2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn canlarım hepiniz çok saolun allahım herkese en yakın zamanda öğrenmeyi nasip etsin bebişlerinin cinsiyetini allah kızıda erkeğide tattırsın inşallah aratmadan
polyanacım akşam oğluşumuzun kutlaması vardı ama bu akşam örcem inşallah vala seriye bi bağlarsam ben onu her rengini örerim eşim gördü çok beğendi bizim eşimle ikimizin beyaz coverselri var beyaz ör bizle takım olsun dio:) ama ben senin renklerden örcem
bu arada kızlar ya prakticer de bi takım gördüm çok çok ucuz ve güzel görünüo gardrop şifonyer beşik 350 tlydı galiba öle bişey bugün ona bi bakcaz eşimle, ben taktım beşik parasına bi bakın sizde belki katalok nette falan vardırda beyaz gayet güzelll (görünüo en azından)
tetenaso gelince bnm bi dahaki randevum yine 1 ay sora sağlık ocağına git iğneni vurun gel dedi doktorum bende çok korkarım iğneden keşke bnmkide olma deseydi şimdi eşim bırakmaz yaptırır zorla:18:

günaydın,iyi pazarlar arkadaşlar
cinsiyetleri öğrenen arkadaşlarımızı tebrik ederim.ben daha ikili testin sonucunu öğrenicem:)))daha cinsiyete çoook var.bir dahaki randevum 3 hafta sonra.

günydın mart annişleri

ben tetanos aşısı olmicam kızımdada olmamıştım şimdi bir de aşı ağrısıyla uğraşamam..

ben bugün çook mutluyum çünkü tam 16 haftalık oldukkk

günaydın arkadaşlar bizde erkenciyiz bugün dr kontrolümüz var ....rabbim sizi ve bebklerinizi korusun...
hayırla git gel canım..güzel haberlerini bekliyoruz.

merhaba canım, evet aşağıda ismini görüyorum bazen ama yazmıyordun:) Lekelenmelerinin bitmesine çok sevindim. kötü bi deneyim gerçekten. Rabbim bi daha yaşatmasın. ben bundan önce üstüne görmüşüm hamileymişim ama bilmiyordum.aradan 1 hafta geçince şiddetli kasık ağrısı ve önce kahverengi sonra kırmızı kanamayla doktora gittiğimde düşük yaptığımı öğrendiğimde yıkılmıştım. o yüzden lekelenmesi olan arkadaşların psikolojilerini çok iyi anlıyorum.

:)) ne güzel tam takım aile:)) sen bu renklerden örünce birde beyaz ör bari de kırma eşini.
ayrıca o praktikerdeki takım inşallah nette vardır. şifonyer ve gardırop bile o paraysa eğer bayağı ucuz. biz zaten baza almayı düşünüyoruz.

İYi pazarlar sultanlar nasilsiniz bende yeteniz aşısı olmadım oglumdada olmamıştım zaten :))

Yarın esim geliyo çok özledik oglusumla

Semra latife bayıldım valla yarın ip almaya gidicek insaallh beceririm

iyi pazarlar kızlarr nasılsınızz
ben de 13. haftaya girdimmm 3 haftam kaldı bebeğimi görmeyee:)
aşıdan bahsetmişsinizz olmamak gibi bi durum var mııı
ben geçen gün aile hekimine gitmiştimm doktorum hemşireye kaydını yaptır hangi hastane ve doktora gidiyorsan dedi
bende yaptırdımm herşeyi sorup beni bilgilendirdilerr
telefonumu falan alıp 4. aya girince biz seni arayacağız aşı için geleceksin yoksa evine geliriz diye şaka da yaptılar:)
aile hekimi ile gittiğim hastane birbirini takip etmek zorundaymışşş
kayıt olmazsakkk aile hekiminee cezası varmışşş yeni bi uygulama dedilerrr sizdee aile hekimlerinize hiç gittiniz mi kızlarr

canım beni sağlık ocağından bizzat aradılar gecen hafta gıttım gittiğim hastaneyi dahi söyledi şimdi ki sistem hastane sağlık bakanlıgına bıldırıyor saglık ocakalrıda bızı arıyorlar tansıyona bakıyor ve 16. haftadan sonra bebgın kalp atıslarını dınlıyolar yanı gıtmemiz şimdiden iyi sonuçta ebbiş olduktan sonra aşılar sağlık ocagında yapılıyor.

hepinize iyi pazarlar kızlarrrr....
miniklerinizle gezmelerdesiniz galiba...
bizim babamız çalıştığı için yine ewdeyiz ....

Ben geçen senede hamile olduğum için biliyorum sağlık ocakları bu konuda baya ısrarcı oluyor.Doktorum aşı olmana gerek yok demişti bende defalarca aramalarına rağmen gitmedim kayıtta olmadım, en son doğuma 3 gün kala eve geldiler kayıt yaptırmanız şart diye doğurcam zaten ne kaydı.

