2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maalesef hormonlardan oluyor sinir ve ağlama krizleri.Ben de herbişilere ağlıyorum tv izleyemeyeceğim yakında heralde.Bebişini düşün uzan relax bir şekilde tv ye bakıver.Zor bir süreçmiş bu hamilelik Allah hepimize yardım etsin.

inşallahhh... sabah okadar mutluydumki bebişimi gördüm ama sonra çok üzüldüm kesin bişi de yok ama işte insan ilerisini gerisini herşeyi düşünüo kimseye de söleyemedim bitek eşim bilio o da üzülme daha kesin bişi yok dio bakalım yarın olaa hayrola

merhaba hanımlar bugün doktora gittik sabah. ikili testimizde gayet başarılı geçti, çok şükür. kuzucuğumuz büyümüş hem. hareketlerini gördüm bugün ilk defa, öyle güzel duygu ki anlatamam. bu arada cinsiyetimizi sorduk %60 kız dedi. %40 yanılma payı bıraktı. eğer değişmezse cinsiyetimiz prensesimiz geliyoooo teyzeleriiiiiiii

Ben de hala folik asit kullanıyorum son kutuyu içiyorum ama az kaldı.Bir arkadaşıma dru 4.5 aya kadar devam ettirmiş,hiç bi zararını görmemiş.

kızlarr aranızda hala folik asit kullanan var mı lütfen bir cevaplayabilirmisiniz?
bana 4 hafta önce bıraktırmıştı doktor canım.

seyf canım kendin internetten araştırma moralini bozma boş yere, doktorunun yorumu nedir asıl önemlisi o. hem üzülme testlerde yanılma payı var, tehlikeli bir durum görürse doktorun amniyosentez önerir ve ondada birşeycikler çıkmaz inşallah merak etme canım
bizim daha 3 lü test sonucu çıkmadı, bende çok merak ediyorum

Ben de hala folik asit kullanıyorum son kutuyu içiyorum ama az kaldı.Bir arkadaşıma dru 4.5 aya kadar devam ettirmiş,hiç bi zararını görmemiş.

bende kullanıyorum ama bugün aylık muayene için sağlık ocağınada gidiyorum oraki drda kullanma dedi elevit verdi bende yarın druma sorucağım bakalım o ne diyecek
teşekkürler cevabın için

canım üzme kendini akşam gönlünü alır. bu erkekler bazen hamile olduğumuzu unutup konuşuyolar bizde hormonlardan hemen üzülüyoruz . Banada kocam normal konuşma esnasında bişey dese gözlerim doluyo . 2 kat ilgi bekliyoruz ama erkekler bunu anlamıyolar maalesef

canım hoşgeldin sende topiğimizee diğer topige gelen giden kalmadı artık burda güzel paylaşımlarımız oluyor hoşgeldin tekradan...
canım çok geçmiş olsun sabah sevine sevine gidiyoruz sonra kötü birşey duyunca üstümüzden kamyon geçmiş gibi sersem oluyoruz c.tesi bende öyleydim canım inş. sonuçların iyi çıkar sonrasında seviniriz hep beraberr üzme kendini desemde olmuyor biliyorum ama yinede fazla üzme emii
kızlarr aranızda hala folik asit kullanan var mı lütfen bir cevaplayabilirmisiniz?
canım ben folikasidi yaklaşık 15-20 gün önce bıraktım demir ilacı verdi dr. ona devam ediyorum seninde son kutudur daha vermez herhalde dr..

canım okadar kızdırdıki bebeği bile aldırmak aklıma geldi eşime saldırdım dövdüm desem daha doğru olur adam neye uğradığını şaşırdı zaten korkuyorum ikici kez bebek kaybetçem diye nasıl geçer 6 ayım var daha offfffff

doğru valla bende aynı şeyi düşünüyorum bazen fazla bilgi de insanı yoruyo. zaten onlar ihtimal yani mesela 1 / 250 demiş o hafta aynı yaşta olan 250 bebekten birinde sorun var demekmiş. Benim arkadaşımın bi tanıdığının 2 li testi riskli çıkmış doktor kürtaj teklif etmiş kabul etmemişler bebek şimdi sağlıklı. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

canım bu kadar üzecek ne yaptı ki seni hiç birşey için bebeğini kaybetmeye degmez Allah esirgesin kötü kötü düşünme öyle düzelir aranız sonra böyle düşündüğün için vicdan azabı çekersin stres yapıpta bebeğinide zor durumlara düşürme lütfen..

bende sinirlenince neye saldırıcağımı şaşırıyorum canım oda pişmandır şimdi seni bu halinle üzdüğü için daha fazla uzatmaz ama maalesefki bizim hormonlar uzatıyor rahatla canım yat uyu biraz zaman geçince biraz daha sakinleşirsin

canım nooldun sen. kendıne bunu yapma lütfen,inan senin yaşadığını hepimiz yaşıyoruz. bende eşimle nane mollayım 3 gündür, aklına kötü seyler getirme geçicek bu günlerde oki

mrb geçmiş olsun öncelikle..bu testlerin güvenirliği çok yokmuş inşallah bişey çıkmaz yanılmış olurlar..bende 1 hafta önce taramamda risk çıktı hemen ertesi gün detaylı ultrasona girdim herşey çok normal görünüyor dedi eyüp ekici beye gittim gerçekten mükemmel bir dr beni çok rahatlattı.. ama yinede içinde kalmasın ambiyosentez yaptır dedi hemen onu yaptırdımm bakalım şimdi bekliyoruzz ama içim çok rahat inşallah bişey çıkmayacak..bu testlerde yaş ilerledikçede risk artıyormuş ayrıca ikili test daha güvenilirmiş çok şükür benim ikili testimde normal çıkmıştı..yaa kızlar çokk kötü şeyler yaşadım ama aklıma hiçç kötü şeyler getirmiyorumm inşallahta öyle olucak....inş seninde iyi çıkar cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…