- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.641
Eki Görüntüle 260207
kızlar babybay diye bir alman markasının ürünü bu, türkiye'de yok yada ben bulamadım bir ithalatçı, halama söyledim gerçekten güzel birşeyse alıp gönderecek bana, hem yatak odamızda hemde ön korkuluğunu takarak evin istediğim yerinde kullanabileceğim hoş bir ürün sanırsam, incelemek isteyenler için sitenin linki aşağıda,
Beistellbetten babybay - das geniale Beistellbett, Stillbett, Babybett
bende kervan bebe sitesine baktım3 numaralı oda takımı hoşuma gitti.
benimde 2 numaralı takım hoşuma gitti ama ben mavi tüllerle süsleyeceğim oda beyaz olacak mavi detaylar olacak, en çok oranın takımlarını beğendim
selam kızlar, bir süredir yoktum. teyzem ameliyat olmuştu bursaya onu ziyarete gittim apar topar. bu sabah döndüm. çok özlemişim sizleri.çok yoruldum gerçekten, yarın akşam da babanneme gidiyorum manisaya, pazar dönücem.
yeni prensesler geliyormuş aramıza, benm prensesime arkadaşlar geliyoooorrrrrhayırlı olsun cinsiyet öğrenen arkadaşlarımıza. geçmişi tam okuyamadım, inşallah okurum bi ara
bu arada bebişimize oda takımı beğendik, sade ve düz beyaz olsun istiyoruz. Belisten Doğa büyüyebilen beyaz bebek odası takımını beğendik. çekmece ve dolap kuplarını pembe yaptırmayı düşünüyoruz. sanırım önümüzdeki hafta sipariş vericez. aslında biraz daha baksakmı diyordum ama eşim de çok beğenince artık kesinleşti gibi bişey, daha fazla bakmamıza gerek yok diyor zaten vakti de yok. bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
maşallahh canımm Allahım kucagımıza almayı nasip etsin inş...ÇÇÇOOOOOKKKKK mutluyum kızlarrr...:)) şimdi doktordan geldik.Bebeğim tam 180gr olmuş:))) sıpa nasıl tatlı uyuyordu...dr cinsiyeti için 15 dak. ugraştı..Nasıl inat nasıl inat zar zor gösterdi...Prensesssssssss gelio kızlar:))) çok büyümüş,çok tatlı olmuşş:)))
tebrikler cnm prensesler atağa geçti...
cnm bugün bir sitede gördüm ama hatırlıyamıyorum ama bakmaya devam ediyorum bulunca söylerim...
İşte benimde en çok düşündüğüm konuu, bende aynen senin gibi milletin arabasını inceliyorumNe kadar çok alınması gereken şey var:)Her haftasonu alıp alıp geliyoruz sanki hiç bitmicekmiş gibi geliyor:)Ama eve gelince kocaman bir gülümsemeyle paketlere bakıp bakıp iç geçiriyorum.Bunları bizim noktacık mı giyecek diyerek:)
Mide bulantısı geçti derken nazar mı değdirdim kendime ne yaptım,2 akşamdır hiçbirşey yiyemiyorum bir hevesle yemek yapıp sonra mutfaktan nasıl kaçacağımı bilemiyorum.Ne zaman geçecek bakalımWc sorunu hala var en az 4 kez kalkıyorum.
Şu bebek arabaları hakkında bir karar veremedik,dışarıda tik oldu bütün çocuklaırn arabasının markasına bakıyorum,utanmasam memnun musunuz tarzında röportaj moduna giricem:))
Sizler hangi marka bebek arabası ve oto koltuğu almayı düşünüyorsunuz?
Belise bende bakmıştım çok güzel takımlar var.Ben oda takımı almak için biraz daha beklemekten yanayım (hem çok erken hem de ben çabuk karar veremem).Fikrini değiştirmezsen güzel bi takım bebişin için...
arkadaslar merhaba bende hamileligimi dun ogrendim yaklasik 4 haftalikmis...cok heyecanliyim tabi ve cok korkuyorum ters bisey olcak diye. ilk randevum haftaya carsamba gunu. acaba o gun ultrasonda ne gorunur? cok heyecanliyim...yolunda gitmeyen bisey olucak diye korkuyorum. sizce ultrasonda bisey gorunurmu?
gardrobu çok kullanışlı ve büyük, onun için beğendm ben, bi de beyaz istiyorduk, sonunda bunu beğendik. ama fazla gezemedik. belki daha çok beğeneceğimiz modeller de bulabiliriz ama vakit yok gezmek için maalesef. ben geceleri de yanmda yatması için park yatak düşünüyorum. çok büyük olmayanlarından. ama bambam beşikler de çok kullanışlıymış diyorlar
Ben daha hiç gezmedim zaten sadece internetten baktım çilekte bir iki tane beğendim.Ben de park yatak almayı düşünüyorum.Bambam beşik nasıl oluyor hiç duymadım?
Ben aslında o tüllü müllü yuvarlak beşiklerden ya da bambu beşiklerden istiyordum ama tecrübeli arkadaşların dediğine göre 3 aydan sonra onu kullanamıyormuş bebişler. 1 yıla kadarda odasında yatamayacakmış süt emdiği için. Bende en iyisi park yatak alayım hemde tekerlekli gündüzde salona taşırım gözümün önünde olur sürekli diye düşündüm. Yoksa park yatakların görünümü hiç beğenmiyorum ama daha kullanışlı diğerlerine göre. İlerdede oyun parkı olarak kullanılabiliyormuş
Chiccoya bir baktım şöylece kumandalı olanları var bebeğe masaj falan yapıyor sallıyor müzik çalıyor sanırım onlardan alacağım tabii daha iyice araştırmadım
kızlar bende öle hem kaçacak gibi hafif olmasın hemde tek başıma bagaja koyup çıkarabileyim bazısı çok ağır gezmek burnumuzdan gelmesin çocuumlaa aynen herkesinkine bakıorum pusetlerede arabalarada pusetler sanırım hepsi birde araba biraz itinalı seçilmeli
bambam beşik eski beşikler tarzında yere yakın, daha basit bir beşik türü. benim hiç dikkatimi çekmemişti ama birçok kişiden olumlu şeyler duydum, netten baktım sevimli duruyor ama yakından görmedim
selam arkadaşlar, ben de dün dr.a gittim. çok şükür her şeyi güzel dedi. 2. düzey ultrason istedi 18 ekim-1 kasım arası yaptır dedi. sizlerden de istendi mi acaba?
cinsiyeti içinse tamamen kafam karıştı 12. haftada gittiğim başka bir dr. kesinmiş gibi erkek demişti hatta görmüyor musunuz pipiyi dedi. dünse kendi dr.um erkek olsa çıkıntı olur görürüm kesin diyemiyorum ama büyük ihtimal kız dedi. bizim için hiç farketmez ilk bebeğimiz zaten ikisi de başımızın tacı. ama canım sıkıldı böyle. kesin kız dese sorun yoktu ama öyle de diyemedi. 4 hafta daha beklemem gerekiyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?