- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.541
canım folik kullanıyorsan o yaptı bana kabızlığı ben artık ferrevit kullanıyorum kabızlık sorunum ortadan kalktı çok şükür....zeytinyağı iç sabah aç iken ve gece yatarken....bana eski drum kuru inciri bi kaba doğra minik minik üzerine zeytinyağı dök öyle beklesin onu sabahları ye demişti bi süre onu yaptım halada arada aklıma geldikçe yiyorum sakın ihmal etme sürekli takip et en son ne zaman tuvalate çıktığını ben kendi açımdan 3 gün olduysa eyvah tehlikedeyim deyip hemen bi yolunu arıyodum...dr bana bide şurup verdi sahi ama onu içmiyom artık....çok dikkat et canım benim sakın ihmal etme....
Süt ve süt ürünlerini elinden geldiğince tüketmeye çalış. Benim komşum dokuz ay boyunca istifra etti öyle çok dikkatli de beslenmedi bebeği iki hafta önce alınmasına rağmen 3850 doğdu.. Keşke benimde iştahım azalsa...ciğer şiş mi, maşaAllah ya, ben 14. haftamdayım daha canım hiçbirşey çekmedi, hala çok iştahlı yemek yiyemiyorum, et ve etli hiçbirşeyi yiyemiyorum ya nolcak benim bu halim, süt içemiyorum, yumurta yiyemiyorum, et, balık yiyemiyorum ve bebeğim için çok endişeleniyorum, zorla yemeye çalıştığım zamanda iki saat kendime gelemiyorum
ayyyy birden kokusu geldi burnuma:-(
ben hamile degilkende canim cekerdi biseyler
o yuzden aserme olarak gormuyorum
Evde olmaya alışık değilsin ondan sıkıldın o zaman. İnsan etkiliyor böyle şeyler ne zaman ayrılmıştın işten hamile kalınca mı? Eski işyerinle bağlantın varsa hala onlar yardımcı olabilir belki. Allah gönlüne göre versin inşallah. İş olmasa bile kendini oyalayacak bir şeyler bul. Busmek'in ücretsiz kurslarının başvuruları var bu ara onlara da bakabilirsin oyalar seni.
Süt ve süt ürünlerini elinden geldiğince tüketmeye çalış. Benim komşum dokuz ay boyunca istifra etti öyle çok dikkatli de beslenmedi bebeği iki hafta önce alınmasına rağmen 3850 doğdu.. Keşke benimde iştahım azalsa...
Ay cnm kusura bakma nolur, biran hepimizin hamile olduğunu unuttum. Açıkçası benim canımın çekmeside hamilelikten değil. Ben yemek yemeyi seven iştahlı bir bayanım. Bu hızla gidersem 9 ay sonunda yusyuvarlak olacağım
bende istahli biriyimdir:-(
6 ay sonra dolma gibi olucam
bende 1 ayda 3 kilo almışım yaa :18::18::18::18:
Herkesin derdi farklı yaa, herkes kilo alıyorum diye endişeleniyor, bende alamıyorum diye 57 kilo ile hamile kaldım, 8 haftalık olduğumda 51,5 kiloya düştüm, şu an 14. haftamdayım... 6 hafta geçmesine rağmen hala 51,5 kiloyum
3 lü test sonucumda risk çıkmış açık spina bfida die bişi yazıo araştırdım omurgada açıklıkmış moralim altüst işyerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bu da nerden çıktı şimdi okadar şaşkınımki
:-( hepimiz sisko olucaaaz:-(
ayy canım çok geçmiş olsun. aman aman sakın ihmal etmeyin. ben ilk gebeliğimde ağır zatürre geçirdimde çok fenaydı çok(( yarın sonuçtan sonra haber ver olurmu
yedinmi bisey olmuyo fakat biyerine surdunmu iz yapiyomus,
bizim mahallede bir yengenin cocugunda var elinin ustunde,
ayni cilegin izi,
annem sormus cilekten oldu demis,
ne kadar dogru bilemicem,
ben yine onlemimi alicam sizlede paylasmak istedim,
ayva cok faydaliymis bebise ayni zamanda gamzeli guzel yuzlu olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?