2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aslıcım kıscen hayırlı evlat olsun ayyy yerimm ne tatlı oluo kızlarr masal perisi gibi:)

ayy evet yaaa gerçektende öylee doktor hadi kalk masadan kız annesi oluyorsun çok sorumlukların var yapacak işlerin çok dedi ayy o an nasıl mutlu oldum anlatamam canım yaaa.allah razı olsun canımmmm şükürler olsun onu veren rabbime

tabiki cnm en önemlisi sağlıklı olması ...şimdien kız diye adapte olduk biz ...
ama yarın kesin bi sonuç alcaz inş...
teyzesi söyle hadi içinden geçeni merak ettik ...

sen zaten anlamışsın annesi banada kız gibi geliyo kızın olursa oğluma alırım ...

kızlarr kontrolden geldim şimdi benimde prensesim oluyorrrr çok mutluyum şükürler olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

cnm kızın hayırla uğurla gelsin dünyaya inş.kız çocukları daha tatlı oluyo daha süslüler ve daha bıcı bıcılar ileridede anneye dert ortağı oluyor...

cnm kızın hayırla uğurla gelsin dünyaya inş.kız çocukları daha tatlı oluyo daha süslüler ve daha bıcı bıcılar ileridede anneye dert ortağı oluyor...[/QUOTE]

sağolasın canım aminnn hepimizin evlatları hayırlı evlat olurlar inşallah.evet artık renkli renkli toka bone süslü süslü şeyler bakarım kızıma:))

Holacım polyannanın patiğinden ören sen miydin sensen nasıl tarifi anlatırmsıın bende kuzuma pembesini örmeyi deneyeyim

canım hayırlı olsun işin tam zamnında çıktın işten ücretli için valaa:) evet patikten yaklaşık 4 tane tek ördüm hepsi aynı model olmasına rağmen farklı ve polyannaınki gibi güzel asla durmuo eşim bile matematiksel olarak el attı şurayı şöle yap die o bile anladı beceriksizliğimi ama azmettim yapıcam bi yapımmm hele polyana çok güzel anlatmış ama bnmkinin burnu olmuo patikin burnu nasıl uzatılıo bilemedimm sende bi dene olmazsa polyana bidaa anlatsıınnn :) yazık benden korkusuna bugün hiç girmedi patik patik die yedim kızıı

yarın bizimde kontrolümüz war...şimdiden heycan basıyor beni ...
inş cinsiyetimizde kesinleşirde artık bu ikilemden kurtuluruz...
:97:

ranacım ben de aynı heyecanı yaşıyorum yarın benim de dr. kontrolüm var. hem çok özledim bebişimi hem de cinsiyetini merak ediyorum 12. haftada erkek galiba denmişti ama ben hiç öyle sevemedim eşimse oğlum diyor. hiç farketmez (hatta başta kız istiyordum) ama insan şartlanınca tuhaf oluyor. yarın kesinleşir mi acaba? ben 15+4 olacağım senin kaç?

asliyrt hayırlı olsun cnm gözün aydın seninde..

sütlüçörek
bak senin şer olarak gördüğün şey hayırmış senin de hayırlı olsun cnm gözün aydın

arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak...
doktor bana kasılmalarım olmasın diye magnezyum ilacı vermişti. suya katılan toz şeklinde ilaç. tadı çok kötü içemiyorum sizde magnezyum ilacı kullanan varmı?

asliyrt hayırlı olsun cnm gözün aydın seninde..

sütlüçörek
bak senin şer olarak gördüğün şey hayırmış senin de hayırlı olsun cnm gözün aydın

Kızlar çok teşekkür ederim.En azından bikaç ay çalışıp para kazanırım evimize yavruma katkım olur patiği anneme göstersem 2 dak yaparda ben kendim yapayım istiyorum ben sana açıklayıcı mail attısa bana da yollarmısın dicektim

sütlüçörek hayırlı olsun işin canım. bebişin kısmetiyle geldi.
cinsiyet öğrenen diğer arkadaşlar tebrikler....
bu arada kış hamişlerinin dikkat etmesi gerekn birkaç bilgi buldum. ee malum kışın en haşin döneminde koca göbişlerle dolancaz ortalıkta.

Kadınların hayatlarındaki en heyecan verici ve hassas dönemi olan hamilelik, kış aylarında havaların soğumasıyla birlikte daha dikkatli olunması gereken bir konu haline gelir. Çok yönlü önlem almaları gereken bu zorlu yolculuklarında anne adaylarının; beslenme, giyim, hijyen, ilaç kullanımı ve egzersiz gibi konularda titiz davranmaları gerekmektedir.

