- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.281
merhaba kızlar,
cumartesi günü dr. gitmiştim kontrol vardı biraz geç oldu ama ancak bilg. başına gelebildim.. çok şükür bebişlerim gayet iyiler ama birinin eşi aşağı inmiş dr. heran kanama başlayabilir çok dikkatli ol bol bol dinlen yat dedi ilaçlar verdi ona canım sıkıldı daha sonra kan testi yapılmıştı sonuçları aldık bu seferde şeker çok yüksek çıkmış yarın yeniden kan verecegim bakalım sonuç ne olacak ona göre ek ilaçlar verilecekmişş... bebişlerimin cinsiyeti kesinleşti bu arada biri prens diğeri prenses oluyor çok şükür bunada çok sevindim karmakarışık duygular içine girdim inş. herşey güzel olur.... benden bu kadar kızlar çok oturamıyorum ara ara girip eşlik ederim sizlere....
merhaba kızlar,
cumartesi günü dr. gitmiştim kontrol vardı biraz geç oldu ama ancak bilg. başına gelebildim.. çok şükür bebişlerim gayet iyiler ama birinin eşi aşağı inmiş dr. heran kanama başlayabilir çok dikkatli ol bol bol dinlen yat dedi ilaçlar verdi ona canım sıkıldı daha sonra kan testi yapılmıştı sonuçları aldık bu seferde şeker çok yüksek çıkmış yarın yeniden kan verecegim bakalım sonuç ne olacak ona göre ek ilaçlar verilecekmişş... bebişlerimin cinsiyeti kesinleşti bu arada biri prens diğeri prenses oluyor çok şükür bunada çok sevindim karmakarışık duygular içine girdim inş. herşey güzel olur.... benden bu kadar kızlar çok oturamıyorum ara ara girip eşlik ederim sizlere....
biz geldikkkkkkkkkkkkkarkadaşlar bebeğimi sağlıkla gördüm rabbime binlerce şükürler olsun...aç gidince daha hareketli oluyolar bilginize aç karnına şekerli süt ve çikolata yedim her yanı oynyodu yavrumun ölçümlerini yaptı dr 3 gün önden gidiyoruz yarın 4 lü test için kan vericem birde dr unuttu galiba daha önce cinsiyetini söylediğini ben size söylemişmiydim dedi cinsiyeti ewet erkek dediniz dedim 100/100 erkek bakın pipisi dedi hehehe sıpa öle salına salına yatıyo içerde bende herkez bebek napıyo hissediyomusun diye soruyo sinir oluyodum çünkü hiç bişey hissetmiyorum dr sordum daha cok erken en az 3 haftanız var dedi yani sakin olun arkadaşlar...birde son olaraktan benim doğum kısmetse ben istediğim için sezeryanla olucak ve ben şubat annesi olabilirim 26 sı yada 27 si gibi bende 20 şubat doğumluyum evlilik yıl dönümüm 13 şubat 14 şubat sevgililer günü süper olur valla .... tabi hızımı alamadım ordan direk montecare ve lcw biraz ciciler ve küvet aldık bizden bukadar ......
canım çok sevindim ya ne güzel cinsiyet haberleri geliyor ve şehzadeler çogalıyor rabbim sağlığınla sıhhatınle kucagına alıp buyutmeyi nasip eylesin canım sizin şubat ayı bereketli ay olucak desene :)))
merhabalar benim inşallah mart 14 ALLAH nasip ederse,4 gün sonra kontrole gidicem inşallah cinsiyetinide öğrenebiliriz.Yaa bu endişeler ne zaman geçicek doktora gitmeyi sabırsızlıkla,iple çekiyorum ama bir o kadarda korkuyorum bişey olmuşmudur diye ALLAH korusun.2'li testi 20 gün önce yaptırdık doktor riskli bir durum olursa ararım olmazsa aramam dedi Allaha şükürler olsunki aramadı.ama ben neden böyleyim herkes de benim gibimi çok merak ediyorum....
canım gözün aydın. şimdi bu seni uzun bir süre idare eder. benimde bebeğimi gördükten sonra içim bir rahat oluyor ki. anlaşılan şubat ayında sizin harcama bol olacak ama canınız sağolsun.
