2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ama ben geçen çileğe aşerdim çok yedim.bence yiyince olmaz,eğer ellerin çilekli bir yerini kaşırsan iz çıkar

aynen yersen birsey olmuyo,
ellerini surersen oluyo o yuzden dikkat edin,
annem kiz kardesimde denemis dalak yemis elini beline sürmus kiz kardesimin ayni yerde
izi var.

venüstencim sen bu komik yazıları nerden buluyorsun kızzzzz gülmekten çatlıyacağım şimdi.
çok pozitifsin Allah kanamalarını ve iltihapını bi çırpıda silsin inşallah.
bu arada senin de istanbul Avrupa yakasında olduğunu duymştum.ben de ordayım semtler yakın değil sanırım yakın olsaydı aynı hastaneye giderdik ne güzel olurdu.görüşürdük :)

Yaaaaaa ben bir sürü alıntı yapıp yazmıştım yok hiç biri benim internet şaşırdı kendini

Uhde canım testlerinin iyi çıkmasına sevindim eminim kese de yukarı çıkacaktır içini ferah tut canım geçmiş olsun.

sefy84 canım inşallah yarınki kontrolden çok iyi haberlerle gelirsin bu testlerde olumsuzluk çıkan çok duyuyoruz her şey normalken. Dualarım seninle haberlerini bekliyorum.

yellov ben de hala folik asit kullanıyorum. Geçen hafta doktor yarım kutunu bitir dedi. Çoğu doktor folik asiti bıraktırıp elevit veriyor onun içinde de folik asit var. Doktorum bulantılarım tamamen geçmedi diye demir ilacını da başlamadı bulantı yapar seni zorlamaya gerek yok dedi. Zamanla telafi ederiz dedi. Ben ona güveniyorum her şeye kulak asmıyorum. Sen de umursama gittiğin uzman doktoru dinle.

Berkerdem ben de daha çabık sinirleniyorum sonra bakıyorum gereksiz ama oluyor işte. Bizimki alıştı alttan alıyor bakalım ne kadar sabrı. Kendini üzmemeye çalış konu ne bilmiyoruz ama bebeğin her şeyden önemli.

canim ciger, dalak, cilek bebiste iz yaparmis,
hamilelikte nereni ellersen bebisin orasinda o iz cikiyormus
ben e benziyo,
cilek yiyincede kirmizi iz cikiyomus
Tam tersi hamileyken özellikle çilek yenmeli, Kuzenim iki doğum yaptı ve hamileliklerinde çileğe acayip düşkündü, hergün koca bir kase yerdi, ve çilek bebeğin çok zeki olmasını sağlıyor, ve ikisinde de hiç bir leke yok, tam tersine çok güzel ve çokta zeki,akıllı çocuklar

kuzeninin neyi oldu acayip meraklandım şlimdi aynı çıkcak mı diye.dktrmuz belli değil ama kız olabilir dedi de bana bende çileğe düşkünüm

yedinmi bisey olmuyo fakat biyerine surdunmu iz yapiyomus,
bizim mahallede bir yengenin cocugunda var elinin ustunde,
ayni cilegin izi,
annem sormus cilekten oldu demis,
ne kadar dogru bilemicem,
ben yine onlemimi alicam sizlede paylasmak istedim,
ayva cok faydaliymis bebise ayni zamanda gamzeli guzel yuzlu olurmus

canım daha önce bu şekilde sinirlenmemiştim maddi manevi sıkıntı olunca kendimi sakinleştiremedim çalışmaya alışmışım evde durmak bana yaramadı heralde yarın dr gidince sorcam çalışabilirsin derse çalışmak istiyorum bana hem maddi hem manevi iyi gelcek tabi patronlar beni karnı burnunda kabul ederse

Cnm cnm telaş yapma.Arkadaşların hepsinin de dediği gibi bu testlerin yanılma payı var. Önce doktorunu dinle bakalım...

Doğum tarihi ve ölüm tarihi değişmezmiş ya... Rabbim bizim için en hayırlı zamanı belirlemiş. Tam ümidi kesmişken nasıl güzel bir ödül bu böyle...Cnm Allah tamamına erdirsin sizin adınıza çooook sevindim..

kızlarr aranızda hala folik asit kullanan var mı lütfen bir cevaplayabilirmisiniz?

Cnm benim bildiğim hamile kalmadan 3 ay önce başlanıp hamileliğin 3. ayında bırakılıyor. Bende 12 haftalıkken bıraktım. Ama fazla kullanmanın zararı olurmu bilmiyorum...

herkese merhaba 13+1 deyim ve inanılmaz kabızlık problemi çekiyorum ne yapabilirim

Kuru kayısı, bol sıvı gıdalar, özellikle su ve içebilirsen zeytin yağı...

Benimde bu sıralar canım ciğer şiş çekiyor ama eşim zararlıdır diye izin vermiyor...
ciğer şiş mi, maşaAllah ya, ben 14. haftamdayım daha canım hiçbirşey çekmedi, hala çok iştahlı yemek yiyemiyorum, et ve etli hiçbirşeyi yiyemiyorum ya nolcak benim bu halim, süt içemiyorum, yumurta yiyemiyorum, et, balık yiyemiyorum ve bebeğim için çok endişeleniyorum, zorla yemeye çalıştığım zamanda iki saat kendime gelemiyorum

Evde olmaya alışık değilsin ondan sıkıldın o zaman. İnsan etkiliyor böyle şeyler ne zaman ayrılmıştın işten hamile kalınca mı? Eski işyerinle bağlantın varsa hala onlar yardımcı olabilir belki. Allah gönlüne göre versin inşallah. İş olmasa bile kendini oyalayacak bir şeyler bul. Busmek'in ücretsiz kurslarının başvuruları var bu ara onlara da bakabilirsin oyalar seni.

ya sen yemeyin,yeyince kırmızı iz yapıyor diye yazınca ben yenilebilir demiştim, ama vucuduna sürdüğün zaman iz kalıyorsa o konu hakkında birşey diyemem

Son düzenleme:

teşekkür ederim:)

ya sen yemeyin,yeyince kırmızı iz yapıyor diye yazınca ben yenilebilir demiştim, ama vucuduna sürdüğün zaman iz kalıyorsa o konu hakkında birşey diyemem

benim teyzem de denyenlerden... ciğer yaptığı bir gün bacağının arka tarafında tam dizinin arkasına bi yere bilerek dokunmuş. ve doğdığunda kuzenimin bacağının arkasında aynı yerde kahverengi bir iz vardı... ona göre... yerken bi yerinize dokunmamaya dikkat edin. çileği de duymuştum. çok ilginç, saçma geliyor ama oluyor işte. hamilelikte çok sık ciğer ve sakatat yenmesi tavsiye edilmiyor. ama ara sıra yemenin bi zararı yok diye biliyorum. geçenlerde benimde arnavut ciğeri çekti canım. annemler bendeydi. hazır annem varken yaptırayım dedim. yoksa kendim yapmaya korkardım ne olur ne olmaz. yüzüme müzüme dokunurum.... mazallah... hele annemi bi görseniz... poşetine bile dokundurtmadı kasabın elinden kan falan sürülmüştür diye

Son düzenleme:

çoook teşekkürler:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…