2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende aynı problemi yaşadım ve korkudan öldüm, normalmiş artık hep böyle olacakmış ilacı içtiğim sürece

ilahi çok güldüm
daha bizde cinsiyet belli olmadığı için bir gayret yok bu konuda...
ama saydığın isimlerin hepsi çok güzel..

teşekkür ederim, canım beğendiğin için ama yinede değişik fikirlere açığım
ama ne yapayım o kadar ilginç şeyler söylüyor ki 40 yıl düşünsem aklıma gelmez. göktuğ, göktuğna, toygar, alperen

doktordan geldim şimdi kızlar 3 lü est yaptırtım bebişim erkekmiş maşallah herşeyini gördün cnım benim yatıodu uslu uslu
Tebrik ederim,sağlıkla gelsin oğluşun.Uff biz de öğrenelim artık 3 hafta nasıl geçecek
Benim de sol tarafımda ağrı vardı,bebiş de solda olduğu için korkuyorum ben de,baktım ki bağırsaklardan kaynaklıymış.Kabızlık vs varsa ondan da olabilir.

Benim doktor 11+1 de yaptı seninkini de yaparlar.

Ne güzel cinsiyetler öğrenildi şimdi isimler düşünülüyor. Biz haftaya anca gideriz kontrole eşim Antalya'ya seminere gitti. Merakta etmiyor değilim:)) Ama kızımla yalnız gitmek yorucu oluyor göze alamıyorum.

Biz hiç kız ismi düşünmedik. Kızımın ismini babası koydu bu erkek olursa ben koyacağım diyorum ozaman tesadüfen bir kaç isim düşünüyoruz.
Bir arkadaşın oğlunun adı AYBEY çok beğeniyorum ben:)

kızım 3.5 yaşında tuvalet alışkalnlığını 3 yaşında kazandı fakat şu sıralar gece kaçırıyo dr a götürdüm bi sorun yok dedi acaba kardeş olgusu mu korkutuyo die düşünmeye başladım

hımmm anladım o zaman bence gece bağlayabilirsin bir süre sonra tekrar denersin gece kaldırarak benim doktorrum her konuda öyle diyor bazen başa sarmak tekrardan almak gerekir diyor ben yemek konusunda da öyle yaptım işe yarıyor..benim en zorlandığım afedersiniz ama kızım kakasını yaptığında kucağıma alıp onu temizlemek varr ya belim çıkıyor ödüm kopuyor birşey olacak oğluma diye ama bu iş başka türlü de olmuyorr.şimdilik idare ediyorum ama karnım büyüyünce nasıl olacak bilmiyorum eşime diyorum artık sen temizlersin diye ama elimi sürmem diyor:52:

tünaydın anneler,

işyerinde yoğunum bu ara çok sayfada olamıyorum hiç birinizi takip edemedim zaten balık hafızaydım iiiice aklım uçtu gitti...bu ara patronuma sinir olmakla meşgulum ve bir an önce işlerimi toparlamak istiyorum ama halsizlikten eskisi gibi seri çalışamıyorum...allahım yardım etsin hepimize insanlarla uğraşmak çok zor gerçekten...adam eskisi gibi koşar adım her işe yetişeceğimi sanıyor bazen bende kaptırıyorum kendimi farketmeden hızlı hareket ediyorum kızım zaten nazlı iyice ağrı oluyor her tarafımda...cinsiyetlerini öğrenen arkadaşların hepsini tebrik ediyorum hepimiz bu ayları çok rahat ve mutlu geçiririz inşallah....benim bulantım bazen tamamen yok olsada ara ara yine başlıyor ve tüm günümde midem ağzımda süründürüyor beni malesef ama şükürler olsun kusturmuyor...yavaş yavaş yemek yapmayada başladım...bu arada cuma günü dr bana idrar testi yaptı ve iltihap çıktı ilaç verdi onları kullanıyorum ama ne kadar kullanıcam bilmiyorum bide geçip geçmediğini nasıl anlarım...bu gün yoğun bi şekilde pembemsi akıntım var iltihapmı acaba anlamıyorum bide bazı arkadaşlar bana diyoki iltihap çok tehlikeli erken doğuma yada düşüğe neden olur diyolar ben sürekli kendimi kollayıp sıcak tutuyorum nasıl iltihap oldum bilmiyorumki inşallah bir an önce geçer gider bendeki son durumlar böyle bebişler...bu arada benim göbişim hala bi büyük bi küçük ayakta belli bile olmuyo bakıyom maşallah herkesinki belli bende popoda yoktu hala yok yawwww hani kızda popo büyürdü :)

