- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.501
herkese merhaba 13+1 deyim ve inanılmaz kabızlık problemi çekiyorum ne yapabilirim
yarın gel ayrıntılı ultrasonda bakalım dedi ddown sendromu yok omiriliğini incelicekmiş
bende kullanıyorum ama bugün aylık muayene için sağlık ocağınada gidiyorum oraki drda kullanma dedi elevit verdi bende yarın druma sorucağım bakalım o ne diyecek
teşekkürler cevabın için
herkese merhaba 13+1 deyim ve inanılmaz kabızlık problemi çekiyorum ne yapabilirim
saolun kızlar ama bugün nasıl biter bilmiyorum içimden bi ses yok bişey dio ama ufacık bi ihtimalde olsa ya varsa dio bugünkü ultrason resminde heryeri belli bi anormallik yok gibi ama işte içim rahatlayamıyo maalesef yinede herkese çok teşekkürlerr
3 lü test sonucumda risk çıkmış açık spina bfida die bişi yazıo araştırdım omurgada açıklıkmış moralim altüst işyerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bu da nerden çıktı şimdi okadar şaşkınımki
inşallahhh... sabah okadar mutluydumki bebişimi gördüm ama sonra çok üzüldüm kesin bişi de yok ama işte insan ilerisini gerisini herşeyi düşünüo kimseye de söleyemedim bitek eşim bilio o da üzülme daha kesin bişi yok dio bakalım yarın olaa hayrola
saolun kızlar ama bugün nasıl biter bilmiyorum içimden bi ses yok bişey dio ama ufacık bi ihtimalde olsa ya varsa dio bugünkü ultrason resminde heryeri belli bi anormallik yok gibi ama işte içim rahatlayamıyo maalesef yinede herkese çok teşekkürlerr
Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası gözkulak oluyordu.Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde "çayseti" oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, arasıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu.Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.
Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:
Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?"
Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.
Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever.
canimya benimde bebegimin oldugu yerde agrim oluyo ayaktayken cok agriyo uzaninca geciyo,
fakat artik sirt ustu yatmamaya calisin bebek rahat olmuyomus ben artik yan yatiyorum,
bu agrilar sanirim rahim buyumesinden oluyo 15. haftadan itibaren rahim hizli buyumeye basliyormus,
15. haftalarda normalmis,
o yuzden tedirgin degilim,
sende rahat ol asagi yukari ayni haftadayiz
hayirlisiyla sorunsuz gecicek hepimizin hamileligi allahin izniyle,
ziplama, ayakta fazla durma, agrin oldumu otur,
yuksek biyerden bisey almaya calisma,
kendini fazla kasma, uzuntu stres yapma,
acele edip kosma, merdivenlerde hizli inme,
ciger yeme, cilek yemevs...
zeyshan çilek niye yenmiyor yasak mı.ben nane ve maydonozun yasak olduğunu duymuştum düşüğü tetikler diye.ama çileği duymadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?