- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.301
günaydınnn güzel anneler....
2li testi bizde atladık çok şükür. kan tahlil sonuçlarımızı cmtesi alcaz onlardada bi sorun çıkmaz inşallah. ultrasonda herşey harikaydı. bebeğin gününde 4gün önde gidiyor şükür gelişimide harikaymış.
doktorum elevit ve m ile başlayan bir demir hapı verdi. ama bu ilaçlar beni mahvetti...mide bulantısı felaket. bide büyük tuvaletim simsiyah sizlerdede böyle şeyler oldumu?
slm kızlar...
dayanamadım yarın için başka bi hastaneye randevu aldım,bebişin cinsiyetini görebilirmiyiz acaba, sata göre 14+1 iz...benim drye kalsa 10 gün sonra gidecemm...beklesek mi yoksaa,karar veremedm,çok merak ediyozzz,,,tabi sağlıklı olsun da en önemlisi o
merhaba kızlar,
cumartesi günü dr. gitmiştim kontrol vardı biraz geç oldu ama ancak bilg. başına gelebildim.. çok şükür bebişlerim gayet iyiler ama birinin eşi aşağı inmiş dr. heran kanama başlayabilir çok dikkatli ol bol bol dinlen yat dedi ilaçlar verdi ona canım sıkıldı daha sonra kan testi yapılmıştı sonuçları aldık bu seferde şeker çok yüksek çıkmış yarın yeniden kan verecegim bakalım sonuç ne olacak ona göre ek ilaçlar verilecekmişş... bebişlerimin cinsiyeti kesinleşti bu arada biri prens diğeri prenses oluyor çok şükür bunada çok sevindim karmakarışık duygular içine girdim inş. herşey güzel olur.... benden bu kadar kızlar çok oturamıyorum ara ara girip eşlik ederim sizlere....
canım gözün aydın ...artık kesinleşmiş bebişinin cinsiyeti...maşallah kuzuna...biz geldikkkkkkkkkkkkkarkadaşlar bebeğimi sağlıkla gördüm rabbime binlerce şükürler olsun...aç gidince daha hareketli oluyolar bilginize aç karnına şekerli süt ve çikolata yedim her yanı oynyodu yavrumun ölçümlerini yaptı dr 3 gün önden gidiyoruz yarın 4 lü test için kan vericem birde dr unuttu galiba daha önce cinsiyetini söylediğini ben size söylemişmiydim dedi cinsiyeti ewet erkek dediniz dedim 100/100 erkek bakın pipisi dedi hehehe sıpa öle salına salına yatıyo içerde bende herkez bebek napıyo hissediyomusun diye soruyo sinir oluyodum çünkü hiç bişey hissetmiyorum dr sordum daha cok erken en az 3 haftanız var dedi yani sakin olun arkadaşlar...birde son olaraktan benim doğum kısmetse ben istediğim için sezeryanla olucak ve ben şubat annesi olabilirim 26 sı yada 27 si gibi bende 20 şubat doğumluyum evlilik yıl dönümüm 13 şubat 14 şubat sevgililer günü süper olur valla .... tabi hızımı alamadım ordan direk montecare ve lcw biraz ciciler ve küvet aldık bizden bukadar ......
cnm bnm geçmiş olsun inş atlatırsın hiç moralini bozma ...daha dün okudum bi yazı eşin aşağıda olunca illaki kanama olcak diye bişi yokmuş...kendini böyle şartlama bence ...bol bol yatıp dinlen sen...bebişlerininde cinsiyetleri kesinleşmiş maşallah kuzulara ...ne güzel bi kız bi erkek...merhaba kızlar,
cumartesi günü dr. gitmiştim kontrol vardı biraz geç oldu ama ancak bilg. başına gelebildim.. çok şükür bebişlerim gayet iyiler ama birinin eşi aşağı inmiş dr. heran kanama başlayabilir çok dikkatli ol bol bol dinlen yat dedi ilaçlar verdi ona canım sıkıldı daha sonra kan testi yapılmıştı sonuçları aldık bu seferde şeker çok yüksek çıkmış yarın yeniden kan verecegim bakalım sonuç ne olacak ona göre ek ilaçlar verilecekmişş... bebişlerimin cinsiyeti kesinleşti bu arada biri prens diğeri prenses oluyor çok şükür bunada çok sevindim karmakarışık duygular içine girdim inş. herşey güzel olur.... benden bu kadar kızlar çok oturamıyorum ara ara girip eşlik ederim sizlere....
polyanacım bak bakim bu ilk deneme çok becerikli olmayınca ama ikinciyi tuttrucam inşallahhönü çok dar oldu yaaa sanırım dilide geniş olduuu
Ranacim canım aynısı bendede var bir hayirlisiyla öğrenebilsek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?