- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.241
Benim bebiş yemek yiyince özelliklede çilkolata yiyince coşuyor pıt pıt seyirme gibikızım çikolatayı çok sseviyor
Daha ileriki zamanda annem dediki kızlar tekme atar gibi erkekler içinde bişey burkulur gibi hareket edermiş bu arada polyana ben resim yükleyemedim nasıl olcak anlatırmısın
Kızlae merhaba moralim çok bozuk biraz önce işten çıkarıldım
Bütün mart annelerine merhaba uzun süreden sonra anca geri döndüm umarım bebeklerinizde sizde iyisinizdir.Benim başıma gelmeyen kalmadı o yüzden giremiyordum.Cinsiyet öğrenmeye başlamışsınız hayırlı olsun
Yaa bayramdan sonra tatile gittim tatil bitti eve döndüm ertesi gün izmir de yaşayan ailemden haber geldi trafik kazasında akrabalarımdan 5 kişi hayatını kaybetmiş apar topar izmire gittim dün gece döndüm kötü bir hafta geçirdim cnm
canım tebrik ederim ne güzel insan böyle güzel şeyleri okuyunca mutlu oluyor okurken ben bile duygulandım gözlerim yaşardı... ben de salı gidicem inş. az kaldı...merhaba arkadaşlar. şimdi doktordan geldik. Güzel ve hayırlı haberlerle geldim. bebeğimi görmenin heyecanıyla uyandım sabah. doktorum herzamanki neşesiyle karşıladı beni... bebiş 16 haftalık tam 4 aylık gelişmesi çok güzelmiş. herşey yolunda.
ve cinsiyetini öğrendik. Allah herkesin gönlüne göre veriyormuş. benim bir oğlum olacak...
eşim çalıştığı için ona telefonda haberi verdim ve çok duygusal bir konuşma oldu. kız da olsa erkek te olsa bana bu duyguyu yaşattığın için teşekkür ederim dedi. ayy yine ağlıyorum.neyse şimdilik bukadar duygularımı paylaşmak istedim sizinle...
vitamin ilacıma devam kan ilacı ve kasılmalar için (sanırım magnezyum eksikliği için) ilaç verdi...
tetenoz aşısını bende sordum. bir arkadaş burada anlatmıştı. aynı şeyleri söyledi doktorum. genelde doğudan göç eden anneler için sağlık bakanlığının herkese önerdiği bişeymiş. sen hastanede doğum yapacağın için ben gerek görmüyorum dedi. yani aşıyı yatırmayacağım... baş ağrısı içinde minoset verdi ama plus olmayanından. baş ağrısı normal dedi. daha sık olurmuş hamilelerde... pipisini görcektiniz çok şeker ve komilti... görmemişin oğlu olmuşta .... diye bir laf vardıda şimdi anlıyorum.1: ben ultrasondan kağısına bakıp seviyorum... şimdilik bukadar kendinize iyi bakın...
kızlarrrrrrrrr kontrolden geliyorum,
allah gönlüme göre verdi,
PAŞAM, ŞEHZADEM, OĞLUM geliyor.
allah nazarlardan korusun oğlumu
Darısı öğrenmeyenlerin başına sağlıcakla
SUTLUCOREK canım
foto koymak için:
bilgisayarına fotolarını at. sonra bu cevap yazdığımız panelde ataç işaretli yer var veya smileylerin alt tarafında EKLENTİ EKLE diye bi buton var. oraya tıkla DOSYA EKLE de, DOSYALARI SEÇ. sonra istediğin fotoyu seç,sonra UPLOAD FİLES butonuna tıkla. İÇERİĞE EKLE de. bu kadar. fotoğraf otomatik olarak cevap paneline atılıyor.
hadi kolay gelsin.
canım çok üzüldüm çok sinirleniyorum çok kızıyorum böyle insanlara... Allah onların da başına verir. bu bir suç mu? dünyanın en güzel şeyi... Sıkmamaya çalış canını Allah yardımcın olsun canım inş. bir kapı kapanmış Rabbim başka bir kapı açar.
Arkadaşlar beni tebrik eden herkese çok teşekkür ederim. herkesin mesajını kopyalayamadım sayfa uzun olmasın diye. Allah bizlere ve bebek isteyen herkesin gönlüne göre versin. Ve tabiki sağlıkla. Onun sağlık haberini alınca bana yetiyor da artıyor bile...
Sevgili derin ve hola sizleride tebrik ediyorum hayırlı olsun...
MaşaAllah ya, valla böyle becerileri görünce kendi beceriksizliğimden utanıyorumEki Görüntüle 257740 Eki Görüntüle 257741
kızlar bakın ben ne yaptım:))))
dünkü hevesim akşam gidip ipleri almama sebep oldu ve bugün patiğin sadece tekini örmek için bayağı uğraştım... nasıl olmuş teyzeleri.. hem kıza hem erkeğe gider heralde dimi:)
canım benim yaa Rabbim bu sefrer bebişini hayırlsıı ile kucağına almayı nasip etsincanım çok saol cevap yazdığın için agrılarım çok şükür geçti ben ilk bebegimi kaybettiğim için en ufak bı agrıdan korkuyorum hemen telaşlanıyorum bebişimi görememede daha 2 hafta var çok özledim yaaa :)))
hoşgeldinbeni de mart ayı anneleri listesine eklermisiniz:)
Tamamen konumuzla alakasız ama sizinle bir düşüncemi paylaşmak istedim...
Maalesef sadece meme kanserine değil, genel olarak kansere dikkat çekilmesi gerekiyor ve bunun içinde kısa filmler çevrilebilir, ben geçen sene amcamı kaybettim, bu senede anneannem kanser tedavisi görüyor ve annemde kanser hastası, çevresinde bu kadar kanser yakını olan bir insan olarak bunu çoooook basit ve bayağı buluyorum, özellikle dünyanın bir çok yerinde insanlar ekmek bulamazken iletilerde şu kadar hafta şunu,bunu yemedim diye dikkat çekme yöntemi yapılmış olmasıda ayrıca düşündürücü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?