- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.161
günaydın kızlar.sabah sabah kötüyüm daha doğrusu akşamdan beri kötüyüm.kahverengi leke geldi akşam.çok moralim bozuldu korktuk eşimle.doktoru aradık.acile gelin ilaç yazsınlar dedi.ben de kanama ve ağrı için daha önce ENDOL FİTİL vermişti onu söyledim.hemen kullan ve yat dedi.pazartesi de gel bir görelim dedi.şimdi biraz daha geldi bir şey olmaz dimi allahın izniyle offf(
merhaba arkadaşlar. şimdi doktordan geldik. Güzel ve hayırlı haberlerle geldim. bebeğimi görmenin heyecanıyla uyandım sabah. doktorum herzamanki neşesiyle karşıladı beni... bebiş 16 haftalık tam 4 aylık gelişmesi çok güzelmiş. herşey yolunda.
ve cinsiyetini öğrendik. Allah herkesin gönlüne göre veriyormuş. benim bir oğlum olacak...
eşim çalıştığı için ona telefonda haberi verdim ve çok duygusal bir konuşma oldu. kız da olsa erkek te olsa bana bu duyguyu yaşattığın için teşekkür ederim dedi. ayy yine ağlıyorum.neyse şimdilik bukadar duygularımı paylaşmak istedim sizinle...
vitamin ilacıma devam kan ilacı ve kasılmalar için (sanırım magnezyum eksikliği için) ilaç verdi...
tetenoz aşısını bende sordum. bir arkadaş burada anlatmıştı. aynı şeyleri söyledi doktorum. genelde doğudan göç eden anneler için sağlık bakanlığının herkese önerdiği bişeymiş. sen hastanede doğum yapacağın için ben gerek görmüyorum dedi. yani aşıyı yatırmayacağım... baş ağrısı içinde minoset verdi ama plus olmayanından. baş ağrısı normal dedi. daha sık olurmuş hamilelerde... pipisini görcektiniz çok şeker ve komilti... görmemişin oğlu olmuşta .... diye bir laf vardıda şimdi anlıyorum.1: ben ultrasondan kağısına bakıp seviyorum... şimdilik bukadar kendinize iyi bakın...
oh ne güzel ya bir bebişimizinde cinsiyeti belli oldu,Rabbim tamamına erdirsin, darısı diğer bebişlerimize ve annelerinekızlarrrrrrrrr kontrolden geliyorum,
allah gönlüme göre verdi,
PAŞAM, ŞEHZADEM, OĞLUM geliyor.
allah nazarlardan korusun oğlumu
Darısı öğrenmeyenlerin başına sağlıcakla
kızlarrrrrrrrr kontrolden geliyorum,
günaydın cici mart anneleriii
arkadaslar gece benım sol kasıgımda agrı oldu ve daha sonra bacagıma vurdu bu agrı sızde de oluyor mu? ılk defa bacagıma agrı vurunca ve sol kasıgımda agrı olunca sasırdım merak ettım.
Günaydın tatlı annecikler düne göre biraz daha iyi olmaya çalışıyorum işssiz ilk günüm zorm olacak ama hayırlısı böyleymiş belki
ilerliki zamanda işe giderken rahatsızlanıcaktım herşeyde bir hayır vardır
işte bu, biz böyle güçlü metanetli olalım ki, çocuklarımız bizi hep güçlü görüp, örnek alsınlar, çok sevindim kendini bir an önce toparlanmış olmanaGünaydın tatlı annecikler düne göre biraz daha iyi olmaya çalışıyorum işssiz ilk günüm zorm olacak ama hayırlısı böyleymiş belki
ilerliki zamanda işe giderken rahatsızlanıcaktım herşeyde bir hayır vardır
merhaba arkadaşlar. şimdi doktordan geldik. Güzel ve hayırlı haberlerle geldim. bebeğimi görmenin heyecanıyla uyandım sabah. doktorum herzamanki neşesiyle karşıladı beni... bebiş 16 haftalık tam 4 aylık gelişmesi çok güzelmiş. herşey yolunda.
ve cinsiyetini öğrendik. Allah herkesin gönlüne göre veriyormuş. benim bir oğlum olacak...
eşim çalıştığı için ona telefonda haberi verdim ve çok duygusal bir konuşma oldu. kız da olsa erkek te olsa bana bu duyguyu yaşattığın için teşekkür ederim dedi. ayy yine ağlıyorum.neyse şimdilik bukadar duygularımı paylaşmak istedim sizinle...
vitamin ilacıma devam kan ilacı ve kasılmalar için (sanırım magnezyum eksikliği için) ilaç verdi...
tetenoz aşısını bende sordum. bir arkadaş burada anlatmıştı. aynı şeyleri söyledi doktorum. genelde doğudan göç eden anneler için sağlık bakanlığının herkese önerdiği bişeymiş. sen hastanede doğum yapacağın için ben gerek görmüyorum dedi. yani aşıyı yatırmayacağım... baş ağrısı içinde minoset verdi ama plus olmayanından. baş ağrısı normal dedi. daha sık olurmuş hamilelerde... pipisini görcektiniz çok şeker ve komilti... görmemişin oğlu olmuşta .... diye bir laf vardıda şimdi anlıyorum.1: ben ultrasondan kağısına bakıp seviyorum... şimdilik bukadar kendinize iyi bakın...
işte bu, biz böyle güçlü metanetli olalım ki, çocuklarımız bizi hep güçlü görüp, örnek alsınlar, çok sevindim kendini bir an önce toparlanmış olmana
yok artık gerçekten oğlanlar ataktaa hadi kızlar bastırın bakın oğullarımıza kız bulamıcazzkızlarr benmde oğlum oluyooo gördük çok şükür pipisini darısı öğrenemeyen herkesin başınaaa
İyi olmana sevindim bunda da vardır bi hayır . Kendinide bebişinide üzme daha fazla
yok artık gerçekten oğlanlar ataktaa hadi kızlar bastırın bakın oğullarımıza kız bulamıcazzkızlarr benmde oğlum oluyooo gördük çok şükür pipisini darısı öğrenemeyen herkesin başınaaa
mrb kızlar maşallah ya nekadar çok mart annesi var erkekleriniz çoğunluktamı, bende nisan annesi olucam inş ama buyuk ıhtımal mart sonu gelir:)
şu cinsiyet meselesi beni çok meraklandırıyor zaman geçmıyooo:))
hayırlı olsun hepinizin bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?