2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hem oda takımı hem park yatak alacağım
Ben park yatağını odasına koymayacağım ama yatak odamızda duracak.

kızlar omega3 içiyormusunuz? benim dktorum 12. haftamda başlattı:

Gebelik (hamilelik) dneminde omega 3 ya asitleri (balk ve ceviz) tketiminin nemi, omega III kaynaklar - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
Gebelik ve Omega 3-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

Omega 3 yağ asitlerinin faydaları nelerdir?

Hamilelik döneminde önerildiği miktarda alınan Omega 3 yağ asitlerinin rahim içinde gelişmekte olan bebeğin beyin ve göz gelişimine önemli katkılarda bulunduğu uzun zamandan beri bilnmektedir. Bunun yanında yeni çalışmalar bu maddenin daha da farklı özelliklerini ortaya çıkarmıştır:

Hamilelik döneminde Omega 3 yağ asitlerini en yüksek seviyede tüketen anne adaylarıyla en düşük seviyede tüketen anne adaylarının hamilelik dönemi, lohusalık ve emzirme dönemi ve bebeklerinin gelişimlerini inceleyen çalışmalarda bu maddeyi yüksek seviyede tüketen anne adaylarında erken doğum riskinin azaldığı, preeklampsinin (preeklampsi halk arasında gebelik zehirlenmesi olarak bilinir ve tansiyon yükselmesi ve idrarda albumin görülmesi şeklinde seyreder) daha az görüldüğü, annede doğum sonrası depresyon ve hafıza bozukluğu oranının daha düşük olduğu gözlemlenmiştir. Yine bu çalışmalar hamilelik döneminde omega 3 maddesini bolca tüketen annelerin bebeklerinin yenidoğan ve bebeklik döneminde daha az uyku sorunu yaşadığını, ileriki dönemlerde çocukluk çağı allerjilerinin daha az görüldüğünü, hiperaktivite gibi dikkat eksikliği sorunlarının daha az yaşandığını göstermektedir. Hatta son bir çalışma hamilelik döneminde yüksek seviyede Omega 3 yağ asiti tüketen anne adaylarının kız çocuklarında ileride meme kanseri görülme riskinin azaldığını bile göstermektedir..(devamı için yukarıda linkleri tıklayın)

semaver çok iyiymiş

kızlar ben bunu cok beğendim yatak odama park yatak istiyorum ama bebek odasınıda yapıcam bebek odasını beyaz ve kulplarında khve rengi ayıcıklar olan bir takım beğendim bende mavili olsun istemiyorum ilerde birde kızım olusa beraber kullansınlar diye düşünüyorum...

Bu hangi markanın canım? Güzelmiş çok beğendim
bende oğlumun oda takımın beyaz yapacağım, bende modokoda kervan mobilyada beğendim ,

cnm ceybebek var netten buldum bende cok beğendim fiyatıda uygun 190 tl ve bütün aksesuarları içinde .....

Park yatakların görüntüleri genelde benim pek hoşuma gitmiyor kaba geliyor gözüme ama mecbur ondan alacağım.
Ama bu güzelmiş daha derli toplu hoş duruyor. Bir bakayım netten
Teşekkür ederim

canım sıkma canını sağlıklı olsunlarda var sen geç öğren önemli olan gelişimlerii üzme kendini....

çok hoş görünüyor hakkatten çok güzel Allahım içlerini doldurmak nasip etsin inş.. tek olsa bende böyle birşeyler düşünebilirim ama çift olunca baya zorlayacaklar bizi maddi yönden onun için uzun süreli kullanışlı pratik birşeyler daha uygun geldi bana...

Çok güzelmiş gerçekten.Ben park yatak almayı düşünüyorum,çok kullanılı olduğunu söylüyorlar;ama 7-8 aylık olana kadar bekliycem alamk için.

Park yatakların görüntüleri genelde benim pek hoşuma gitmiyor kaba geliyor gözüme ama mecbur ondan alacağım.
Ama bu güzelmiş daha derli toplu hoş duruyor. Bir bakayım netten
Teşekkür ederim

bende kervan bebe sitesine baktım 3 numaralı oda takımı hoşuma gitti.

aaminnn rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.ikizler içinde ben park yataklar gördüm cnm onlara baktınmı ...

kızlar babybay diye bir alman markasının ürünü bu, türkiye'de yok yada ben bulamadım bir ithalatçı, halama söyledim gerçekten güzel birşeyse alıp gönderecek bana, hem yatak odamızda hemde ön korkuluğunu takarak evin istediğim yerinde kullanabileceğim hoş bir ürün sanırsam, incelemek isteyenler için sitenin linki aşağıda,

Beistellbetten babybay - das geniale Beistellbett, Stillbett, Babybett

bende kervan bebe sitesine baktım 3 numaralı oda takımı hoşuma gitti.

aaminnn rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.ikizler içinde ben park yataklar gördüm cnm onlara baktınmı ...

ben ikizler için olanları görmedim canım tek olanları biliyorum hangi sitede varkii linkini atsana bende bakayım nasıllarmış ????

ÇÇÇOOOOOKKKKK mutluyum kızlarrr...:)) şimdi doktordan geldik.Bebeğim tam 180gr olmuş:))) sıpa nasıl tatlı uyuyordu...dr cinsiyeti için 15 dak. ugraştı..Nasıl inat nasıl inat zar zor gösterdi...Prensesssssssss gelio kızlar:))) çok büyümüş,çok tatlı olmuşş:)))

canım gözün aydın. bebişini sağlıkla gördün ya o bile yeter değilmi. evet eğer kız ise çok terbiyeli bir kızın olacak.

Ayy ne güzel bir prenses daha geliyor, darısı başıma artık

Harika bişeymiş;ama bulamak zor.Sen şanslıymışsın....

kızlar pratikerde 350 tl ye bebk odası var sitesinden bakabilirsiniz...genç odası bölümünde

canım ben o takımı katalokta gördüm gidip baktık vala epeyde güzel biz yatak odasına koycaz ayrı odamız yok şimdilik sığdırabilirsek alalım dedikk gardrop şifonyer geniş kullanışlı

Ne kadar çok alınması gereken şey var:)Her haftasonu alıp alıp geliyoruz sanki hiç bitmicekmiş gibi geliyor:)Ama eve gelince kocaman bir gülümsemeyle paketlere bakıp bakıp iç geçiriyorum.Bunları bizim noktacık mı giyecek diyerek:)
Mide bulantısı geçti derken nazar mı değdirdim kendime ne yaptım,2 akşamdır hiçbirşey yiyemiyorum bir hevesle yemek yapıp sonra mutfaktan nasıl kaçacağımı bilemiyorum.Ne zaman geçecek bakalımWc sorunu hala var en az 4 kez kalkıyorum.
Şu bebek arabaları hakkında bir karar veremedik,dışarıda tik oldu bütün çocuklaırn arabasının markasına bakıyorum,utanmasam memnun musunuz tarzında röportaj moduna giricem:))
Sizler hangi marka bebek arabası ve oto koltuğu almayı düşünüyorsunuz?

tebrikler cnm prensesler atağa geçti...

ben ikizler için olanları görmedim canım tek olanları biliyorum hangi sitede varkii linkini atsana bende bakayım nasıllarmış ????

cnm bugün bir sitede gördüm ama hatırlıyamıyorum ama bakmaya devam ediyorum bulunca söylerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…