2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar baayadır yokum kızım dişi için gene ist. Yaptım sonrada okul başladı.valla oku okuu bitmedi:) bayamıın cinsiyet kesinleşmiş maşallah hepinize.bende bu hafta öğrencem kesin cinsiyeti bakalım bizim ufaklık ne olcak?bu arada gitmeden bi idrar yolları enfeksiyonu yaşadım ve magnezyuma başladık.bide elevite başladık bu süreçte.benden bu kadarrrr

Günaydın canım, şekerinin iyi çıkmasına sevindim:) Yalnız neden işe başladın, rapor alsaydın dinlenseydin keşke, ne iş yapıyordun canım, izin alman zor mu

tşk.ederim kızlar iyi dilekleriniz için... canım şuan kanama falan yok çok şükür biraz o içimi rahatlatıyor rapor alsam bile kaçgünde kesenin yerine gelecegi belli değilki 10 gün alsam hadi 10 günden sonra kanama olsa daha tehlikeye girse (Allah Korusun ) onlarıda düşünüyorum işim çok yorucu değil çok şükür anlayışlılar hepsi oturduğum yerden hallediyorum çok kalkmamaya çalışıyorum ayağa birkaç gün bakayım şayet çok yorulacak gibi olursam hemen rapor alır dinlenirim evde

Hoşgeldin canım

Haklısın canım, kanaman olmaması iyi, inşallah hiç olmaz, kesede en kısa zamanda yerine gelir inşallah.

canım geçmiş olsun valla bence eğer işin zorlamıyorsa rapor hakkını zor durumlar için kullanmanda fayda var nede olsa meleklerin geleceği için işlerimizede ihtiyacımız var

günaydın güzel anneler yaa bu tuvalet olayı beni öldürcek geceleri ilerleyen zamanlarda dahada çoğalıcak o zaman ne yapıcam.
gece kızıma kalktığım için tuvalete kalkmak beni zorlamıyor. ama ben kışın hava soğudunda da bu kadar su içebilecekmiyim onu düşünüyorum. artık kış meyvelerinden bol bol yiyerek hem sıvı ihtiyacımızı karşılarız, hemde bağışıklığımızı güçlenidirirz inşallah.

günaydın canım.. çook geçmiş olsun. hem kızına hem sana.

bende henüz öğrenmedim cinsiyeti:))

canım geçmiş olsun valla bence eğer işin zorlamıyorsa rapor hakkını zor durumlar için kullanmanda fayda var nede olsa meleklerin geleceği için işlerimizede ihtiyacımız var

bende öyle düşünüyorum daha zor bir durumum olablir çok şükür şuan kanamam yok biraz daha idare edeyim belki böyle atlatırım inş. düzelirrr

Ben halime şükretsem iyi olucak sanırım sadece kendimle bide koca bebeğim olan eşimle uğraşıyorum şuanda senin durumun daha zor

kızlar kızımın tuvalet eğitimini tamamladık ama saon zamanlarda gece kaçırmaları sıklaşmaya başladı 2saatte bir kalkıyorum ama baen saaatte bir yapıo çok su içiyo ama asu içmede diemem ki diil mi.bide gece kucağıma almak zorunda kalıyorum uykudan kalkmıyo yokasa belimin ağrısıda bitmiyo o zaman ufff napcam ben yaaaaa.eşim bağla bezi gitsin dio ama o zaman tamame unutur diorum ufff yaaaa.iice zorlamaya başladı.
bu arada bugün okulda boş günüm o yüzden rahatım

en son 3 eylülde bebeğimi görmüştüm bir sonraki randevum 8 ekimde ve detaylı ultrason olacak o zaman tüm iç organlarına bakılacak ama ben o kadar sabredemeyeceğim bu sabah başka bir hastaneden randevu aldım akşam 4 te bebeğimi görmeye gideceğim. cok net bir şekilde bebeğimi hissetmediğim için hep merak ediyorum onu :)

doktordan geldim şimdi kızlar 3 lü est yaptırtım bebişim erkekmiş maşallah herşeyini gördün cnım benim yatıodu uslu uslu

canimya benim doktoruma ben gecen hafta gittimde yalvar yakar
ultrasona girdim,
doktor bebek icin ultrasonun iyi olmadini soyluyo,
belirli araliklarda yapilmasi gerekiyomus her ne kadar dogru bilmiyorum,
siz duydunuzmu boyle bisry?

kızlar günaydın dünden beri bebeğimin olduğu kısmımda cok hafif ağrı tarzı ama sürekli olmamak kaydı ile ara sıra ayaktayken birşey yok oturuncada yok ama uzanınca hafif saplanıyo.canım cok sıkıldı hiç ağrım olmamıştı bugüne kadar dr aradım önemli olduğunu sanmıyorum rahim büyüyo olabilir dedi düşük yada erken doğum olsa şiddetli ağrı olur dedi.... bebeğime bişey olmaz dimi ne olur dua edin arkadaşlar...

canım ben 2011 mart annelerinden,hani sen kimsin deme diye bi tanıtıyım kendimi:)ara sıra uğruyorum topiğinize heyecanlarınız çok güzel.
gebelikte bu tarz ağrılar normal rahim büyüyor dr.un dediği gibi,düşün son ay normal boyutunun 20 katına ulaşıyor.bende de çok olurdu
amaaaa tabii ki şiddetlenirse ve olağan dışı bi şekilde ağrırsa dr.a gidersin hemen,ben önemli olduğunu sanmıyorum

doktordan geldim şimdi kızlar 3 lü est yaptırtım bebişim erkekmiş maşallah herşeyini gördün cnım benim yatıodu uslu uslu

tebrik ederim cnm hayırlı olsun....

umutluyum bndede çok oluyo batma tarzı ağrılar. rahim büyüdüğünden oluyo dedi banada doktorum. bide regl dönemime denk gelen zamanlarda ağrım şiddetlendi geçen ay çok normal dedi. sırt üstü yatınca gerilirmiş insanın rahmi bebekde rahat edemediği alanı daraldığı için sancı yaparmış. sol tarafa yatmaya alıştır kendini bana doktorum ilk başta söylemişti bunu. geçmiş olsun cnm. endişelenme....

cok sağol cnm umarım daha şiddetlenmez ilk defa ağrı olunca telaşlanıyorum ister istemez ..sen tecrübeli birisin en azından buun normal olduğunu söylüyorsun ve ilgin için gerçekten cok teşşekkür ederim.

umutluyum bndede çok oluyo batma tarzı ağrılar. rahim büyüdüğünden oluyo dedi banada doktorum. bide regl dönemime denk gelen zamanlarda ağrım şiddetlendi geçen ay çok normal dedi. sırt üstü yatınca gerilirmiş insanın rahmi bebekde rahat edemediği alanı daraldığı için sancı yaparmış. sol tarafa yatmaya alıştır kendini bana doktorum ilk başta söylemişti bunu. geçmiş olsun cnm. endişelenme....[/QUOTE]

cnm genelde sırt üstü yatmıyorum sol tarafa yada sağ tarafa yatmaya çalışıyoum demekki rahim büyüyo bişey daha öğrenmiş oldum ....cok sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…