- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.221
canım bn yakın cewremde çok karşılaştım bu durumla ...mesela en yakın karşı komşum...bir kızı wardı 2.ye hamileyken tam 8ay boyunca bebeğin cinsiyetine erkek denilmiş ve 9.ayda kız olduğu anlaşılmış...ki gittiği hastanede özeldi ismi duyulmuş bi hastane...bende o hastanede cinsiyete baktırdım acaba diye içimi bişiler kemirip duruyor doğrusu...bakalım herşeyin hayırlısı ama bende bi 20.haftaya kadar bişi almayı düşünmüyorum ...
saol cnm bnm...bu bilgileri degerlendircem ....
kötü olur tabi. hem psikolojik hem maddi açıdan...
tamam o zaman ben biraz sonra diğer teki başlarken aşama aşama fotosunu çekeyim. akşama yüklerim. İNŞALLAH:))
Günaydın canım, bu ağrı oluyor, bir kaç haftasına kadar bendede oluyordu, ama bende kasıklarımda değilde, kalça kısmında kuyruk sokumu denen yerde ağrı oluyordu ve bacağıma vuruyordu, hatta yürüyüşüm bile değişmişti, ama şimdi düzeldi, inşaAllah seninde geçer
Eki Görüntüle 257740 Eki Görüntüle 257741
kızlar bakın ben ne yaptım:))))
dünkü hevesim akşam gidip ipleri almama sebep oldu ve bugün patiğin sadece tekini örmek için bayağı uğraştım... nasıl olmuş teyzeleri.. hem kıza hem erkeğe gider heralde dimi:)
başta d.m.f ve cinsiyeti öğrenen diğer bütün arkadaşları tebrik ederimm gözünüz aydın sağ sağlim kavuştursun allah bütün anneleri bebeklerine inşallahh..
bugün çok sıcak ben çok fena oluyorum bir türlü soğuklar gelemedi...
biraz önce de twist in yeni sezonuna baktım çok güzel şeyler var ama artık doğumdan sonra giyebilirim anca gene de alıcam birşeyler taytları var çok güzel onları da hami
leyken giyebilirim herhaldee..bir de bol kazakları var bakıcam artıkk..
evet kızlar 2li testler bitti sırada ayrıntılı usg var benim 3lü ve 4lüye gerek yok dedi çünkü doktorum zaten isteseydi de yaptırmayacaktım ..bana ekimin 19una randevu verdiler 4boyutluda bebeğimi göreceğim ilk defa çok heyecanlanıyorum ama daha tam 1 ay varr1 ayda bebeğim kocaman olacak 20.haftada git dedi çünkü doktorum o zamana kadar göremeyeceğimm maaleseff..bir de 24.haftada şeker testi var ondan sonra bütün kontroller bitmiş oluyor bilmeyenlere söyleyeyim dedimm zaten 7 aydan sonra da 1 kere gidiliyor ondan sonra da 2 haftadabir son ay ise her haftaa ayy o günler bir gelse allahın izniyle....
hoşgeldin aramıza canım. ekliyorum listemize.. bende Ankaradayım:)pollyannaa canım benide listeye eklermisin Allah izin verirse bende 23 mart annesi olucam cinsiyetimiz daha belli değil ankarada oturuyorum.
canım bayıldım harika olmuş. ellerine sağlık. eee insan böyle hamaratlı olunca harika şeyler çıkıyor. ben zincir çekmesinden başka birşey bilmiyorum fazla becerim yoktur. güle güle kullansın bebişin...
canım çok sağol. doktorunun dediği gibi banada 2 li ve 3 lü yü gerek görmedi ayrıntı usg ve renkli ultrason olacak birdakine... Hayırlısı 1 ay nasıl dayanacam bilmiyorum...
günaydın kızlar.sabah sabah kötüyüm daha doğrusu akşamdan beri kötüyüm.kahverengi leke geldi akşam.çok moralim bozuldu korktuk eşimle.doktoru aradık.acile gelin ilaç yazsınlar dedi.ben de kanama ve ağrı için daha önce ENDOL FİTİL vermişti onu söyledim.hemen kullan ve yat dedi.pazartesi de gel bir görelim dedi.şimdi biraz daha geldi bir şey olmaz dimi allahın izniyle offf(
erkek bebek bekleyenler şuan hareketlerini çok rahat hissedebiliyorlar mı
kıza göre daha erken hissedileceğini söylüyorlar ya bizim cinsiyetimiz daha belli değil allah herkesin kalbine göre versin ama gönlümde yatan kız. ilki erkek 3 yaşında. hayırlısı olsun inşallah...
erkek bebek bekleyenler şuan hareketlerini çok rahat hissedebiliyorlar mı
kıza göre daha erken hissedileceğini söylüyorlar ya bizim cinsiyetimiz daha belli değil allah herkesin kalbine göre versin ama gönlümde yatan kız. ilki erkek 3 yaşında. hayırlısı olsun inşallah...
bende bayramdan beri hissediyorum ama cinsiyeti bende bilmiyorum.. benimde bi kızım var, hayırlısı neyse o olsun Allah'ın izniyle.
hoşgeldin aramıza canım. ekliyorum listemize.. bende Ankaradayım:)
Çok teşekkürler canım.AMİN inşallah görürüz o günleride. bu patiktede zaten bi zincir var, bide sıkiğne.. sende yaparsın güzelim zor değil.
tatlım hiç merak etme kahverengi leke korkulacak bi şey değil.genelde adet döngüsünde geliyor böyle lekelenmeler senin adet tarihindemi geldi leke.bende de kırmızı gelmişti 6 haftalıkken tam da adet tarihinde diye pek de korkmamıştım ondan sonrada hiç gelmedi.inşallah seninkide bi daha gelmez tatlım kendine iyi cici bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?