2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canımmm allah yardımcınız olsun allah sabır ve rahmet etsin çok üzücü rabbim koru sevdiklerimizi bizi

ayy canımmm allah yardımcınız olsun allah sabır ve rahmet etsin çok üzücü rabbim koru sevdiklerimizi bizi

Amin cnm yaa dua edin hamile olarak allah daha çabuk kabul edermiş bizim dualarımızı babası kazada annesini teyzesini eşini ve çoçuklarını kaybetti ona sabır dileyin allahımdan

başın sağolsun allah sabırlar versin . kendini üzmemeye çalış rabbim bebeğine uzun ömür versin.

merhaba annecikler

biz dr dan geldikkkkkkkkkkkkk veeeeeeeeeee öğrendikkkkk bende prenses annesi oluyorummmmm

Pollyannaa;
canım yapıyorum ama profilimde kaydetmiyor.Bilgilerimi veriyim yinede bir de sen dene.23 mart muhtemel doğum tarihi,son adet tarihi de
17 haziran.Umarım şimdi olur.teşekkürler...

böyleeee neyi var neyi yok açıp gösteren arsız bi kızım olcak hatunda utanma yok maşallah yaydı kendini al anne çok merak ediyodun gör der gibi ben her yerini yerim onunnnnnn

slm arkadaşlar bişey sorucam biz bugün tam 13 haftamızı doldurduk ama ben hala bebeğimi hissedemedim herkes soruyo tekme atıyomu diye bende yok diyorum Allah Allah ben 2 aylıkken hissetmiştim falan diyolar sinir oluyorum canım sıkılıyo bir iki defa pıt diye bişey oldu ama ben gazdır diye aldırmadım aranızda benim gibi olan varmı çok canım sıkılıyo lütfen cvp istiyorum :)

Amin cnm yaa dua edin hamile olarak allah daha çabuk kabul edermiş bizim dualarımızı babası kazada annesini teyzesini eşini ve çoçuklarını kaybetti ona sabır dileyin allahımdan

Başın sağolsun cnm Allah geride kalanlara uzun ömür versin

merhaba annecikler

biz dr dan geldikkkkkkkkkkkkk veeeeeeeeeee öğrendikkkkk bende prenses annesi oluyorummmmm

Cnm ne güzel seninde prensesin geliyor aynı dr ya gittin dimi jfk ya bana % 80 kız dedi sana tam olarak ne dedi

böyleeee neyi var neyi yok açıp gösteren arsız bi kızım olcak hatunda utanma yok maşallah yaydı kendini al anne çok merak ediyodun gör der gibi ben her yerini yerim onunnnnnn

kızlar atağa geçti maşallah hayırlı olsunn inşallah bende yarın gitiğimde bnm bebeğimde arsız olurda hiç üzmeden gösterir herbişeyini bende yazarım buraya ne mutlu yaa

Ben de bugün tam 13 haftayı doldurdum ama hala bişey hissetmedim.Bence normal herkesin aynı olması beklenemez.
Boşuna canını sıkma bence.

Venüsten canım hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin, bu arada niye kzıına arsız diyosun bakım, ne güzel seni merakta bırakmamış, bizim ki gibi saklanıp meraktan öldürsün mü

Bu arada özgeengin ve ddilek benimde son adet tarihi 17 Haziran, benimde muhtemel doğum tarihi 23 Mart, ne kadar çok var aynı gün doğacak öyle

Son düzenleme:
Ben de bugün tam 13 haftayı doldurdum ama hala bişey hissetmedim.Bence normal herkesin aynı olması beklenemez.
Boşuna canını sıkma bence.

sağol canım ben biraz takıntılıyım bide kan pıhtılaşmam var hergün iğne yapıyorum kendime 2 kere kürtaj oldum yaşadıklarım yeterince zor bide insanların sorduğu sorular canımı sıkıyo neyse bebeklerimiz aynıymış sen 2li test yaptırdınmı

evet ne güzel Rabbim bebeklerimizi sağlıklı eli ayağı düzgün bişekilde kucağımıza almamızı nasip etsin bu mübarek cuma gününde Allah dualarımızı kabul etsin Rabbim olmayanlarada nasip etsin inş

Başın sağolsun cnm Allah geride kalanlara uzun ömür versin

Cnm ne güzel seninde prensesin geliyor aynı dr ya gittin dimi jfk ya bana % 80 kız dedi sana tam olarak ne dedi

ewet aynı dr gittim balımmmm banada % 80 kız dedi belki deişebilir dedi ama arsız bi kız dedi güldü çünkü bebişim içerde yaymıştı kendini utanmaz kızım bebişim prensesim benim

kızlar atağa geçti maşallah hayırlı olsunn inşallah bende yarın gitiğimde bnm bebeğimde arsız olurda hiç üzmeden gösterir herbişeyini bende yazarım buraya ne mutlu yaa

bende geçen göstermedi bu defa göstermezmi diye düşünürken bide ne göreyim dünden meraklıymış seninkide gösterir inşallah balımmmm onlarda içerde bizim kadar heyecanlı bence çünkü ekrandan ona baktığımızı hissediyolar gibi... ayyyy çok heyecanlı cinsiyette belli olunca sanki biraz daha anne oluyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…