- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.381
arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak...
doktor bana kasılmalarım olmasın diye magnezyum ilacı vermişti. suya katılan toz şeklinde ilaç. tadı çok kötü içemiyorumsizde magnezyum ilacı kullanan varmı?
canım bana da geçen hafta verdi. magnezyum+kalsiyum+çinko 3ü birarada hap şeklinde ama.
Ayyy canım nasıl sevindim senin adına sigortan tam yatar girdiğin ders kadar paranı alırsın özeldeki kadar da hırpalamazlar ne zaman istersen o zaman bırakırsın. Hamilelikte daha az yorulsun. Özele göre ders yükün az olur. En fazla bir günde 6 derse giriyorsun çünkü. Ben dershanedeyken etütle beraber 13 derse girdiğim olurdu sonra ayrılıp ücretli çalışınca daha rahat etmiştim. Bu arada farkettiysen ben de hepsinden tattım biraz geç atandım da :2: Umarım her şey daha da güzel olur senin adına öptüm
Saol cnm benim darısı başıma zaten 7.30-12.30 çalışıcam fen bilgisi öğretmenliği öğlen gelir dinlenirim çok şükür Rabbime bir hamiş doğuma kaç aya kadar çalışır acababende seni öpt
az önce baktım D vitamini de varmış. 4 ü bi aradaymış canım
Saol cnm benim darısı başıma zaten 7.30-12.30 çalışıcam fen bilgisi öğretmenliği öğlen gelir dinlenirim çok şükür Rabbime bir hamiş doğuma kaç aya kadar çalışır acababende seni öpt
Sabahçısın demek benim gibi öğleden sonra dinlenirsin de işlerini de halledersin. İnşallah okulun da yakındır. Kaç saat derse gireceksin?
Doğum izni normalde doğuma 8 hafta kala başlar ama doktorundan çalışabilir raporu alınca 3 hafta öncesine kadar çalışabiliyorsun.
32 hafta dolunca rapor veriyolar 8 hafta doğum önceci 8 hafta doğum sonrası ama isteyenler 3 haftaya kadar çalışabilirmiş . Toplam 16 hafta rapor veriyolar.
Maşallah bebeğine bizimki gibi uyuyordu demekAynı pozisyondaydı ve doktorun müdahalelerini pek umursamadan arkasını döndü yattı bizim pıtırcık da.
ya zaten kadrolu değilim ya ilk dönem çalışırmıyım diye merak ediyorum 27 ocakta kapanırsa doğuma bir ay kala inşallah sağlıklı olursam insan hamileyken önünü göremiyor 2.dönem beni beklemezler başka ücretli alırlar kadrolu olsam ah ah okulum bir minibüslük ders sayımı bilmiyorum
:)Gece beni uyutmadı ev,n her köşesini gezdim demek ki o da uyumamış birlikte sabahlamışız:)Maşşallah senin kuzucuğuna da miskin mi olacak bizimkiler nedir:))Annem şimdiden dedesine çekecek galiba demeye başladı:)Uyusunlar da çabucacık büyüsünler sağlıkla da kocağımıza konuversinler:)
sağol canım. vala yarım bardağın yarısını bile içemedim. tadı hoşuma gitmedi. neyse içebildiğim kadar artık.
Benimki kesin babasına çekecek. Eşim normalde gezmeyi falan sever ama evde boş bıraktığın her anı uyuyarak geçirebilir. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de uyusunlar bebişler
Sutlucorekçim çok üzülmüştüm sen işten çıkardılar ağlıyorum dediğin zaman,şimdi bir o kadar da mutlu oldum iş bulmana.Bizim kuzucuklar zaten kısmetleriyle geliyorlar,şanslı kuzucuk bunlar maşallah hepsine:)
Canım 20 Ocak'ta kapanıyor okul o zamana kadar çalışabilirsin rahat. İnşallah kadrolu olduğun günleri de görürüz canım.
işten çıkarılmana çok üzülmüştüm şimdi ise hiç ara vermeden boş kalmadan yeni bir iş bulmuşsun çok sevindim. tebrik ederim. ben de milli eğitimde çalışıyorum ingilizce öğretmeniyim. 32. haftadan sonra istersen ayrılabiliyorsun ama doktorun çalışabilir raporu verirse son 3 haftaya kadar çalışabiliyorsun. benim 32. haftam dolsa da sağlık durumum el verirse 1. dönemi kapatana kadar çalışmayı düşünüyorum. müdürüme de böyle söyledim. iznimi de şubat tatilinin bitiminde 8 şubattta başlatıcam kısmetse.
sütlüçörek cnm gözün aydın bebişlerimiz inş böyle hep çoooook kısmetli olurlar
Kızla iyi akşamlar sizlere bişey sorcam.3 gündür alt bacak kaslarımda acayip bi gerginlik var yürürken bile tutuluyo sizde de böyle bişey oluyomu.Bu yüzden bugün ebru şallının hamilelik pilatesini yapmaya başladım.Bacaklrım biraz rahatladı insanı çok rahatlatıyo tavsiye ederim.Yürüyüş falan yapıyorum ama acayip geriliyo.
Kızlarrrrrr müjdeeeeeee
Biraz önce ücretli öğretmenlik için aradılar çok mutluyum çok artık işsiz değilim
arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak...
doktor bana kasılmalarım olmasın diye magnezyum ilacı vermişti. suya katılan toz şeklinde ilaç. tadı çok kötü içemiyorumsizde magnezyum ilacı kullanan varmı?
Benim sol kasığımda ara ara ağrı oluyor ama bacağımda hiç olmadı.Ben de bir bakayım hamilelik platesi cd sine merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?