2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bana da geçen hafta verdi. magnezyum+kalsiyum+çinko 3ü birarada hap şeklinde ama.

az önce baktım D vitamini de varmış. 4 ü bi aradaymış canım

Saol cnm benim darısı başıma zaten 7.30-12.30 çalışıcam fen bilgisi öğretmenliği öğlen gelir dinlenirim çok şükür Rabbime bir hamiş doğuma kaç aya kadar çalışır acaba bende seni öpt

32 hafta dolunca rapor veriyolar 8 hafta doğum önceci 8 hafta doğum sonrası ama isteyenler 3 haftaya kadar çalışabilirmiş . Toplam 16 hafta rapor veriyolar.

Sabahçısın demek benim gibi öğleden sonra dinlenirsin de işlerini de halledersin. İnşallah okulun da yakındır. Kaç saat derse gireceksin?
Doğum izni normalde doğuma 8 hafta kala başlar ama doktorundan çalışabilir raporu alınca 3 hafta öncesine kadar çalışabiliyorsun.

Slm kızlar... Herkesler iyidir inş, geçmişi okuyamıyorum... Kızım müsade ederse bakmaya çalışacağım..

32 hafta dolunca rapor veriyolar 8 hafta doğum önceci 8 hafta doğum sonrası ama isteyenler 3 haftaya kadar çalışabilirmiş . Toplam 16 hafta rapor veriyolar.

ya zaten kadrolu değilim ya ilk dönem çalışırmıyım diye merak ediyorum 27 ocakta kapanırsa doğuma bir ay kala inşallah sağlıklı olursam insan hamileyken önünü göremiyor 2.dönem beni beklemezler başka ücretli alırlar kadrolu olsam ah ah okulum bir minibüslük ders sayımı bilmiyorum

Maşallah bebeğine bizimki gibi uyuyordu demek Aynı pozisyondaydı ve doktorun müdahalelerini pek umursamadan arkasını döndü yattı bizim pıtırcık da.

:)Gece beni uyutmadı ev,n her köşesini gezdim demek ki o da uyumamış birlikte sabahlamışız:)Maşşallah senin kuzucuğuna da miskin mi olacak bizimkiler nedir:))Annem şimdiden dedesine çekecek galiba demeye başladı:)Uyusunlar da çabucacık büyüsünler sağlıkla da kocağımıza konuversinler:)

Sutlucorekçim çok üzülmüştüm sen işten çıkardılar ağlıyorum dediğin zaman,şimdi bir o kadar da mutlu oldum iş bulmana.Bizim kuzucuklar zaten kısmetleriyle geliyorlar,şanslı kuzucuk bunlar maşallah hepsine:)

Canım 20 Ocak'ta kapanıyor okul o zamana kadar çalışabilirsin rahat. İnşallah kadrolu olduğun günleri de görürüz canım.

Benimki kesin babasına çekecek. Eşim normalde gezmeyi falan sever ama evde boş bıraktığın her anı uyuyarak geçirebilir. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de uyusunlar bebişler

işten çıkarılmana çok üzülmüştüm şimdi ise hiç ara vermeden boş kalmadan yeni bir iş bulmuşsun çok sevindim. tebrik ederim. ben de milli eğitimde çalışıyorum ingilizce öğretmeniyim. 32. haftadan sonra istersen ayrılabiliyorsun ama doktorun çalışabilir raporu verirse son 3 haftaya kadar çalışabiliyorsun. benim 32. haftam dolsa da sağlık durumum el verirse 1. dönemi kapatana kadar çalışmayı düşünüyorum. müdürüme de böyle söyledim. iznimi de şubat tatilinin bitiminde 8 şubattta başlatıcam kısmetse.

Canım 20 Ocak'ta kapanıyor okul o zamana kadar çalışabilirsin rahat. İnşallah kadrolu olduğun günleri de görürüz canım.

sütlüçörek cnm gözün aydın bebişlerimiz inş böyle hep çoooook kısmetli olurlar

çok teşekkürler çok duygulandım tanışmasakta aramızdaki bağa şuan bir kez daha hayran oldum Rabbim hikmetini bize ihsan etti hepinizin duası kabul olsun inş.:nazar
ayşencim 20 ocaksa daha iyi baya erken doğuma 1.5 ay gibi inş. ozamana kadar sağlıklı olurumda

Kızla iyi akşamlar sizlere bişey sorcam.3 gündür alt bacak kaslarımda acayip bi gerginlik var yürürken bile tutuluyo sizde de böyle bişey oluyomu.Bu yüzden bugün ebru şallının hamilelik pilatesini yapmaya başladım.Bacaklrım biraz rahatladı insanı çok rahatlatıyo tavsiye ederim.Yürüyüş falan yapıyorum ama acayip geriliyo.

Benim sol kasığımda ara ara ağrı oluyor ama bacağımda hiç olmadı.Ben de bir bakayım hamilelik platesi cd sine merak ettim:)

Kızlarrrrrr müjdeeeeeee
Biraz önce ücretli öğretmenlik için aradılar çok mutluyum çok artık işsiz değilim

İnan o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Hayırlı olsun canım. Şükürler olsun:)

Bana doktor son aylarda yazıcam şuan ihtiyacın yok dedi. Muz da iyi geliyor kasılmalara bu arada.

Benim sol kasığımda ara ara ağrı oluyor ama bacağımda hiç olmadı.Ben de bir bakayım hamilelik platesi cd sine merak ettim:)

Bana doktorum platesi önermedi, çok dikkatli olun kızlar, doktorun bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Kendi kendinize ters bir hareket yapmayın, Allah korusun.

Bu arada cinsiyeti öğrenen tüm arkadaşları tebrik ederim:)
İstanbuldayım ben bu arada pollyananacım. Patiklerine de bayıldım, annem kışın gelince hemen ondan istiycem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…