2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim tuttu erkek gözüküo takvimde dr da erkeğe benzio dedin geçen hafta

canım yaaa çok üzüldüm.allah mekanlarını cennet eylesin,kalanlara sabır versin.

canım benim başınız sağolsun, Rabbim mekanlarını cennet eylesin, geride kalanlara dayanabilme gücü versin....

Elimde değil sen çıkmışsın ben çıkarıldım en süper eleman bendim hamile olunca böyle oldu ev kira kredi borcumuzda var Allahım inşallah bi çıkış yolu gösterir

cnm üzülme herşeyde vardır bir hayır rabbim hakkında en hayırlısını en güzelini nasip etsin inş.borclarınızıda tez zamanda ödeyebilmeyi nasip etsin..

cnm başınız sağolsun rabbim geride kalanlara sabır versin....

merhaba annecikler

biz dr dan geldikkkkkkkkkkkkk veeeeeeeeeee öğrendikkkkk bende prenses annesi oluyorummmmm

oooo bir prenses daha geliyo tebrikler venustencim..

selam mart anneleri.okullar açılacağı için evde olamıyorum.hafta sonları evime gelebiliyorum,haftaiçi köyde lojmanda kalıyorum,buyüzden fazla internete giremiyorum. bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenenleri tebrik ediyorum hayırlısıyla sağlıklı birşekilde kucaklarına almayıda nasip eder inş. rabbim. bizde biran önce öğreniriz inş. ben 13+2 günlükken gittim kesin belli değildi o yüzden 1 ekime randevu aldım.o zamana 16+2 günlük olcam kesinleşir inş. akrabalarını kaybeden arkadaşıma ve ailesinide allah tan sabır diliyorum.

merhaba annecikler

biz dr dan geldikkkkkkkkkkkkk veeeeeeeeeee öğrendikkkkk bende prenses annesi oluyorummmmm
canımm gözün aydınnn pembe dünyaya giriyosun ne mutlu sana

o kişiden kişiye değişiyor ben bile yni yeni hissetmeye başladım ilk başlarda insan anlam veremiyor ne olduğuna dair ama gün geçtikce anlıyosun ilerki günlerde sende hissedersin canım..

Slm kızlar... 6-6.30 gibi dr a gidicez... Hayırlısı bakalım...
Canım güle güle git, hayırlı haberlerle gel inşaAllah Rabbim gönlüne göre versin

Canım Allah yardımcın olsun, Göçebe hayatı olacak, ama olsun, inş tayin çıkınca rahat edersin, bu gidişle bende göçebe hayatı yaşayacağım gibi, üniversitedeki bütün derslerimi pazartesi ve salıya topladım, pazartesi salı ankarada, diğer günler Tosyada eşimin yanında olacağım

bunada şükür diyorum önceden şanlıurfada görev yapıyordum şimdi bursa nın bir köyündeyim.en azından hafta sonları evime gelebiliyorum.allah yardımcımız olur inş.

iyilik canım çok şükür seni sormalı.
benimde karnımda göbeğimde çıkıyor sivilce hiç çıkmazdı karnımda hamilelikte çıkmaya başladılar.göbeğinde karnında benm gibi sivilce çıkan var mı arkadaşlar.

Hey polyanna senin 2. çocuk düşünenler veya ikinciye hamile olanlar başlığına muhabbet ettiğin zeynep87 bizim eski mahallemizden komşumuzun kızı...hiç başka topiclere bakmazdım, ama buraya kimse girmeyince topicleri karıştırayım dedim, orda zeynebi gördüm, aslında normalde tanımazdım, ama ablasından bahsedince dikkatimi çekti... ve onun ablası benim canımın içi, candostum.... ablası 8 senelik evli, ama çocuğu olmadı, ben hamile olduğumu öğrendiğimde oda tüp bebek sonucunu bekliyordu, bebiş tuttuğu halde kan değerleri düştüğü için düşük yaptı nasıl ağlamıştım, onun için çoook dua edelim.....

Son düzenleme:
slm kızlarrrrrr,

cinsiyetleri öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum,gözünüz aydınn,,,,bi ben kaldım cinsiyeti öğrenemeyenn...

bi sen değilsin bende varım maalesef.ama geçen dok. gittiğimde kıza benzediğini söyledi benm yüzümde çok gülücükler meydana geldi doktor sevindiğimi görünce o da gülücükler saçtı etrafa.sonra ama tam belli değil dedi bi daha gittiğimde inşallah.benim kızlara karşı ayrı bi sempatim var inşallah kız olur benimde prensesim gelir inşallah.

kız çocukları kendini sevdiriyor ama dimi, bende hala sonuç öğrenmedim ve çoook merak ediyorummm, artık hiç bir teselli beni teselli etmiyoooor:84:

kız çocukları kendini sevdiriyor ama dimi, bende hala sonuç öğrenmedim ve çoook merak ediyorummm, artık hiç bir teselli beni teselli etmiyoooor:84:

allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah kız erkek farketmez diyoruzda hepimizinde gönlünde bi aslan yatıyo bende kız çoook istiyorum

hemde nasıl kendini sevdiriyorlar canlarım benim.ben tickerimi bile kız çoçuğu hazırladım sempatimden dolayı pembiş pembiş ohhh.ama rüyamda tombiş erkek çoçuğu görüyorum hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda inşallah .

sütlüçörek cnm geçmiş olsun yapıcak bişey yok onlara da hak ver madem boş yer yokmuş yapabilecekleri bişey de yok allah bir kapı kapar başka kapı açar sen ümitsizliğe düşme yeter ki..

venüsten artık sen de prenses annesi olacaksın demekki çook güzel sağlıcakla kavuşursun inşallah kuzuna cnm..

ben de bu haftasonu günleri gezicem kızımla çok seviyorum gitmeyi ben şimdiye kadar hiç katılmadım ama hep yemeye gittim:)))sağolsun hep çağırırlar yarın kayınvalidemde olacak o da öyle bir yemek yaparkiii parmaklarınız yersiniz vallaaa neyseeepazar günü de arkadaşımın düğünü olacak yemekli orda da güzel güzel yerim oh ne alaa:))))

bugün biraz dışarı çıktım bir ara nefes alamaz oldum bayılıcam sandım sonra oturup su içtim hemen kendime geldim sanırım sıcak ve yorgunluktan oldu..ya ama kızımda hiç bööle şeyler yaşamadım ben erkek taşımak daha zormuş:26:çok korkuyorum oğluşuma bişey olacak diyeebir de erkek annesi güzelleşir diyorlar benim yüzüm pul pul oldu kızardı dökülüyor derim ve çenem sivilce doldu oysa kızımda berrak bir cildim vardı ama neyse doğumdan sonra eski haline döner inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…