- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.461
Uhde cim testlerinin iyi çıkmasına sevindim. Çok yorma kendini.
Kızlar ben yeni ilaçları kullanmaya başladım sizede bilgi vermek isterim.
Demir (kan) ilacı kullanan varsa bende dışkıda siyah renk oluşturdu. İlk başta korktum birşey oldu fln sandım ama ilacın yan etkisiymiş.
ilahi çok güldüm
daha bizde cinsiyet belli olmadığı için bir gayret yok bu konuda...
ama saydığın isimlerin hepsi çok güzel..
umutluyum ağrılar ben de de arttı, sanırım yavruşlarımız büyüyor annesi,Rabbim sıkıntı vermesin inşallah...ama yine de dikkat edelim ağır işden kaçınalım...
canım demekki yavaş yavaş hepimizde başlıyacak demekki telaşlanmamamız lazım e artık tekmede yiycezbize neler yapıyo yavrularımız...
Tünaydınnn kızlar
Kızlar yaaa cinsiyeti öğrendiğimden beri içim kıpır kıpır kafayı yiyorum sanırım
Elimde sürekli ultrason fotoğrafları canım oğlummm canımm oğlum diye bir fotoğrafları bir karnımı seviyorum
Bu nasıl bir sevgi böyle anlamıyorum, doğunca nasıl olacak bilmiyorum çıldıracağım herhalde
İlk çocuk olduğu için çok tecrübesizimm tabii aynı zamanda
Şimdi isim heyecanı sardı bizi aklımızda doruk, rüzgar (bunları babamız istemiyor), kaan , mete var.
Siz ne dersiniz? Sizin isim konusunda fikirleriniz nedir?
cnm aman aklına mukayetol heeeevet bu sevgi cok değişik oluyo ben hep Aden diye seviyorum yavrumu babsına söyledim tama diyo ama sonra bei kızdırıyo çünkü eşimin kardeşi oğluna eşimin ismini koydu oda tutturdu bir ara bende onun ismini koycam diye ama neyapıp ne edip buna mani olcam çünkü o benim Adenimmmmmmm yerim onu
Tebrik ederim,sağlıkla gelsin oğluşun.Uff biz de öğrenelim artık 3 hafta nasıl geçecekdoktordan geldim şimdi kızlar 3 lü est yaptırtım bebişim erkekmiş maşallah herşeyini gördün cnım benim yatıodu uslu uslu
Benim de sol tarafımda ağrı vardı,bebiş de solda olduğu için korkuyorum ben de,baktım ki bağırsaklardan kaynaklıymış.Kabızlık vs varsa ondan da olabilir.kızlar günaydın dünden beri bebeğimin olduğu kısmımda cok hafif ağrı tarzı ama sürekli olmamak kaydı ile ara sıra ayaktayken birşey yok oturuncada yok ama uzanınca hafif saplanıyo.canım cok sıkıldı hiç ağrım olmamıştı bugüne kadar dr aradım önemli olduğunu sanmıyorum rahim büyüyo olabilir dedi düşük yada erken doğum olsa şiddetli ağrı olur dedi....bebeğime bişey olmaz dimi ne olur dua edin arkadaşlar...
slm kızlar ben nisan annesi olacam ama siz bize göre daha tecrübelisiniz diye genellikle sizin sayfaya girip takip ediyorum ben perşembe günü doktora gidecem o zaman 11+2 oluyorum ikili test yapılır mı acaba yoksa çok mu erken olur cevaplarsanız sevinirim
cnm kızın kaç yaşında?benim kızım 3 yaşını doldurunca bu yaz ben başladım tuvalet eğitimine hala geceleri bağlıyorum ama sabah olunca kendi çıkartıyor bana kilot giydir diyor kakası çişi fln gelince söylüyor..doktor konuşmaya başlamadan eğitime başlamayın demişti gerçekten de büyüdükten sonra alıştırmak çok daha kolay ama tabi ki ilk 1 hafta 10 gün fln sürekli sıkıştırdım çişin gelince kakan gelince bana söyle dedim öyle öyle bunaldı en sonunda öğrendi..demem o ki eğer kızın küçükse fazla zorlama şimdiden.
hayırlı olsun cnm darısı henüz öğrenmemiş olanların başına...
kızım 3.5 yaşında tuvalet alışkalnlığını 3 yaşında kazandı fakat şu sıralar gece kaçırıyo dr a götürdüm bi sorun yok dedi acaba kardeş olgusu mu korkutuyo die düşünmeye başladım
3 lü test sonucumda risk çıkmış açık spina bfida die bişi yazıo araştırdım omurgada açıklıkmış moralim altüst işyerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bu da nerden çıktı şimdi okadar şaşkınımki
slm kızlar 4 tüp bebek denemesinden sonra dokuzuncu yılında kendiliginden gelişen bi gebeligim var
11+6 yız teyzeleri mrtın son haftası beklenen dogum tarihi
inş allah hepiğmizin bebeklerini saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasib etsin
bebek isteyen herkese allah saglıklı sıhhatli bebekler versin
3 lü test sonucumda risk çıkmış açık spina bfida die bişi yazıo araştırdım omurgada açıklıkmış moralim altüst işyerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bu da nerden çıktı şimdi okadar şaşkınımki
inşallah bir avazda doğurursun:)
slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim bugün eşimle tartıştık sinir krizi geçirdim bebeğime bişey olmuşmudur acaba hala moralim çok bozuk nedenini anlatamam ama napıcam bilmiyorum yarında dr randevumuz var gitmek istemiyorum okadar kızdırdı beni hem çok seviyo hem okadarda sinir ediyo yoksa hamileliktenmi böyle oldum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?