- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.561
günaydın mart annecikleri bebişlerinz iyimi bugün 6 da dr randevumz var kuzum inşaallah iyidir cinsiyetini öğrenebilcezmi bakalım sağlıklı olsunda
venüstencim sen bu komik yazıları nerden buluyorsun kızzzzz gülmekten çatlıyacağım şimdi.
çok pozitifsin Allah kanamalarını ve iltihapını bi çırpıda silsin inşallah.
bu arada senin de istanbul Avrupa yakasında olduğunu duymştum.ben de ordayım semtler yakın değil sanırım yakın olsaydı aynı hastaneye giderdik ne güzel olurdu.görüşürdük :)
kızlar ben bugün doktora gittim, küçük küçük idrar kaçırmam oluyordu, hamilelikte doğal olan birşey olmakla beraber, idrar yolu enfeksiyonu varsada olabiliyormuş.
6. haftadan bu haftama kadar (16. hafta) idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum. sadece 1 tane antiseptik ile tedaviye başladık, baktıkki geçmedi ve tehlike sınırlarına ulaşıldı antibiyotik ve antiseptik kullandım ve geçti artık dedim. ağrı sızı yok tuvalete rahat çıkıyorum vs.
dediğim gibi idrar kaçırmadan dolayı gittim doktara dün sabah önce idrar tahlili ve lökosit almış başını gidiyoru, hemen böbrek ultrasonu böbrekler temiz kum taş yok, doktor penisilin türevi bir iğne verdi bu sefer 7 gün boyunca iğne olucam ve eğer yine geçmez ise hastaneye yatış
günde 4,5 litre su içiyorum, toplamda 5-6 litre sıvı alıyorum ona rağmen bu hale geldim, üşüyüp üşememe ilede pek ilgisi yok bu işin, terliksiz dolaşmam ve havalar nasıl sıcaktı hepimiz biliyoruz, hamileliğin doğal sorunlarından biri bu.
kızlar dikke edin, en ufacık şikayeti doktorla paylaşın ve başlangıç aşamasındaki sorunlar için ilaç kullanmamazlık yapmayın bebeğe zararlı diye, bana bakın kullanmadığım ilaç kalmadı maalesef.
ben çok uzun bir aradan sonra dün akşam balık yedim çok mutluyuminşallah artık hep yiyebilirim
Kızlar birşey söyliycem yanlış anlamazsanız, tiksindiğimiz şeyler yazmayalım olur mu, tiksinti bulaşıcıdır çünkü, siz tiksindim diyince ben de tiksiniyorum
Kızlar birşey söyliycem yanlış anlamazsanız, tiksindiğimiz şeyler yazmayalım olur mu, tiksinti bulaşıcıdır çünkü, siz tiksindim diyince ben de tiksiniyorum
ben balık yiyebiliyorum ama gel gelelim yumurtadan tiksiniyorum çok zorlanıyorum yerken napcam bilmiyorum kiii :26::26::26:
Ben ilk aylar hemen hemen her sabah 2 yumurta sarısı yiyodum kahvaltıda beyazını oldum olası sevmem bide sarısında folik olduğunu duyunca ayrıca sevdim hayret ediyodum yazın nasıl yiyom yumurta diye kendi kendime nazar değdirdim herhalde sona bi gün bi bulandı midem çöpe attım ne zamandır yemiyodum bu pazar şükür bi tane yedim inşallah artık geçmiştir...dönem dönem sanırım bulantılar biraz zaman geçince herşeyi yiyebilicez gibi
ayy canım kusura bakma lütfen bilemedim benn özür dilerimmmm
Önemli değil canım benim:)
Bu arada kızlar limangoda yeni bir marka gelmiş hastane çıkışları falan var, bizim cinsiyet belli olmadığından bişey alamadım ama fiyatları iyi geldi bana bitmeden bir bakın isterseniz, triko hırkalar falan 11 lira.
bende gördüm baya güzel şeyler vardı ama hırka bitmiş şimdiden pembeli olann diğer rengide ben sevmem neyse sıkı takip etmeliyiz bundan böyle
ben daha bi iğne almadım yaaaa hem ne alcamı bilmiyom ne kullanılır hangi marka iyidir hiç anlamıyorumherkes bişey diyo bekle acele etme diyolar kimisi al sonra çok gezemeyeceksin diyo kimi diyo bezlerini al ama hangi marka iyi ne alcaz neye göre alcaz dünyanın en çömez annesi benmiyim acaba yawwww
kızlar vip dükkan diye site var ordada güzel bebiş kıyafetleri falan var bakmak isterseniz uygun fiyatlarııı
ben de daha hiçbirşey almadım..cinsiyeti bir öğreneyim de diyorum,ama henüz tık yok...
düğünümde de böyle olmuştu..ne zaman nişanlandım,o zaman başladı bir alışveriş tufanı...
eli kulağında yakındır krizim,almadım almadım bi alıcam tutabilene aşkolsun
netten de almak çok güzeldir eminim, ama ben kredi kartı kullanmayan o azınlıktan biriyim,kapıda ödeme kolaylığı oluyor mu ki o sitede uhdecim:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?