- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.341
aslıcım kıscen hayırlı evlat olsun ayyy yerimm ne tatlı oluo kızlarr masal perisi gibi:)
AMİNNNNNNNNN....
İNŞ cnm bnm ...
hrşeyden önemlisi hayırlı ve sağlıklı olmaları ...
aslıcım kıscen hayırlı evlat olsun ayyy yerimm ne tatlı oluo kızlarr masal perisi gibi:)
tabiki cnm en önemlisi sağlıklı olması ...şimdien kız diye adapte olduk biz ...
ama yarın kesin bi sonuç alcaz inş...
teyzesi söyle hadi içinden geçeni merak ettik ...
kızlarr kontrolden geldim şimdi benimde prensesim oluyorrrr çok mutluyum şükürler olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Kızlarrrrrr müjdeeeeeee
Biraz önce ücretli öğretmenlik için aradılar çok mutluyum çok artık işsiz değilim
Kızlarrrrrr müjdeeeeeee
Biraz önce ücretli öğretmenlik için aradılar çok mutluyum çok artık işsiz değilim
kısmetiyle geldi bak bebişin ne güzel canım hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni işin
Gözün aydın çok sevindim senin adına hayırlısı olur inş.
Holacım polyannanın patiğinden ören sen miydin sensen nasıl tarifi anlatırmsıın bende kuzuma pembesini örmeyi deneyeyim
yarın bizimde kontrolümüz war...şimdiden heycan basıyor beni ...
inş cinsiyetimizde kesinleşirde artık bu ikilemden kurtuluruz...
:97:
kızlarr kontrolden geldim şimdi benimde prensesim oluyorrrr çok mutluyum şükürler olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
canım hayırlı olsun işin tam zamnında çıktın işten ücretli için valaa:) evet patikten yaklaşık 4 tane tek ördüm hepsi aynı model olmasına rağmen farklı ve polyannaınki gibi güzel asla durmuo eşim bile matematiksel olarak el attı şurayı şöle yap die o bile anladı beceriksizliğimi ama azmettim yapıcam bi yapımmm hele polyana çok güzel anlatmış ama bnmkinin burnu olmuo patikin burnu nasıl uzatılıo bilemedimm sende bi dene olmazsa polyana bidaa anlatsıınnn:) yazık benden korkusuna bugün hiç girmedi patik patik die yedim kızıı
asliyrt hayırlı olsun cnm gözün aydın seninde..
sütlüçörek bak senin şer olarak gördüğün şey hayırmış senin de hayırlı olsun cnm gözün aydın
Kızlarrrrrr müjdeeeeeee
hayırlı olsun canım.. listemizde eklimiydin sen?? bi bakayımda bu prenses annesini kaçırmayayım:))kızlarr kontrolden geldim şimdi benimde prensesim oluyorrrr çok mutluyum şükürler olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Bende 3 kilo aldım 4.aydan sonra her 15 günde bir yarım kilo almak gerekiyormuş ama beni görenler hiç kilo almamışsın diyo hatta bebeği eve mı bıraktın diyen çok oluyor sadece göbüş şişse keşke son 2 ay duba gibi olmayalımda
Bende İstanbuldayım polyanacım
Kızlarrrrrr müjdeeeeeee
canım hayırlı olsun işin tam zamnında çıktın işten ücretli için valaa:) evet patikten yaklaşık 4 tane tek ördüm hepsi aynı model olmasına rağmen farklı ve polyannaınki gibi güzel asla durmuo eşim bile matematiksel olarak el attı şurayı şöle yap die o bile anladı beceriksizliğimi ama azmettim yapıcam bi yapımmm hele polyana çok güzel anlatmış ama bnmkinin burnu olmuo patikin burnu nasıl uzatılıo bilemedimm sende bi dene olmazsa polyana bidaa anlatsıınnn:) yazık benden korkusuna bugün hiç girmedi patik patik die yedim kızıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?