- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.101
günaydın ciic mart anneleriiii :)))
arkadaslar bi şey sorcam ????
bebişlerimizin cinsiyetleri öğrenilmeye başlandı çok şükür merak ettim aranızda çin takvimindeki cinsiyet tahmini doğru çıkan var mı?
Yaa bayramdan sonra tatile gittim tatil bitti eve döndüm ertesi gün izmir de yaşayan ailemden haber geldi trafik kazasında akrabalarımdan 5 kişi hayatını kaybetmiş apar topar izmire gittim dün gece döndüm kötü bir hafta geçirdim cnm
hoşgeldin canım senle günlerimiz aynı
canım yaaa çok üzüldüm.allah mekanlarını cennet eylesin,kalanlara sabır versin.
canım benim başınız sağolsun, Rabbim mekanlarını cennet eylesin, geride kalanlara dayanabilme gücü versin....Yaa bayramdan sonra tatile gittim tatil bitti eve döndüm ertesi gün izmir de yaşayan ailemden haber geldi trafik kazasında akrabalarımdan 5 kişi hayatını kaybetmiş apar topar izmire gittim dün gece döndüm kötü bir hafta geçirdim cnm
Elimde değil sen çıkmışsın ben çıkarıldım en süper eleman bendim hamile olunca böyle oldu ev kira kredi borcumuzda var Allahım inşallah bi çıkış yolu gösterir
Yaa bayramdan sonra tatile gittim tatil bitti eve döndüm ertesi gün izmir de yaşayan ailemden haber geldi trafik kazasında akrabalarımdan 5 kişi hayatını kaybetmiş apar topar izmire gittim dün gece döndüm kötü bir hafta geçirdim cnm
merhaba annecikler
biz dr dan geldikkkkkkkkkkkkk veeeeeeeeeeeöğrendikkkkk bende prenses annesi oluyorummmmm
canımm gözün aydınnn pembe dünyaya giriyosun ne mutlu sanamerhaba annecikler
biz dr dan geldikkkkkkkkkkkkk veeeeeeeeeeeöğrendikkkkk bende prenses annesi oluyorummmmm
slm arkadaşlar bişey sorucam biz bugün tam 13 haftamızı doldurduk ama ben hala bebeğimi hissedemedim herkes soruyo tekme atıyomu diye bende yok diyorum Allah Allah ben 2 aylıkken hissetmiştim falan diyolar sinir oluyorum canım sıkılıyo bir iki defa pıt diye bişey oldu ama ben gazdır diye aldırmadım aranızda benim gibi olan varmı çok canım sıkılıyo lütfen cvp istiyorum :)
Canım güle güle git, hayırlı haberlerle gel inşaAllah Rabbim gönlüne göre versinSlm kızlar... 6-6.30 gibi dr a gidicez... Hayırlısı bakalım...
Canım Allah yardımcın olsun, Göçebe hayatı olacak, ama olsun, inş tayin çıkınca rahat edersin, bu gidişle bende göçebe hayatı yaşayacağım gibi, üniversitedeki bütün derslerimi pazartesi ve salıya topladım, pazartesi salı ankarada, diğer günler Tosyada eşimin yanında olacağımselam mart anneleri.okullar açılacağı için evde olamıyorum.hafta sonları evime gelebiliyorum,haftaiçi köyde lojmanda kalıyorum,buyüzden fazla internete giremiyorum. bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenenleri tebrik ediyorum hayırlısıyla sağlıklı birşekilde kucaklarına almayıda nasip eder inş. rabbim. bizde biran önce öğreniriz inş. ben 13+2 günlükken gittim kesin belli değildi o yüzden 1 ekime randevu aldım.o zamana 16+2 günlük olcam kesinleşir inş. akrabalarını kaybeden arkadaşıma ve ailesinide allah tan sabır diliyorum.
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım bugün hayırlı cumalar olsun herkese
bişey sorucam size benim cildim çok bozuldu uçuk sivilce ergenlikte bile bu kadar değildi varmı sizdede böyle bi sorun yada ne kullanıyosunuz.
slm kızlarrrrrr,
cinsiyetleri öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum,gözünüz aydınn,,,,bi ben kaldım cinsiyeti öğrenemeyenn...
bi sen değilsin bende varım maalesef.ama geçen dok. gittiğimde kıza benzediğini söyledi benm yüzümde çok gülücükler meydana geldi doktor sevindiğimi görünce o da gülücükler saçtı etrafa.sonra ama tam belli değil dedi bi daha gittiğimde inşallah.benim kızlara karşı ayrı bi sempatim var inşallah kız olur benimde prensesim gelir inşallah.
bi sen değilsin bende varım maalesef.ama geçen dok. gittiğimde kıza benzediğini söyledi benm yüzümde çok gülücükler meydana geldi doktor sevindiğimi görünce o da gülücükler saçtı etrafa.sonra ama tam belli değil dedi bi daha gittiğimde inşallah.benim kızlara karşı ayrı bi sempatim var inşallah kız olur benimde prensesim gelir inşallah.
kız çocukları kendini sevdiriyor ama dimi, bende hala sonuç öğrenmedim ve çoook merak ediyorummm, artık hiç bir teselli beni teselli etmiyoooor:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?