2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm bol bol dinlen ve hep beraber dua edelim cnm allahında izniyle bişeycik olmicak

kızlarrrrrrrrr kontrolden geliyorum,
allah gönlüme göre verdi,
PAŞAM, ŞEHZADEM, OĞLUM geliyor.
allah nazarlardan korusun oğlumu
Darısı öğrenmeyenlerin başına sağlıcakla

gözün aydın darısı benim gibi merakla bekleyenlerin başına

oh ne güzel ya bir bebişimizinde cinsiyeti belli oldu,Rabbim tamamına erdirsin, darısı diğer bebişlerimize ve annelerine

Günaydın tatlı annecikler düne göre biraz daha iyi olmaya çalışıyorum işssiz ilk günüm zorm olacak ama hayırlısı böyleymiş belki
ilerliki zamanda işe giderken rahatsızlanıcaktım herşeyde bir hayır vardır

tebriklerrrrrrrrrrrr canım,gözünüz aydın,,bir erkek daha maşallahh,,,ya bizde hafta içi gitsek belli olur mu acaba,,,randevum 1 sonraki hafta çünkü

gözün aydın Allah herkesin gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin. Sağlıcakla bebeşleri kucaklarımıza alalım inş.

Günaydın canım, bu ağrı oluyor, bir kaç haftasına kadar bendede oluyordu, ama bende kasıklarımda değilde, kalça kısmında kuyruk sokumu denen yerde ağrı oluyordu ve bacağıma vuruyordu, hatta yürüyüşüm bile değişmişti, ama şimdi düzeldi, inşaAllah seninde geçer

yok artık gerçekten oğlanlar ataktaa hadi kızlar bastırın bakın oğullarımıza kız bulamıcazz kızlarr benmde oğlum oluyooo gördük çok şükür pipisini darısı öğrenemeyen herkesin başınaaa

İyi olmana sevindim bunda da vardır bi hayır . Kendinide bebişinide üzme daha fazla

işte bu, biz böyle güçlü metanetli olalım ki, çocuklarımız bizi hep güçlü görüp, örnek alsınlar, çok sevindim kendini bir an önce toparlanmış olmana

Gözün aydıın cnm oğluşun hayırlı sağlıklı mutlu olsun inşallah

mrb kızlar maşallah ya nekadar çok mart annesi var erkekleriniz çoğunluktamı, bende nisan annesi olucam inş ama buyuk ıhtımal mart sonu gelir:)
şu cinsiyet meselesi beni çok meraklandırıyor zaman geçmıyooo:))
hayırlı olsun hepinizin bebişleri

işte bu, biz böyle güçlü metanetli olalım ki, çocuklarımız bizi hep güçlü görüp, örnek alsınlar, çok sevindim kendini bir an önce toparlanmış olmana

Eşimde özel ders bulursun velilerini ara ocakta zam alıcam sıkarız dişimizi herşeyde bir hayır vardır aşkımız sevgimiz sağlığımız olsunda dedi bende üzülmicem bebeğimide evdeki koca bebeğimide üzmicem

tebrik ediyorum senide tatlımm,,,Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşlhhhh

hey ne zaman gittinde geldin, hay maşaAllah, rabbim tamamına erdirsin, bu gün ne çok cinsiyet öğrenen oldu böyle, maşaAllah

kızlarımız nazlı geç belli ediyo kendini heralde benimde perşembe rand gösterir inş böyle öğrenenleri görünce heyecana kapılıyorum aslında ilk başlarda böyle değildim ilk bebeğimiz sağlıkla gelsinde cinsiyet fark etmez ama gönlümden geçen kız ama hayırlısı olsun rabbim en iyisini en güzelini bilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…