2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bittim patiklere hele şu boncuklu kurdelalı olan harika yaaa.... el becerim çok iyidir birçok şey ördüm ama patik hiç örmemiştim nasıl oluyorki bu modelin açıklaması falan olsaydı keşke...

uhde yapsana minnoşa ah benim kızım olcaktıki cok kokoş olurdu anası gibi herkez diyodu bekarkende senin kızın olsa düşünemiyoruz diye....ama erkeği duyunca şaşırdım saçlarını kesticez uzatıp toka takamıcaz diyorum eşime...

örmeyi düşünüyorum canım ama patik hiç örmedim bu modelde nerden başlanıyor bilemedim bilsem hemene başlarım valla çok hoşuma gittiii

arkadaslar merhaba bende hamileligimi dun ogrendim yaklasik 4 haftalikmis...cok heyecanliyim tabi ve cok korkuyorum ters bisey olcak diye. ilk randevum haftaya carsamba gunu. acaba o gun ultrasonda ne gorunur? cok heyecanliyim...yolunda gitmeyen bisey olucak diye korkuyorum. sizce ultrasonda bisey gorunurmu?

kısmetse bende martta anne olucam inşşş
hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin inş...

canım ilk önce hayırlı uğurlu olsun hiç korkma strese girme yenide olsa etkilenir bebişin ilk ultrasyonda keseyi göreceksiniz inş... daha sonra dr. belli bir tarih verecek o zamanda kalp atışlarını dinleyeceksiniz böyle işte hayırlı olsun tekrardan

Teskkur ediyorum canim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. ister istemez panikliyorum...ilk hamileligim nasil geciyor neler oluyor bilmiyorum. mide bulantilari ne zaman basliyor? haftaya ultrasonda dis gebelik olup olmadigi belli olurmu peki??

ranacım pamuk prensesin hayırlı olsun, tebrik ederim canım

h.sonu bende çamlıcadaki büyük ebebek mağazasına gideceğimm
oğluşuma şimdiden birazcık birşeyler alayım diyorummm çok güzel şeyler var,internetten güvenemiyorum ben kalitelerine gidip yerinde göreceğim o yüzden, şöyle arabalara pusetlere bir bakayım fiyatlar hakkında fikir edineyim diyorum.
bu arada oğluşum doğduktan 4 ay sonra taşınacağımız için şimdilik oda takımı almıyorum yeni eve geçince yapacağım odasını allah nasip ederse, şu park yataklardan almayı düşünüyorum. gidip bir fizibilite çalışması yapmak lazım

Son düzenleme:

doktor hangi ilaçları verdi ve lökosit miktarın ne ?

sen ilaçlarını çok düzenli kullan ve ilaçların biter bitmez 3 gün ara ile 1 hafta boyunca tahlil yaptır, lökosit hala var ise hemen doktoruna git, bebeğe iltihap geçme ve erken doğum riski taşıyorsun.[/QUOTE]

nasıl yani o kadar tehlikeli demek bende sürekli akıntı var dr fitil verdi ama fayda yok bendede varmıdır aaba

mide bulantıları kişiden kişiye değişiyor mesela ben ikiz bebek bekliyorum hiç bulantı kusma baş dönmesi yaşamadım çok şükür rahat bir dönem geçirdim ama bazı arkadaşlarımız ilk gün başladı halen çekiyorlar bu sıkıntıları inş. sende rahat bir hamileleik geçirirsin.. tabiiki dış gebelik olup olmadığı belli olur canım ultrasyonda

bende park yataklardan almayı düşünüyorum c.tesi baya araştırdım bende hem büyük ve genişler hemde taşınabilmesi kolay istediğin yere rahatlıkla götürebiliyosun inş. bebişlerde rahat ederler ve uzun bir süre kullanılıyor canımmm

Ülkemizde kişi başı milli gelir 10.000$'a yaklaşmış. Benim cebimde 10 YTL var. Kim hakkımı yiyorsa haram olsun! kadın, 34, İstanbul

Dün haberlerde çıkan tekstil sektörünün krize girmesine kocamın yorumu: "Bak bir aydır alışveriş yapmıyorsun, tekstil krize girmiş!" kadın, 34, İstanbul

"Seviyor musun?" dedim, "Seviyorum." dedi. "Ne kadar?" dedim, "Çok." dedi. "Ne kadar çok?" dedim. "Her akşam eve gelip dırdırını çekecek kadar çok..." dedi. Sustum... kadın, 26, Ankara

Şiddetli kavgamız sırasında "Gidiyorum ben, bitti!" dediğimde "Dönerken mutfaktan su getir, sana laf anlatacağım diye boğazım kurudu!" diyen kocamı huzurlarınızda yılın kozalağı seçiyorum. kadın, 24, İstanbul

