2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kötü olur tabi. hem psikolojik hem maddi açıdan...

Bende bunu duyunca 6.7. ayda bir seferliğine farklı dr a gitcem diye karar verdim her ihtimale karşın evet nette de şöyle yazıyor 20.haftadan önce cinsiyet tahminleri güvenilir değildir

benimde aynen senin gibi sol kalça kısmımda kuyruk sokumuma yakın yerde yürürken ağrı oluyodu bazen oluyo ama sürekli değil benim sol kasığımda sürekli ağrı var rahatsız etmiyo ama hapşurduğum zaman dokunduğum zaman anlıyorum internette ararştırmıştım bu aylarda normalmiş umarım öyledir

pollyannaa canım benide listeye eklermisin Allah izin verirse bende 23 mart annesi olucam cinsiyetimiz daha belli değil ankarada oturuyorum.

Arkadaşlar beni tebrik eden herkese çok teşekkür ederim. herkesin mesajını kopyalayamadım sayfa uzun olmasın diye. Allah bizlere ve bebek isteyen herkesin gönlüne göre versin. Ve tabiki sağlıkla. Onun sağlık haberini alınca bana yetiyor da artıyor bile...

Sevgili derin ve hola sizleride tebrik ediyorum hayırlı olsun...

canım bayıldım harika olmuş. ellerine sağlık. eee insan böyle hamaratlı olunca harika şeyler çıkıyor. ben zincir çekmesinden başka birşey bilmiyorum fazla becerim yoktur. güle güle kullansın bebişin...

canım çok sağol. doktorunun dediği gibi banada 2 li ve 3 lü yü gerek görmedi ayrıntı usg ve renkli ultrason olacak birdakine... Hayırlısı 1 ay nasıl dayanacam bilmiyorum...

Arkadaşlar d_m_f arkadaşımız şöyle demiş;

tetanoz aşısını bende sordum. bir arkadaş burada anlatmıştı. aynı şeyleri söyledi doktorum. genelde doğudan göç eden anneler için sağlık bakanlığının herkese önerdiği bişeymiş.hastanede doğum olacağı
için doktor önermemiş.
çok gerekli değilse bende mi yaptırmasam acaba zaten tırsıyorum bu tetonoz aşısından:18:
sizler yaptıracakmısınız güzel hamişler.

pollyannaa canım benide listeye eklermisin Allah izin verirse bende 23 mart annesi olucam cinsiyetimiz daha belli değil ankarada oturuyorum.
hoşgeldin aramıza canım. ekliyorum listemize.. bende Ankaradayım:)

Çok teşekkürler canım.AMİN inşallah görürüz o günleride. bu patiktede zaten bi zincir var, bide sıkiğne.. sende yaparsın güzelim zor değil.

tatlım hiç merak etme kahverengi leke korkulacak bi şey değil.genelde adet döngüsünde geliyor böyle lekelenmeler senin adet tarihindemi geldi leke.bende de kırmızı gelmişti 6 haftalıkken tam da adet tarihinde diye pek de korkmamıştım ondan sonrada hiç gelmedi.inşallah seninkide bi daha gelmez tatlım kendine iyi cici bak.

Arkadaşlar HOLAA patiğin yapılışını istemişti ya, ciciler topiğine ayrıntılı resimleri yükledim. zor değilmiş gerçekten.. bakıp yapabiliyosanız, hepinize kolay gelsin, Mart bebişleri converse giysin:))

Son düzenleme:
erkek bebek bekleyenler şuan hareketlerini çok rahat hissedebiliyorlar mı
kıza göre daha erken hissedileceğini söylüyorlar ya bizim cinsiyetimiz daha belli değil allah herkesin kalbine göre versin ama gönlümde yatan kız. ilki erkek 3 yaşında. hayırlısı olsun inşallah...

bende hissediyorum daha 13+3 ama bölke seğirme gibi

bende bayramdan beri hissediyorum ama cinsiyeti bende bilmiyorum.. benimde bi kızım var, hayırlısı neyse o olsun Allah'ın izniyle.

Güzel annecikler nsilsiniz bizde Antalya'ya geçtik Pazartesi babamızda gelecek 1 hafta deniz keyfi yapicaz :)) oğlumda 2 hafta geç başlamış olacak kreşe olsun artık :))

Cinsiyetler ne güzel öğrenilmiş ben daha gitmedim 25 de kontrolum ama esın gelince burda gidicek bakalım ne diyecekler

Semra patik harika olmuş tatlım bende 0 3 aylık dönemine çok almiyacagim küçücük giymeden kalıyorlar 2 tane hastane çıkışı ve tulum alicam kısın sıcak tutuyo oglumada tulum çok giydirmistim rahatti

Yeni gelen annelerimiz hosgjldiniz hayirlisiyla kucağınıza alırsınız inşallah

Afyon'da oturuyorum bu arada :)) semracim

bende bayramdan beri hissediyorum ama cinsiyeti bende bilmiyorum.. benimde bi kızım var, hayırlısı neyse o olsun Allah'ın izniyle.

Benim bebiş yemek yiyince özelliklede çilkolata yiyince coşuyor pıt pıt seyirme gibi kızım çikolatayı çok sseviyor
Daha ileriki zamanda annem dediki kızlar tekme atar gibi erkekler içinde bişey burkulur gibi hareket edermiş bu arada polyana ben resim yükleyemedim nasıl olcak anlatırmısın

sağol canım Bebeklerimizi kucaklarımıza alana kadar isimlerimiz listede kalır inş

kızlar bişey sorucam benim sol kasığımda ağrı var çok değil ağrı çok değil ama tedirgin oldum 10 gündür var sizlerinde kasık ağrılarınız varmı acaba

evet canım adet olduğum tarihler ama şimdiye kadar olmamıştı adet tarihinde kanama.6 haftalıkken oldu kırmızı leke olarak ilaç iğne falan durum düzelmişti bir sorun yoktu.böyle birden bire oldu.iğne biteli 1 ay oldu.son adetim 18 hazirandı sanırım ondan öyle düşündüm.yattım bütün gün.sağolsun durumumu öğrenen arkadaşlarım tavsiyelerde bulunmuşlar,tek tek yazamıcam durumdan dolayı ilgisini esirgemeyen böyle hassas zamanda yanımda olan arkdaşlarıma çok tşk ediyorum.cevap yazamadım hepinize.burdan tşklerimi kabul edin lütfen.hepinizi bebişlerinizle birlikte çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…