2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uhdecim çok tebrik ediyorum aynı anda bir prens bir prenses sahibi olmak harika... Canım sıkma canını testler için inş. yarınki sorunsuz çıkar Allah yardımcın olsun canım.

canım gözünaydın bak ne güzel cinsiyetler belli olmuş ama napmıyodık canımızı sıkmıyoruz morelimizi yuksek tutuyoruz vee keyıf yatp bebişlerini dinlendiriyozun tamam mı canım morel en onemlısı sen morelını yuksek tut olumlu dusun gerısı rabbıme kalmıs ve sakın dua etmeyıde unutma tatlım sen dınlenmene bak ve bebişlerin için hiç birşeye üzülme unutma etkileniyorlar cok sık gırmesende arada da olsa haber yaz merak da bırakma bızı canım

merak etme canım genelde hepimiz aynıyız helede bebişimizi 2 haftayı geckın bır sure olunca hepten telaş ooluyor yuregımızı fearh tutalım kı bebıslşerımızde rahat etsın dımı ben sureklı boyle dıyorum herkese ama bıde bana sor ((

canım gözün aydın. şimdi bu seni uzun bir süre idare eder. benimde bebeğimi gördükten sonra içim bir rahat oluyor ki. anlaşılan şubat ayında sizin harcama bol olacak ama canınız sağolsun.

cok sağol canım benim evet bu beni en azından 1 hafta götürür kuşkusuz bir şekilde ama sonraki haftalarda malum hepimizdeki endişeler oluşuyor işte bu sefer ilk defa 3 hafta sonra gel dedi dr uzun ama yapıcak bişey yok o sağlıklı olsunda ben razıyım.

yok be canım banada hep soruyolar hissediyomusun diye ama bişey hissetmiyorum ama usg de bebeğim hareketli cok ufak olduları için hissetmememiz normalmiş...bu arada cok teşşekürederim.

cnm bence bunu direk doktoruna danış ben pek ağrı yaşamadım o yüzden net bişey söylüyemiyorum ama bebek büyüdükce hafif ağrılar olabilir...

ne güzel canım tebrik ediyorum hep böyle mutlu olalım inş.

cok sağol bitanem rabbim hepimize güzel haberler paylaşabilmeyi nasip etsin...

uhdecim cok geçmiş olsun cnm sıkma canını benim ablamın oğlununda eşi aşşağıdaydı ama dr dediği gibi öle kanaması olmadı belirli bir süreye kadar leke geldi kahve rengi sonra eşi yerine geçince düzeldi...rabbim sana acil şifalar versin inş.kenini hiç üzme olurmu sen cok güçlü bir karaktersin.

Uhde canım geçmiş olsun inşallah her şey bir an önce normale döner iyi haberlerini alırız dinlenmeye çalış

uhdecim hemşerim ya allah ikisinide vermiş çok şanslısınız maşallah allahım sağlıcakla kucağınıza almanızıda nasip etsin yavrularınızı

canım yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun endişelerin yerini sevinç alsın inşallah.senin ne kadar oldu benimki tüp bebek birde Allahım sen koru bizlere bağışla yarabbim,sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım ve hayırlı evlatlar olsun inşallah..

Canım güzel mesajın için çok teşekkür ederim.Evet Rabbim onunda rızkını verir inşallah

polyanacım bak bakim bu ilk deneme çok becerikli olmayınca ama ikinciyi tuttrucam inşallahhönü çok dar oldu yaaa sanırım dilide geniş olduuu

Eklentiler

• $19-09-11_0003.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 37
günaydın kızlar ben bu sabah gene erken uyandım yaaa uyumak istiyorum ama ne oluyorsa artık gözümü bir açıyorum bir daha kapanmıyor herhalde çok uykusuz kalıcam oğlum doğunca şimdiden alışmaya çalışıyor bünyemm,hayır çalışan eden biri olsam neyse...

umutluyum ve uhdecim cinsiyetler kesinleşmiş allah sağ sağlim kavuştuğunuz günleri de göstersin inşallahhh...uhdecim sen doktorun dediklerini aynen uygula cnm sadece şeker için kan vermeye git başka birşey için de kalkma yataktan geçmiş olsun bir an önce düzelsin durumun inşallah...

patikler de çok güzel holacım polyy çok güzel anlatmış ben de bir ara deneyeceğim çarşıya çıkıp malzeme fln almam lazım da...

bu arada yeni bir hafta yeni bir gün hayırlı güzel haberlerle geçmesi dileğimle....

Günaydın hanımlar... Nasılsınız...3 lü test yaptıran varmı? 3 lü testte ense kalınlığı normal ölçüleri nedir biliomusunuz? Dr sizdende ayrıntılı organ taraması istedimi?

bende hiç bi anlam verememiştim şimdi öğrendim Allah bütün hastalara şifa versin benim babamda tedavi gördü şimdi çok şükür iyi bu illet hastalığın ismini bile duymaya tahammülüm yok.

Günaydın hanımlar... Nasılsınız...3 lü test yaptıran varmı? 3 lü testte ense kalınlığı normal ölçüleri nedir biliomusunuz? Dr sizdende ayrıntılı organ taraması istedimi?

ben 3lü testi bilmiyorum cnm onda da mı ense pilisi ölçüyorlar nette araştır istersen yazıyordur nasıl olması gerektiği..

benden de ayrıntılı usg istedi doktorum ama 20.hafta da gidicem organlara fln herşeyine bakıyorlar o zaman zaten.

herkeze günaydın ve hayırlı haftalar diliyorum..
kızlar ya benim bebişim daha cinsiyet göstermedi kız diyolar sonra sölemek için erken diyolar anlamadım gitti bide hastanede çalışıyorum bide kadın doğumda ama galiba en son ben öğrenicem galiba mart ayı erkek ayı galiba listede baya bi erkek var..benimle aramda 2 hafta olan bi arkadaşım var erkek olduğunu öğrendi bende daha hala öğrenicem kız dediler ya bende kız diye niyetledim kendimi bakalım ne zaman belli olucak :44:

Uhdecimmm çok çokkk tebrik ederim.
Maşallah ne güzel allah ikisinide tattıracak sana.
Hiçbirşeycikler olmaz allahın izni ile, bol bol dinlen
öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…