- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.401
Merhaba guzel anneler:)) 5senedir pilates yapan biri olarak tavsiyem su olacakki nabzinizi 150 uzerine cikarmaktan kacinin sizi zorlayan nefesinizi duzgun kontrol edemediginiz haraketleri yapmain ve mumkunse hamilelik pilatesini hocayla yapin, teorikte dvd ile kolay gozukuyor olsada haraketlerin hoca takibi gerektiren incelikleri var:))
yok canım sen buna sakın inanma.. ben kızımda normal süreye kadar yani 3 aya kadar filan çok ağır olmamak üzere bulantı kusma yaşadım. yengemin erkek olmasına rağmen nerdeyse doğuma kadar bulantısı kusması eksik olmadı!!!
bu hamileliğimde henüz cinsiyeti bilmiyorum ve MAŞALLAH diyimhiç bulantım kusmam olmadı.
yok canım o bünyeye göre değişio sabredip beklemekten başka yolu yok cinsiyetin benim çok midesi bulanan arkadaşalrım oldu erkek oldu hiç bulanmayanlar oldu kız oldu canı turşu çekti erkek oldu tatlı çekti kız olduu banada kaynanam çikinleştin kıs olcak dedii:) erkek olduu
Evet uyusunlar büyüsünlerSeninle doğum tarihlerimiz çok yakın belli oldu mu cinsiyetiniz?
Evet gerçekten yakınmışCinsiyetimiz henüz belli değil. Geçen hafta kontrolümüz vardı doktor göremedim dedi. 26'sına randevu verdi. Arkadaş da aynı doktora gitti onunki erkek 12. haftada söylemişti ona. Öyle olunca ben de kız mı acaba dedim (zaten o tarafa meyilliyim ) Sizinki belli mi? Bu arada teyzesi hatta teyzeleri ben bebişimin ultrason fotoğrafını koydum geçen gün bakın tamam mı?
Saol cnm benim darısı başıma zaten 7.30-12.30 çalışıcam fen bilgisi öğretmenliği öğlen gelir dinlenirim çok şükür Rabbime bir hamiş doğuma kaç aya kadar çalışır acababende seni öpt
İnan o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Hayırlı olsun canım. Şükürler olsun:)
Bana doktor son aylarda yazıcam şuan ihtiyacın yok dedi. Muz da iyi geliyor kasılmalara bu arada.
Bana doktorum platesi önermedi, çok dikkatli olun kızlar, doktorun bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Kendi kendinize ters bir hareket yapmayın, Allah korusun.
Merhaba guzel anneler:)) 5senedir pilates yapan biri olarak tavsiyem su olacakki nabzinizi 150 uzerine cikarmaktan kacinin sizi zorlayan nefesinizi duzgun kontrol edemediginiz haraketleri yapmain ve mumkunse hamilelik pilatesini hocayla yapin, teorikte dvd ile kolay gozukuyor olsada haraketlerin hoca takibi gerektiren incelikleri var:))
Bizim de belli değil.Bugün kontrolümüz vardı ama göremedik zaten bu hafta çok sağlıklı olmaz dedi 3 hafta sonraya hem dörtlü test hem de cinsiyet için gidices bakalım.Aynen ben de senin gibi kız olacak diye sevinmekteyim:)Pembiş tütüler gözümün önüne geliyor:)Ben gördüm hatta bakıp yorum da yaptım.Çok şeker.Göbüşü bile var bizimkinin hiç yok:)Eşimin boyu çok uzun boya gidiyor heralde diye avutuyorum kendimi:)Sen de Bursadaymışsın bak şimdi gördüm.Hangi doktora gidiyorsun?
günaydın hanımlaryarın doktor randevumuz var. acaba neler dicek doktorumuz sabırsızlıkla yarını bekliyorum. bebişimi çok özledim. kıyafetlerim dar gelmeye başladı. üzerimde bi yorgunluk bi ağırlık varki sormayın gitsin. sizdede oluyormu aynı şeyler sadece bana mı oluyor acaba? :26:
Üç hafta sonra gösterir kendini artık yaramazAllah sağlıkla gönlüne göre versin inşallah.
