2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SUTLUCOREK canım
foto koymak için:
bilgisayarına fotolarını at. sonra bu cevap yazdığımız panelde ataç işaretli yer var veya smileylerin alt tarafında EKLENTİ EKLE diye bi buton var. oraya tıkla DOSYA EKLE de, DOSYALARI SEÇ. sonra istediğin fotoyu seç,sonra UPLOAD FİLES butonuna tıkla. İÇERİĞE EKLE de. bu kadar. fotoğraf otomatik olarak cevap paneline atılıyor.
hadi kolay gelsin.

Son düzenleme:
Kızlae merhaba moralim çok bozuk biraz önce işten çıkarıldım

canım çok üzüldüm çok sinirleniyorum çok kızıyorum böyle insanlara... Allah onların da başına verir. bu bir suç mu? dünyanın en güzel şeyi... Sıkmamaya çalış canını Allah yardımcın olsun canım inş. bir kapı kapanmış Rabbim başka bir kapı açar.

merhaba canım uzun zamandır görünmüyordun. hayırdır kötü bir şey yok değil mi inş.?

başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin

canım tebrik ederim ne güzel insan böyle güzel şeyleri okuyunca mutlu oluyor okurken ben bile duygulandım gözlerim yaşardı... ben de salı gidicem inş. az kaldı...

Canım çok saol hallettim bakarsın

Canım Allahından bulsunlar Rabbim inş.bana bir çıkış kapısı açar çok saol

iyi akşamlar kıslar bugün baya cinsiyet haberleri gelmiş hayırlı olsun alış veriş hevesleri başlamış ben ilk bebeğmi kaybettiğim için beklicem 7 aya kadar almıcam annem ilk bebeğimde çok güzel battaniye ördürmüştü bende 2 tane çıtçıtlı badi falan almıştım hepsini kaldırdım insan görünce üzülüyo onlara bile bakamıyorum sabırla beklemem lazım inşallah bu sefer bebişim sağlıkla gelir

aynı şekilde bende çok teşekkür ediyorum allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bebekler versin
artık alışveriş zamanıı abartmasam iyiydi kendimi nasıl zapt edeceğim bilmiyorum ama pazartesi ilk işim gap ve mothercaREYE UĞRAMAK OLACAK

dmf ve hola bende sizi çok tebrik ediyorum.

bu arada ben artık hareketlerini hissediyorum döndüğü zaman ya da ayaklarını oynattığında harika bir duygu

hepinizi öpüyorum

MaşaAllah ya, valla böyle becerileri görünce kendi beceriksizliğimden utanıyorum yok yani birde kimse göstermeden fotoya bakarak yapmışsın, maşaAllah...

canım benim yaa Rabbim bu sefrer bebişini hayırlsıı ile kucağına almayı nasip etsin Benimde bebişimin görmeme iki hafta va,çok merak ve özlem içerisindeyim

Tamamen konumuzla alakasız ama sizinle bir düşüncemi paylaşmak istedim...

Maalesef sadece meme kanserine değil, genel olarak kansere dikkat çekilmesi gerekiyor ve bunun içinde kısa filmler çevrilebilir, ben geçen sene amcamı kaybettim, bu senede anneannem kanser tedavisi görüyor ve annemde kanser hastası, çevresinde bu kadar kanser yakını olan bir insan olarak bunu çoooook basit ve bayağı buluyorum, özellikle dünyanın bir çok yerinde insanlar ekmek bulamazken iletilerde şu kadar hafta şunu,bunu yemedim diye dikkat çekme yöntemi yapılmış olmasıda ayrıca düşündürücü...

Canıım öncelikle başın sağolsun ve geçmiş olsun ben de çok sevdiğim kayınpederimde yaşadım kanseri anlayabiliyorum nasıl bir şey olduğunu Allah şifa versin inşallah anneannene ve annene. O iletiler kanserle mi ilgiliymiş??? Ne anlama gelior ki şu kadar hafta şunu yemedim falan yazıyorlar herhalde ondan bahsediyorsun değil mi?

Pollyanna şu patiklere bayıldım diğer sayfada ayrıntılı anlatmışsın ne güzel sağolasın. Ben de bebişimin ilk cicileri olarak örmeye karar verdim. İlk eşyasının el emeği olması güzel olacak. Seçtiğin renkler de çok güzel eline sağlk güle güle giysin bebeğin.

Bu arada ben bu aralar sık yazamıyorum ama hep takipteyim sayfaları kaçırmadan okuyorum. Maşallah yazışmalar da çok oluyor genelde cevap yazmaya fırsat kalmadan sadece okuyabiliyorum. Şu beğen butonu kötü oldu en azından yazamasak da tepki verebiliyorduk. Şehirleri de eklemeye başlamışsın ben Bursa'dayım canım.

