2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim deneyeceğim

Süt ve süt ürünlerini elinden geldiğince tüketmeye çalış. Benim komşum dokuz ay boyunca istifra etti öyle çok dikkatli de beslenmedi bebeği iki hafta önce alınmasına rağmen 3850 doğdu.. Keşke benimde iştahım azalsa...

ayyyy birden kokusu geldi burnuma:-(
ben hamile degilkende canim cekerdi biseyler
o yuzden aserme olarak gormuyorum

Ay cnm kusura bakma nolur, biran hepimizin hamile olduğunu unuttum. Açıkçası benim canımın çekmeside hamilelikten değil. Ben yemek yemeyi seven iştahlı bir bayanım. Bu hızla gidersem 9 ay sonunda yusyuvarlak olacağım

evet canım 1 bçk aylık hamileyken ayrıldım keşke ayrılmasaydım çok bunaldım evde yardımcı oldun için çok sağol

bende istahli biriyimdir:-(
6 ay sonra dolma gibi olucam

Herkesin derdi farklı yaa, herkes kilo alıyorum diye endişeleniyor, bende alamıyorum diye 57 kilo ile hamile kaldım, 8 haftalık olduğumda 51,5 kiloya düştüm, şu an 14. haftamdayım... 6 hafta geçmesine rağmen hala 51,5 kiloyum

kac kiloyla hamile kaldik bolumunede yazdigim gibi,
aranizda sisko benim

gecen dukkanda oturuyorum sandalyede,
yaslaniyim dedim,
caaaaat diye kirilmazmi sag kosesi
esimmm dalga geciyo benimle:-(
yumak gibi oldum ya:-(

ya bu kadının ne işi var bugün ikide bir bizim topikte demeyin:)yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince
canım tarama testlerinin kesin yanı yok ki burda birçok arkadaşın dediği gibi çook yakın yüzdelerle risk görülen bebekler sapasağlam doğuyor inşalla bebeğin çok sağlıklıdır,ben öyle olduğuna inanıyorum dua edicem bebeğin için ve sana bi arkadaş eyüp beyi tavsiye etmiş sanırım ankaradasın ben de eyüp ekici diyorum başka bi şey demiyorum,işinin ehli cidden,ayrıntılıda her şeyi söyler sana

ayy canım çok geçmiş olsun. aman aman sakın ihmal etmeyin. ben ilk gebeliğimde ağır zatürre geçirdimde çok fenaydı çok(( yarın sonuçtan sonra haber ver olurmu

iki doktor da stres yapma dedi midem için bi ilaç kullancakmışım yara oluşmuş tabi sadece stres ten olmuş ama şimdi iyim yani sayılırm
herkese ilginize teşekkürler

yaa ben hala pıtpıtları duymadım acaba normal mi 15-4 hatta 15-5 oldu yarım saat önce

26 sında 3lü test için gitcem cinsiyetini çoook merak ediyom kız gibi hissediyom

hatta eslem - berra - serra isimleri aklımda 4-5 senedir ebrar diyodum ama az önce bişeyler okudum vazgeçtim ondan
bu arada oğlumun adı enes

kızlar ben bugün doktora gittim, küçük küçük idrar kaçırmam oluyordu, hamilelikte doğal olan birşey olmakla beraber, idrar yolu enfeksiyonu varsada olabiliyormuş.

6. haftadan bu haftama kadar (16. hafta) idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum. sadece 1 tane antiseptik ile tedaviye başladık, baktıkki geçmedi ve tehlike sınırlarına ulaşıldı antibiyotik ve antiseptik kullandım ve geçti artık dedim. ağrı sızı yok tuvalete rahat çıkıyorum vs.

dediğim gibi idrar kaçırmadan dolayı gittim doktara dün sabah önce idrar tahlili ve lökosit almış başını gidiyoru, hemen böbrek ultrasonu böbrekler temiz kum taş yok, doktor penisilin türevi bir iğne verdi bu sefer 7 gün boyunca iğne olucam ve eğer yine geçmez ise hastaneye yatış

günde 4,5 litre su içiyorum, toplamda 5-6 litre sıvı alıyorum ona rağmen bu hale geldim, üşüyüp üşememe ilede pek ilgisi yok bu işin, terliksiz dolaşmam ve havalar nasıl sıcaktı hepimiz biliyoruz, hamileliğin doğal sorunlarından biri bu.

kızlar dikke edin, en ufacık şikayeti doktorla paylaşın ve başlangıç aşamasındaki sorunlar için ilaç kullanmamazlık yapmayın bebeğe zararlı diye, bana bakın kullanmadığım ilaç kalmadı maalesef.

günaydın kızlar nasılsınız ??? ben bugün daha iyice hissediyorum kendimi en azından birkaç günki moral bozukluğum hafifledi diyebilirim sanırım çalıştıgım için kafama takamıyorum hiç birşey onun içinde hemen normale dönüyorum çok şükürrrrr

günaydın herkese.umarım hepiniz iyisinizdir.cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum,doktora gidecekler hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah,rahatsızlığı olanlara da çok geçmiş olsun.

günaydın güzel anneler kızımla biz geldik:))cinsiyetini öğrendiğimden beri ismiyle hitap ediyorum valla belirsizlik ne kadar kötüymüş meğer darısı öğrenmeyenlerin başına inşallah kızlar

Günaydın hanımlar... Nasılsınız... Cinsiyetler öğreniliyor çok güzel ama bizimki biraz utangaç galiba... Göstermiyor... Dr büyük ihtimalle belli olmuştur dedi... Neyse canı ne zaman isterse o zaman göstersin.. Benim ellerimde soyulma var ya neden olur ki acaba böle bişey olan var mı? Ayrıca bütün rahatsızlığı olan anne adayları geçmiş olsun hepimiz inşallah bebişleri sağ salim alırız kucağımıza..

Günaydın tatlı prensler, prensesler ve güzel anneleri

Bizim cinsiyetimiz de 1 ekim de belli olcak, heyecanla bekliyorum:)

Rahatsız olan arkadaşlar kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi:)

benim annemde ablamda çok ayva yemiş ama gamzeler yüzünde değil kalçasında

günaydın mart annecikleri bebişlerinz iyimi bugün 6 da dr randevumz var kuzum inşaallah iyidir cinsiyetini öğrenebilcezmi bakalım sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…