Gebelik döneminde özellikle kış aylarında bağışıklık sistemi zayıflar ve hastalıklara yatkınlık artış gösterir. Bu sebeple, güçlü bağışıklık sisteminin temel ihtiyacı olan A ve C vitamini açısından zengin turunçgiller, brokoli, yeşil sebzeler, havuç vb. gıdaları sürekli tüketmek gerekir. Femical 'Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nden Doç. Dr. Tolga Ergin anne adaylarının kış aylarında hastalıklardan ve salgınlardan korunmaları için yapmaları gerekenleri açıkladı: Tek parça kalın bir kıyafet yerine kat kat giyinin. Sentetik, naylon, hava geçirmez, sıkı kıyafetler yerine, doğal kumaştan yapılmış, pamuklu, yünlü, yumuşak ve havadar kıyafetleri tercih edin.
Bol bol sıvı alın. Vücudunuzun susuz kalması soğuk algınlığı riskini arttırır.
Sağlıklı atıştırmalarla direncinizi ve enerjinizi arttırın.
Kapalı ortamlarda daha da sık yayılan nezle gibi damlacık enfeksiyonlarından korunmak için çok kalabalık ve kapalı ortamlara sık gitmemeye çalışın, tokalaşmayın, öpüşmeyin. Ve bol bol ellerinizi yıkayın!
Soğuk algınlığı olduğunda bol bol dinlenin, iyi beslenin ve burun tıkanıklığı için okyanus suyu veya tuzlu su tercih edin.
Kış aylarında cilt kuruluğu artar, gebelik bunu daha da arttırır. Vücudunuzu nemlendirin.
Çok sıcak sauna ve duştan uzak durun. Bu durum ısı kaybını daha da arttırır ve cildi kurutur.
Yaşadığınız ortamları havalandırın. Havasız ortamlarda bulaşıcı hastalıklar daha kolay yayılır. Ayrıca birçok alerjik hastalığı tetikleyebilir ve havanın kurumasına , burun kanamalarına sebep olabilir. Kapı ve pencereleri açıp evleri havalandırmak, havalandırma sistemlerinden faydalanmak ve bakımlarını sık yaptırmak, hava temizleyen aletlerden edinmek gerekebilir.
Pasif sigara içiciliği önemli! Sigara içilen ortamlardan uzaklaşın.
Kış aylarında yerlerdeki buzlanma, kar veya yağmur suları nedeniyle düşerek yaralanmalar sık olmaktadır. Gebelikte değişen denge merkezi ve gevşeyen bazı eklem ve eklem bağları nedeniyle denge biraz bozulur ve kazalara yatkınlık artar. Bu konuya özellikle dikkat etmek, bu havalarda çok dışarı çıkmamak, çıkarken de ayağa tam oturan, kauçuk tabanlı, düz veya alçak topuklu ayakkabı ve botlar giyinmek gerekebilir.
D vitamini ihtiyacı için güneşli günlerde yürüyüş yapın.
Grip aşısı olun! Gebelikte grip zayıflamış bağışıklık sistemi nedeniyle çok daha ağır seyredebilir, zatüre, erken doğum ve hatta ölümlere neden olabilir. O yüzden mutlaka her hamile hastanın grip aşısı yaptırması gerekmektedir. Grip aşısı hem anneyi, hem de fetusu korumaktadır ( inaktive edilmiş aşı)
Gribe yakalandığınızda hemen doktorunuza başvurun. Kendi başınıza ilaç almayın.

kızlarr kontrolden geldim şimdi benimde prensesim oluyorrrr çok mutluyum şükürler olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
hayırlı olsun canım.. listemizde eklimiydin sen?? bi bakayımda bu prenses annesini kaçırmayayım:))

Kızlarrrrrr müjdeeeeeee
Biraz önce ücretli öğretmenlik için aradılar çok mutluyum çok artık işsiz değilim

Canım hiç meraklanma, normal ayarda kilo alırsan sadece göbüşün şişer.. son aylarımız sıcağa da gelmeyeceği için vücut şişliği de fazla olmaz gibi. ben ilkinde ağustosta doğum yapmıştım ve 13 kilo almama rağmen vücudum çok şişti.
Hem bak o kadar canını sıktığına değdi mi?? Maşallah hemen haber gelmiş. Rabbim kimseleri zorda bırakmasın.AMİN.
bebişinin kısmetidir inşallah ve hayırlı olur sizin için.

canım ciciler topiğinde anlattım sonradan önünü bende fazla yapmışım şimdi denemelerim devam ediyor:))) en iyi formu oluşturduğumda tekrar kademe kademe foto çekip koyarım. yolumuz uzun nasılsa Allahın izniyle.
Birde senden değil kıı bugün pek tadım yok, gelip okuyup çıktım hep. baktım tvde de bişi yok bi yarım saat uyuyum dedim. yatmamla kalkmam bir oldu gibi hissettim. ne çabuk geçmiş 40 dk anlamadım. ve hala kendime gelemedim
hani köyden indim şehire filminde Zeki Alasyanın bi repliği vardı ya: ÜZERİME Bİ AĞAARLIK ÇÖHDÜ:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…