2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar erkenden uyandım eşimi yolcu ettim halbuki ben ondan önce çıkardım artık alışıcaz inş. öğlen uyurum yoksa akşam 9da uyuyakalırım
tvlerde yeni eğitim sezonu başladı diye haberler var inadına

Günaydın herkeseee

izmoce tebrik ederim hadi hayırlısı inşallah

umutluyum uhde sizinde kesinleşmiş gözünüz aydın

uhdecim dikkat et kendine inşallah değerlerinde düzene girer

bizde erkenciyiz bugün kahvaltımı yaptım büromu da temizledim,inşallah şimdide çalışmaya başlıycam

hayırlı haberlerle dolu bir hafta geçiririz inşallah hepimiz

günaydın hanımlar yarın doktor randevumuz var. acaba neler dicek doktorumuz sabırsızlıkla yarını bekliyorum. bebişimi çok özledim. kıyafetlerim dar gelmeye başladı. üzerimde bi yorgunluk bi ağırlık varki sormayın gitsin. sizdede oluyormu aynı şeyler sadece bana mı oluyor acaba? :26:

hayırlı günler herkese,
bizde cumartesi doktordaydık. bebeğim şükürler olsunki çok hareketli gözüküyordu. kıpır kıpır onu izlemek öle mutlu ediyorki insanı. ense kalınlığına bakıldı. herşeyin normal ve yolunda gittiğini söyledi doktorumuz. hayırlısı ile de kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim...

günaydınnn güzel anneler....

2li testi bizde atladık çok şükür. kan tahlil sonuçlarımızı cmtesi alcaz onlardada bi sorun çıkmaz inşallah. ultrasonda herşey harikaydı. bebeğin gününde 4gün önde gidiyor şükür gelişimide harikaymış.
doktorum elevit ve m ile başlayan bir demir hapı verdi. ama bu ilaçlar beni mahvetti...mide bulantısı felaket. bide büyük tuvaletim simsiyah sizlerdede böyle şeyler oldumu?

slm kızlar...

dayanamadım yarın için başka bi hastaneye randevu aldım,bebişin cinsiyetini görebilirmiyiz acaba, sata göre 14+1 iz...benim drye kalsa 10 gün sonra gidecemm...beklesek mi yoksaa,karar veremedm,çok merak ediyozzz,,,tabi sağlıklı olsun da en önemlisi o

merhaba ilk önce bebeğiniz hayırlı olsun :) güzel şeyler duymak çok harika. doktor aynı şekilde banada elevit ve birde vitamin hapı verdi. bulantım ve kusmalarım hapları kullanmadan çok fenaydı, şimdiki gün geçtikçe azalmaya başladı. tuvalet konusu aynı şekilde :) ...

Biz geldikkkkkkkkkkkk:)
Efem cd miz 10 gün önce çekilmişti ama açamadım evde yüklenmemiş görünüyordu bugün dayanamadık gittik,ikili testimizin sonucu gayet iyiymiş 3 hafta sonra yapılacak olan 4lü testimizden sona ortalama alınacakmış.Sonacıma biz gittiğimizde noktacığımız almış iki elini yanağının altına yan yatıyordu o kadar çikolata yedim doktor teyzemiz dürtünce totosunu döndü uyumaya devam etti.Ben onun totosunu yirimm:)Nasıl güzel maşallah kuzuma ve hepimizin kuzucuklarına.Kız mı erkek mi diye sorduk çıkıntı görünmüyor ama hiçbirşey diyemem 3 hafta sonra ancak görebiliriz dedi:)Tamam dedik napalım en azından mışıl mışıl uyurken gördük bebişimizi:)Bu arada cd yi yine tanımadı bizim laptop akşam eşimin laptoptan denices bir de bakalım:)
Öptük hepinisi...

canım sen bilirsin ama benim doktorum 16. haftada çağırmıştı. İki kere farklı cinsiyet öğrenmektense biraz daha sabret derim.

canım çok geçmiş olsun. sen iki melek taşıyorsun canım biraz güçlü ol lütfen morelini yüksek tut. ve bol bol dinlen. seni merak ederiz ara sıra yazarsın ama kendini yormamak şartıyla. kendine iyi bak...

canım gözün aydın ...artık kesinleşmiş bebişinin cinsiyeti...maşallah kuzuna...
cnm bnm geçmiş olsun inş atlatırsın hiç moralini bozma ...daha dün okudum bi yazı eşin aşağıda olunca illaki kanama olcak diye bişi yokmuş...kendini böyle şartlama bence ...bol bol yatıp dinlen sen...bebişlerininde cinsiyetleri kesinleşmiş maşallah kuzulara ...ne güzel bi kız bi erkek...

yarın bizimde kontrolümüz war...şimdiden heycan basıyor beni ...
inş cinsiyetimizde kesinleşirde artık bu ikilemden kurtuluruz...
:97:

Tunaydin kizlar

Hulyacim çok çık gecmis olsun tatlım yüce rabbimmin izni ile bisey olmaz annesi sıkı sıkı tutunurlar sana cinsiyetlerinide ogrenmissin ne güzel inşallah bizde öğreniriz

Merhaba kızlar,öldüm yorgunluktan...dehşet bir temizlik yaptım...pislikten mikrop kapacakmışız nerdeyse:))) sabahtan beri şimdi oturdum kızlar ve belim kopacakmış gibi ağrıyor..
cinsiyetini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum,ne güzel ya:)) Ben daha öğrenmedim,çarşamba günü inş....Meraktan çatlıyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…