2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz geldik...:79:
dün dr kontrolümüz vardı biliyorsunuz ...
herşey yolunda çok şükür bebeğim gayet sağlıklı 122gr olmuş teyzeleri...
veeee %70 PRENSESİMMM
öyle inatçı ki bacaklarını asla açmadı bacakları kapatmış topuklarınıda dayamış poposuna dönerken bile öyle dönüyordu içimde... dr kemik yapısına göre bi yorum yaptı ama malesef hala kesin değil bi ara bişi var orda dedi ama 10gün sonra görücez inş dedi bi oran werin dedim %70 şimdilik dedi...
hayırlısı olsun bidahaki kontrole inş tamemen öğreniriz...terbiyeli bi kızım olcak teyzeleri ...

canım gözün aydınn hayırlı uğurlu olsun inş...prenseslerimizde baya çoğaldı MAŞALAHHH

anladım sağolasın canım..bir tane alıp kullanılabilir evet,netteki şeylerde gözümün kalmaması için

ranacım tebrik ederim,maşallah iyiymiş de ne güzel

Hadi hayırlısı olsun cnm inşallah siz böyle yazdıkça ben daha çok heycanlanıyorum yaa bu arada kızlar ben hiç kilo almıyorum hala agustosta ilk haftası kilomdayım iyi mi kötü mü bilemiyorum haftaya doktora gidicem şimdi kafayı ona taktım gayette iyi yemek yiyorum ama 4 ay oldu nerdeyse

oyyy maşallah tebrik ederim balım....anam bi tek benim zillimi hemen açtı hiç anasına çekmemiş benim kızım babası gibi fırlama olcak inşallah babası şimdiden tutuştu eyvah eyvah diyo

merhaba arkadaşlar ben de geldim.16 haftalık hamileyim.Daha cinsiyetimiz belli olmadı kısmetse cuma günü 3 lü test sonuçlarımızı alıcaz dua edin lütfen hayırlı haberler alalım.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar...
dr un hala kesin değil demesi hala sewincimi etkiliyor...şimdi ben kızım diye sewiyorum birde değişirse yine diye içimde huzursuzluk oluyor doğal olarak...
10gün sonra 3lü testte açarda gösterir kendini inş...
bu arada bende geçen aydan bu aya 3kilo almışım ...çok şaşırdım yaa ben öyle çokta yemiyorum ki...

tekrar hayırlı olsun canım benimherkes benim kızı terbiyesiz değilki bacaklarını ayırsın öyle :))rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım

hayırlı osun hayatım allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

canım geçmiş olsun bendede aynı şey oldu dr ilaç verdi onları kullanıyorum sanırım bitene kadar kullanacağım ilaçları çünkü dr bişey demedi....peki iltihabın geçtiğini nasıl anlayacağız ? çünkü ben iltihap olduğunu bile anlamadım dr sorular sormasa haberimde olmayacktı yanma vardı ama ilaçlardandır diyordum deilmiş....bende ayaklarımı belimi üşütmemeye dikkat ediyorum atlet giymesdim onu bile giydim hırkam hep yanımda üşümesemde sabah akşam giyiyorum evdede camları açmıyorum yatarken ve yorganla yatıyorum ama kapıyoz demekki...inşallah hemencecik geçer benimkide seninkide....hastaneye neden yatacaksın onu anlamadım ? [/QUOTE]

doktor hangi ilaçları verdi ve lökosit miktarın ne ?

sen ilaçlarını çok düzenli kullan ve ilaçların biter bitmez 3 gün ara ile 1 hafta boyunca tahlil yaptır, lökosit hala var ise hemen doktoruna git, bebeğe iltihap geçme ve erken doğum riski taşıyorsun.

doktor hangi ilaçları verdi ve lökosit miktarın ne ?

sen ilaçlarını çok düzenli kullan ve ilaçların biter bitmez 3 gün ara ile 1 hafta boyunca tahlil yaptır, lökosit hala var ise hemen doktoruna git, bebeğe iltihap geçme ve erken doğum riski taşıyorsun.[/QUOTE]

mor kutuda 1 toz verdi onu içtim c.tesi sabahı zaten 1 taneydi birde infex 200 mg verdi sabah akşam içiyom lökosit miktarını bilmiyorum çünkü test dosyada kaldı dr bol su iç dedi başka bişey demedi tekrar gittiğimizde idrar testi yapcak sanırım...ama şu an bi sorun yok sanki yanma olmuyor başka ne belirtisi olurki iltihabın ? geçtiğini yada geçmediğini biz anlayamayız o zaman test yaptırcaz öylemi ? 2 hafta sonra gitcem dr bakalım...

günaydın kızlar ya sizler idrarda iltihap olduğunu nasıl anladınız?bir şikayetiniz var mıydı?ben de bazen bakıyorum da bulanık oluyor idrarımın rengi ama öyle ağrım fln yok bende de varmıdır acaba iltihap fln şüphelendim???

ranacım gözün aydın darısı hala öğrenmemiş olanların başına ben de bebişimi özledim hem de çoook ama taaa ekimin 19unda randevum var(

canım infex bitince doktor kontrolünü beklemeden test yaptır ve sonucunu göster doktoruna beklersen ve eğer ilaçlar tam geçirmez ise dahada hızlı bir şekilde başlangıç teşhisten de kötü oluyor aman dikkat et canım

Bebişim bende bariz bi belirti yoktu yanmam vardı çiş yaparken gerçi wcyede çok çıkıyodum ama çok su içiyodum bu arada ben yanmanında ağdadan olacağını düşünmüştüm ayyyy siz benim ağdadan dolayı başıma gelenleri bilmiyosunuz anam anam onuda yazarım birazdan....4 lü test için dr gittim ya geçen cuma dr sorular sordu işte yanma varmı sık gidiyonmu bide ağda durumunu anlattım dedi idrar testi yapalım hemen alın testi gelin iyikide yaptırmışım üşütmeden olabilir dedi ama dikkat ediyorum demekki farketmeden üşütüyoruz dr bol su iç ilaçları kullan dedi başka bişey demedi....bende çok anlamam bu işlerden ama nette okuduğum kadarı ile sık rastlanan bişeymiş hamilelikte inşallah malkoçun dediği kadar ciddi bişey yoktur korktum birden....

ranacım tebrik edrim cnm artık o kızdır sen emin ol banada erğe benziyo dediler hep erkek çıktı....

birde kız anneleri ben patikler buldum örün prenseslere cok beğendim

canım bittim patiklere hele şu boncuklu kurdelalı olan harika yaaa.... el becerim çok iyidir birçok şey ördüm ama patik hiç örmemiştim nasıl oluyorki bu modelin açıklaması falan olsaydı keşke...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…