2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım seninde oğlun hayırlı uğurlu olsun

Kızlar az olsun ki prenseslerimiz kıymetli olsun

eşini de takdir ettim, eviliğin anlamı burda işte, dediği doğru, yuvalarımızda eşlerimizle, aşklarımızla, mutluluklarımızla bebişlerimizle olalımda, gerisi zaten bir şekilde halolur, Dün tvde huysuz virjinin evini gösterdiler, adam 65.de koşkoca villası var, ama o koca evde bomboş,tek başına... öyle yanlzı başına zengin olmaktansa bu şekilde eşimle, çocuğumlabu halimde olmama şükrettim

hepimiz sağlıklısını hayırlısını istıyoruz tabi ama gönlümüzdende geçiyo kız olsun erkek olsun dıye ))
hayırlısıyala öğrenırsın inşallah sende, bu sene oğlan senesi dıyolardı amaaan hurafe laflar dıyodum hakkaten öylemi ne??

kızlarrrrrrrrr kontrolden geliyorum,
allah gönlüme göre verdi,
PAŞAM, ŞEHZADEM, OĞLUM geliyor.
allah nazarlardan korusun oğlumu
Darısı öğrenmeyenlerin başına sağlıcakla

tebrikler arkadaşlar...
erkek nüfusunu arttırıyoruz mart anneleri olarak desenize... sağlıkla gelsinler insallah

Son düzenleme:

evt erkekler çoğunlukta gibi beni görenlerinde içine bişeyler doğuyo durmadan biri kız diyo biri erkek diyo kardeşim fal baktırmış orda kız bebk görünmüş oda diğer ablamızın olur falan diye aklından geçirmiş ama öğrendiğinden beri bana senin kızın olucak falımda çıktı diyor. Bİz 3 kız kardeşiz babamızdan başka erkek yoktu evde hiç alışkın değiliz ondan galiba bendeki kız merakı

arkadaşlar hepinzi tebrik ediyorum şehzadeler çoğalıyor sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar olsunlar inş.

canım çok saol cevap yazdığın için agrılarım çok şükür geçti ben ilk bebegimi kaybettiğim için en ufak bı agrıdan korkuyorum hemen telaşlanıyorum bebişimi görememede daha 2 hafta var çok özledim yaaa :)))

merhaba önceki yazılarını okuyamadım ama anladığım kadarıyla sen de işsiz kalmışsın bn de hamile olduğum için ve yarı döneme kadar çalışabileceğim için işten çıkartırldım 1 haftadır ewdeyim çok ağladım kendimi işe yaramaz hissediyorum..kolejde çalışacaktım..ama haklılar onlar da sömestrdan sonra yok hoca napıcaklar..kaldım böyle.ewde oturdukçada hiçbişey yapmak istemiyorum iyice ööyle oturuorum şişmanlıcam iyice bissürü kilo vermiştim vermeye çalışırken hamile kaldım yine başa dönücem...işsiz kaldım ooff ooff ben babamdan bile para isteyemezdim eşimden de isteyemioyrum acayip zorlanıyorum napıcam böyle beeen 2:

seni çok iyi anlıyorum ablamında ilk bebeği daha minicikken kalbi durmuştu 2 bebekte oda evhanmıştı ilk zamanlar böyle hayırlısıyla kucağına alırsın inş. bebeğini. aklına kötü şeyler getirme bende ablamdan dolayı bebeğin büyüdüğünü görene kadar hep içimde bi kurt düşerdi niye midem bulanmıyo niye aşermiyorum diye ama bebeğim sağlıklı çok şükür.

canım gözün aydın.Bu sene erlkek senesi sanırım. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

maşallah oğluşunla sana...gözünüz aydın cnm...
günaydın kızlarrr nasılsınızzz ???

bizim bugün kontrolümüz var bebişlerimi görecegim için çok heyecanlıyım inş. herşey yolunda gider.....
hayırlı haberlerle gel UHDECİM...
canım RABBİM bi an önce geçmesini nasip etsin inş...rahat ol oluyor böyle lekelenmeler dikkat et yorma kendini bol bol dua edip dinlen...
maşallah cnm ...RABBİM gönlüne göre wermiş ne güzel darısı bekleyenlerin başına inş...

sanada maşallah cnm ...gözünüz aydın seninde oğluşun oluyormuş...

