- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.621
ewet kızlar park yataklar çok harika ...taşınabiliyor oyun parkı oluyor kullanımıda çok rahat ...bende dün baktım ve kesinlikle ondan alıcam ...tek karar veremediğim şey rengi...şimdi kızım olcak eğer nasip olurda bi dahakine oğlum olursa oratk kullanım olsun diye yeşil mi alsam ...???ama yeşil alırsam pembiş bi oda yapamam ...gerçi mobilyasını beyaz düşünüyorum ...siz olsanız ne yapardınız ??*
Ülkemizde kişi başı milli gelir 10.000$'a yaklaşmış. Benim cebimde 10 YTL var. Kim hakkımı yiyorsa haram olsun! kadın, 34, İstanbul
Dün haberlerde çıkan tekstil sektörünün krize girmesine kocamın yorumu: "Bak bir aydır alışveriş yapmıyorsun, tekstil krize girmiş!" kadın, 34, İstanbul
"Seviyor musun?" dedim, "Seviyorum." dedi. "Ne kadar?" dedim, "Çok." dedi. "Ne kadar çok?" dedim. "Her akşam eve gelip dırdırını çekecek kadar çok..." dedi. Sustum... kadın, 26, Ankara
Şiddetli kavgamız sırasında "Gidiyorum ben, bitti!" dediğimde "Dönerken mutfaktan su getir, sana laf anlatacağım diye boğazım kurudu!" diyen kocamı huzurlarınızda yılın kozalağı seçiyorum. kadın, 24, İstanbul
Lacivert ceketi, gri pantolonu, kahverengi ayakkabısı ve siyah kemerini bir arada giyen babama annemin yorumu: "Toplama bilgisayar gibi olmuşsun!" Erkek, 37, İstanbul
Bir alkış da sınava giderken, 1 GB'lık flash disc'e Kur-an'ı Kerim ve dualar atan, sonra da boynuna asan ve cevşen niyetine kullanan kardeşime gelsin. kadın, 31, İstanbul
Bir alkış da Sema ismindeki sevgilisine doğum gününde ''Semaver'' hediye eden arkadaşıma gelsin lütfen.
Erkek, 23, Antalya
Hafta sonu babasıyla gezmek için süslenmeyi abartan oğluma "Oğlum çapkınlık mı yapacaksınız?" diye sordum. Oğlum tüm sempatikliğiyle cevap verdi; "Evet anne, babam da bakıyor kızlara ben de. Ama senin kadar güzelini görmedik!" kadın, 38, İstanbul
Karımla alışveriş merkezinde dolaşırken birden önümüzden inanılmaz güzel bir kadın geçti. Nasıl oldu ben de anlamadım ama ilk defa bir kadına bu derece kilitlendim. Bu durumun farkında olan karımın şu sözleri ile kendime geldim. "Bakma faslın bittiyse kavgaya geçeceğim! Erkek, 25, İstanbul
Eki Görüntüle 260203
kızlar ben bunu cok beğendim yatak odama park yatak istiyorum ama bebek odasınıda yapıcam bebek odasını beyaz ve kulplarında khve rengi ayıcıklar olan bir takım beğendim bende mavili olsun istemiyorum ilerde birde kızım olusa beraber kullansınlar diye düşünüyorum...
Bu hangi markanın canım? Güzelmiş çok beğendim
bende oğlumun oda takımın beyaz yapacağım, bende modokoda kervan mobilyada beğendim ,
cnm ceybebek var netten buldum bende cok beğendim fiyatıda uygun 190 tl ve bütün aksesuarları içinde .....
canım sıkma canını sağlıklı olsunlarda var sen geç öğren önemli olan gelişimlerii üzme kendini....selam arkadaşlar, ben de dün dr.a gittim. çok şükür her şeyi güzel dedi. 2. düzey ultrason istedi 18 ekim-1 kasım arası yaptır dedi. sizlerden de istendi mi acaba?
