2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar arkadaşlar ben de nisan annesi olacağım Allah nasip ederse. Bir sorum olacak.Erkek ya da kız anneleri ilk haftalar nasıl geçti. Bulantı kusma halsizlik filan. tamam biliyorum kişiden kişiye değişir ama fazla bulantısı olmayanın erkek oluyormuş.Kız da hormonlar daha yükseldiği için bulantı çok oluyormuş .Kime sorsam öyle diyor.

sütlü çörekk ballı börekk hımmmmciciler topiğindeki anlatımını gördünmü polyananın harika anlattı oraya bi bak az anlıosan çıkarırsın benimki çıktı ama işte burnu olmuo niyese nedenininde bulamadım yoksa o anlatımaa yapılmazsa

canım bana da geçen hafta verdi. magnezyum+kalsiyum+çinko 3ü birarada hap şeklinde ama.

yok canım sen buna sakın inanma.. ben kızımda normal süreye kadar yani 3 aya kadar filan çok ağır olmamak üzere bulantı kusma yaşadım. yengemin erkek olmasına rağmen nerdeyse doğuma kadar bulantısı kusması eksik olmadı!!!
bu hamileliğimde henüz cinsiyeti bilmiyorum ve MAŞALLAH diyim hiç bulantım kusmam olmadı.

Pollyanna;
Saol cnm benim Rabbim gerçekten çok büyük üzülmemi gördü Allah herkesin gönlüne göre versin13 kilo almışsın ama fıstık gibisin valla hiç bir çocuk annesi demez kimse

yok canım o bünyeye göre değişio sabredip beklemekten başka yolu yok cinsiyetin benim çok midesi bulanan arkadaşalrım oldu erkek oldu hiç bulanmayanlar oldu kız oldu canı turşu çekti erkek oldu tatlı çekti kız olduu banada kaynanam çikinleştin kıs olcak dedii:) erkek olduu

bende hiç bi anlam verememiştim şimdi öğrendim Allah bütün hastalara şifa versin benim babamda tedavi gördü şimdi çok şükür iyi bu illet hastalığın ismini bile duymaya tahammülüm yok.

Ne güzel siz atlatabilmişsiniz Allah bir daha kötü şeyler yaşatmasın, dermansız dert vermesin inşallah.

Bakarım cnm bide ip almak lazım saol ( ben en iyisi nickimi değiştireyim bazı hamişlerin canını çektiriyorum )

Maşallah bebeğine bizimki gibi uyuyordu demek Aynı pozisyondaydı ve doktorun müdahalelerini pek umursamadan arkasını döndü yattı bizim pıtırcık da.

saol cnm benim iyiki siz varsınız ben burayı çok seviyorum

Bende çok seviyorum sizinle paylaştıkca daha güzel geçiyor hamileliğim sizden iyi haber gelince sanki ben iyi haber almış gibi seviniyorum tabi üzücü haberler alıncada aynı durum geçerli rabbim gönlümüze göre versin hepimizinnn

Kızlarrrrrr müjdeeeeeee
Biraz önce ücretli öğretmenlik için aradılar çok mutluyum çok artık işsiz değilim

Ayyy canım nasıl sevindim senin adına sigortan tam yatar girdiğin ders kadar paranı alırsın özeldeki kadar da hırpalamazlar ne zaman istersen o zaman bırakırsın. Hamilelikte daha az yorulsun. Özele göre ders yükün az olur. En fazla bir günde 6 derse giriyorsun çünkü. Ben dershanedeyken etütle beraber 13 derse girdiğim olurdu sonra ayrılıp ücretli çalışınca daha rahat etmiştim. Bu arada farkettiysen ben de hepsinden tattım biraz geç atandım da :2: Umarım her şey daha da güzel olur senin adına öptüm

Pollyanna;
Saol cnm benim Rabbim gerçekten çok büyük üzülmemi gördü Allah herkesin gönlüne göre versin13 kilo almışsın ama fıstık gibisin valla hiç bir çocuk annesi demez kimse

yok be canım yaa.. bu kilo almış halim aslında. benim doğumum ve sonrası zor geçmişti. o yüzden aldığım kiloları çok çabuk vermiştim. 70 kilo ile doğuma gidip 20 gün sonrasında 58,5 kiloya geri düşmüştüm. yani sadece 1,5 kilo fazlam vardı. bu kilo kızımı emzirmeden kesene kadar sabit kaldı. sonra hızla 62 ye kadar çıktım(( hamile kalmadan öncede hırslanıp 2 kilosunu geri verdim. böle işte. şuan kaç kilo oldum bilmiyorum. ama ağzım hiç boş durmuyo. Tabi Ekmek sadece sabah kahvaltıda yoyorum diyebilirim. sonrasında yediklerim çeyrek bile etmez.

Son düzenleme:

Hmmm bu soruya cevabı ancak perşembeden sonra verebilirim. Benim mide bulantım olmadı denecek kadar azdı. Aşermede yok . Hamile gibi değilim ama genetik faktörler galiba halam ablam da az yaşadılar bu sorunları halamın oğlu ablamın kızı oldu.

tamam canım bide tahmini doğum tarihi verirsen hemen ekleyeyim de kız nüfusu artsın:))) şaka şaka her zaman bekleriz canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…