- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.481
slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim bugün eşimle tartıştık sinir krizi geçirdim bebeğime bişey olmuşmudur acaba hala moralim çok bozuk nedenini anlatamam ama napıcam bilmiyorum yarında dr randevumuz var gitmek istemiyorum okadar kızdırdı beni hem çok seviyo hem okadarda sinir ediyo yoksa hamileliktenmi böyle oldum bilmiyorum
canım sakin ol.. bu testlerinde yanılma payları var. hiçbirşey kesin değilki. Doktor ne dedi peki??
yarın gel ayrıntılı ultrasonda bakalım dedi ddown sendromu yok omiriliğini incelicekmiş
slm güzel hamişler
benim netim olmadığından giremiyordum nasılsınız ?
buarada kızlar aranızda tansiyon düşüklüğü olan var mı ?geçen gün tansiyonum düştü ve bayıldım anlık birşeydi ama o kadar çok korktumki bebeğime birşey oldu diye hemen dra gittik şükürler olsunki iyiymiş bebeğim yarın druma sorucağım
birde aranızdaa hala folik asite devam eden var mı?bana drum dvam ettiriyor ve bugün sağlık ocağına gittiğim dr bazı araştırmalara göre 3.aydan sonra devam edilen folik asit zararlı olabiliyormuş öyle söyledi biraz endişelendim
bana 4 hafta önce bıraktırmıştı doktor canım.kızlarr aranızda hala folik asit kullanan var mı lütfen bir cevaplayabilirmisiniz?
Ben de hala folik asit kullanıyorum son kutuyu içiyorum ama az kaldı.Bir arkadaşıma dru 4.5 aya kadar devam ettirmiş,hiç bi zararını görmemiş.
slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim bugün eşimle tartıştık sinir krizi geçirdim bebeğime bişey olmuşmudur acaba hala moralim çok bozuk nedenini anlatamam ama napıcam bilmiyorum yarında dr randevumuz var gitmek istemiyorum okadar kızdırdı beni hem çok seviyo hem okadarda sinir ediyo yoksa hamileliktenmi böyle oldum bilmiyorum
kızlarr aranızda hala folik asit kullanan var mı lütfen bir cevaplayabilirmisiniz?
canım hoşgeldin sende topiğimizee diğer topige gelen giden kalmadı artık burda güzel paylaşımlarımız oluyor hoşgeldin tekradan...slm kızlar 4 tüp bebek denemesinden sonra dokuzuncu yılında kendiliginden gelişen bi gebeligim var
11+6 yız teyzeleri mrtın son haftası beklenen dogum tarihi
inş allah hepiğmizin bebeklerini saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasib etsin
bebek isteyen herkese allah saglıklı sıhhatli bebekler versin
canım çok geçmiş olsun sabah sevine sevine gidiyoruz sonra kötü birşey duyunca üstümüzden kamyon geçmiş gibi sersem oluyoruz c.tesi bende öyleydim canım inş. sonuçların iyi çıkar sonrasında seviniriz hep beraberr üzme kendini desemde olmuyor biliyorum ama yinede fazla üzme emiiinşallahhh... sabah okadar mutluydumki bebişimi gördüm ama sonra çok üzüldüm kesin bişi de yok ama işte insan ilerisini gerisini herşeyi düşünüo kimseye de söleyemedim bitek eşim bilio o da üzülme daha kesin bişi yok dio bakalım yarın olaa hayrola
canım ben folikasidi yaklaşık 15-20 gün önce bıraktım demir ilacı verdi dr. ona devam ediyorum seninde son kutudur daha vermez herhalde dr..kızlarr aranızda hala folik asit kullanan var mı lütfen bir cevaplayabilirmisiniz?
merhaba canım dünde ben senin gbiydim eşimle tartıştım çok sinirlendim bütün gün durup durup ağladım sürekli ağlamak geliyor bağıra bağıra ve sinirden kasıklarıma ağrı girdi biraz kafanı dağıt canım düşünmemeye çalış diyeceğim ama olmuyor bebeğin için biraz rahatla sakinleş yakınında birileri varsa git yalnız durma ben öyle yaptım yoksa delirecektim sanırım hamilelikten uzattıkça uzatıyorum inşaallah düzelirsiniz canım
Off eskiden bu testler yokmuş daha mı iyiymiş çözemedim ben valla.O kadar çok kişiden duydum ki ikili ve üçlü de problem çıkıp sapasağlam bebişi olanları hiç takma kafana.İkili üçlü bitti bizimki de dörtlü test yapıcaz dedi ikisinin ortalaması alıncakmış.
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz hiç takma kafana olmaz bişicik ama doktorun gerekli açıklamayı bi zahmet detaylı yapıversin.
canım okadar kızdırdıki bebeği bile aldırmak aklıma geldi eşime saldırdımdövdüm desem daha doğru olur adam neye uğradığını şaşırdı zaten korkuyorum ikici kez bebek kaybetçem diye nasıl geçer 6 ayım var daha offfffff
canım okadar kızdırdıki bebeği bile aldırmak aklıma geldi eşime saldırdımdövdüm desem daha doğru olur adam neye uğradığını şaşırdı zaten korkuyorum ikici kez bebek kaybetçem diye nasıl geçer 6 ayım var daha offfffff
3 lü test sonucumda risk çıkmış açık spina bfida die bişi yazıo araştırdım omurgada açıklıkmış moralim altüst işyerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bu da nerden çıktı şimdi okadar şaşkınımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?