmiyor.Bilgilerimi veriyim yinede bir de sen dene.23 mart muhtemel doğum tarihi,son adet tarihi de
17 haziran.Umarım şimdi olur.teşekkürler...
böyleeee neyi var neyi yok açıp gösteren arsız bi kızım olcak hatunda utanma yok maşallah yaydı kendini al anne çok merak ediyodun gör der gibiben her yerini yerim onunnnnnn
slm arkadaşlar bişey sorucam biz bugün tam 13 haftamızı doldurduk ama ben hala bebeğimi hissedemedim herkes soruyo tekme atıyomu diye bende yok diyorum Allah Allah ben 2 aylıkken hissetmiştim falan diyolar sinir oluyorum canım sıkılıyo bir iki defa pıt diye bişey oldu ama ben gazdır diye aldırmadım aranızda benim gibi olan varmı çok canım sıkılıyo lütfen cvp istiyorum :)
merhaba annecikler
biz dr dan geldikkkkkkkkkkkkk veeeeeeeeeeeöğrendikkkkk bende prenses annesi oluyorummmmm
merhaba annecikler
Ben de bugün tam 13 haftayı doldurdum ama hala bişey hissetmedim.Bence normal herkesin aynı olması beklenemez.
Boşuna canını sıkma bence.
Venüsten canım hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin, bu arada niye kzıına arsız diyosun bakım, ne güzel seni merakta bırakmamış, bizim ki gibi saklanıp meraktan öldürsün mü
Bu arada özgeengin ve ddilek benimde son adet tarihi 17 Haziran, benimde muhtemel doğum tarihi 23 Mart, ne kadar çok var aynı gün doğacak öyle
Başın sağolsun cnm Allah geride kalanlara uzun ömür versin
Cnm ne güzel seninde prensesin geliyor aynı dr ya gittin dimi jfk ya bana % 80 kız dedi sana tam olarak ne dedi
kızlar atağa geçti maşallah hayırlı olsunn inşallah bende yarın gitiğimde bnm bebeğimde arsız olurda hiç üzmeden gösterir herbişeyini bende yazarım buraya ne mutlu yaa
merhaba annecikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?