- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.701
İçini ferah tut inş. iyi çıkar ama bugün bir kez daha anladım drmuz çok bilgili ben bu adama devam etcem
ayyy ben sana yazamadım yazacaktım bende çok memnun kaldım 2. gittiğimde gayet açıklayıcı bilgiler verdi eşimde memnun bizde buna devam edeceğiz senin sayende balım allah razı olsun
cnm cok geçmiş olsun gözün aydın rabbim hepimizin yavrusunu korusun inş.bende cuma günü alıcam test sonucumu ayrıntılı usg 4d boyutlu olanmı cnm çünkü ben ona sürekli giriyorum...
canım bunun aynısını arkadaşım aldı ama hiç kullanmamışlar boşa aldım kuzum hep yüzüstü yatıyor demişti, tecrübeli kişilerle alışveriş yapmak faydalı olacak sanırım. bende annemle gideceğim alışverişe
Eski bir kız arkadaşımda toyz shopta müdür olarak çalışıyor, oyuncakların hepsini ben getireceğim dedi, joker, mothercarede mağazalarındada indirimleri oluyormuş onunda bana büyük faydası olacak inşallah
anladım bende heveslenmiştim yanında olamasamda yan yattığını bilirim içim rahat eder diye dikkat edicez artık. eski usullere devamBende herşeyi ablama danışıyorum annem memlekette gelsin onun fikirleri benim için çok önemli
Refikacığımm senin prenseste hayırlı olsun, tebrik ederim.,
İşte benimde en çok düşündüğüm konuu, bende aynen senin gibi milletin arabasını inceliyorum
Büyük olanları beğeniyorum ama taşıması güç arabanın bagajında çok yer kaplar
Hem hafif, hem tam yatılabilir, hem çift yönlü kullanılabilir puseti ayrıca takılabilir güzel bir model arıyorum ama henüz bulamadım
evet cnm ama bütün içorganlarına baktı parmaklarına bağırsağına aklına gelicek herşeyine baktı
Kızlar 3lü 4lü ne zaman yapılıyor. Ben randevuya gittiğimde doktor bana kaçlıyı yapcak şimdi:)15.nci haftamda gidicem kontole.
3lü 4lü var dedi ama tarih söylemedi:S
Kızlar 3lü 4lü ne zaman yapılıyor. Ben randevuya gittiğimde doktor bana kaçlıyı yapcak şimdi:)15.nci haftamda gidicem kontole.
ben 3lüyü 16.haftamda oldum cnm
Bana 4 lü test yapılacak 16. haftadan itibaren yapılabiliyor.Ayın 8 de gidicem umarım ii çıkar sonuçlarımız.
Merhaba kızlar bu saate kadar dr daydım ya 4lü testim kötü çıktı dr önce amniyosentez yada önce ayrıntılı 22.haftadaki ultrasonu çekelim sonra kötü çıkarsa amniyosentez yapalım dedi nasıl anlar yaşadım tarif edemem ama Rabbime çok şükür ultrosonda çok iyi çıktı
Evet dediğin gibi en önemlisi de hafif olması.Bagajda yer kaplamasın,taşırken zorluk olmasın,kanguru da almayı planlıyoruz ama sanırım ilk aylarda kullanılamaz mai tai vardı onlara da göz atıyorum offf çok zor karar vermek:)
bende sürekli alışveriş merkezlerinde bebekleriyle gezen hanımların arabalarına bakıyorum. graco symbio görmüştüm bikaç tane, çok şık duruyordu, hafife de benziyordu. ben ilk ona bakmayı düşünüyorum vakti gelince
kızlar bende öle hem kaçacak gibi hafif olmasın hemde tek başıma bagaja koyup çıkarabileyim bazısı çok ağır gezmek burnumuzdan gelmesin çocuumlaa aynen herkesinkine bakıorum pusetlerede arabalarada pusetler sanırım hepsi birde araba biraz itinalı seçilmeli
Refikacığımm senin prenseste hayırlı olsun, tebrik ederim.,
İşte benimde en çok düşündüğüm konuu, bende aynen senin gibi milletin arabasını inceliyorum
Büyük olanları beğeniyorum ama taşıması güç arabanın bagajında çok yer kaplar
Hem hafif, hem tam yatılabilir, hem çift yönlü kullanılabilir puseti ayrıca takılabilir güzel bir model arıyorum ama henüz bulamadım
Ne kadar çok alınması gereken şey var:)Her haftasonu alıp alıp geliyoruz sanki hiç bitmicekmiş gibi geliyor:)Ama eve gelince kocaman bir gülümsemeyle paketlere bakıp bakıp iç geçiriyorum.Bunları bizim noktacık mı giyecek diyerek:)
Mide bulantısı geçti derken nazar mı değdirdim kendime ne yaptım,2 akşamdır hiçbirşey yiyemiyorum bir hevesle yemek yapıp sonra mutfaktan nasıl kaçacağımı bilemiyorum.Ne zaman geçecek bakalımWc sorunu hala var en az 4 kez kalkıyorum.
Şu bebek arabaları hakkında bir karar veremedik,dışarıda tik oldu bütün çocuklaırn arabasının markasına bakıyorum,utanmasam memnun musunuz tarzında röportaj moduna giricem:))
Sizler hangi marka bebek arabası ve oto koltuğu almayı düşünüyorsunuz?
rana 20 ve dmf prensesleriniz hayırlı olsun sizinde. şanslıyız, çok çeşit var kız bebişler için. alışverişte zorlanmıycaz
sutlucorek cnm geçmişi okumadığım için tam olarak ne olduğunu bilmiorum ama sanırım amniosentez olmuşsun, çok geçmiş olsun hayatım
Ay çok sevindim ya sonucun iyi çıkmasına çok üzülüyorum kötü haber alınca her gidişimde stres topu olarak gidiyorum doktora ya bizimkinde de birşey çıkarsa diye.Sutlucorekçim bu gece rahat bir uyku seni bekliyor:)
Yalnız git gide prensesler artıyor darısı başımaaaaaaaaa:)
gözün aydın canım,çok sevindim. İnşallah, herkes sağ salim bebeğini kucağına alır.
ben bebek arabası olarak Bebe confort Mila almayı düşünüyorum çok uzun zzmandır beğendiğim bir model. hafif (7 kilo), arkası kademeli olarak yatırılabiliyor, ilk zamanlar ana kucağı da takılabiliyor. tek elle kapatılıp açılabilir ve kapatıldığında az yer kaplıyor. benim kriterlerim de bunlardı zaten... sadece joker de satılıyor. netten de bakabilirsiniz. arkadaşım maxi cosi taxi almıştı çok ağırdı (11 kilo) tek elle açılması imkansız. ve mila ya göre daha pahalı 600 e yakındı diye hatırlıyorum. Mila ise jokerde 399 tl. hatta geçen ay indirim vardı 299 olomuştu. erken diye almadık. nasıl olsa yine girer. ana kucağı da 299 tl civarı. takım alınca da %10 takım indirimi var. sadece tek dez avantajı çift taraflı kullanılamaması.. onu da önemsemiyorum çünkü çift taraflı kullanılan arabalar hem ağır hem de pahalı oluyorlar. yapabilirsem resmini de koymaya çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?