- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.521
canim ciger, dalak, cilek bebiste iz yaparmis,
hamilelikte nereni ellersen bebisin orasinda o iz cikiyormus
ben e benziyo,
cilek yiyincede kirmizi iz cikiyomus
ama ben geçen çileğe aşerdim çok yedim.bence yiyince olmaz,eğer ellerin çilekli bir yerini kaşırsan iz çıkar
Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası gözkulak oluyordu.Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde "çayseti" oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, arasıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu.Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.
Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:
Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?"
Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.
Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever.
Tam tersi hamileyken özellikle çilek yenmeli, Kuzenim iki doğum yaptı ve hamileliklerinde çileğe acayip düşkündü, hergün koca bir kase yerdi, ve çilek bebeğin çok zeki olmasını sağlıyor, ve ikisinde de hiç bir leke yok, tam tersine çok güzel ve çokta zeki,akıllı çocuklarcanim ciger, dalak, cilek bebiste iz yaparmis,
hamilelikte nereni ellersen bebisin orasinda o iz cikiyormus
ben e benziyo,
cilek yiyincede kirmizi iz cikiyomus
Tam tersi hamileyken özellikle çilek yenmeli, Kuzenim iki doğum yaptı ve hamileliklerinde çileğe acayip düşkündü, hergün koca bir kase yerdi, ve çilek bebeğin çok zeki olmasını sağlıyor, ve ikisinde de hiç bir leke yok, tam tersine çok güzel ve çokta zeki,akıllı çocuklar
Tam tersi hamileyken özellikle çilek yenmeli, Kuzenim iki doğum yaptı ve hamileliklerinde çileğe acayip düşkündü, hergün koca bir kase yerdi, ve çilek bebeğin çok zeki olmasını sağlıyor, ve ikisinde de hiç bir leke yok, tam tersine çok güzel ve çokta zeki,akıllı çocuklar
Yaaaaaa ben bir sürü alıntı yapıp yazmıştım yok hiç biri benim internet şaşırdı kendini
Uhde canım testlerinin iyi çıkmasına sevindim eminim kese de yukarı çıkacaktır içini ferah tut canım geçmiş olsun.
sefy84 canım inşallah yarınki kontrolden çok iyi haberlerle gelirsin bu testlerde olumsuzluk çıkan çok duyuyoruz her şey normalken. Dualarım seninle haberlerini bekliyorum.
yellov ben de hala folik asit kullanıyorum. Geçen hafta doktor yarım kutunu bitir dedi. Çoğu doktor folik asiti bıraktırıp elevit veriyor onun içinde de folik asit var. Doktorum bulantılarım tamamen geçmedi diye demir ilacını da başlamadı bulantı yapar seni zorlamaya gerek yok dedi. Zamanla telafi ederiz dedi. Ben ona güveniyorum her şeye kulak asmıyorum. Sen de umursama gittiğin uzman doktoru dinle.
Berkerdem ben de daha çabık sinirleniyorum sonra bakıyorum gereksiz ama oluyor işte. Bizimki alıştı alttan alıyor bakalım ne kadar sabrı. Kendini üzmemeye çalış konu ne bilmiyoruz ama bebeğin her şeyden önemli.
3 lü test sonucumda risk çıkmış açık spina bfida die bişi yazıo araştırdım omurgada açıklıkmış moralim altüst işyerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bu da nerden çıktı şimdi okadar şaşkınımki
slm kızlar 4 tüp bebek denemesinden sonra dokuzuncu yılında kendiliginden gelişen bi gebeligim var
11+6 yız teyzeleri mrtın son haftası beklenen dogum tarihi
inş allah hepiğmizin bebeklerini saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasib etsin
bebek isteyen herkese allah saglıklı sıhhatli bebekler versin
kızlarr aranızda hala folik asit kullanan var mı lütfen bir cevaplayabilirmisiniz?
herkese merhaba 13+1 deyim ve inanılmaz kabızlık problemi çekiyorum ne yapabilirim
ikisi de erkekkuzeninin neyi oldu acayip meraklandım şlimdi aynı çıkcak mı diye.dktrmuz belli değil ama kız olabilir dedi de bana bende çileğe düşkünüm
Benimde bu sıralar canım ciğer şiş çekiyor ama eşim zararlıdır diye izin vermiyor...
canım daha önce bu şekilde sinirlenmemiştim maddi manevi sıkıntı olunca kendimi sakinleştiremedim çalışmaya alışmışım evde durmak bana yaramadı heralde yarın dr gidince sorcam çalışabilirsin derse çalışmak istiyorum bana hem maddi hem manevi iyi gelcek tabi patronlar beni karnı burnunda kabul ederse
yedinmi bisey olmuyo fakat biyerine surdunmu iz yapiyomus,
bizim mahallede bir yengenin cocugunda var elinin ustunde,
ayni cilegin izi,
annem sormus cilekten oldu demis,
ne kadar dogru bilemicem,
ben yine onlemimi alicam sizlede paylasmak istedim,
ayva cok faydaliymis bebise ayni zamanda gamzeli guzel yuzlu olurmus
Benimde bu sıralar canım ciğer şiş çekiyor ama eşim zararlıdır diye izin vermiyor...
ya sen yemeyin,yeyince kırmızı iz yapıyor diye yazınca ben yenilebilir demiştim, ama vucuduna sürdüğün zaman iz kalıyorsa o konu hakkında birşey diyemem
canım doktrum bana her gün 2 kuru incir 2 kuru kayısı 2 -3 kuru erik yememi söyledi. hem vitamin almam açısından hem de kabızlığı önlemek için. elimden geldiğince yemeye çalısıyorum unuttuğum da oluyor ama yediğim günlerde daha rahat olduğumu farkettim. gerçekten etkisi oluyor. bir de muz yememeye çalış o da tetikliyor.
ya sen yemeyin,yeyince kırmızı iz yapıyor diye yazınca ben yenilebilir demiştim, ama vucuduna sürdüğün zaman iz kalıyorsa o konu hakkında birşey diyemem
Tatlım ben hala çekiyorum kabızlığı,3 ay sonra geçer dediler ama nerdeeeeeeeee....Ben her sabah 4 adet kuru kayısı yiyorum aç karnına üstüne de bol su...Armut kabuklarını soymadan meyve yiyorum gün içinde..Çok kötü durumdaysam 1 kaşık zeytinyağ içiyorum... Kolay gelsin tatlım,işimiz zor:))))
canım ya estağfirullahkendimi yanlis ifade ettim canim kusura bakmayin:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?