2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim senin bebişin çok güçlü ve sağlıklı bir prenses...bak gördünmü herşey yolunda imiş...allah yawrularımızı nazarlardan korusun onlara sağlık versin birbirimize ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah...onlar bize dünyanın en güzel hediyeleri....ultrasonda kötü çıktı derken ilk baktı kötü sonra baktı iyimi çıktı tam anlamadım bebişim ? kan sonucunu almamışsındır çünkü ben bu cuma alcam mesela 4 lü testin kan sonucunu ?????

Canım bunu bir arkadaşım sordu doktoruna, bebişleri rahat ettirip doğumu erteler demiş doktoru.

Şükürler olsun iyi çıkmış canım, bu testler de insanı korkutuyor demek ki böyle

Canım geçmiş olsun biran okurken çok korktum ama iyiymiş prenses çok sevindim. allah nazarlardan kem gözlerden saklasın bebişlerimizi

canım çok geçmiş olsun nasıl insanı korkutuyor bu testler çok şükür ki kısa sürmüş endişen yaptırmasak mı testleri ya hem stres hem de boşuna can sıkıntısı...

Çok saolun neler yaşadığımı ancak yaşayan bilir Allahtan iyi çıktı Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın kız olduğu kesinleşti bide çok hareketliydi dil çıkarıyordu prensesim

Ben de 7 aya kadar beklemeyi düşünüyorum.insan kendini zor tutuyor ama beklemekte fayda var bencede....

Sabretmek zor oluyo yeğenimde de zor dayanmıştım 7 aylıkken hastane çıkışını almıştım. Birde aceleci davranıp doğmadan 6-9 aylık bi elbise aldım güya bayramlık olacaktı. ablamda biran önce büyüsünde giysin diye hevesle beklerken 4. ayda deneyelim dedik zor oldu diyebilirim bizim içinde komik bir anı oldu .

cnm 4lü kötü çıktı ayrınıtılı ultrosona baktı bu normalde 20.haftadan sonra yapılıyormuş grip olduğum için ve stresli olduğum için
olabilrimiş ben senden daha önce 4lü yaptırmıştım unutmuşsun

canım hiç sıkma canını bende seninle aynı şeyleri yaşadım...2li de dr um erkeğe benzetmişti dün %70 kız dedi...sağlıkları yerinde olsunda en önemlisi bu merak etme alışılıyor ....
ahh cnm bnm hayırlı olsun...dün bizde çok uğraştık ama açmadı kuzucum biraz tahmini oldu ama kız gibi dedi...gözün aydın tekrar...
canım gözün aydın. bebişini sağlıkla gördün ya o bile yeter değilmi. evet eğer kız ise çok terbiyeli bir kızın olacak.
ewet teyzesi akıllı kızım bnm....
hoşgeldin cnm...prensesine arkadaşlar çoğalıyor bizde geldik size arkadaş olarak...
birde şey merak ettim 11. hafta civari erkek olbilr deyip şimdi kız olduğunu öğrenen varmı
benmde öyle oldu cnm 11.haftada erkek gibiydi şimdi kız dedi dr %70 oranla...

aman cnm korktum başta sonrasını okuyunca içim rahatladı ...gözün aydın maşallah prensesimize...

canım bunun aynısını arkadaşım aldı ama hiç kullanmamışlar boşa aldım kuzum hep yüzüstü yatıyor demişti, tecrübeli kişilerle alışveriş yapmak faydalı olacak sanırım. bende annemle gideceğim alışverişe

Eski bir kız arkadaşımda toyz shopta müdür olarak çalışıyor, oyuncakların hepsini ben getireceğim dedi, joker, mothercarede mağazalarındada indirimleri oluyormuş onunda bana büyük faydası olacak inşallah

canım hadi gözün aydın
benimde 3lü testin sonucu daha çıkmadı. umarım bende hayırlı haberler alırım

canım gerçekten çok ama çok sevindim :))) okuldan gelince hemen oturdum bilgisayar başına haber var mı senden diye okuyunca çok ama çok sevindim

anacım ben balık hafızayım hatta fiyatınıda sen yazmıştın testin :) bende diyom niye şimdi 4 lü test yaptırmış...kanda bişey yok normal ama ultrasonda kötü gibi sanıldı ama bişeycik yokmuş o zaman sonunda anladım durumu anam hiç strese girmemek lazım yawwww ama nasıl olcak hayatımız stresssss herşeyi unutuyoruz bütün gün kıkırdıyoruz artık arkadaşlar burada mutlu annelerin mutlu sağlıklı bebekleri olsun inşallah

canım gerçekten çok ama çok sevindim :))) okuldan gelince hemen oturdum bilgisayar başına haber var mı senden diye okuyunca çok ama çok sevindim

SAol cnm bitanem bugün başladım okula herşey iyi hamdolsun ama öğleden sonra gerildim Rabbime hamdolsun bebeğim çok iyiimiş stresden o testler kötü çıkabiliyormuş Rabbim meleklerimizi nazardan saklasın

cnm yine yanlış anladın kanda kötü ayrıntılı ultr. iyi çıktı

İnan başını okudum sonu zor geldi cümlenin morelim bozuldu hemen neyse sonuç iyi ya o yeter.

Gerçekten çok zor sabretmek ama en iyisi galiba (en azından ben öyle düşünüyorum)

cnm yine yanlış anladın kanda kötü ayrıntılı ultr. iyi çıktı

anacım öyle desene.... kandandamı kötü çıkıyomuş bak ben bunu hiç bilmiyodum aranızdaki en çömez anne olaraktan madalyamı isterim inşallah benim değerlerim iyi çıkar o zaman korktum bak şimdi

anacım öyle desene.... kandandamı kötü çıkıyomuş bak ben bunu hiç bilmiyodum aranızdaki en çömez anne olaraktan madalyamı isterim inşallah benim değerlerim iyi çıkar o zaman korktum bak şimdi

İçini ferah tut inş. iyi çıkar ama bugün bir kez daha anladım drmuz çok bilgili ben bu adama devam etcem

cnm cok geçmiş olsun gözün aydın rabbim hepimizin yavrusunu korusun inş.bende cuma günü alıcam test sonucumu ayrıntılı usg 4d boyutlu olanmı cnm çünkü ben ona sürekli giriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…