2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İçini ferah tut inş. iyi çıkar ama bugün bir kez daha anladım drmuz çok bilgili ben bu adama devam etcem

ayyy ben sana yazamadım yazacaktım bende çok memnun kaldım 2. gittiğimde gayet açıklayıcı bilgiler verdi eşimde memnun bizde buna devam edeceğiz senin sayende balım allah razı olsun

ayyy ben sana yazamadım yazacaktım bende çok memnun kaldım 2. gittiğimde gayet açıklayıcı bilgiler verdi eşimde memnun bizde buna devam edeceğiz senin sayende balım allah razı olsun

Ne demek cnm benim doç olması ve cvsi beni çok rahatlatıyo bide ağzından inş. eksik olmuyo bugün cinsiyette kız olduğu kesinleşti

Evet dediğin gibi en önemlisi de hafif olması.Bagajda yer kaplamasın,taşırken zorluk olmasın,kanguru da almayı planlıyoruz ama sanırım ilk aylarda kullanılamaz mai tai vardı onlara da göz atıyorum offf çok zor karar vermek:)

Kızlar 3lü 4lü ne zaman yapılıyor. Ben randevuya gittiğimde doktor bana kaçlıyı yapcak şimdi:)15.nci haftamda gidicem kontole.

3lü 4lü var dedi ama tarih söylemedi:S

rana 20 ve dmf prensesleriniz hayırlı olsun sizinde. şanslıyız, çok çeşit var kız bebişler için. alışverişte zorlanmıycaz

sutlucorek cnm geçmişi okumadığım için tam olarak ne olduğunu bilmiorum ama sanırım amniosentez olmuşsun, çok geçmiş olsun hayatım

evet cnm ama bütün içorganlarına baktı parmaklarına bağırsağına aklına gelicek herşeyine baktı

Ay çok sevindim ya sonucun iyi çıkmasına çok üzülüyorum kötü haber alınca her gidişimde stres topu olarak gidiyorum doktora ya bizimkinde de birşey çıkarsa diye.Sutlucorekçim bu gece rahat bir uyku seni bekliyor:)
Yalnız git gide prensesler artıyor darısı başımaaaaaaaaa:)

gözün aydın canım,çok sevindim. İnşallah, herkes sağ salim bebeğini kucağına alır.

ben bebek arabası olarak Bebe confort Mila almayı düşünüyorum çok uzun zzmandır beğendiğim bir model. hafif (7 kilo), arkası kademeli olarak yatırılabiliyor, ilk zamanlar ana kucağı da takılabiliyor. tek elle kapatılıp açılabilir ve kapatıldığında az yer kaplıyor. benim kriterlerim de bunlardı zaten... sadece joker de satılıyor. netten de bakabilirsiniz. arkadaşım maxi cosi taxi almıştı çok ağırdı (11 kilo) tek elle açılması imkansız. ve mila ya göre daha pahalı 600 e yakındı diye hatırlıyorum. Mila ise jokerde 399 tl. hatta geçen ay indirim vardı 299 olomuştu. erken diye almadık. nasıl olsa yine girer. ana kucağı da 299 tl civarı. takım alınca da %10 takım indirimi var. sadece tek dez avantajı çift taraflı kullanılamaması.. onu da önemsemiyorum çünkü çift taraflı kullanılan arabalar hem ağır hem de pahalı oluyorlar. yapabilirsem resmini de koymaya çalışıcam

Son düzenleme:

gözün aydın canım,çok sevindim. İnşallah, herkes sağ salim bebeğini kucağına alır.

Çok saolun kızlar cnm amniyosentez olmadım gerek kalmadı çok şükür evet bu gece rahat uyucam hiç üzülmemem lazım bebeğim için okulda bütün çocuklara 5vercem

Tşk ederim jokerden en son chicco bakım seti almıştım haftasonu gittiğim zaman inceleyeceğim.Tekrar tşkler.

aman da aman artık alışveriş konuşur olmuşuz bakıyorum da...:)))benim kızımdan kalma bebek arabam var bebe confort un joker den büyük bir kazıkla 1000tl ye almıştık zamanında orayı da hiç sevmem ya artık kapısından bile geçmem fakat kaliteli ve çok orjinal bir modeldi fotosunu bulursam eklerim zaten pek herkeste olan bir model değil ama çok kullanılışlı ve komforlu belki gene satıyorlardır beğenen alabilir tavsiye ederim kesinlikle

ahada şunun siyahından var bizde

http://www.neyne.net/Product_Data/24/0efd41d3bd334d63903abdf8c69d0571.jpg

bebek tamamen yatabiliyor ve ne kadar rahatsız gibi görünse de içine çocuk oturduğunda onun vücuduna göre şekil alıyor ortopedik gibi..ayrıca tekerlekleri büyük olduğu için sürüşü çok rahat çukurlarda hiç sarsmıyor..bla bla bla..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…