- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.581
biz geldik...:79:
dün dr kontrolümüz vardı biliyorsunuz ...
herşey yolunda çok şükür bebeğim gayet sağlıklı 122gr olmuş teyzeleri...
veeee %70 PRENSESİMMM
öyle inatçı ki bacaklarını asla açmadı bacakları kapatmış topuklarınıda dayamış poposuna dönerken bile öyle dönüyordu içimde... dr kemik yapısına göre bi yorum yaptı ama malesef hala kesin değil bi ara bişi var orda dedi ama 10gün sonra görücez inş dedi bi oran werin dedim %70 şimdilik dedi...
hayırlısı olsun bidahaki kontrole inş tamemen öğreniriz...terbiyeli bi kızım olcak teyzeleri ...
valla canıım kapıdan ödeme gibi kolaylığı yok sanırım kredi kartıyla alıyorum sürekli ben... bende kredi kartını yeni alanlardanım 1 tane var oda bana yetiyor çok şükür işlerimi hallediyorum en azından...
veeee %70 PRENSESİMMM
öyle inatçı ki bacaklarını asla açmadı bacakları kapatmış topuklarınıda dayamış poposuna dönerken bile öyle dönüyordu içimde... dr kemik yapısına göre bi yorum yaptı ama malesef hala kesin değil bi ara bişi var orda dedi ama 10gün sonra görücez inş dedi bi oran werin dedim %70 şimdilik dedi...
hayırlısı olsun bidahaki kontrole inş tamemen öğreniriz...terbiyeli bi kızım olcak teyzeleri ...
veeee %70 PRENSESİMMM
merhaba arkadaşlar ben de geldim.16 haftalık hamileyim.Daha cinsiyetimiz belli olmadı kısmetse cuma günü 3 lü test sonuçlarımızı alıcaz dua edin lütfen hayırlı haberler alalım.
veeee %70 PRENSESİMMM
veeee %70 PRENSESİMMM
canım geçmiş olsun bendede aynı şey oldu dr ilaç verdi onları kullanıyorum sanırım bitene kadar kullanacağım ilaçları çünkü dr bişey demedi....peki iltihabın geçtiğini nasıl anlayacağız ? çünkü ben iltihap olduğunu bile anlamadım dr sorular sormasa haberimde olmayacktı yanma vardı ama ilaçlardandır diyordum deilmiş....bende ayaklarımı belimi üşütmemeye dikkat ediyorum atlet giymesdim onu bile giydim hırkam hep yanımda üşümesemde sabah akşam giyiyorum evdede camları açmıyorum yatarken ve yorganla yatıyorum ama kapıyoz demekki...inşallah hemencecik geçer benimkide seninkide....hastaneye neden yatacaksın onu anlamadım ?
VENUSTEN; [COLOR="#0000FF" .!.:mor kutuda 1 toz verdi onu içtim c.tesi sabahı zaten 1 taneydi birde infex 200 mg verdi sabah akşam içiyom lökosit miktarını bilmiyorum çünkü test dosyada kaldı dr bol su iç dedi başka bişey demedi tekrar gittiğimizde idrar testi yapcak sanırım...ama şu an bi sorun yok sanki yanma olmuyor başka ne belirtisi olurki iltihabın ? geçtiğini yada geçmediğini biz anlayamayız o zaman test yaptırcaz öylemi ? 2 hafta sonra gitcem dr bakalım...[/COLOR]
günaydın kızlar ya sizler idrarda iltihap olduğunu nasıl anladınız?bir şikayetiniz var mıydı?ben de bazen bakıyorum da bulanık oluyor idrarımın rengi ama öyle ağrım fln yok bende de varmıdır acaba iltihap fln şüphelendim???
ranacım gözün aydın darısı hala öğrenmemiş olanların başına ben de bebişimi özledim hem de çoook ama taaa ekimin 19unda randevum var(
ranacım tebrik edrim cnm artık o kızdır sen emin ol banada erğe benziyo dediler hep erkek çıktı....
birde kız anneleri ben patikler buldum örün prenseslere cok beğendim
Eki Görüntüle 260139 Eki Görüntüle 260140 Eki Görüntüle 260141
ranacım tebrik edrim cnm artık o kızdır sen emin ol banada erğe benziyo dediler hep erkek çıktı....
birde kız anneleri ben patikler buldum örün prenseslere cok beğendim
Eki Görüntüle 260139 Eki Görüntüle 260140 Eki Görüntüle 260141
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?