Usg resimleri sayfasına bebişimi yükledim ben bakın bebişime olur mu? Yakında koca göbüşümü de yüklerim

Cinsiyetleri yeni öğrenen arkadaşlar d_m_f , derin, hola ve şimdi hatırlayamadıklarım hepinizi tebrik ediyorum Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah. Ben daha ikili test aşamasını geçtim her şeyimiz normal cinsiyetle ilgili yorum yapmadı 26'sına randevu verdi o zaman söylerim dedi. Siz böyle öğrendikçe ben de heyecanlanıyorum . İnşallah sıra bize gelir hayırlısıyla.

Sütlüçörek canım inşallah hakkında hayırlısı olur ben de dershanede çalıştım başlangıçta analayabiliyorum seni. İnşallah özel ders bulursun daha rahat olur o zaman. Bak eşin ne güzel destek olmuş yapıcı davranmış bir şekilde çözüm bulunuyor canım benim eşim işsiz kalmıştı daha mobilya borçlarımız falan varken annemlere söyleyememiştim ben onun sadece annesi var abilerinden de hayır yok. Çok sıkıntı çektik ama şimdi her yönden daha iyi bir işi var toparladık. Biribirimizi hiç kırmadan destek olduk sağlığımız yerindeydi şükrettik. İnşallah Allah size de güzel kapılar açsın daha güzel olsun her şey bebeğinizin kısmetine.

Günaydın mutlu pazarlar arkadaşlar..

biz herzamanki gibi sabahın köründe kalktık.. haftaiçi hafta sonu hiiç farketmiyor.
siz şimdiden uykunuzu bol bol alın.

MASİVA ve AYSEN_K canlarım çok teşekkür ederim. şimdi sıra sizde

günaydın arkadaşlar bizde erkenciyiz bugün dr kontrolümüz var ....rabbim sizi ve bebklerinizi korusun...

merhabalar mart anneleri bende uzun zamandır birkaç satır yazamayıp takip edenlerdenim. güzel haberlerinizle bende mutlu oldum. bende henüz cinsiyetini öğrenemeyenelerdenim. ama pekte önemli değil açıkçası ilk bebek. sağlıklı sıhatli doğsunda gerisi önemli değil. henüz cici bici almayada başlayamayacağım. bende korkuyorum mazallah kötü birşey olursa. gördükçe fena olurum. geçen seferden bir hamile tişörtü kaldı elimde hala çıkarmadam en diplere sokuşturmuştum. lekelenmem bitti.(şükürler olsun) ama henüz progestanı bırakmadım doktor bu hafta da bırak artık vücut kendi üretmeye başlar dedi. ama ben korkuyorum( sanki bırakınca kasıklarımda bir sancı başlıyor. hergün 1 tane alıyorum 2 gündür. yarın artık doktoru arıcam. hafta içide başka bir doktora gitmek istiyorum. 4 boyutlu ultrason cihazı olan bir doktora hem pıtırcığımı görür hemde sorarım pogesatn mevzunu diyorum. yine vesveselerim başladı anlıyacağınız.

pollyanna patiğe bayıldım ellerine sağlık. sanırım yapılışını anlatmışsın bulup bende başlamak istiyorum.. uygun bir zamanda. çok müthiş bir duygu olur sanırım ben bunu ellerimle yaptım bebeşim giysin. bu zevkten mahrum kalmak istemiyorum. bende tekirdağda yaşıyorum bu arada..

mutlu bir haftasonu diliyorum herkese...

Günaydın mart anneleri, uzun zamandır yazamadım buraya cinsiyetler öğrenilmeye devam ediyor Allah herkesin gönlüne göre versin inş..

Biz iyiyiz ama artık bebişi hissetmiyorum dr gittiğimdede hissetmediğimi söyledim usg de baktı bebeğin eşi üstteymiş bebek altta bu yüzdenmiş.Hissedemeyenler endişelenmesin belki sizlerdede böyle bişey vardır.Bebek biraz daha büyüyünce hissedilirmiş

0-3 ay bende fazla bişey almayı düşünmüyorum ilk zaman çok çabuk büyüyorlar.3-4 tane tulum alacağım iç badilerimiz oğlumdan kalma var zaten genelde beyaz renk.3-6 ay dönemdede biraz daha ince yazlık şeyler alırım.

Alışveriş için bir sonraki tahmini bekleyeceğim dr kız olabilir dedi ama ben oğlumda yaşadım 2 dr kız dedi sonra erkek olduğu anaşıldı o zamanda bi heves bir sürü şey almıştık pembe etiketleri üzerindeydide değiştirdik ama insan böyle bir cinsiyet değişiminde kötü oluyor.Kesinleşmesini bekliycem yani erken öğrenen annelerede acele etmemelerini tavsiye ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…