11 buçukta randevumuz varr dua edin sağlıcakla görüim hem bebişimi hem cinsiyetinii hurma yiyom hurma bakalım etki etcekmiiii:)

Canıımm tebrikler.. bi oğluş daha ekleniyor listemize:)) 2012 mart Prens/Şehzade ayı olucak gibi:))
canım bunu daha önce bi arkadaşta önerdi ama, burası bırakılır diye pek yanaşan olmadı. kurulursa da gelir bakarız muhakkak.

DMFcim tebrikler canım. bugün kız haberi alamıyoruz:)) prensler arayı açıyorlar valla. Maşallah sizede

oh oh bi şehzade daha geldi:) tebrikler canım. Rabbim inş. benimde gönlümün muradını verir.AMİN
slm pollyyanna
aklıma bir fikir geldi ilk sayfadaki listemize kimin nerede yaşadığını da eklesek daha güzel olmaz mı? ne dersiniz?

:) sen bana iş mi çıkarıcan yine:)) şaka bi yana tabiki.. olabilir. ilk zamanlar bende düşündüm ama, ne bileyim söylemek istenmez filan diye eklemedim.
EVET ARKADAŞLAR YAŞADIĞIMIZ ŞEHRİN LİSTEMİZE EKLENMESİ İSTEYENLER BİLDİRİN BANA OLURMU??

başta d.m.f ve cinsiyeti öğrenen diğer bütün arkadaşları tebrik ederimm gözünüz aydın sağ sağlim kavuştursun allah bütün anneleri bebeklerine inşallahh..

bugün çok sıcak ben çok fena oluyorum bir türlü soğuklar gelemedi...

biraz önce de twist in yeni sezonuna baktım çok güzel şeyler var ama artık doğumdan sonra giyebilirim anca gene de alıcam birşeyler taytları var çok güzel onları da hami
leyken giyebilirim herhaldee..bir de bol kazakları var bakıcam artıkk..

evet kızlar 2li testler bitti sırada ayrıntılı usg var benim 3lü ve 4lüye gerek yok dedi çünkü doktorum zaten isteseydi de yaptırmayacaktım ..bana ekimin 19una randevu verdiler 4boyutluda bebeğimi göreceğim ilk defa çok heyecanlanıyorum ama daha tam 1 ay varr1 ayda bebeğim kocaman olacak 20.haftada git dedi çünkü doktorum o zamana kadar göremeyeceğimm maaleseff..bir de 24.haftada şeker testi var ondan sonra bütün kontroller bitmiş oluyor bilmeyenlere söyleyeyim dedimm zaten 7 aydan sonra da 1 kere gidiliyor ondan sonra da 2 haftadabir son ay ise her haftaa ayy o günler bir gelse allahın izniyle....

Son düzenleme:

cnm harika olmuş ....bunu bende örmek istiyorum ...battaniyeyi bitirdikten sonra ...takıldığım yer olursa yardımını alırım artık...
bu arada şehirleri eklicekmişsin galiba ben ANKARADAYIM cnm....

kızlar bence facebook iyi olmuyor. daha önce abone olduğum bir konuya facebook açılmıştı. Kimse buraya uğramıyor o zamanda burdaki kadar güzel vakit geçmiyor.

eline sağlık çok güzel olmuş valla keşke ben de yapabilsem bir gösteren olsa yaparım gerçii ama öğreten yokkii

sağol Sibelcim.. bende netten baka baka yapıyorum işte. telefona fotolarını çekiyorum 5 dk da bir elim telefonda fotolara bakıyorum:) sonra orası olmadı sök burası olmadı sök geri yap derken bitiyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…