- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.181
yok artık gerçekten oğlanlar ataktaa hadi kızlar bastırın bakın oğullarımıza kız bulamıcazzkızlarr benmde oğlum oluyooo gördük çok şükür pipisini darısı öğrenemeyen herkesin başınaaa
bu arada hepinize günaydın kızlar... mutlu hafta sonları olsun herkese Allahın izniyle
eşini de takdir ettim, eviliğin anlamı burda işte, dediği doğru, yuvalarımızda eşlerimizle, aşklarımızla, mutluluklarımızla bebişlerimizle olalımda, gerisi zaten bir şekilde halolur, Dün tvde huysuz virjinin evini gösterdiler, adam 65.de koşkoca villası var, ama o koca evde bomboş,tek başına... öyle yanlzı başına zengin olmaktansa bu şekilde eşimle, çocuğumlabu halimde olmama şükrettimEşimde özel ders bulursun velilerini ara ocakta zam alıcam sıkarız dişimizi herşeyde bir hayır vardır aşkımız sevgimiz sağlığımız olsunda dedi bende üzülmicem bebeğimide evdeki koca bebeğimide üzmicem
kızlarımız nazlı geç belli ediyo kendini heralde benimde perşembe rand gösterir inş böyle öğrenenleri görünce heyecana kapılıyorum aslında ilk başlarda böyle değildim ilk bebeğimiz sağlıkla gelsinde cinsiyet fark etmez ama gönlümden geçen kız ama hayırlısı olsun rabbim en iyisini en güzelini bilir .
kızlarrrrrrrrr kontrolden geliyorum,
allah gönlüme göre verdi,
PAŞAM, ŞEHZADEM, OĞLUM geliyor.
allah nazarlardan korusun oğlumu
Darısı öğrenmeyenlerin başına sağlıcakla
merhaba arkadaşlar. şimdi doktordan geldik. Güzel ve hayırlı haberlerle geldim. bebeğimi görmenin heyecanıyla uyandım sabah. doktorum herzamanki neşesiyle karşıladı beni... bebiş 16 haftalık tam 4 aylık gelişmesi çok güzelmiş. herşey yolunda.
ve cinsiyetini öğrendik. Allah herkesin gönlüne göre veriyormuş. benim bir oğlum olacak...
eşim çalıştığı için ona telefonda haberi verdim ve çok duygusal bir konuşma oldu. kız da olsa erkek te olsa bana bu duyguyu yaşattığın için teşekkür ederim dedi. ayy yine ağlıyorum.neyse şimdilik bukadar duygularımı paylaşmak istedim sizinle...
vitamin ilacıma devam kan ilacı ve kasılmalar için (sanırım magnezyum eksikliği için) ilaç verdi...
tetenoz aşısını bende sordum. bir arkadaş burada anlatmıştı. aynı şeyleri söyledi doktorum. genelde doğudan göç eden anneler için sağlık bakanlığının herkese önerdiği bişeymiş. sen hastanede doğum yapacağın için ben gerek görmüyorum dedi. yani aşıyı yatırmayacağım... baş ağrısı içinde minoset verdi ama plus olmayanından. baş ağrısı normal dedi. daha sık olurmuş hamilelerde... pipisini görcektiniz çok şeker ve komilti... görmemişin oğlu olmuşta .... diye bir laf vardıda şimdi anlıyorum.1: ben ultrasondan kağısına bakıp seviyorum... şimdilik bukadar kendinize iyi bakın...
hepimiz sağlıklısını hayırlısını istıyoruz tabi ama gönlümüzdende geçiyo kız olsun erkek olsun dıye ))
hayırlısıyala öğrenırsın inşallah sende, bu sene oğlan senesi dıyolardı amaaan hurafe laflar dıyodum hakkaten öylemi ne??
merhaba arkadaşlar. şimdi doktordan geldik. Güzel ve hayırlı haberlerle geldim. bebeğimi görmenin heyecanıyla uyandım sabah. doktorum herzamanki neşesiyle karşıladı beni... bebiş 16 haftalık tam 4 aylık gelişmesi çok güzelmiş. herşey yolunda.
ve cinsiyetini öğrendik. Allah herkesin gönlüne göre veriyormuş. benim bir oğlum olacak...
eşim çalıştığı için ona telefonda haberi verdim ve çok duygusal bir konuşma oldu. kız da olsa erkek te olsa bana bu duyguyu yaşattığın için teşekkür ederim dedi. ayy yine ağlıyorum.neyse şimdilik bukadar duygularımı paylaşmak istedim sizinle...
vitamin ilacıma devam kan ilacı ve kasılmalar için (sanırım magnezyum eksikliği için) ilaç verdi...
tetenoz aşısını bende sordum. bir arkadaş burada anlatmıştı. aynı şeyleri söyledi doktorum. genelde doğudan göç eden anneler için sağlık bakanlığının herkese önerdiği bişeymiş. sen hastanede doğum yapacağın için ben gerek görmüyorum dedi. yani aşıyı yatırmayacağım... baş ağrısı içinde minoset verdi ama plus olmayanından. baş ağrısı normal dedi. daha sık olurmuş hamilelerde... pipisini görcektiniz çok şeker ve komilti... görmemişin oğlu olmuşta .... diye bir laf vardıda şimdi anlıyorum.1: ben ultrasondan kağısına bakıp seviyorum... şimdilik bukadar kendinize iyi bakın...