Ben şimdi gördüm yorumunu teyzesi teşekkür ederiz.Bizim babamız tombiş bir bebekmiş ama o görüntü aladatıcı olabilir henüz eşimin de boyu uzun, boyu inşallah ona çeker diyorum ben de. Saçları azalıyor git gide onlar bana çeksin diyorum falan seç beğen al sanki (İşime gelen yerlerini seçiyorum adamın ben de )
Sen de Bursa'dasın demekBen Faruk Dinçşahin'in muayenehanesine gidiyorum doğumu Çekirge Devlette düşünüyordum ama tam gün yasası yüzünden doktor hastaneyi bırakıyor özel hastanede yaptıracak doğumlarını. Medikabil ya da Doruk ben de özelde yaptıktan sonra muayeneye de özele giderim diye düşünüp doktor değiştireceğim. Hem özel muayene hem özel doğum hem de doktora para vermek istemedim haftaya son kontrole gidip bırakacağım. Doktorumuzu seviyorduk ama yapacak bir şey yok :2: Bahar'da Nagihan Hanım'ı düşünüyorum eve de yakın olsun istedim. Sen hangi doktora gidiyorsun?
Bu arada ismin Çağan Irmak'ı hatırlatıyorÇok severim kendisini
ay olmaz mı ay yorgunluk acayip yoruluyorum.sözde 5 gündür elektrik süpürgesiyle evi almaya niyetlendim ama ben de tık yok yorgunluktan alamıyorum,ne zaman bitecekse şu yorgunluklar yoksa ben pasaklı olacam
Nickten başlıyalım o filmi izledikten sonra bu nicki kullanmak aklıma gelmişti zaten.Gelirinin büyük bir bölümü Tegv'e bağışlandığını öğrendiğim gibi Tegv gönüllüsü oluverdim:)Ben de çok severim çok da etkilenmiştim filmden.
Aynen ben de sen gibi seçmece yapıyorum:)Kulakları sana benzesin kaşları da boy ikimizin ortalaması birşey olsun çünkü babamız 1.92:))Yazık çocuğa:)
Doruğa arkadaşım gidiyor çok da memnun,bir arkadaşım daha orda doğum yapmıştı çok memnundu.Bahara bir kez diyetisyen için gitmiştim çok kalabalıktı.Doruğa giden arkadaşım sgk ile gidiyor.
Bana gelince benim eşimin iş yeri dolaysıyla özel sağlık sigortam var o yüzden PembeMaviye gidiyorum.Nevin Özsaraç doktorum.Çok seviyorum kendisini umarım hep böyle devam eder.
sağol tatlım.. eli çabuksa çiftini 3 saatte bitirir:)Bu arada cinsiyeti öğrenen tüm arkadaşları tebrik ederim:)
İstanbuldayım ben bu arada pollyananacım. Patiklerine de bayıldım, annem kışın gelince hemen ondan istiycem:)
günaydın arkadaşlarlavaboya kalktım,sonra da uyku tutmadı işte:))
sağol tatlım.. eli çabuksa çiftini 3 saatte bitirir:)
ben bi tekine o kadar uğraşmıştım:)))))
günaydın kızlar nasılsınız ?????
ben fena sayılmam dün bütün gün hastanede geçirdim şeker yüklemesi yaoıldı bir dünya test 5-6 tüp kan alındı ölüyorum sandım aç karnına baya zorlandım neyseki o kadar çektiğim acılar karşısında sonucum iyi çıktı korkulacak bir durum olmadığını söyledi dr.
ama halen kesemiz aşagıda heran kanama olacak diye ödüm kopuyor bugün işe geldim inş. birşey olmadan atlatırım bebişlerimizi sağlılı kucagımıza alırz....
günaydın kızlar nasılsınız ?????
ben fena sayılmam dün bütün gün hastanede geçirdim şeker yüklemesi yaoıldı bir dünya test 5-6 tüp kan alındı ölüyorum sandım aç karnına baya zorlandım neyseki o kadar çektiğim acılar karşısında sonucum iyi çıktı korkulacak bir durum olmadığını söyledi dr.
ama halen kesemiz aşagıda heran kanama olacak diye ödüm kopuyor bugün işe geldim inş. birşey olmadan atlatırım bebişlerimizi sağlılı kucagımıza alırz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?