2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yarın bizimde kontrolümüz war...şimdiden heycan basıyor beni ...
inş cinsiyetimizde kesinleşirde artık bu ikilemden kurtuluruz...
:97:

sağol cnm bakalım yarın nediyecek dr bende merak ettim herşeyden öenmlisi sağlığı yerinde olsun yetiyo zaten ....ama benim içimden bişey geçiyo bakalım ne çıkıcak

akşamları çok fena tuvalet sıkıntım var 2 saatte bir kalkıyorum ve 20 dk boyunca tuvalette oturuyorum damla damla yağpabiliyorum ancak ve tamamiyle bosalmıyor, agrıyla geri yatıyorum 10dk sonra tekrar kalkıp gıdım gıdım birdaha yapıyorum gecen o sekilde tuvalette uyuyakaldım, bundan sonra 9 dan sonra su içmemeyi düşünüyorm zaten gün boyu 3-4 lt. içiyorum nerdeyse..

cnm o üşütmekten oluyomuş bende de var ayağından çorabı sırtından atleti çıkarma

uhdecim sanada çok geçmiş olsun senin yükün daha ağır iyi bak kendine ve bebişlerine bol bol dinlen kocana da söyle yormasın seni bütün işleri yapsın

kilo alma durumlarınız nasıl ben 3 kilo aldım ya.. çok fazla dimi ? ama asıl bu aylardan sonra çok alınıomuş deilmi? bakalım nasıl olacak bazen çok korkuyorum.. birde sizler yazmışsınız ya ultrasonda kıpır kıpırdı die.. ben cumartesi gittim hiç kıpırdamıyordu. hatta dr biraz salladı yine kıpırdamadı.. geçen gittiğimdede öleydi.. bi sorun olurmu ki acaba..

cnm bence normal kg almışsın ben 10 kg aldım neredeyse sigarayıda bıraktığım için hızlı bir şekilde aldım...bebeğe gelince uyuyodur telaş yapma herzaman oynamıyolar zaten genelde aç olunca ve tatlı yiyince oluyo...

sağol cnm bakalım yarın nediyecek dr bende merak ettim herşeyden öenmlisi sağlığı yerinde olsun yetiyo zaten ....ama benim içimden bişey geçiyo bakalım ne çıkıcak

tabiki cnm en önemlisi sağlıklı olması ...şimdien kız diye adapte olduk biz ...
ama yarın kesin bi sonuç alcaz inş...
teyzesi söyle hadi içinden geçeni merak ettik ...

kızlarr kontrolden geldim şimdi benimde prensesim oluyorrrr çok mutluyum şükürler olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

cinsiyet öğrenen arkadaşlarım tebrikler allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin benim öğrenmeme daha 2 hafta var yaa meraktan ölcemmmmm

kızlarr kontrolden geldim şimdi benimde prensesim oluyorrrr çok mutluyum şükürler olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

TATLI PRENSESİMİZZZ...HOŞGELDİNNNN...
teyzesi yesin onu...
RABBİM sağlıkla size bağışlasın kuzum...

Son düzenleme:
TATLI PRENSESİMİZZZ...HOŞGELDİNNNN...
teyzesi yesin onu...
RABBİM sağlıkla size bağışlasın kuzum...

sağolasın teyzesiiii rabbim yarın sanada gönlünden geçen ama en önemlisi hayırlı salih evlat neyse onu duymanı kısmet etsin muhteşem bir duyguymuş meğer kız annesi olacam yaa hala inanamıyorum

Bende 3 kilo aldım 4.aydan sonra her 15 günde bir yarım kilo almak gerekiyormuş ama beni görenler hiç kilo almamışsın diyo hatta bebeği eve mı bıraktın diyen çok oluyor sadece göbüş şişse keşke son 2 ay duba gibi olmayalımda

Pollyanna bende İstanbuldayım

Bende İstanbuldayım polyanacım

sağolasın teyzesiiii rabbim yarın sanada gönlünden geçen ama en önemlisi hayırlı salih evlat neyse onu duymanı kısmet etsin muhteşem bir duyguymuş meğer kız annesi olacam yaa hala inanamıyorum

AMİNNNNNNNNN....
İNŞ cnm bnm ...
hrşeyden önemlisi hayırlı ve sağlıklı olmaları ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…