- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.321
yarın bizimde kontrolümüz war...şimdiden heycan basıyor beni ...
inş cinsiyetimizde kesinleşirde artık bu ikilemden kurtuluruz...
:97:
Günaydın hanımlar... Nasılsınız...3 lü test yaptıran varmı? 3 lü testte ense kalınlığı normal ölçüleri nedir biliomusunuz? Dr sizdende ayrıntılı organ taraması istedimi?
akşamları çok fena tuvalet sıkıntım var 2 saatte bir kalkıyorum ve 20 dk boyunca tuvalette oturuyorum damla damla yağpabiliyorum ancak ve tamamiyle bosalmıyor, agrıyla geri yatıyorum 10dk sonra tekrar kalkıp gıdım gıdım birdaha yapıyorum gecen o sekilde tuvalette uyuyakaldım, bundan sonra 9 dan sonra su içmemeyi düşünüyorm zaten gün boyu 3-4 lt. içiyorum nerdeyse..
kilo alma durumlarınız nasıl ben 3 kilo aldım ya.. çok fazla dimi ? ama asıl bu aylardan sonra çok alınıomuş deilmi? bakalım nasıl olacak bazen çok korkuyorum.. birde sizler yazmışsınız ya ultrasonda kıpır kıpırdı die.. ben cumartesi gittim hiç kıpırdamıyordu. hatta dr biraz salladı yine kıpırdamadı.. geçen gittiğimdede öleydi.. bi sorun olurmu ki acaba..
sağol cnm bakalım yarın nediyecek dr bende merak ettim herşeyden öenmlisi sağlığı yerinde olsun yetiyo zaten ....ama benim içimden bişey geçiyo bakalım ne çıkıcak
kızlarr kontrolden geldim şimdi benimde prensesim oluyorrrr çok mutluyum şükürler olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
kızlarr kontrolden geldim şimdi benimde prensesim oluyorrrr çok mutluyum şükürler olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
TATLI PRENSESİMİZZZ...HOŞGELDİNNNN...
teyzesi yesin onu...
RABBİM sağlıkla size bağışlasın kuzum...
kilo alma durumlarınız nasıl ben 3 kilo aldım ya.. çok fazla dimi ? ama asıl bu aylardan sonra çok alınıomuş deilmi? bakalım nasıl olacak bazen çok korkuyorum.. birde sizler yazmışsınız ya ultrasonda kıpır kıpırdı die.. ben cumartesi gittim hiç kıpırdamıyordu. hatta dr biraz salladı yine kıpırdamadı.. geçen gittiğimdede öleydi.. bi sorun olurmu ki acaba..
Pollyanna bende İstanbuldayım
Rabbim nazarlardan saklasın prensesimizi maşallah
sağolasın teyzesiiii rabbim yarın sanada gönlünden geçen ama en önemlisi hayırlı salih evlat neyse onu duymanı kısmet etsin muhteşem bir duyguymuş meğer kız annesi olacam yaa hala inanamıyorum
Gözün aydın... Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?