- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.421
tamam canım bide tahmini doğum tarihi verirsen hemen ekleyeyim de kız nüfusu artsın:))) şaka şaka her zaman bekleriz canım
Günaydın canım, şekerinin iyi çıkmasına sevindim:) Yalnız neden işe başladın, rapor alsaydın dinlenseydin keşke, ne iş yapıyordun canım, izin alman zor mu
canıııım çok sevindim çokkk... dün hep seni düşündüm ya şeker çıkarsa diye. aman Allahım korusun. ikizlerle daha zor olurdu. çok şükür yaa.. inşallah kesede normal yerine gelirde rahat bi nefes alırsın canım benim. stres yapma ama. işe de gitmeseydin keşke.. rapor filan alıp dinlensen olmazmı
Günaydın kızlar baayadır yokum kızım dişi için gene ist. Yaptım sonrada okul başladı.valla oku okuu bitmedi:) bayamıın cinsiyet kesinleşmiş maşallah hepinize.bende bu hafta öğrencem kesin cinsiyeti bakalım bizim ufaklık ne olcak?bu arada gitmeden bi idrar yolları enfeksiyonu yaşadım ve magnezyuma başladık.bide elevite başladık bu süreçte.benden bu kadarrrr
tşk.ederim kızlar iyi dilekleriniz için... canım şuan kanama falan yok çok şükür biraz o içimi rahatlatıyor rapor alsam bile kaçgünde kesenin yerine gelecegi belli değilki 10 gün alsam hadi 10 günden sonra kanama olsa daha tehlikeye girse (Allah Korusun ) onlarıda düşünüyorum işim çok yorucu değil çok şükür anlayışlılar hepsi oturduğum yerden hallediyorum çok kalkmamaya çalışıyorum ayağa birkaç gün bakayım şayet çok yorulacak gibi olursam hemen rapor alır dinlenirim evde
tşk.ederim kızlar iyi dilekleriniz için... Canım şuan kanama falan yok çok şükür biraz o içimi rahatlatıyor rapor alsam bile kaçgünde kesenin yerine gelecegi belli değilki 10 gün alsam hadi 10 günden sonra kanama olsa daha tehlikeye girse (allah korusun ) onlarıda düşünüyorum işim çok yorucu değil çok şükür anlayışlılar hepsi oturduğum yerden hallediyorum çok kalkmamaya çalışıyorum ayağa birkaç gün bakayım şayet çok yorulacak gibi olursam hemen rapor alır dinlenirim evde
gece kızıma kalktığım için tuvalete kalkmak beni zorlamıyor. ama ben kışın hava soğudunda da bu kadar su içebilecekmiyim onu düşünüyorum. artık kış meyvelerinden bol bol yiyerek hem sıvı ihtiyacımızı karşılarız, hemde bağışıklığımızı güçlenidirirz inşallah.günaydın güzel anneler yaa bu tuvalet olayı beni öldürcek geceleri ilerleyen zamanlarda dahada çoğalıcak o zaman ne yapıcam.
Günaydın kızlar baayadır yokum kızım dişi için gene ist. Yaptım sonrada okul başladı.valla oku okuu bitmedi:) bayamıın cinsiyet kesinleşmiş maşallah hepinize.bende bu hafta öğrencem kesin cinsiyeti bakalım bizim ufaklık ne olcak?bu arada gitmeden bi idrar yolları enfeksiyonu yaşadım ve magnezyuma başladık.bide elevite başladık bu süreçte.benden bu kadarrrr
canım geçmiş olsun valla bence eğer işin zorlamıyorsa rapor hakkını zor durumlar için kullanmanda fayda var nede olsa meleklerin geleceği için işlerimizede ihtiyacımız var
gece kızıma kalktığım için tuvalete kalkmak beni zorlamıyor. ama ben kışın hava soğudunda da bu kadar su içebilecekmiyim onu düşünüyorum. artık kış meyvelerinden bol bol yiyerek hem sıvı ihtiyacımızı karşılarız, hemde bağışıklığımızı güçlenidirirz inşallah.
günaydın canım.. çook geçmiş olsun. hem kızına hem sana.
bende henüz öğrenmedim cinsiyeti:))
doktordan geldim şimdi kızlar 3 lü est yaptırtım bebişim erkekmiş maşallah herşeyini gördün cnım benim yatıodu uslu uslu
en son 3 eylülde bebeğimi görmüştüm bir sonraki randevum 8 ekimde ve detaylı ultrason olacak o zaman tüm iç organlarına bakılacak ama ben o kadar sabredemeyeceğim bu sabah başka bir hastaneden randevu aldım akşam 4 te bebeğimi görmeye gideceğim. cok net bir şekilde bebeğimi hissetmediğim için hep merak ediyorum onu :)
kızlar günaydın dünden beri bebeğimin olduğu kısmımda cok hafif ağrı tarzı ama sürekli olmamak kaydı ile ara sıra ayaktayken birşey yok oturuncada yok ama uzanınca hafif saplanıyo.canım cok sıkıldı hiç ağrım olmamıştı bugüne kadar dr aradım önemli olduğunu sanmıyorum rahim büyüyo olabilir dedi düşük yada erken doğum olsa şiddetli ağrı olur dedi....bebeğime bişey olmaz dimi ne olur dua edin arkadaşlar...
doktordan geldim şimdi kızlar 3 lü est yaptırtım bebişim erkekmiş maşallah herşeyini gördün cnım benim yatıodu uslu uslu
kızlar günaydın dünden beri bebeğimin olduğu kısmımda cok hafif ağrı tarzı ama sürekli olmamak kaydı ile ara sıra ayaktayken birşey yok oturuncada yok ama uzanınca hafif saplanıyo.canım cok sıkıldı hiç ağrım olmamıştı bugüne kadar dr aradım önemli olduğunu sanmıyorum rahim büyüyo olabilir dedi düşük yada erken doğum olsa şiddetli ağrı olur dedi....bebeğime bişey olmaz dimi ne olur dua edin arkadaşlar...
canım ben 2011 mart annelerinden,hani sen kimsin deme diye bi tanıtıyım kendimi:)ara sıra uğruyorum topiğinize heyecanlarınız çok güzel.
gebelikte bu tarz ağrılar normal rahim büyüyor dr.un dediği gibi,düşün son ay normal boyutunun 20 katına ulaşıyor.bende de çok olurdu
amaaaa tabii ki şiddetlenirse ve olağan dışı bi şekilde ağrırsa dr.a gidersin hemen,ben önemli olduğunu sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?