2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydııın:) sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum.oğluşum rahat bırakmıyor çünkü:) oğlumda çilek çok yemiştim çok şükür bir yerinde leke yok söylemeden geçmeyim dedim.ama yinede dikkat edin tabi.olabiliyor böyle şeyler.herkes iyi haberler alsın inşallah.rahatsız olanlara çok geçmiş olsun.inşallah kısa sürede herşey normale döner.kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın...

ayyyy bebişim bende neler varda vakit yok paylaşmaya bu aralar kılım patrona abuk sabuk işler çıkarıyo eve gittiğimdede uyuyorum hemencecik eskiden gece kuşuydum gece yarılarına kadar kkda takılırdım şimdi tavuklarla ayni saatte uyuyom :) bebişim sütlü çöreğimle aynı dr gidiyoruz onun tavsiyesi üzerine gittim allah razı olsun sütlümden gayet memnunum sende gel yawru kuşum ? sen hangi semttesin ? hatta istanbuldaki mart anneleri buluşabilirizde kocaman göbişlerimizle

canım geçmiş olsun bendede aynı şey oldu dr ilaç verdi onları kullanıyorum sanırım bitene kadar kullanacağım ilaçları çünkü dr bişey demedi....peki iltihabın geçtiğini nasıl anlayacağız ? çünkü ben iltihap olduğunu bile anlamadım dr sorular sormasa haberimde olmayacktı yanma vardı ama ilaçlardandır diyordum deilmiş....bende ayaklarımı belimi üşütmemeye dikkat ediyorum atlet giymesdim onu bile giydim hırkam hep yanımda üşümesemde sabah akşam giyiyorum evdede camları açmıyorum yatarken ve yorganla yatıyorum ama kapıyoz demekki...inşallah hemencecik geçer benimkide seninkide....hastaneye neden yatacaksın onu anlamadım ?

Kızlar birşey söyliycem yanlış anlamazsanız, tiksindiğimiz şeyler yazmayalım olur mu, tiksinti bulaşıcıdır çünkü, siz tiksindim diyince ben de tiksiniyorum

ben balık yiyebiliyorum ama gel gelelim yumurtadan tiksiniyorum çok zorlanıyorum yerken napcam bilmiyorum kiii :26::26::26:

Ben ilk aylar hemen hemen her sabah 2 yumurta sarısı yiyodum kahvaltıda beyazını oldum olası sevmem bide sarısında folik olduğunu duyunca ayrıca sevdim hayret ediyodum yazın nasıl yiyom yumurta diye kendi kendime nazar değdirdim herhalde sona bi gün bi bulandı midem çöpe attım ne zamandır yemiyodum bu pazar şükür bi tane yedim inşallah artık geçmiştir...dönem dönem sanırım bulantılar biraz zaman geçince herşeyi yiyebilicez gibi

inş. canım doğru düzgün birşeyler yiyelimde bebişlerimiz beslensinler artıkk

ayy canım kusura bakma lütfen bilemedim benn özür dilerimmmm

Önemli değil canım benim:)

Bu arada kızlar limangoda yeni bir marka gelmiş hastane çıkışları falan var, bizim cinsiyet belli olmadığından bişey alamadım ama fiyatları iyi geldi bana bitmeden bir bakın isterseniz, triko hırkalar falan 11 lira.

bende gördüm baya güzel şeyler vardı ama hırka bitmiş şimdiden pembeli olann diğer rengide ben sevmem neyse sıkı takip etmeliyiz bundan böyle

günaydın arkadaşlar

berkerdem güzel haberlerle gel inşallah canım,dün stresliydin bugün yavrunu görünce bişeycik kalmaz

ayrıntılı tetkik yaptırcak arkadaşım(ismi hatırlayamadım özür)inşallah güzel haberle gelirsin bugün,Rabbim hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat versin,bize üzüntü yaşatmasın

mericim benim de hamileliğin ilk başında ellerimde soyulma oldu...sıcak zamanlardı o zaman o yüzden midir bilmem,ama sonra düzeldi cildim yenilendi..yılan gibi deri değiştirdim diyordum bi ara

ben de Allah kısmet ederse cumartesi günü ankaraya gidicem randevumuzu aldık

ben daha bi iğne almadım yaaaa hem ne alcamı bilmiyom ne kullanılır hangi marka iyidir hiç anlamıyorum herkes bişey diyo bekle acele etme diyolar kimisi al sonra çok gezemeyeceksin diyo kimi diyo bezlerini al ama hangi marka iyi ne alcaz neye göre alcaz dünyanın en çömez annesi benmiyim acaba yawwww

kızlar vip dükkan diye site var ordada güzel bebiş kıyafetleri falan var bakmak isterseniz uygun fiyatlarııı

ben de daha hiçbirşey almadım..cinsiyeti bir öğreneyim de diyorum,ama henüz tık yok...

düğünümde de böyle olmuştu..ne zaman nişanlandım,o zaman başladı bir alışveriş tufanı...

eli kulağında yakındır krizim,almadım almadım bi alıcam tutabilene aşkolsun

netten de almak çok güzeldir eminim, ama ben kredi kartı kullanmayan o azınlıktan biriyim,kapıda ödeme kolaylığı oluyor mu ki o sitede uhdecim:97:

bende gördüm baya güzel şeyler vardı ama hırka bitmiş şimdiden pembeli olann diğer rengide ben sevmem neyse sıkı takip etmeliyiz bundan böyle

7 de mi 8 de mi ne açılıyor hemen dikilmek lazım başına:)

Birbirimize öğretiriz hep beraber canım:)

kızlar vip dükkan diye site var ordada güzel bebiş kıyafetleri falan var bakmak isterseniz uygun fiyatlarııı

Güzelmiş gerçekten cinsiyet kesinleşsin saldırıcam ben de:)

valla canıım kapıdan ödeme gibi kolaylığı yok sanırım kredi kartıyla alıyorum sürekli ben... bende kredi kartını yeni alanlardanım 1 tane var oda bana yetiyor çok şükür işlerimi hallediyorum en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…