gözünaydın canım...şekerli suyu geçen konrolumde bana da doktorum içirtmişti...birde bana diyorlarki erkeğn hareketleri 10.haftadan sonra hissediliyor hissediyonnu die soruyorar bende yooo diom kesin kız sen kıza doğru gidiyorsun diolar...sezeryana nasıl karar verdin canım
kızlar dün bi soru sormuştuö ama soruma yanıt alamadım benim sol kasığımda ağrı var 2 haftadır 13+2 haftalık hamileyim normalmi kasık ağrısı çok şiddetli değil dokununca bazen yürürken falan hissediyorum ama korkuyorum yinede internetten baktım bu aylarda kasık ağrısı normalmiş benim gibi olan varmı arnızda acaba
ne güzel canım tebrik ediyorum hep böyle mutlu olalım inş.
merhaba kızlar,
merhaba kızlar,
merhaba kızlar,
merak etme canım genelde hepimiz aynıyız helede bebişimizi 2 haftayı geckın bır sure olunca hepten telaş ooluyor yuregımızı fearh tutalım kı bebıslşerımızde rahat etsın dımı ben sureklı boyle dıyorum herkese ama bıde bana sor((
Pollyanna şu patiklere bayıldım diğer sayfada ayrıntılı anlatmışsın ne güzel sağolasın. Ben de bebişimin ilk cicileri olarak örmeye karar verdim. İlk eşyasının el emeği olması güzel olacak. Seçtiğin renkler de çok güzel eline sağlk güle güle giysin bebeğin.
Bu arada ben bu aralar sık yazamıyorum ama hep takipteyim sayfaları kaçırmadan okuyorum. Maşallah yazışmalar da çok oluyor genelde cevap yazmaya fırsat kalmadan sadece okuyabiliyorum. Şu beğen butonu kötü oldu en azından yazamasak da tepki verebiliyorduk. Şehirleri de eklemeye başlamışsın ben Bursa'dayım canım.
Usg resimleri sayfasına bebişimi yükledim ben bakın bebişime olur mu? Yakında koca göbüşümü de yüklerim
Cinsiyetleri yeni öğrenen arkadaşlar d_m_f , derin, hola ve şimdi hatırlayamadıklarım hepinizi tebrik ediyorum Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah. Ben daha ikili test aşamasını geçtim her şeyimiz normal cinsiyetle ilgili yorum yapmadı 26'sına randevu verdi o zaman söylerim dedi. Siz böyle öğrendikçe ben de heyecanlanıyorum . İnşallah sıra bize gelir hayırlısıyla.
Sütlüçörek canım inşallah hakkında hayırlısı olur ben de dershanede çalıştım başlangıçta analayabiliyorum seni. İnşallah özel ders bulursun daha rahat olur o zaman. Bak eşin ne güzel destek olmuş yapıcı davranmış bir şekilde çözüm bulunuyor canım benim eşim işsiz kalmıştı daha mobilya borçlarımız falan varken annemlere söyleyememiştim ben onun sadece annesi var abilerinden de hayır yok. Çok sıkıntı çektik ama şimdi her yönden daha iyi bir işi var toparladık. Biribirimizi hiç kırmadan destek olduk sağlığımız yerindeydi şükrettik. İnşallah Allah size de güzel kapılar açsın daha güzel olsun her şey bebeğinizin kısmetine.
Canıım öncelikle başın sağolsun ve geçmiş olsun ben de çok sevdiğim kayınpederimde yaşadım kanseri anlayabiliyorum nasıl bir şey olduğunu Allah şifa versin inşallah anneannene ve annene. O iletiler kanserle mi ilgiliymiş??? Ne anlama gelior ki şu kadar hafta şunu yemedim falan yazıyorlar herhalde ondan bahsediyorsun değil mi?
Günaydın hanımlar... Nasılsınız...3 lü test yaptıran varmı? 3 lü testte ense kalınlığı normal ölçüleri nedir biliomusunuz? Dr sizdende ayrıntılı organ taraması istedimi?
merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?