ne güzel günler geçiyor yaa...
ilk başlarda keseyi gördük kalp atışını duyduk diyoduk şimdi bir çoçuğunun cinsiyeti belli isim bakıyoruz...:)
bizim ismimiz 1 senedir hazır tartışmalarımız olmıcak bu konuda
büyük ihtimalle erkek bebişim TUĞRA ADEN olcak ismi allah nasip ederse. kız derlerse eğer HAYAL LİNA olcak. 1.isimler eşimin 2. isimler bnm tercihim orta yolu bulduk çift isimle.
cinsiyet netleşmediği için ismiyle sevemiyom daha yavrumu. cmtesi gnü 2li test sonuçlarımız çıkcak onları göstercez tekrar sorcam cinsiyetini.

3 lü test sonucumda risk çıkmış açık spina bfida die bişi yazıo araştırdım omurgada açıklıkmış moralim altüst işyerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bu da nerden çıktı şimdi okadar şaşkınımki

merhaba mart anneleri,
maşallah gün geçtikçe cinsiyetleri öğrenenler çoğalıyor, benimde kontrolum cuma günü kısmetse bende öğreneceğim. çoookk merak ediyorum
bir an önce cuma günü gelse artıkk

slm kızlar 4 tüp bebek denemesinden sonra dokuzuncu yılında kendiliginden gelişen bi gebeligim var
11+6 yız teyzeleri mrtın son haftası beklenen dogum tarihi
inş allah hepiğmizin bebeklerini saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasib etsin
bebek isteyen herkese allah saglıklı sıhhatli bebekler versin

canım sakin ol.. bu testlerinde yanılma payları var. hiçbirşey kesin değilki. Doktor ne dedi peki??

inşallah bir avazda doğurursun:)

cnm benim sakin olmaya çalış dr görüşebildinmi detayları neymiş ne değilmiş bide biliyosun yanılma paylarını testlerin .benim bebeğim tedavi ile oldu aşılama o zamanki dr um orası karanlık nokta içerde ne olup bitiyo kimse bilmiyo yanlızca tahmin edebiliyoruz demişti

slm güzel hamişler

benim netim olmadığından giremiyordum nasılsınız ?
buarada kızlar aranızda tansiyon düşüklüğü olan var mı ?geçen gün tansiyonum düştü ve bayıldım anlık birşeydi ama o kadar çok korktumki bebeğime birşey oldu diye hemen dra gittik şükürler olsunki iyiymiş bebeğim yarın druma sorucağım

birde aranızdaa hala folik asite devam eden var mı?bana drum dvam ettiriyor ve bugün sağlık ocağına gittiğim dr bazı araştırmalara göre 3.aydan sonra devam edilen folik asit zararlı olabiliyormuş öyle söyledi biraz endişelendim

slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim bugün eşimle tartıştık sinir krizi geçirdim bebeğime bişey olmuşmudur acaba hala moralim çok bozuk nedenini anlatamam ama napıcam bilmiyorum yarında dr randevumuz var gitmek istemiyorum okadar kızdırdı beni hem çok seviyo hem okadarda sinir ediyo yoksa hamileliktenmi böyle oldum bilmiyorum

Off eskiden bu testler yokmuş daha mı iyiymiş çözemedim ben valla.O kadar çok kişiden duydum ki ikili ve üçlü de problem çıkıp sapasağlam bebişi olanları hiç takma kafana.İkili üçlü bitti bizimki de dörtlü test yapıcaz dedi ikisinin ortalaması alıncakmış.
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz hiç takma kafana olmaz bişicik ama doktorun gerekli açıklamayı bi zahmet detaylı yapıversin.

merhaba canım dünde ben senin gbiydim eşimle tartıştım çok sinirlendim bütün gün durup durup ağladım sürekli ağlamak geliyor bağıra bağıra ve sinirden kasıklarıma ağrı girdi biraz kafanı dağıt canım düşünmemeye çalış diyeceğim ama olmuyor bebeğin için biraz rahatla sakinleş yakınında birileri varsa git yalnız durma ben öyle yaptım yoksa delirecektim sanırım hamilelikten uzattıkça uzatıyorum inşaallah düzelirsiniz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…