Lacivert ceketi, gri pantolonu, kahverengi ayakkabısı ve siyah kemerini bir arada giyen babama annemin yorumu: "Toplama bilgisayar gibi olmuşsun!" Erkek, 37, İstanbul

Bir alkış da sınava giderken, 1 GB'lık flash disc'e Kur-an'ı Kerim ve dualar atan, sonra da boynuna asan ve cevşen niyetine kullanan kardeşime gelsin. kadın, 31, İstanbul

Bir alkış da Sema ismindeki sevgilisine doğum gününde ''Semaver'' hediye eden arkadaşıma gelsin lütfen.
Erkek, 23, Antalya

Hafta sonu babasıyla gezmek için süslenmeyi abartan oğluma "Oğlum çapkınlık mı yapacaksınız?" diye sordum. Oğlum tüm sempatikliğiyle cevap verdi; "Evet anne, babam da bakıyor kızlara ben de. Ama senin kadar güzelini görmedik!" kadın, 38, İstanbul

Karımla alışveriş merkezinde dolaşırken birden önümüzden inanılmaz güzel bir kadın geçti. Nasıl oldu ben de anlamadım ama ilk defa bir kadına bu derece kilitlendim. Bu durumun farkında olan karımın şu sözleri ile kendime geldim. "Bakma faslın bittiyse kavgaya geçeceğim! Erkek, 25, İstanbul

ewet kızlar park yataklar çok harika ...taşınabiliyor oyun parkı oluyor kullanımıda çok rahat ...bende dün baktım ve kesinlikle ondan alıcam ...tek karar veremediğim şey rengi...şimdi kızım olcak eğer nasip olurda bi dahakine oğlum olursa oratk kullanım olsun diye yeşil mi alsam ...???ama yeşil alırsam pembiş bi oda yapamam ...gerçi mobilyasını beyaz düşünüyorum ...siz olsanız ne yapardınız ??*

ilahiii canım yaaa hakkatten çok güzeldiii

canım ben iki tane alacagım için biri mavi olacak doğal olarak ama diğerinin pembe rengi hoşuma gitmedi onun için lilayı tercih edecegim baya güzel görünüyodu bence sende bakabilirsin her ikisi içinde uygun olur diye düşünüyorum...

Ben aslında o tüllü müllü yuvarlak beşiklerden ya da bambu beşiklerden istiyordum ama tecrübeli arkadaşların dediğine göre 3 aydan sonra onu kullanamıyormuş bebişler. 1 yıla kadarda odasında yatamayacakmış süt emdiği için. Bende en iyisi park yatak alayım hemde tekerlekli gündüzde salona taşırım gözümün önünde olur sürekli diye düşündüm. Yoksa park yatakların görünümü hiç beğenmiyorum ama daha kullanışlı diğerlerine göre. İlerdede oyun parkı olarak kullanılabiliyormuş
Chiccoya bir baktım şöylece kumandalı olanları var bebeğe masaj falan yapıyor sallıyor müzik çalıyor sanırım onlardan alacağım tabii daha iyice araştırmadım

selam arkadaşlar, ben de dün dr.a gittim. çok şükür her şeyi güzel dedi. 2. düzey ultrason istedi 18 ekim-1 kasım arası yaptır dedi. sizlerden de istendi mi acaba?
cinsiyeti içinse tamamen kafam karıştı 12. haftada gittiğim başka bir dr. kesinmiş gibi erkek demişti hatta görmüyor musunuz pipiyi dedi. dünse kendi dr.um erkek olsa çıkıntı olur görürüm kesin diyemiyorum ama büyük ihtimal kız dedi. bizim için hiç farketmez ilk bebeğimiz zaten ikisi de başımızın tacı. ama canım sıkıldı böyle. kesin kız dese sorun yoktu ama öyle de diyemedi. 4 hafta daha beklemem gerekiyor şimdi

selam arkadaşlar, ben de dün dr.a gittim. çok şükür her şeyi güzel dedi. 2. düzey ultrason istedi 18 ekim-1 kasım arası yaptır dedi. sizlerden de istendi mi acaba?
cinsiyeti içinse tamamen kafam karıştı 12. haftada gittiğim başka bir dr. kesinmiş gibi erkek demişti hatta görmüyor musunuz pipiyi dedi. dünse kendi dr.um erkek olsa çıkıntı olur görürüm kesin diyemiyorum ama büyük ihtimal kız dedi. bizim için hiç farketmez ilk bebeğimiz zaten ikisi de başımızın tacı. ama canım sıkıldı böyle. kesin kız dese sorun yoktu ama öyle de diyemedi. 4 hafta daha beklemem gerekiyor şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…