2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın mart kedicikleri nasılsınz bakalım bende kelebeğimin pıtpıtlarıyla uyandım ondanmıdır bilmem kendimi çok iyi hissediyorum eşimde hergün dinliyo gitgide sesler kuvvetleniyo diyo hep bizi şaşırtıyo babasının kulağına tekmeler atıyo benim fındık kurdum kurban olurum onu verene

11 buçukta randevumuz varr dua edin sağlıcakla görüim hem bebişimi hem cinsiyetinii hurma yiyom hurma bakalım etki etcekmiiii:)

inşallah güzel haberler alırsın canım bende merak ediyorum cinsiyetini meleğimin sen ne için hurma yiyosun benim bildiğim doğum yaklaşınca okunur 7 tane hurmaya 7 şer yasin okunur

günaydın hamişler acaba facebookta 2012 mart anneleri diye bi grup kursak ne kadar rağbet görür sizce? ben çok pc başına oturamıyorum. ama cepten faceye çok giriyorum. o yüzden sizinde bi fikrinizi alayım dedim? ne dersiniz?

inşallah güzel haberler alırsın canım bende merak ediyorum cinsiyetini meleğimin sen ne için hurma yiyosun benim bildiğim doğum yaklaşınca okunur 7 tane hurmaya 7 şer yasin okunur

cicişim hurma da çikolata gibi çocuğu kıpraştırıomuşş hareketleniomuşş ondan yiyorum :)

ayy ciddimisin :) ne güzel ya gerçekten hissedebiliosanız? bakalım ilerleyen vakitlerde bizde hissedebilecekmiyiz? sırf bu yüzden zaman çabuk geçsin istiyorum :)

günaydınnnn iyi hafta sonları herkese

venüs gözün aydın öğrenmişsin prensesin geliyormuş,senin nazlıydı zaten kız diye düşünüyorduk, tuttu...

holaa ve uhde güzel haberlerle gelin inşallah,cinsiyet haberlerini de alırız umarım

türktaş canım geçmiş olsun,dikkat et kendine inşallah bu gün hiç bişeyciğin kalmaz..

kuzeninimin düğünü var ona gidicem 2 gün...kıyafet sıkıntısı var ama...canım bu dönemde pek bişey almak da istemiyor,şişicez

malum...gardrobumdan idare edicem artık:97:

ya kızlar bi de ben çok çabk sinirleniyorum ya..sebepli sebepsiz...bebeğimin ruh haline yansıyack diye de üzülüyorum sonra...bi de kırıyor muyum etrafımdakileri diye oturup ağlıyorum,normalde kimseyi kırmam..hayırlısı bakalım...sakinlik için önereceğiniz bişey varsa açığım fikirlerinize

ayy ciddimisin :) ne güzel ya gerçekten hissedebiliosanız? bakalım ilerleyen vakitlerde bizde hissedebilecekmiyiz? sırf bu yüzden zaman çabuk geçsin istiyorum :)

canım senin kaçıncı hamilelin benim ikinci olduğu için erken hissetmeye başladım sabırlı ol yakında zaten bebişin ben burdayım demeye başlıcak

merhaba arkadaşlar. şimdi doktordan geldik. Güzel ve hayırlı haberlerle geldim. bebeğimi görmenin heyecanıyla uyandım sabah. doktorum herzamanki neşesiyle karşıladı beni... bebiş 16 haftalık tam 4 aylık gelişmesi çok güzelmiş. herşey yolunda.
ve cinsiyetini öğrendik. Allah herkesin gönlüne göre veriyormuş. benim bir oğlum olacak...

eşim çalıştığı için ona telefonda haberi verdim ve çok duygusal bir konuşma oldu. kız da olsa erkek te olsa bana bu duyguyu yaşattığın için teşekkür ederim dedi. ayy yine ağlıyorum. neyse şimdilik bukadar duygularımı paylaşmak istedim sizinle...

vitamin ilacıma devam kan ilacı ve kasılmalar için (sanırım magnezyum eksikliği için) ilaç verdi...
tetenoz aşısını bende sordum. bir arkadaş burada anlatmıştı. aynı şeyleri söyledi doktorum. genelde doğudan göç eden anneler için sağlık bakanlığının herkese önerdiği bişeymiş. sen hastanede doğum yapacağın için ben gerek görmüyorum dedi. yani aşıyı yatırmayacağım... baş ağrısı içinde minoset verdi ama plus olmayanından. baş ağrısı normal dedi. daha sık olurmuş hamilelerde... pipisini görcektiniz çok şeker ve komilti... görmemişin oğlu olmuşta .... diye bir laf vardıda şimdi anlıyorum.1: ben ultrasondan kağısına bakıp seviyorum... şimdilik bukadar kendinize iyi bakın...

canım hamilelikten oluyo bende ilk hamilelimde çok sinirleniyodum şimdikinde tam tersi duygulanıyorum

d-m-f gözün adydın canım ne güzel...gönlüne göre olmasına da ayrıca sevindim..Allah sağlıklı sıhhatlice kucaklarımıza almayı nasip etsin

günaydın cici mart anneleriii

arkadaslar gece benım sol kasıgımda agrı oldu ve daha sonra bacagıma vurdu bu agrı sızde de oluyor mu? ılk defa bacagıma agrı vurunca ve sol kasıgımda agrı olunca sasırdım merak ettım.

d-m-f gözün adydın canım ne güzel...gönlüne göre olmasına da ayrıca sevindim..Allah sağlıklı sıhhatlice kucaklarımıza almayı nasip etsin

sağol canım. inşallah hepimize nasip etsin. Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız...

d_m_f'cim canım ne güzel yaa sende cinsiyeti öğrenip, ona göre sevmeye başlayanlar grubuna girdin, İnsan bebişini severken ne diye hitap edeceğini bilemiyor, bu arada bir arkadaşımız babaların çocuklarının cinsiyetini rüyalarında gördüğünü ve bunun kesin çıktığını yazmıştı, benim eşim bu sabah mesaj atmıştı bana, ve mesajında oğlumuz nasıl diye sordu, şaştım kaldım, acaba rüyasında filan mı gördü ki:44:

Hola ve uhde randevuları olduğunu yazmışlar, ,nşaAllah hayırlı ve güzel haberlerle gelirler,

Türktaş canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, sakın stres ve üzüntü yapma, benimde oluyordu ilk aylarda, iki-üç günde bir kanamam oluyordu, hemde normal kan...düşük tehlikem vardı, Progestan kullandım ve hep yattım, ve teyzem ebe hemşire o tam kan olmayan lekelenmelerin olabileceğiniz söyledi, inşaAllah Rabbim hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…