Aynı şekilde oğlumuda götürmedim zaten doktoru tüm takibini yapıyordu ama defalarca aradılar bende yeter artık diye gittim 9. ayda kaydını yaptılar geldim.

Bu hamileliğimde yine ne aşı olmayı nede gitmeyi düşünmüyorum :)) Yani siz gitmesenizde onlar sistemden sizi bulup eve kadar gelebiliyorlar

Son düzenleme:
biz geldikkkkkkkkkkkkk arkadaşlar bebeğimi sağlıkla gördüm rabbime binlerce şükürler olsun...aç gidince daha hareketli oluyolar bilginize aç karnına şekerli süt ve çikolata yedim her yanı oynyodu yavrumun ölçümlerini yaptı dr 3 gün önden gidiyoruz yarın 4 lü test için kan vericem birde dr unuttu galiba daha önce cinsiyetini söylediğini ben size söylemişmiydim dedi cinsiyeti ewet erkek dediniz dedim 100/100 erkek bakın pipisi dedi hehehe sıpa öle salına salına yatıyo içerde bende herkez bebek napıyo hissediyomusun diye soruyo sinir oluyodum çünkü hiç bişey hissetmiyorum dr sordum daha cok erken en az 3 haftanız var dedi yani sakin olun arkadaşlar...birde son olaraktan benim doğum kısmetse ben istediğim için sezeryanla olucak ve ben şubat annesi olabilirim 26 sı yada 27 si gibi bende 20 şubat doğumluyum evlilik yıl dönümüm 13 şubat 14 şubat sevgililer günü süper olur valla .... tabi hızımı alamadım ordan direk montecare ve lcw biraz ciciler ve küvet aldık bizden bukadar ......

merhabalar benim inşallah mart 14 ALLAH nasip ederse,4 gün sonra kontrole gidicem inşallah cinsiyetinide öğrenebiliriz.Yaa bu endişeler ne zaman geçicek doktora gitmeyi sabırsızlıkla,iple çekiyorum ama bir o kadarda korkuyorum bişey olmuşmudur diye ALLAH korusun.2'li testi 20 gün önce yaptırdık doktor riskli bir durum olursa ararım olmazsa aramam dedi Allaha şükürler olsunki aramadı.ama ben neden böyleyim herkes de benim gibimi çok merak ediyorum....

şükür sende hayırlısıyla güzel haberlerle geldin canım.. erkekler böle işte yiğidin malı meydanda olur hesabı oooohh rahat rahat gösteriveriyorlar:)))
Ama şubat olsun mart olsun ben anlamam arkadaş.. zaten mart başında olanların bi kısmı şubata kayabilir ama bu ayrılacağız anlamına gelmezki..

yok canım zaten ben bir yere gitmem siz kovsanızda ben buraya alıştım sizi seviyom....

canım gözün aydın. şimdi bu seni uzun bir süre idare eder. benimde bebeğimi gördükten sonra içim bir rahat oluyor ki. anlaşılan şubat ayında sizin harcama bol olacak ama canınız sağolsun.

gözünaydın canım...şekerli suyu geçen konrolumde bana da doktorum içirtmişti...birde bana diyorlarki erkeğn hareketleri 10.haftadan sonra hissediliyor hissediyonnu die soruyorar bende yooo diom kesin kız sen kıza doğru gidiyorsun diolar...sezeryana nasıl karar verdin canım

kızlar dün bi soru sormuştuö ama soruma yanıt alamadım benim sol kasığımda ağrı var 2 haftadır 13+2 haftalık hamileyim normalmi kasık ağrısı çok şiddetli değil dokununca bazen yürürken falan hissediyorum ama korkuyorum yinede internetten baktım bu aylarda kasık ağrısı normalmiş benim gibi olan varmı arnızda acaba

ne güzel canım tebrik ediyorum hep böyle mutlu olalım inş.

canım benim daha erken dönemlerde oluyordu ama zaman zaman ağrılarım oluyor aşırı olmadıkça önemli değildir heralde yine de daha iyi bilen biri cevaplarsa daha iyi olur heralde

merhaba kızlar,
cumartesi günü dr. gitmiştim kontrol vardı biraz geç oldu ama ancak bilg. başına gelebildim.. çok şükür bebişlerim gayet iyiler ama birinin eşi aşağı inmiş dr. heran kanama başlayabilir çok dikkatli ol bol bol dinlen yat dedi ilaçlar verdi ona canım sıkıldı daha sonra kan testi yapılmıştı sonuçları aldık bu seferde şeker çok yüksek çıkmış yarın yeniden kan verecegim bakalım sonuç ne olacak ona göre ek ilaçlar verilecekmişş... bebişlerimin cinsiyeti kesinleşti bu arada biri prens diğeri prenses oluyor çok şükür bunada çok sevindim karmakarışık duygular içine girdim inş. herşey güzel olur.... benden bu kadar kızlar çok oturamıyorum ara ara girip eşlik ederim sizlere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…