- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.141
11 buçukta randevumuz varr dua edin sağlıcakla görüim hem bebişimi hem cinsiyetinii hurma yiyom hurma bakalım etki etcekmiiii:)
inşallah güzel haberler alırsın canım bende merak ediyorum cinsiyetini meleğimin sen ne için hurma yiyosun benim bildiğim doğum yaklaşınca okunur 7 tane hurmaya 7 şer yasin okunur
günaydın mart kedicikleri nasılsınz bakalım bende kelebeğimin pıtpıtlarıyla uyandım ondanmıdır bilmem kendimi çok iyi hissediyorum eşimde hergün dinliyo gitgide sesler kuvvetleniyo diyo hep bizi şaşırtıyo babasının kulağına tekmeler atıyo benim fındık kurdum kurban olurum onu verene
ayy ciddimisin :) ne güzel ya gerçekten hissedebiliosanız? bakalım ilerleyen vakitlerde bizde hissedebilecekmiyiz? sırf bu yüzden zaman çabuk geçsin istiyorum :)
günaydınnnn iyi hafta sonları herkese
venüs gözün aydın öğrenmişsin prensesin geliyormuş,senin nazlıydı zaten kız diye düşünüyorduk, tuttu...
holaa ve uhde güzel haberlerle gelin inşallah,cinsiyet haberlerini de alırız umarım
türktaş canım geçmiş olsun,dikkat et kendine inşallah bu gün hiç bişeyciğin kalmaz..
kuzeninimin düğünü var ona gidicem 2 gün...kıyafet sıkıntısı var ama...canım bu dönemde pek bişey almak da istemiyor,şişicez
malum...gardrobumdan idare edicem artık:97:
ya kızlar bi de ben çok çabk sinirleniyorum ya..sebepli sebepsiz...bebeğimin ruh haline yansıyack diye de üzülüyorum sonra...bi de kırıyor muyum etrafımdakileri diye oturup ağlıyorum,normalde kimseyi kırmam..hayırlısı bakalım...sakinlik için önereceğiniz bişey varsa açığım fikirlerinize
d-m-f gözün adydın canım ne güzel...gönlüne göre olmasına da ayrıca sevindim..Allah sağlıklı sıhhatlice kucaklarımıza almayı nasip etsin
canım hamilelikten oluyo bende ilk hamilelimde çok sinirleniyodum şimdikinde tam tersi duygulanıyorum
d_m_f cim tebrikler gözün aydınnn,oğluşun geliyormuşş,,,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?