- 14 Ağustos 2011
- 486
- 6
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.441
kızlar günaydın dünden beri bebeğimin olduğu kısmımda cok hafif ağrı tarzı ama sürekli olmamak kaydı ile ara sıra ayaktayken birşey yok oturuncada yok ama uzanınca hafif saplanıyo.canım cok sıkıldı hiç ağrım olmamıştı bugüne kadar dr aradım önemli olduğunu sanmıyorum rahim büyüyo olabilir dedi düşük yada erken doğum olsa şiddetli ağrı olur dedi....bebeğime bişey olmaz dimi ne olur dua edin arkadaşlar...
slm kızlar ben nisan annesi olacam ama siz bize göre daha tecrübelisiniz diye genellikle sizin sayfaya girip takip ediyorum ben perşembe günü doktora gidecem o zaman 11+2 oluyorum ikili test yapılır mı acaba yoksa çok mu erken olur cevaplarsanız sevinirim
yapılır tam vakti canım 12 haftalık olmuşsun 11.haftadan sonra yapılıyo
cvp verdiğiniz için çok teşekkür ederim ikili testten korkuyorum da biraz umarım iyi sonuçlanır allah hepimize hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah
günaydın arkadaşlarlavaboya kalktım,sonra da uyku tutmadı işte:))
doktordan geldim şimdi kızlar 3 lü est yaptırtım bebişim erkekmiş maşallah herşeyini gördün cnım benim yatıodu uslu uslu
Tünaydınnn kızlar
Kızlar yaaa cinsiyeti öğrendiğimden beri içim kıpır kıpır kafayı yiyorum sanırım
Elimde sürekli ultrason fotoğrafları canım oğlummm canımm oğlum diye bir fotoğrafları bir karnımı seviyorum
Bu nasıl bir sevgi böyle anlamıyorum, doğunca nasıl olacak bilmiyorum çıldıracağım herhalde
İlk çocuk olduğu için çok tecrübesizimm tabii aynı zamanda
Şimdi isim heyecanı sardı bizi aklımızda doruk, rüzgar (bunları babamız istemiyor), kaan , mete var.
Siz ne dersiniz? Sizin isim konusunda fikirleriniz nedir?
günaydın kızlar uhdecim hadi gözümüz aydın allahım bi daha göstermez umarım sıkıntı
canimya benimde bebegimin oldugu yerde agrim oluyo ayaktayken cok agriyo uzaninca geciyo,
fakat artik sirt ustu yatmamaya calisin bebek rahat olmuyomus ben artik yan yatiyorum,
bu agrilar sanirim rahim buyumesinden oluyo 15. haftadan itibaren rahim hizli buyumeye basliyormus,
15. haftalarda normalmis,
o yuzden tedirgin degilim,
sende rahat ol asagi yukari ayni haftadayiz
hayirlisiyla sorunsuz gecicek hepimizin hamileligi allahin izniyle,
ziplama, ayakta fazla durma, agrin oldumu otur,
yuksek biyerden bisey almaya calisma,
kendini fazla kasma, uzuntu stres yapma,
acele edip kosma, merdivenlerde hizli inme,
ciger yeme, cilek yemevs...
herkesin fikrini alıyorum değişik birşey çıkar diye, ama babayla benimde fikirlerimiz uyuşmuyor onun çok enterasan fikirleri var beni benden alıyorahh ahh aynı dert bizdede var isim konusu babamız çok farklı isimler söylüyor ben bambaşka isimler ortak nokta varmı dersen henüz yokk... bu arada dayılar, teyzeler amcalar sıradalar isim koymak konusunda valla ne yapcaz bilmiyorum kii..:26::26::26:
cnm kızın kaç yaşında?benim kızım 3 yaşını doldurunca bu yaz ben başladım tuvalet eğitimine hala geceleri bağlıyorum ama sabah olunca kendi çıkartıyor bana kilot giydir diyor kakası çişi fln gelince söylüyor..doktor konuşmaya başlamadan eğitime başlamayın demişti gerçekten de büyüdükten sonra alıştırmak çok daha kolay ama tabi ki ilk 1 hafta 10 gün fln sürekli sıkıştırdım çişin gelince kakan gelince bana söyle dedim öyle öyle bunaldı en sonunda öğrendi..demem o ki eğer kızın küçükse fazla zorlama şimdiden.kızlar kızımın tuvalet eğitimini tamamladık ama saon zamanlarda gece kaçırmaları sıklaşmaya başladı 2saatte bir kalkıyorum ama baen saaatte bir yapıo çok su içiyo ama asu içmede diemem ki diil mi.bide gece kucağıma almak zorunda kalıyorum uykudan kalkmıyo yokasa belimin ağrısıda bitmiyo o zaman ufff napcam ben yaaaaa.eşim bağla bezi gitsin dio ama o zaman tamame unutur diorum ufff yaaaa.iice zorlamaya başladı.
bu arada bugün okulda boş günüm o yüzden rahatım
doktordan geldim şimdi kızlar 3 lü est yaptırtım bebişim erkekmiş maşallah herşeyini gördün cnım benim yatıodu uslu uslu
herkesin fikrini alıyorum değişik birşey çıkar diye, ama babayla benimde fikirlerimiz uyuşmuyor onun çok enterasan fikirleri var beni benden alıyor
umutluyum cnm son 1-2 gündür bendede var o tip ağrı çok şiddetli değil ama rahatsızlık veriyo yatarken bişey yok bende otururken hafif ama ayağa kalkınca baya bi vuruyo dr sorduk banada önemli değil şiddetlenirse gel dedi bide benim ellerim uyuşuyo uyurken oda vitaminsizliktenmiş b vitamini almak lazımmış varsa aranızda haber vereyim telaşlanmayın:))bebeğimiz bizm kalorilerimizi değil vitaminlerimizi falan alıyomuş kendine gerekli olanları yani o yüzden benim gibi vejetaryenseniz siz vitaminsiz kalabilirsiniz.allahın mucizesine bakarmısınız kızlar bebeklerimiz yanlızca ihtiyaçları alıyolar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?