- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.681
Merhaba kızlar bu saate kadar dr daydım ya 4lü testim kötü çıktı dr önce amniyosentez yada önce ayrıntılı 22.haftadaki ultrasonu çekelim sonra kötü çıkarsa amniyosentez yapalım dedi nasıl anlar yaşadım tarif edemem ama Rabbime çok şükür ultrosonda çok iyi çıktı
Canım bunu bir arkadaşım sordu doktoruna, bebişleri rahat ettirip doğumu erteler demiş doktoru.
Şükürler olsun iyi çıkmış canım, bu testler de insanı korkutuyor demek ki böyle
Canım geçmiş olsun biran okurken çok korktum ama iyiymiş prenses çok sevindim. allah nazarlardan kem gözlerden saklasın bebişlerimizi
canım çok geçmiş olsun nasıl insanı korkutuyor bu testler çok şükür ki kısa sürmüş endişen yaptırmasak mı testleri ya hem stres hem de boşuna can sıkıntısı...
Ben de 7 aya kadar beklemeyi düşünüyorum.insan kendini zor tutuyor ama beklemekte fayda var bencede....
canım benim senin bebişin çok güçlü ve sağlıklı bir prenses...bak gördünmü herşey yolunda imiş...allah yawrularımızı nazarlardan korusun onlara sağlık versin birbirimize ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah...onlar bize dünyanın en güzel hediyeleri....ultrasonda kötü çıktı derken ilk baktı kötü sonra baktı iyimi çıktı tam anlamadım bebişim ? kan sonucunu almamışsındır çünkü ben bu cuma alcam mesela 4 lü testin kan sonucunu ?????
canım hiç sıkma canını bende seninle aynı şeyleri yaşadım...2li de dr um erkeğe benzetmişti dün %70 kız dedi...sağlıkları yerinde olsunda en önemlisi bu merak etme alışılıyor ....selam arkadaşlar, ben de dün dr.a gittim. çok şükür her şeyi güzel dedi. 2. düzey ultrason istedi 18 ekim-1 kasım arası yaptır dedi. sizlerden de istendi mi acaba?
cinsiyeti içinse tamamen kafam karıştı 12. haftada gittiğim başka bir dr. kesinmiş gibi erkek demişti hatta görmüyor musunuz pipiyi dedi. dünse kendi dr.um erkek olsa çıkıntı olur görürüm kesin diyemiyorum ama büyük ihtimal kız dedi. bizim için hiç farketmez ilk bebeğimiz zaten ikisi de başımızın tacı. ama canım sıkıldı böyle. kesin kız dese sorun yoktu ama öyle de diyemedi. 4 hafta daha beklemem gerekiyor şimdi
ahh cnm bnm hayırlı olsun...dün bizde çok uğraştık ama açmadı kuzucum biraz tahmini oldu ama kız gibi dedi...gözün aydın tekrar...ÇÇÇOOOOOKKKKK mutluyum kızlarrr...:)) şimdi doktordan geldik.Bebeğim tam 180gr olmuş:))) sıpa nasıl tatlı uyuyordu...dr cinsiyeti için 15 dak. ugraştı..Nasıl inat nasıl inat zar zor gösterdi...Prensesssssssss gelio kızlar:))) çok büyümüş,çok tatlı olmuşş:)))
ewet teyzesi akıllı kızım bnm....canım gözün aydın. bebişini sağlıkla gördün ya o bile yeter değilmi. evet eğer kız ise çok terbiyeli bir kızın olacak.
hoşgeldin cnm...prensesine arkadaşlar çoğalıyor bizde geldik size arkadaş olarak...selam kızlar, bir süredir yoktum. teyzem ameliyat olmuştu bursaya onu ziyarete gittim apar topar. bu sabah döndüm. çok özlemişim sizleri.çok yoruldum gerçekten, yarın akşam da babanneme gidiyorum manisaya, pazar dönücem.
yeni prensesler geliyormuş aramıza, benm prensesime arkadaşlar geliyoooorrrrrhayırlı olsun cinsiyet öğrenen arkadaşlarımıza. geçmişi tam okuyamadım, inşallah okurum bi ara
bu arada bebişimize oda takımı beğendik, sade ve düz beyaz olsun istiyoruz. Belisten Doğa büyüyebilen beyaz bebek odası takımını beğendik. çekmece ve dolap kuplarını pembe yaptırmayı düşünüyoruz. sanırım önümüzdeki hafta sipariş vericez. aslında biraz daha baksakmı diyordum ama eşim de çok beğenince artık kesinleşti gibi bişey, daha fazla bakmamıza gerek yok diyor zaten vakti de yok. bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
benmde öyle oldu cnm 11.haftada erkek gibiydi şimdi kız dedi dr %70 oranla...birde şey merak ettim 11. hafta civari erkek olbilr deyip şimdi kız olduğunu öğrenen varmı
Merhaba kızlar bu saate kadar dr daydım ya 4lü testim kötü çıktı dr önce amniyosentez yada önce ayrıntılı 22.haftadaki ultrasonu çekelim sonra kötü çıkarsa amniyosentez yapalım dedi nasıl anlar yaşadım tarif edemem ama Rabbime çok şükür ultrosonda çok iyi çıktı
bunu bende gördüm internette satılan bi yer olsa hiç düşünmem alırım . Bebeğimle yanyana yatmak istiyorum çünkü. Birde uyku yastıkları var bebişler için yan yataken kullanım için çok iyi onlardan alıyım diyorum onunla yanımda yatırabilirim.
cnm 4lü kötü çıktı ayrınıtılı ultrosona baktı bu normalde 20.haftadan sonra yapılıyormuş grip olduğum için ve stresli olduğum için
olabilrimiş ben senden daha önce 4lü yaptırmıştım unutmuşsun
canım gerçekten çok ama çok sevindim :))) okuldan gelince hemen oturdum bilgisayar başına haber var mı senden diye okuyunca çok ama çok sevindim
anacım ben balık hafızayım hatta fiyatınıda sen yazmıştın testin :) bende diyom niye şimdi 4 lü test yaptırmış...kanda bişey yok normal ama ultrasonda kötü gibi sanıldı ama bişeycik yokmuş o zaman sonunda anladım durumuanam hiç strese girmemek lazım yawwww ama nasıl olcak hayatımız stresssss herşeyi unutuyoruz bütün gün kıkırdıyoruz artık arkadaşlar burada mutlu annelerin mutlu sağlıklı bebekleri olsun inşallah
Sabretmek zor oluyo yeğenimde de zor dayanmıştım 7 aylıkken hastane çıkışını almıştım. Birde aceleci davranıp doğmadan 6-9 aylık bi elbise aldım güya bayramlık olacaktı. ablamda biran önce büyüsünde giysin diye hevesle beklerken 4. ayda deneyelim dedik zor oldu diyebilirim bizim içinde komik bir anı oldu .
canım gözün aydın çok sevindim inankiii
İnan başını okudum sonu zor geldi cümlenin morelim bozuldu hemen neyse sonuç iyi ya o yeter.
cnm yine yanlış anladınkanda kötü ayrıntılı ultr. iyi çıktı
anacım öyle desene.... kandandamı kötü çıkıyomuş bak ben bunu hiç bilmiyodum aranızdaki en çömez anne olaraktan madalyamı isteriminşallah benim değerlerim iyi çıkar o zaman korktum bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?