yok artık gerçekten oğlanlar ataktaa hadi kızlar bastırın bakın oğullarımıza kız bulamıcazzkızlarr benmde oğlum oluyooo gördük çok şükür pipisini darısı öğrenemeyen herkesin başınaaa
Günaydın canım, bu ağrı oluyor, bir kaç haftasına kadar bendede oluyordu, ama bende kasıklarımda değilde, kalça kısmında kuyruk sokumu denen yerde ağrı oluyordu ve bacağıma vuruyordu, hatta yürüyüşüm bile değişmişti, ama şimdi düzeldi, inşaAllah seninde geçer
Günaydın tatlı annecikler düne göre biraz daha iyi olmaya çalışıyorum işssiz ilk günüm zorm olacak ama hayırlısı böyleymiş belki
ilerliki zamanda işe giderken rahatsızlanıcaktım herşeyde bir hayır vardır
canım çok saol cevap yazdığın için agrılarım çok şükür geçti ben ilk bebegimi kaybettiğim için en ufak bı agrıdan korkuyorum hemen telaşlanıyorum bebişimi görememede daha 2 hafta var çok özledim yaaa :)))
maşallah oğluşunla sana...gözünüz aydın cnm...merhaba arkadaşlar. şimdi doktordan geldik. Güzel ve hayırlı haberlerle geldim. bebeğimi görmenin heyecanıyla uyandım sabah. doktorum herzamanki neşesiyle karşıladı beni... bebiş 16 haftalık tam 4 aylık gelişmesi çok güzelmiş. herşey yolunda.
hayırlı haberlerle gel UHDECİM...günaydın kızlarrr nasılsınızzz ???
bizim bugün kontrolümüz var bebişlerimi görecegim için çok heyecanlıyım inş. herşey yolunda gider.....
canım RABBİM bi an önce geçmesini nasip etsin inş...rahat ol oluyor böyle lekelenmeler dikkat et yorma kendini bol bol dua edip dinlen...günaydın kızlar.sabah sabah kötüyüm daha doğrusu akşamdan beri kötüyüm.kahverengi leke geldi akşam.çok moralim bozuldu korktuk eşimle.doktoru aradık.acile gelin ilaç yazsınlar dedi.ben de kanama ve ağrı için daha önce ENDOL FİTİL vermişti onu söyledim.hemen kullan ve yat dedi.pazartesi de gel bir görelim dedi.şimdi biraz daha geldi bir şey olmaz dimi allahın izniyle offf(
maşallah cnm ...RABBİM gönlüne göre wermiş ne güzel darısı bekleyenlerin başına inş...kızlarrrrrrrrr kontrolden geliyorum,
11 buçukta randevumuz varr dua edin sağlıcakla görüim hem bebişimi hem cinsiyetinii hurma yiyom hurma bakalım etki etcekmiiii:)
canım bunu daha önce bi arkadaşta önerdi ama, burası bırakılır diye pek yanaşan olmadı. kurulursa da gelir bakarız muhakkak.günaydın hamişleracaba facebookta 2012 mart anneleri diye bi grup kursak ne kadar rağbet görür sizce? ben çok pc başına oturamıyorum. ama cepten faceye çok giriyorum. o yüzden sizinde bi fikrinizi alayım dedim? ne dersiniz?
DMFcim tebrikler canım. bugün kız haberi alamıyoruz:)) prensler arayı açıyorlar valla. Maşallah sizedemerhaba arkadaşlar. şimdi doktordan geldik. Güzel ve hayırlı haberlerle geldim. bebeğimi görmenin heyecanıyla uyandım sabah. doktorum herzamanki neşesiyle karşıladı beni... bebiş 16 haftalık tam 4 aylık gelişmesi çok güzelmiş. herşey yolunda.
oh oh bi şehzade daha geldi:) tebrikler canım. Rabbim inş. benimde gönlümün muradını verir.AMİNkızlarrrrrrrrr kontrolden geliyorum,
slm pollyyanna
aklıma bir fikir geldi ilk sayfadaki listemize kimin nerede yaşadığını da eklesek daha güzel olmaz mı? ne dersiniz?
Eki Görüntüle 257740 Eki Görüntüle 257741
kızlar bakın ben ne yaptım:))))
dünkü hevesim akşam gidip ipleri almama sebep oldu ve bugün patiğin sadece tekini örmek için bayağı uğraştım... nasıl olmuş teyzeleri.. hem kıza hem erkeğe gider heralde dimi:)
dünkü hevesim akşam gidip ipleri almama sebep oldu ve bugün patiğin sadece tekini örmek için bayağı uğraştım... nasıl olmuş teyzeleri.. hem kıza hem erkeğe gider heralde dimi:)
eline sağlık çok güzel olmuş valla keşke ben de yapabilsem bir gösteren olsa yaparım gerçii ama öğreten yokkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?