cinsiyeti içinse tamamen kafam karıştı 12. haftada gittiğim başka bir dr. kesinmiş gibi erkek demişti hatta görmüyor musunuz pipiyi dedi. dünse kendi dr.um erkek olsa çıkıntı olur görürüm kesin diyemiyorum ama büyük ihtimal kız dedi. bizim için hiç farketmez ilk bebeğimiz zaten ikisi de başımızın tacı. ama canım sıkıldı böyle. kesin kız dese sorun yoktu ama öyle de diyemedi. 4 hafta daha beklemem gerekiyor şimdi
Eki Görüntüle 260203
kızlar ben bunu cok beğendim yatak odama park yatak istiyorum ama bebek odasınıda yapıcam bebek odasını beyaz ve kulplarında khve rengi ayıcıklar olan bir takım beğendim bende mavili olsun istemiyorum ilerde birde kızım olusa beraber kullansınlar diye düşünüyorum...
Eki Görüntüle 260203
Park yatakların görüntüleri genelde benim pek hoşuma gitmiyor kaba geliyor gözüme ama mecbur ondan alacağım.
Ama bu güzelmiş daha derli toplu hoş duruyor. Bir bakayım netten
Teşekkür ederim
canım sıkma canını sağlıklı olsunlarda var sen geç öğren önemli olan gelişimlerii üzme kendini....
çok hoş görünüyor hakkatten çok güzel Allahım içlerini doldurmak nasip etsin inş.. tek olsa bende böyle birşeyler düşünebilirim ama çift olunca baya zorlayacaklar bizi maddi yönden onun için uzun süreli kullanışlı pratik birşeyler daha uygun geldi bana...
bende kervan bebe sitesine baktım3 numaralı oda takımı hoşuma gitti.
aaminnn rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.ikizler içinde ben park yataklar gördüm cnm onlara baktınmı ...
bende kervan bebe sitesine baktım3 numaralı oda takımı hoşuma gitti.
aaminnn rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.ikizler içinde ben park yataklar gördüm cnm onlara baktınmı ...
biz geldik...:79:
dün dr kontrolümüz vardı biliyorsunuz ...
herşey yolunda çok şükür bebeğim gayet sağlıklı 122gr olmuş teyzeleri...
veeee %70 PRENSESİMMM
öyle inatçı ki bacaklarını asla açmadı bacakları kapatmış topuklarınıda dayamış poposuna dönerken bile öyle dönüyordu içimde... dr kemik yapısına göre bi yorum yaptı ama malesef hala kesin değil bi ara bişi var orda dedi ama 10gün sonra görücez inş dedi bi oran werin dedim %70 şimdilik dedi...
hayırlısı olsun bidahaki kontrole inş tamemen öğreniriz...terbiyeli bi kızım olcak teyzeleri ...
ÇÇÇOOOOOKKKKK mutluyum kızlarrr...:)) şimdi doktordan geldik.Bebeğim tam 180gr olmuş:))) sıpa nasıl tatlı uyuyordu...dr cinsiyeti için 15 dak. ugraştı..Nasıl inat nasıl inat zar zor gösterdi...Prensesssssssss gelio kızlar:))) çok büyümüş,çok tatlı olmuşş:)))
Eki Görüntüle 260207
kızlar babybay diye bir alman markasının ürünü bu, türkiye'de yok yada ben bulamadım bir ithalatçı, halama söyledim gerçekten güzel birşeyse alıp gönderecek bana, hem yatak odamızda hemde ön korkuluğunu takarak evin istediğim yerinde kullanabileceğim hoş bir ürün sanırsam, incelemek isteyenler için sitenin linki aşağıda,
Beistellbetten babybay - das geniale Beistellbett, Stillbett, Babybett
kızlar pratikerde 350 tl ye bebk odası var sitesinden bakabilirsiniz...genç odası bölümünde
ÇÇÇOOOOOKKKKK mutluyum kızlarrr...:)) şimdi doktordan geldik.Bebeğim tam 180gr olmuş:))) sıpa nasıl tatlı uyuyordu...dr cinsiyeti için 15 dak. ugraştı..Nasıl inat nasıl inat zar zor gösterdi...Prensesssssssss gelio kızlar:))) çok büyümüş,çok tatlı olmuşş:)))
ben ikizler için olanları görmedim canım tek olanları biliyorum hangi sitede varkii linkini atsana bende bakayım nasıllarmış ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?