- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.361
çooook sevindim canım tebrik ederim Rabbim büyük açtı sana başka bir kapı ne güzel hayırlı olsun...
Kızlar çok teşekkür ederim.En azından bikaç ay çalışıp para kazanırım evimize yavruma katkım olurpatiği anneme göstersem 2 dak yaparda ben kendim yapayım istiyorum ben sana açıklayıcı mail attısa bana da yollarmısın dicektim
arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak...
doktor bana kasılmalarım olmasın diye magnezyum ilacı vermişti. suya katılan toz şeklinde ilaç. tadı çok kötü içemiyorumsizde magnezyum ilacı kullanan varmı?
Merhabalar arkadaşlar ben de nisan annesi olacağım Allah nasip ederse. Bir sorum olacak.Erkek ya da kız anneleri ilk haftalar nasıl geçti. Bulantı kusma halsizlik filan. tamam biliyorum kişiden kişiye değişir ama fazla bulantısı olmayanın erkek oluyormuş.Kız da hormonlar daha yükseldiği için bulantı çok oluyormuş .Kime sorsam öyle diyor.
Merhabalar arkadaşlar ben de nisan annesi olacağım Allah nasip ederse. Bir sorum olacak.Erkek ya da kız anneleri ilk haftalar nasıl geçti. Bulantı kusma halsizlik filan. tamam biliyorum kişiden kişiye değişir ama fazla bulantısı olmayanın erkek oluyormuş.Kız da hormonlar daha yükseldiği için bulantı çok oluyormuş .Kime sorsam öyle diyor.
Kızlarrrrrr müjdeeeeeee
Biraz önce ücretli öğretmenlik için aradılar çok mutluyum çok artık işsiz değilim
bende hiç bi anlam verememiştim şimdi öğrendim Allah bütün hastalara şifa versin benim babamda tedavi gördü şimdi çok şükür iyi bu illet hastalığın ismini bile duymaya tahammülüm yok.
sütlü çörekk ballı börekk hımmmmciciler topiğindeki anlatımını gördünmü polyananın harika anlattı oraya bi bak az anlıosan çıkarırsın benimki çıktı ama işte burnu olmuo niyese nedenininde bulamadım yoksa o anlatımaa yapılmazsa
Rabbim kulunu zorda bırakmaz hayırlı olsun cnm
Biz geldikkkkkkkkkkkk:)
Efem cd miz 10 gün önce çekilmişti ama açamadım evde yüklenmemiş görünüyordu bugün dayanamadık gittik,ikili testimizin sonucu gayet iyiymiş 3 hafta sonra yapılacak olan 4lü testimizden sona ortalama alınacakmış.Sonacıma biz gittiğimizde noktacığımız almış iki elini yanağının altına yan yatıyordu o kadar çikolata yedim doktor teyzemiz dürtünce totosunu döndü uyumaya devam etti.Ben onun totosunu yirimm:)Nasıl güzel maşallah kuzuma ve hepimizin kuzucuklarına.Kız mı erkek mi diye sorduk çıkıntı görünmüyor ama hiçbirşey diyemem 3 hafta sonra ancak görebiliriz dedi:)Tamam dedik napalım en azından mışıl mışıl uyurken gördük bebişimizi:)Bu arada cd yi yine tanımadı bizim laptop akşam eşimin laptoptan denices bir de bakalım:)
Öptük hepinisi...
saol cnm benim iyiki siz varsınız ben burayı çok seviyorum
Kızlarrrrrr müjdeeeeeee
Biraz önce ücretli öğretmenlik için aradılar çok mutluyum çok artık işsiz değilim
Pollyanna;
Saol cnm benim Rabbim gerçekten çok büyük üzülmemi gördü Allah herkesin gönlüne göre versin13 kilo almışsın ama fıstık gibisin valla hiç bir çocuk annesi demez kimse
Ne güzel siz atlatabilmişsiniz Allah bir daha kötü şeyler yaşatmasın, dermansız dert vermesin inşallah.
hayırlı olsun canım.. listemizde eklimiydin sen?? bi bakayımda bu prenses annesini kaçırmayayım:))
sağolasın canım hepiniz çok ama çok sağolun arkadaşlarım ayy bıcır bıcır bir kızım olur inşallah yaaayok canım ekli değildim ben listede yaşta lazım sanırım 27 yaşındayım kızım olacak:)))
sağolasın canım hepiniz çok ama çok sağolun arkadaşlarım ayy bıcır bıcır bir kızım olur inşallah yaaayok canım ekli değildim ben listede yaşta lazım sanırım 27 yaşındayım kızım olacak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?