2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar, bir süredir yoktum. teyzem ameliyat olmuştu bursaya onu ziyarete gittim apar topar. bu sabah döndüm. çok özlemişim sizleri. çok yoruldum gerçekten, yarın akşam da babanneme gidiyorum manisaya, pazar dönücem.

yeni prensesler geliyormuş aramıza, benm prensesime arkadaşlar geliyoooorrrrr hayırlı olsun cinsiyet öğrenen arkadaşlarımıza. geçmişi tam okuyamadım, inşallah okurum bi ara

bu arada bebişimize oda takımı beğendik, sade ve düz beyaz olsun istiyoruz. Belisten Doğa büyüyebilen beyaz bebek odası takımını beğendik. çekmece ve dolap kuplarını pembe yaptırmayı düşünüyoruz. sanırım önümüzdeki hafta sipariş vericez. aslında biraz daha baksakmı diyordum ama eşim de çok beğenince artık kesinleşti gibi bişey, daha fazla bakmamıza gerek yok diyor zaten vakti de yok. bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Ben de aynı üründen düşünüyorum görmüştüm ben bir sitede hemen bakayım size.Gerçekten kullanışlı çünkü benim eşim çok deli yatar korkarım valahi yatağımızda bebişi yatırmayı:)

Belise bende bakmıştım çok güzel takımlar var.Ben oda takımı almak için biraz daha beklemekten yanayım (hem çok erken hem de ben çabuk karar veremem).Fikrini değiştirmezsen güzel bi takım bebişin için...

maşallahh canımm Allahım kucagımıza almayı nasip etsin inş...
tebrikler cnm prensesler atağa geçti...

cnm bugün bir sitede gördüm ama hatırlıyamıyorum ama bakmaya devam ediyorum bulunca söylerim...

tamam canım sevinirimmmmmmmm

Refikacığımm senin prenseste hayırlı olsun, tebrik ederim.,

İşte benimde en çok düşündüğüm konuu, bende aynen senin gibi milletin arabasını inceliyorum
Büyük olanları beğeniyorum ama taşıması güç arabanın bagajında çok yer kaplar
Hem hafif, hem tam yatılabilir, hem çift yönlü kullanılabilir puseti ayrıca takılabilir güzel bir model arıyorum ama henüz bulamadım

gardrobu çok kullanışlı ve büyük, onun için beğendm ben, bi de beyaz istiyorduk, sonunda bunu beğendik. ama fazla gezemedik. belki daha çok beğeneceğimiz modeller de bulabiliriz ama vakit yok gezmek için maalesef. ben geceleri de yanmda yatması için park yatak düşünüyorum. çok büyük olmayanlarından. ama bambam beşikler de çok kullanışlıymış diyorlar

Hayırlı olsun. ancak keseyi görebilirsin oda vajinal ultrasonda . aklına kötü şeyler getirme bütün anneler aynı tedirginliği taşıyo ister istemez . İnşallah güzel haberler alırsın

Ben daha hiç gezmedim zaten sadece internetten baktım çilekte bir iki tane beğendim.Ben de park yatak almayı düşünüyorum.Bambam beşik nasıl oluyor hiç duymadım?

kızlar bende öle hem kaçacak gibi hafif olmasın hemde tek başıma bagaja koyup çıkarabileyim bazısı çok ağır gezmek burnumuzdan gelmesin çocuumlaa aynen herkesinkine bakıorum pusetlerede arabalarada pusetler sanırım hepsi birde araba biraz itinalı seçilmeli

Ben daha hiç gezmedim zaten sadece internetten baktım çilekte bir iki tane beğendim.Ben de park yatak almayı düşünüyorum.Bambam beşik nasıl oluyor hiç duymadım?

bambam beşik eski beşikler tarzında yere yakın, daha basit bir beşik türü. benim hiç dikkatimi çekmemişti ama birçok kişiden olumlu şeyler duydum, netten baktım sevimli duruyor ama yakından görmedim

ben bu konuda çok kararsızın 6 aydan sonra park yatağın aşağı kısmına yatırırken zor olmazmı eğilip doğrulmak diye düşünüyorum çünkü şimdilik oda düşünmüyorum bebişime. Bizimle yatacak beşik mi park yatak mı ancak gidip inceleyince karar verebilirim.

bende sürekli alışveriş merkezlerinde bebekleriyle gezen hanımların arabalarına bakıyorum. graco symbio görmüştüm bikaç tane, çok şık duruyordu, hafife de benziyordu. ben ilk ona bakmayı düşünüyorum vakti gelince

Hayırlısı olsun beklemek can sıkıcı olcak ama sağlıklı olsun yeterki biraz nazlanıp merakta bırakıcak anneyi . Bizde yarın gidicez bakalım gösterirse öğrenicez ama ben farketmeden kendimi kıza şartlamışım galiba 2 gündür erkek kıyafetlerine falan bakıyorum doktor erkek derse şaşırıp kalmıyayımdiye. dediğin gibi ne olursa olsun başımızın tacı . Yeterki sağlıklı olsunlar hayırlısıyla gelsinler dünyaya

cinsiyet öğrenen herkese hayırlı olsun kızlarımız artıyor maaşallah... bizde 27 sinde gidicez ozaman öğreneceğiz hayırlısı ile birde organ kontrolümüz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…