2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba 13+1 deyim ve inanılmaz kabızlık problemi çekiyorum ne yapabilirim

Ç şükür ben de kabızlık hiç olmadı,ama ben hergün kuru kayısı yiyip üzerine su içiyorum.Kabızlığa iyi geliyormuş,zeytin yağı deneyenler var o da iyi geliyormuş.
Bi de yediklerine dikkat et,posalı şeyler tüketmeye çalış,bol su iç.İnş.bir an önce bu probelmden kurtulursun.

bende kullanıyorum ama bugün aylık muayene için sağlık ocağınada gidiyorum oraki drda kullanma dedi elevit verdi bende yarın druma sorucağım bakalım o ne diyecek
teşekkürler cevabın için

elevvitte de folik asit var, zararlıysa onu niye vermiş doktor:) Canım folik asitin zararı yok benim bildiğim ama 3.ncü aydan sonra daha başka vitaminler de alman gerekiyor, o yüzden elevit gibi multivitamin veriyorlar. ben de 3 aydan sonra brıaktım, çünkü doktor elevit ve kan hapı verdi ve ikisinde de folik asit olduğundan gerek yok dedi.

sefy84
canım moralini bozma, bebişin iyidir inşallah, doktorlar en ufak riskte ayrıntılı inceliyorlar, ayrıntılı incelemeleri daha iyi. İnşlallah bir sorun çıkmaz canım.

herkese merhaba 13+1 deyim ve inanılmaz kabızlık problemi çekiyorum ne yapabilirim

canım folik kullanıyorsan o yaptı bana kabızlığı ben artık ferrevit kullanıyorum kabızlık sorunum ortadan kalktı çok şükür....zeytinyağı iç sabah aç iken ve gece yatarken....bana eski drum kuru inciri bi kaba doğra minik minik üzerine zeytinyağı dök öyle beklesin onu sabahları ye demişti bi süre onu yaptım halada arada aklıma geldikçe yiyorum sakın ihmal etme sürekli takip et en son ne zaman tuvalate çıktığını ben kendi açımdan 3 gün olduysa eyvah tehlikedeyim deyip hemen bi yolunu arıyodum...dr bana bide şurup verdi sahi ama onu içmiyom artık....çok dikkat et canım benim sakın ihmal etme....

saolun kızlar ama bugün nasıl biter bilmiyorum içimden bi ses yok bişey dio ama ufacık bi ihtimalde olsa ya varsa dio bugünkü ultrason resminde heryeri belli bi anormallik yok gibi ama işte içim rahatlayamıyo maalesef yinede herkese çok teşekkürlerr

canım benim sakın olumsuz düşünme hayırlısıyla hiç bir sorun yoktur meleğinde inşallah...bol bol dua et rabbim korusun bebişini ve bebişlerimizi....başka drlara sormakta fayda var yanılıyor olabilirler ve bildiğim kadarı ile bi çok kişiye down sendromu var dedikleri halde gayet sağlıklı bebekleri olmuş...içini ferah tut yawrum....

Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası gözkulak oluyordu.Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde "çayseti" oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, arasıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu.Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.
Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:

Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?"

Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.
Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever.

Sakın kötü şeyler düşünme iyi düşün iyi olsun rabbim hayırlısı neyse onu versin

canım doktrum bana her gün 2 kuru incir 2 kuru kayısı 2 -3 kuru erik yememi söyledi. hem vitamin almam açısından hem de kabızlığı önlemek için. elimden geldiğince yemeye çalısıyorum unuttuğum da oluyor ama yediğim günlerde daha rahat olduğumu farkettim. gerçekten etkisi oluyor. bir de muz yememeye çalış o da tetikliyor.

Son düzenleme:

canım yarın hayırlı haberler alırsın inşallah. dua et bol bol. bizler senin ve bebişin için bunu yapacağız...

Tatlım ben hala çekiyorum kabızlığı,3 ay sonra geçer dediler ama nerdeeeeeeeee....Ben her sabah 4 adet kuru kayısı yiyorum aç karnına üstüne de bol su...Armut kabuklarını soymadan meyve yiyorum gün içinde..Çok kötü durumdaysam 1 kaşık zeytinyağ içiyorum... Kolay gelsin tatlım,işimiz zor:))))

Merhaba arkadaşlar, bir kaç gündğr giremiyorum, günler çok yoğun geçiyor, dün okula başladım, iki gündür okula gidip geliyorum, bu yaştan sonra tekrar okula gitmek çok heyecanlı dün bölüm başkanımızla konuştum, iyi ki okulu dondurmamışsın dedi, çünkü okul yönetmeliklerinin öğrencinin yararına olacak şekilde düzenlendiğini ve bir şekilde bu seneyi bitirebileceğimi söyledi, bu arada yarın akşam Tosyaya eşimin yanına gidiyorum, onu çoooook özledim Tosyada netim olmadığı için buraya giremeyeceğim, Ankaraya Annemlere gelip gittikçe gireceğim inşaAllah, Hepinizde kendinize iyi bakın, Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

Son düzenleme:
slm kızlar dün 2 li test sonucum çıktı doktoruma gösterdim çok şükür herşey yolunda değerler normal çıktı doktor bana artık korkuların kalktımı bu çocuğu doğuracağına inanıyomusun diye sordu :) inşallah dedim her defasında bembeyaz bi suratla gittiğim için doktorda alıştı bana bebeğimizin cinsiyetinide sorduk daha erken dedi biraz israr edince erkek olma ihtimali var dedi herhalde bi şehzade daha geliyo sağlıklı olsunda benim için hiç farketmez ama eşim çok sevindi tabi hayırlısı bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı nasip etsin

canım benim gerçekten çok haklısın çok zor bi durum ama tek yapabileceğin şey bu günü dua ederek geçir emin ol burda yazını okuyup içinden seninle ilgili dua etmeden gecen yoktur ve bu testlerin her zaman hata payı yada oranı diye bir olay oluyor ben eminim ki senin minik bebeğin çok sağlıklı ve mümkünse bu saate kadar konuyu internette araştırmışsındır bundan sonra bakma ordan okudukları insanı daha kötü yapıyor en kötüsü yazıyor her zaman şimdiye kadar neye baktıysam sağlıkla ilgili kendimi hep boşa üzdüm yarına güzel haberlerini bekliyoruz :)

Bayıldımmm Valla böyle güzel şeylere de ihtiyacımız var, hep sorun hep endişe olmasın arkadaşlar.
Paylaştığın için teşekkürler canım.

zeyshan çilek niye yenmiyor yasak mı.ben nane ve maydonozun yasak olduğunu duymuştum düşüğü tetikler diye.ama çileği duymadım canım

zeyshan çilek niye yenmiyor yasak mı.ben nane ve maydonozun yasak olduğunu duymuştum düşüğü tetikler diye.ama çileği duymadım canım

canim ciger, dalak, cilek bebiste iz yaparmis,
hamilelikte nereni ellersen bebisin orasinda o iz cikiyormus
ben e benziyo,
cilek yiyincede kirmizi iz cikiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…